PDA

View Full Version : misoginism - batalie in pareri

Pages : [1] 2

copila_satanista
17 Mar 2010, 15:01
detalii si pareri despre ambele

Windom
17 Mar 2010, 15:13
It's a dyke's invention. Women who can't stand a good, healty joke like:

How do you know when your wife is really dead?
Your sex life is the same but your washing pile gets bigger.

What do women and police cars have in common?
They both make a lot of noise to let you know they are coming.

Why are women like Kentucky Fried Chicken?
After you've finished with the thigh and breasts, all you have left is a greasy box to put your bone in.

Restul e tacere...(:|

pipes
17 Mar 2010, 15:38
O parere in limba romana se poate?
Femeile au bubele lor, noi pe ale noastre.
Eu recunosc ca sunt cateodata misogin in trafic. In rest consider ca se poate ajunge la un conventional decent. Daca nu, nu. Razboiul sexelor - castiga cel mai echilibrat, diplomat, smecher, parsiv, oportunist etc etc etc.

miercuri
17 Mar 2010, 15:44
Sunt curioasa cum o sa evolueze topicul asta si cum o sa-si dea unii useri arama pe fatza ;))

Cinemania
17 Mar 2010, 16:00
o parere in limba romana se poate?
femeile au bubele lor, noi pe ale noastre.
eu recunosc ca sunt cateodata misogin in trafic. in rest consider ca se poate ajunge la un conventional decent. daca nu, nu. razboiul sexelor, castiga cel mai echilibrat, diplomat, smecher, parsiv, oportunist etc etc etc.

Sau poate o parere in care frazele incep cu litera mare...

On:
Mie-mi place Femeia, d'le. Am invatat o gramada de lucruri folositoare de la dragele de ele. Oricum, pentru mine conteaza creierul. Iar daca vreo tipa imi zice ca vrea sa care o roaba cu caramizi la deal, o sa-i spun ca o astept cu o sticla de apa la finish line. Sau ceva de genu'. :D

pipes
17 Mar 2010, 16:03
nu toate "e" fraze....., dar a fost un comentariu teribil de genial. bravos!

marius_em
17 Mar 2010, 16:19
Sunt feminist convins. Si sunt si pentru discriminarea pozitiva pentru femei.
In Romania, in aia reala, majoritara, aia rurala, femeia are statut de sclav. Chiar si in 2010. Violenta domestica inca e o problema. As propune pedeapsa capitala pentru toti betivii de-si bat nevestele.

Judex
17 Mar 2010, 16:21
Eu stiam ca misogini sunt aia care urasc femeile, nu care le desconsidera si le iau in balon din cand in cand, mai ales pe feministe.
Eu sunt de parere ca trebuie gandit si actionat cu realism - sunt unele treburi specific feminine, asa cum sunt unele specific masculine. E nenatural sa iti doresti sa te ocupi de ceva care celuilalt ii este mai usor de realizat.

corinka
17 Mar 2010, 16:22
Eu recunosc ca sunt cateodata misogin in trafic.

Uneori, cand vad cate o masina condusa de un sofer dezastruos, ma uit sa vad cine e la volan, asteptandu-ma parca sa vad o femeie, desi am vazut si destule antitalente de sex masculin.

Ieri, de exemplu, cineva incerca sa intre intr-o curte cu o masinuta mica, parca era Matiz. Trebuia sa vireze stanga si sa intre cu fata, dar nu a virat suficient si a lovit poarta cu partea dreapta fata. De-abia imi stapaneam rasul. M-am uitat sa vad cine conducea, era un barbat.

Cinemania
17 Mar 2010, 16:23
Eu stiam ca misogini sunt aia care urasc femeile, nu care le desconsidera si le iau in balon din cand in cand, mai ales pe feministe.
Eu sunt de parere ca trebuie gandit si actionat cu realism - sunt unele treburi specific feminine, asa cum sunt unele specific masculine. E nenatural sa iti doresti sa te ocupi de ceva care celuilalt ii este mai usor de realizat.

Si io care credeam ca prima ta reactie la topicul asta va fi sa recunosti ca: Damm, mereu m-am simtit bine printre femei :D

pipes
17 Mar 2010, 16:28
O me ge, ce bine le zici! Trista realitate au unii oameni..... dar nimic nu e pierdut.

Judex
17 Mar 2010, 16:32
Oooo, Coco, dar nu-i o regula ca tre sa fie femei ca sa sofeze prost. Cred ca 80% dintre posesorii de permis auto din Romania n-au ce cauta la volan.
E drept ca femeile au oarece dezavantaje la capitolul asta - nu prea au reflexe, au un simt al orientarii mai slab dezvoltat, nu se coordoneaza ca lumea, nu se concentreaza suficient, nu prea au aptitudini tehnice etc. De aceea solutia este sa fii mai indulgent cu ele in trafic, daca tot li s-a dat dreptul sa conduca. Poate ca ar trebui sa exista o mamaliga speciala pentru soferite, ca aia pentru incepatori, iar astia de se dau macho la volan sa invete ca n-au descoperit Atlantida numai pentru ca au permis auto.

Dragomara
17 Mar 2010, 16:41
@Marius - ai uitat să pui ghilimelele, sau mi se pare doar mie că ăsta e un citat din Caragiale?! :-O
discriminarea pozitiva

Şi pe cei care nu se afla sub influenţa alcoolului îi premiem, dându-le câte un rând sau ce?! ;) :)
As propune pedeapsa capitala pentru toti betivii de-si bat nevestele.

@Cinemania - n-ai făcut nimic dacă nu te urci şi tu în roaba aia, şi nu agiţi prin faţa tipei asudate, o bere rece! >:)

Judex
17 Mar 2010, 17:02

Si io care credeam ca prima ta reactie la topicul asta va fi sa recunosti ca: Damm, mereu m-am simtit bine printre femei :D
Pai sa stii, bro. Si am si o capacitate la limita paranormalului: in general nimeresc in colectivitati unde femelele sunt majoritare numeric si mereu atrag in grupul din care fac parte cele mai faine exemplare.
Din gradinita - care era a Armatei! - pana in prima facultate inclusiv, tot asa s-a intamplat. In liceu, de pilda, eram 5 baieti in toata clasa, o clasa ramasa in istoria institutiei ca avand cele mai multe bunaciuni pe metrul patrat ever!!! Nici nu se terminase bine a noua, iar noi deja terminasem cu colegele de proximitate si baleam dupa unele sau altele ratacite pe la mate-fizica. O colega dupa care suspinau multi alerga dupa mine la propriu pe holuri ca sa ma smotoceasca, iar eu nu stiam cum sa-i explic fara s-o jignesc ca trec printr-o perioada in care incerc sa descopar comorile vecinilor. In scurt timp centrul nostru de interes se muta, evident, in liceul maghiar. :D
In prima facultate, desi eram inconjurat de dame numai una si-una, de prin anul 2 deja nu mai aveam ce culege si dadeam iama-n ASE. :))
Dar cel mai fain a fost la a doua, eminamente tehnica: am nimerit in grupa cu cele mai multe gagici din tot anul - trei. Iar astea trei erau cele mai mari bunaciuni din toata universitatea. =))

In concluzie, da, ma simt de minune printre femei. B-)

Cinemania
17 Mar 2010, 17:28
@Cinemania - n-ai făcut nimic dacă nu te urci şi tu în roaba aia, şi nu agiţi prin faţa tipei asudate, o bere rece! >:)

Daca-i place berea, de ce nu ?! :D

corinka
17 Mar 2010, 17:30
Oooo, Coco, dar nu-i o regula ca tre sa fie femei ca sa sofeze prost.

Bineinteles ca nu. Sunt destule femei care conduc mai bine decat multi barbati.

omudindulap
17 Mar 2010, 17:31
Eu sunt pentru egalitatea partiala intre sexe. Trebuie sa recunoastem ca sunt activitati carora femeile nu le pot face fata ( in constructii, de exemplu, nu as putea vedea femei carand in spate saci de ciment), dar si ca barbatii se pot afla in situatii similare ( nu am auzit de bona masculina decat intr-un film, pare-mi-se). In rest, nu fac diferente, mai ales din cele de natura intelectuala.
Iar barbatii ce-si bat nevestele sau le trateaza ca pe niste animale sper ca nu sunt decat niste biete specii pe cale de disparitie.

marius_em
17 Mar 2010, 18:23
Da, ce muieri proaste! Ce usor e sa judecam si sa trivializam, sa vorbim cu fundul. Sa nu luam in considerare toate presiunile la care e supusa o femeie, de la a creste copiii, pana la a accepta regulile patriarhale ale unei societati traditionale. El e barbat, si asa sunt barbatii, mai bat nevestele, mai merg la femei, etc.
Asta e asemenatoare cu atitudinea aia retarda de a condamna femeia pentru ca a fost violata. Pai daca poarta fusta, daca are decolteu, pai cum sa n-o violezi, nu?
Si da, dragomara, discriminare pozitiva. De exemplu eu as pedepsi mult mai grav cand un barbat loveste o femeie, decat un alt barbat. Sau mai precis, violenta domestica impotriva femeii. E ca o crima, e mult mai grava decat violenta de pe strada.

hellsteed
17 Mar 2010, 19:15
AM auzit numeroase cazuri in care UNELE si-o cereau afirmand intr-un final ca nu e BARBAT daca nu ii mai da cate o corectie.

BDSM domestic >:)

SoX
17 Mar 2010, 19:25
De abia s-a consumat o pagina din topicu' asta si deja e vorba de bataie? :|

hellsteed
17 Mar 2010, 19:49
http://www.youtube.com/watch?v=9-CJXwQJZaM&feature=related

Ui aici misoginism :))

pipes
17 Mar 2010, 22:08
De abia s-a consumat o pagina din topicu' asta si deja e vorba de bataie? :|

tu nu ai vazut cate campanii au fost pana-n prezent? ce te mira? si nu vorbim de palme. batai in toata regula. este o problema mare. mare de tot. si intra foarte bine la misoginism. unul extrem, ce-i drept.
in rest daca eu ii zic vreuna in trafic, sa nu crezi ca respectiva ramane datoare..... de multe ori au mult mai multa imaginatie. si daca era si vocea intaia prin scoala - deja te eclipseaza. :)
bucurati-va de primavara, reprezentate ale sexului frumos!

silver_boy
17 Mar 2010, 23:02
vai, ce topic generos...si ce coincidenta ( tocmai frunzaream niste insemnari mai vechi) cand am dat peste acest manifest misogin . Desi l-am scris cu ceva vreme in urma , timp in care - intre noi fie vorba, m-am (cam) schimbat ( de pilda, imi fuck carare pe dreapta si nu mai port acelasi tricou cu Sodom) il (re)gasec, in partile esentiale, la fel de valabil....- ; )))

De ce NU iubim femeile

- pentru că ţipă ca nişte electrocutate ( din te miri ce)
- pentru că sunt prefăcute, răzbunătoare, parşive, posesive şi egoiste.
- pentru că pârăsc şi mint cu o voluptate de care bărbaţii nu sunt în stare!
- pentru că nu ştiu ce vor.
- pentru că sunt insinuante, duplicitare, pentru că bârfesc de amorul artei şi sunt necruţătoare cu bărbaţii sensibili şi timizi.
- pentru că sunt supărăcioase, mofturoase şi urăsc ( aproape cu pasiune) prietenii noştri cei mai buni.
- pentru că vor să imite bărbaţii!
- pentru că, atunci când înjură o fac nelegitim folosind expresia: " dute-n pula mea"!
- pentru că te pun, mieroase şi candide, să le faci masaj ( să le mângâi pe spate, să le mângâi pe păr) again and again and again, fără măsură, transformându-te într-o maşină stupidă de scărpinat !
- pentru că pot mima, oricând, orgasmul- dovada ultimă a nesincerităţii lor funciare!
- pentru că se feresc, îngreţoşate, când ejaculezi !
- pentru că ţin să te contrazică, oricând, oricum, oriunde!
- pentru că sunt, la urma urmei, misandre şi nu dau doi bani pe calităţile unui bărbat!
- pentru că sunt - în comparaţie cu bărbaţii - bucătărese proaste!
- pentru că citesc mult ( şi degeaba)
- pentru că n-au încredere în ele însele!
- pentru că, de îndată ce le vei spune care le sunt slăbiciunile, te vor urî, te vor desconsidera veşnic, cu o consecvenţă absolută!
- pentru că, atunci când le scrii ( şi le dedici) un poem, vor spune " vai, ce romantic şi frumos" bârfindu-te primei amice: " vai, fată, ce prost e ăsta!"
- pentru că ( intelectuale fiind) atunci când se îmbată, nu devin mai spirituale
- pentru că habar n-au să spună un banc!
- pentru că, atunci când conduc, sunt un pericol social!
- pentru că au veşnic nevoie de protecţie!
- pentru că urăsc ideea de "aventură", chintesenţa existenţei, orice e pasager şi epifanic, dovedind prin asta că nu înţeleg esenţa vieţii!
- pentru că au în ele ceva iremediabil de ţaţe!
- pentru că au intuiţia propriei lor feminităţi ( şi prin asta, intuiţia faptului că bărbaţii, oricât de misogni declarativi ar fi ) vor sfârşi, iubindu-le, ca un câine!
- pentru că habar n-au să bată un cui, să strângă un şurub, sau să instaleze Windowsul!
hai, pa!

SoX
17 Mar 2010, 23:09
Daca ar fi s-o luam asa, uite aici niste statistici interesante:

-In cazul barbatilor posibilitatea sinuciderii este de trei ori mai mare decat in cazul femeilor.

-Calculatoarele barbatilor sunt cu 21% mai susceptibile contractarii unui virus decat calculatoarele femeilor.

-Spre deosebire de barbati, al caror organism este compus din 61% apa, femeile au mai putina apa in organism (aproximativ 52%). Prin urmare, organismul unui barbat va fluidiza alcoolul mai repede decat organismul femeii chiar daca cei doi consuma aceeasi cantitate de alcool.

-Femeile sunt mai predispuse orbirii decat barbatii cu 78%.

-Comparativ cu femeile, exista o posibilitate de 2,7 mai mare ca un barbat sa fie implicat intr-un accident rutier.

-Greutatatea medie a unui barbat este de 78 kilograme, cu 13 kilograme mai mult decat greutatea medie a femeii.

-Barbatii sunt de patru ori mai predispusi decat femeile sa se imbolnaveasca din cauza fumatului.

-Femeile acuza de trei ori mai des decat barbatii migrene si dureri de cap.

-In lume, numarul persoanelor analfabete este estimat la 781 milioane. Dintre acestea, 64% sunt persoane de sex feminin.

-In ciuda faptului ca 58% dintre persoanele care urmaresc stirile TV sunt femei, in doar 21% dintre cazuri subiectul stirilor este reprezentat de persoanele apartinand sexului frumos.

-Femeile pot vorbi o perioada de timp mai indelungata decat barbatii si cu toate acestea sa oboseasca mai putin. Motivul? Corzile vocale ale femeilor sunt mai scurte decat ale barbatilor si prin urmare elibereaza mai putin aer atunci cand scot sunetele.

-In ciuda a ceea ce se crede, barbatii se razgandesc de doua ori mai des decat femeile ( conform unui studiu condus de doctorul Karl F. Robinson de la Universitatea Northwester).

-Cand un barbat cumpara flori are tendinta de a le alege pe cele de culoare rosie. Pe de alta parte, femeia este inclinata sa aleaga flori de culoare roz, albastru sau orice alta nuanta care se afla in campul sau vizual.

-Mai multi barbati decat femei se imbolnavesc de cancer al creierului.

-Numarul barbatilor suferind de diabet este mai mare decat al femeilor. Exista mai multe femei obeze decat barbati obezi. Barbatii consuma de 5 ori mai mult alcool sau substante nocive ce provoaca dependenta (droguri, etc) decat femeile.

-In spitalele de boli mintale se afla mai multi barbati decat femei. Cu toate acestea, femeile sunt cele care inregistreaza un grad mai avansat al bolii mintale.

-Sunt mai mult barbati in inchisori decat femei.

-In intreaga lume, exista mai multi femei decat barbati care nu sunt angajate si mai multe femei decat barbati care lucreaza part-time. Sunt mai multe femei decat barbati ce detin o diploma universitara sau urmeaza cursurile unui colegiu sau facultati. Cu toate acestea, cei mai multi manageri sunt de sex masculin. 91% din asistentii medicali sunt femei, 98% din personalul care se ocupa cu educarea copiilor din gradinite si din invatamantul prescolar (preelementary) sunt femei, 92% din inginerii electronisti sunt barbati si 98% din piloti si inginerii de zbor sunt barbati.

-Temperatura corpului masculin este mai ridicata decat a corpului feminin. Barbatii vad mai bine decat femeile si sunt mai capabili decat acestea sa distinga literele mici, insa femeile au un auz mai bun.

-Femeile clipesc de doua ori mai des decat barbatii.

Dragomara
18 Mar 2010, 05:26
@silver_boy - ai dreptate, din 7 până pe 17 martie 2010 s-au schimbat extrem de multe! =)) =))

Şi acesta este profilul unui domn are nu iubeşte femeile, şi nu numai, :P : "Despre mine: Am 30 de boabe si stau cu mama. Sunt prototipul imbecilului nerealizat, frustrat, cretinoid, sociopat,sociofob, care isi azvarle umoarea pe forumuri. Visez să fac o revoluţie, să-mi cumpăr un snowboard sau să am o căsuţă la munte, cu acoperiş de ţiglă cărămizie şi ferestre imense pe care, iarna, când se aburesc, să scriu mare şi apăsat cu degetul meu lunguieţ şi serafic de poet nemărturisit, un singur cuvânt: PULA."

pipes
18 Mar 2010, 12:16
crezi tu ca viseaza la coastele Croatiei?

illotempore2002
18 Mar 2010, 12:27
Sa radem cu Pipes :))

vave
21 Mar 2010, 22:09
"Intuitia femeilor e rezultatul a milioane de ani de suspendare a gandirii." Rupert Hughes

"Barbatii le sunt superiori femeilor. De pilda, ei pot sa urineze din goana unei masini." Will Durst

"Misoginul este barbatul care le uraste pe femei la fel de mult cum se urasc intre ele." H.L.Mencken

"Nimfomana este o femeie la fel de obsedata de sex ca un barbat obisnuit." Mignon McLaughlin

"Principala diferenta dintre barbati si femei este ca barbatii sunt nebuni, pe cand femeile sunt idioate." Rebecca West

Totusi de departe preferata mea:
"Cea mai rapida cale spre inima unui barbat e prin piept." Roseanne Barr

Judex
21 Mar 2010, 22:11
"Intuitia femeilor e rezultatul a milioane de ani de suspendare a gandirii." Rupert Hughes

"Barbatii le sunt superiori femeilor. De pilda, ei pot sa urineze din goana unei masini." Will Durst

"Misoginul este barbatul care le uraste pe femei la fel de mult cum se urasc intre ele." H.L.Mencken

"Nimfomana este o femeie la fel de obsedata de sex ca un barbat obisnuit." Mignon McLaughlin

"Principala diferenta dintre barbati si femei este ca barbatii sunt nebuni, pe cand femeile sunt idioate." Rebecca West

Totusi de departe preferata mea:
"Cea mai rapida cale spre inima unui barbat e prin piept." Roseanne Barr
Roseanne Barr este lesbiana si sa fie la ea acasa! :))

vave
22 Mar 2010, 12:54
"O femeie fara barbat e ca un peste fara bicicleta." Gloria Steinem

"Femeile care pot, fac. Cele care nu pot, devin feministe." Bobby Riggs

pipes
22 Mar 2010, 12:57
"Behind Every Strong Man Stands An Even Stronger Woman."

Cinemania
22 Mar 2010, 13:37
And behind a weak man...? :-?

copila_satanista
22 Mar 2010, 13:40
nu-i niciuna :))

illotempore2002
22 Mar 2010, 14:23
Normal ca nu-i nici una, ce femeie ar sta in spatele unui barbat weak, distrus? :-O

marius_em
22 Mar 2010, 14:26
o femeia la fel de distrusa.

Windom
22 Mar 2010, 14:29
Ori una curajoasa.

buticut
22 Mar 2010, 14:36
Ori una proasta de-a dreptul...

illotempore2002
22 Mar 2010, 14:36
Curajoasa pe naiba. Marius_em are dreptate. Cele care stau in spatele unui distrus, au vocatie de martire. Asa se simt ele superioare, sacrificandu-se.

Windom
22 Mar 2010, 14:43
Intr-adevar, cele cu adevarat curajoase, stau intr-un BMW si sug pula unui playboy cu cont baban in banca. Ca are alt gust decit al celui cu firea slaba si distrus, pe care eventual il scuipa sau rid de el pe infundate cind le iese in cale pe aleea de la garsoniera la BMW.

illotempore2002
22 Mar 2010, 14:46
Ce-ai, Windom, esti suparat?
:-/

Ce-i cu reactiile astea???

marius_em
22 Mar 2010, 14:47
Sau pur si simplu distruse. Nu slabe, nu proaste, ci distruse de soarta. Gasesti un om pe care-l credeai potrivit, faci un copil, si asta pe urma se dovedeste un distrus, un neom, ca deh, marele sentiment al dragostei te orbeste. Daca ai un venit mic, nu-ti permiti sa-ti cresti copilul singura, stai cu distrusul. Cand ai posibiliatea sa scapi, distrusul reactioneaza, si lucrurile ies cu scandal. Sa stii ca sunt femei extraordinare care s-au nimerit cu distrusi, si invers. Sunt cazuri si cazuri, nu trebuie generalizat. Nu toti barbatii sunt magari, si nu toate femeile sunt niste sfinte.

SoX
22 Mar 2010, 14:51
o femeia la fel de distrusa.

Gagica de fotbalist.

illotempore2002
22 Mar 2010, 14:52
Daca ai un venit mic, faci tot posibilul sa muncesti sa obtii unul mai mare, fara sa depinzi de un altul. Nu am inteles iciodata femeile care suporta mizeria, in toate formele ei, si nu fac nimic, pe cont propriu, sa iasa de acolo. De asemenea, si barbati care se complac sunt multi, cred ca asta nici nu are legatura cu sexul caruia ii apartii ci cu nivelul tau de dezvoltare.

copila_satanista
22 Mar 2010, 14:57
materialistilor >:P strong/weak man nu cred ca e direct proportional cu buzunarul

marius_em
22 Mar 2010, 14:58
Intr-adevar, cele cu adevarat curajoase, stau intr-un BMW si sug pula unui playboy cu cont baban in banca. Ca are alt gust decit al celui cu firea slaba si distrus, pe care eventual il scuipa sau rid de el pe infundate cind le iese in cale pe aleea de la garsoniera la BMW.

Eu credeam ca vorbim de distrusul moral, de cei care isi gasesc fericirea doar in vicii, ce devin violenti, etc. Nu de distrusii financiar. Banii sunt cum ti-e norocul, poti sa-i faci daca esti un mitocan cu 2 clase, si sa mori de foame daca esti un baiat cu obraz si cu 2 facultati.
Distrusul de care vorbeam eu e omul slab emotional ( a nu se confunda cu timiditatea), in genere omul care asteapta tot, si nu face nimic, si daca nu primeste ce crede ca i se cuvine, reactioneaza brutal (fizic sau verbal). N-are nici o legatura cu aspectul financiar.

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:00
materialistilor >:P strong/weak man nu cred ca e direct proportional cu buzunarul

Prin distrus se intelge un cumul de chestii nasoale: ratare sociala, labilitate emotionala, ignoranta si lipsa de scoala, esecuri in numar mare pe mai multe planuri, supraponderalitate etc :)

copila_satanista
22 Mar 2010, 15:00
ashea :D

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:01
:-*

Windom
22 Mar 2010, 15:01
In spatele unui barbat puternic va sta intotdeauna o femeie descurcareatza, hai sa o luam asa... Si, pentru a reveni la BMW, cite femei urite ati vazut voi ca se dau in asa ceva? Grow up ppl and look around. Realitatea e cruda si trista.

Windom
22 Mar 2010, 15:03

Prin distrus se intelge un cumul de chestii nasoale: ratare sociala, labilitate emotionala, ignoranta si lipsa de scoala, esecuri in numar mare pe mai multe planuri, supraponderalitate etc :)
Pune in capul listei aspectul fizic si buzunarul. Restul e vax...

copila_satanista
22 Mar 2010, 15:03
iote si un misogin ;) adik ce? o femeie (eventual si frumoasa) nu poate sa aiba BMW ??

le: si nu ma lua cu teoria ca face nush ce jmekerii pt el...

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:04
Realitatea e in functie de ce selectezi tu sa vezi din ea. Sincer, am socul asta mereu cand ma intalnesc cu verisoara mea din Constanta, care traindintr-o lume foarte bogata, imi povesteste numai chestii horror, cu oameni oribili, femei oribile, povesti morale de groaza. Atunci constat urmatorul lucru: ca eu nu am intalnit nicioata oameni cariati in jurul meu, femei materialiste si obsedate de masini, barbati afemeiati, parveniti sau avari. Ea se mira la fel cand ii povstesc: cum Dumnezeu intalnesti tu oameni normali?

Asa ca nu depinde de realitate, depinde de tine.

Windom
22 Mar 2010, 15:04
iote si un misogin ;) adik ce? o femeie (eventual si frumoasa) nu poate sa aiba BMW ??
Daca stie sa se miste cum sa nu poata?

StefanDo
22 Mar 2010, 15:05
si ea de ce nu pleaca?

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:05

Pune in capul listei aspectul fizic si buzunarul. Restul e vax...

De ce? Nu inteleg, fa-ma sa explic. S inteleg ca pt tine valorile din capul listei sunt aspectul fizic si buzunarul? Well, asta e particularitatea ta nu si a noastra, a altora.

Windom
22 Mar 2010, 15:06
Nu pentru mine, aici era vorba de femei... Adica astea doua sint singurele chestii pina la urma care conteaza pentru o femeie. Realitatea asta vine de la Darwin pina la urma, nu de la mine. Puteti voi sa filozofati, sa aburiti si sa taiati firul in 4 cit vreti. Restul e apa de ploaie...

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:07
si ea de ce nu pleaca?

Vara-mea?
Isi pregateste plecarea, tocmai :) Pt ca a reusit sa vada si altfel de oameni, ea credea ca asa e normal, cum e acolo la ei.

copila_satanista
22 Mar 2010, 15:07
mi-a luat-o illo inainte ca tot p-acolo ziceam si eu la faza "Well, asta e particularitatea ta nu si a noastra, a altora."

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:08
Nu pentru mine, aici era vorba de femei...

Vrei sa spui ca astea sunt valorile femeilor? Imi pare rau ca ai avut nesansa sa cunosti umai astfel de modele feminine.

SoX

Proptita in mijlocul intersectiei cu un card de masini claxonand in spatele ei ;)

marius_em
Windom, o femeie frumoasa are tot dreptul sa-si foloseasca acest avantaj. E ca si cu actritele. Cate urate au succes, si cate fotomodele? Nu condamn femeile care cauta barbati cu bani. Si mie, sincer, mi-ar placea o femeie cu bani, sa ma intretina. :)
Dar ridicolul si absurdul sunt atinse cand barbatul cu bani devine un tel de viata si de moarte, cand banii nu mai sunt o bila alba, ci singurul aspect cautat.
Asta cred ca e o diferenta de mentalitate clara intre barbati si femei: pentru femei conteaza ce meserie are barbatul, daca are bani, etc. pentru barbat insa catusi de putin. Asta poate pentru ca la femei e si sentimentul matern in stare latenta, si acesta se activeaza preventiv cautand siguranta pentru copilul lor. Barbatii in schimb, cred ca sunt mai aventurieri.

copila_satanista
22 Mar 2010, 15:09

Proptita in mijlocul intersectiei cu un card de masini claxonand in spatele ei ;)

al doilea ;)

SoX
22 Mar 2010, 15:11

al doilea ;)

:D

Asta e realitatea pe care mi-a fost data s-o vad ieri. :)

Cat despre:

Asta poate pentru ca la femei e si sentimentul matern in stare latenta, si acesta se activeaza preventiv cautand siguranta pentru copilul lor. Barbatii in schimb, cred ca sunt mai aventurieri.

Cate femei se gandesc la copii atunci cand intalnesc un barbat? :)

copila_satanista
22 Mar 2010, 15:14
dar nu merge generalizata :) pentru ca era vorba de principii p-aci si u in loc sa sari sa spui ca sunt si femei care pot sa aiba BMW din proprii bani, propria munca etc ai sarit fix in oala lui windom cu stropi nu alta

sunt intr-adevar totusi niste studii care arata ca genetica noastra ne indeamna sa fim materialiste din cauza ca ne gandim la cum sa ne crestem copiii cat mai bine, iar barbatii au dentinta de a da pe alaturi, dar asta nu inseamna ca mentalitatea noastra nu are nici un cuvant de spus pe langa genetica. eu prefer sa ma dau cu capul de pereti decat sa fiu materialista :|

marius_em
22 Mar 2010, 15:15
Cate femei se gandesc la copii atunci cand intalnesc un barbat?

Toate. Chiar daca doar in subconstient.

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:15
@Sox

Toate se gandesc la copii cand intalnesc un barbat, doar ca inconstient, instnctiv :)

marius_em
22 Mar 2010, 15:16
Ha, ha. Beat you to it, illo.

SoX
22 Mar 2010, 15:17
copila_satanista, avand in vedere numarul vast de astfel de exemple, e un subiect generalizat.

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:17
Nu m-ai batut, draga Marius, intrucat si deoarece ai folsit gresit termenul - subconstient. E vorba de inconstient :D

Si da, daca e nevoie o sa-ti explic si tie diferenta, la urma urmei am facut-o de atatea sute de ori, ce mai conteaza o data...:-*

Windom
22 Mar 2010, 15:19
Nu pentru mine, aici era vorba de femei...

Vrei sa spui ca astea sunt valorile femeilor? Imi pare rau ca ai avut nesansa sa cunosti umai astfel de modele feminine.
Si care ar fi aceste "valori"? Nu de alta, dar sa nu mor prost... M-am asezat bine in scaun, in cazul in care pronunti cuvintul "inteligenta" (am pregatit si un tip din ala care se rostogoleste pe jos;) )

copila_satanista
22 Mar 2010, 15:20
problema cu faptul ca se intampla des este o treaba nu zic ca nu... femeile si barbatii tind la urma urmei catre niste defecte respectiv calitati care pot fi cat de cat generalizate, dar misoginul e ala care are tendinta de a totaliza, punand o amprenta negativa pe femei oricare si oricum ar fi ele :P

marius_em
22 Mar 2010, 15:20
Nu m-ai batut, draga Marius, intrucat si deoarece ai folsit gresit termenul - subconstient. E vorba de inconstient :D

Si da, daca e nevoie o sa-ti explic si tie diferenta, la urma urmei am facut-o de atatea sute de ori, ce mai conteaza o data...:-*

Tomeito / Tomato.

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:22
Da, cum ai ghicit? Inteligenta si aspectul fizic :) (nici o femeie nu vrea sa faca niste copii retarzi, de acord?)
Daca nu ma crezi, iti pot spune ca prietenul meu actual nu are bani DELOC, in schimb e foarte inteligent si talentat si care arata beton. Asta nu inseamna ca nu sunt materialista, sunt foarte, foarte materilista. In sensul in care valoarea mea persoala suprema este sa ajung sa castig eu multi bani si asta e mobilul meu principal in viata. Nu ma intereseaza ca EL nu are bani si nici macar nu stie cum arata banii, si as face oricand copii cu el (dupa ce voi ajunge sa castig bani muti, acum lucrez la asta) :)

Sper ca exemplul meu care este viu si real sa te convinga )

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:24

Tomeito / Tomato.

Deloc deloc. Ba chiar sunt opuse sub si inconstientul. B-) Iti explic dacafaci testul pe care ti l-am trimis pe Facebook :P

copila_satanista
22 Mar 2010, 15:25
windom mai casca tu mintea si ochii ...

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:26
Tu esti rau voitor, Windom. Acuma ce vrei, sa-ti dau exmple din viata mea cand am fost cu barbati urati ca dracu, dar smart?
Tu cauti sa-ti autoimplinesti profetiile si iti biasezi rationamentele, uita-te si tu putin la tine. Ca in fond tu ajungi sa te uiti la tot ce e mai rau in lume si-n femei si evdent ca intotdeauna vei gasi ce e mai nasol in jurul tau, doar ca sa-ti implinesti si validezi teoriile. Te prinzi singur in propiile capcane.

Ziceti-i si voi ceilalti ca asa e.

Windom
22 Mar 2010, 15:29
Fuck it. Ma lupt cu morile de vint aici. Women...

copila_satanista
22 Mar 2010, 15:30
nu neaparat o sa le caute pe cele care se potrivesc concluziilor lui ci atat o sa vada in orice persoana i-ar sta in fatza pentru ca atat si-a propus sa vada
si ca orice om care prefera sa ramana la ideile lui din incapatanare zice un fuck it si-si vede de gandit

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:31
Nu numai femeile, dar nici macar barbatii nu te sustin aici. Ar trebui sa iti reconsideri viziunea, si sa scapi de amaraciunea aia p care o porti in opinia despre femei. As tinde sa cred ca asta e mecanismul tau de protectie fata de esecurile cu femeile, dar nu cred ca va fi bine primita o opinie analitica in cazul tau :D

SoX
22 Mar 2010, 15:37
@Sox

Toate se gandesc la copii cand intalnesc un barbat, doar ca inconstient, instnctiv :)

De parca m-as fi asteptat sa mi se raspunda cu "nimeni". Insa ma amuza cuvintele: toate si inconstient

Era o intrebare din punct de vedere al gandirii rationale si nu al procesului instinctiv. :P

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:38
Inconstient inseamna rational, nu instinctiv.

copila_satanista
22 Mar 2010, 15:39
Insa ma amuza cuvintele: toate si inconstient

amuza-te in continuare

Windom
22 Mar 2010, 15:39
si ca orice om care prefera sa ramana la ideile lui din incapatanare zice un fuck it si-si vede de gandit
Fuckin' A. Am invatat ca "fuck it" e raspunsul la orice daca vrei sa treci prin viata cu mintea intreaga.:D

illo, cut the psychoanalist bs plz....:-*

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:40
Desigur :-* Asta nu inseamna ca nu esti ambasadorul propriilor angoase si prejudecati ;)

copila_satanista
22 Mar 2010, 15:42
eu am invatat ca cel mai cu mintea intreaga treci daca atunci cand cineva are alt punct de vedere iti dai silinta sa-l analizezi la rece si eventual sa discuti cu pers respectiva pana iei ideea cea mai buna, nu incercand sa-ti arunci ideile in toti si cand vezi ca nu dau roade iti bagi piciorul si aia e. open minded e o treaba buna ;)

SoX
22 Mar 2010, 15:43

INCONȘTIÉNT, -Ă, inconștienți, -te, adj., s.n. I. Adj. 1. Care nu este conștient, care nu știe ce face, care și-a pierdut cunoștința (ca urmare a unei stări patologice). 2. (Adesea adverbial) Care nu are o atitudine conștientă față de realitatea înconjurătoare; fără minte, fără judecată. ♦ (Despre fenomene psihice) Care scapă conștiinței, de care omul nu-și dă seama; involuntar, automat, instinctiv.

Unde-i rationalu'? :)

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:44
@Copila
]Stai linistita, pt un barbat e greu de acceptat cand da rasol cu un rationament (ei, fiinte rationale) si cand altcineva (o femeie in speta, care are mai putine urme de logica) are dreptate :D Trebuie sa fim intelegatoare cu ei :P

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:46

INCONȘTIÉNT, -Ă, inconștienți, -te, adj., s.n. I. Adj. 1. Care nu este conștient, care nu știe ce face, care și-a pierdut cunoștința (ca urmare a unei stări patologice). 2. (Adesea adverbial) Care nu are o atitudine conștientă față de realitatea înconjurătoare; fără minte, fără judecată. ♦ (Despre fenomene psihice) Care scapă conștiinței, de care omul nu-și dă seama; involuntar, automat, instinctiv.

Unde-i rationalu'? :)

Este rationalul inconstient, dar nu am chef sa explic acum notiunui elementare. Eu ma refeream la inconstientul psihic, nu la ala din dex (am spus ca femeile se gandesc inconstient la copii, deci vbeam de psihismul ei).

marius_em
22 Mar 2010, 15:47
Nu numai femeile, dar nici macar barbatii nu te sustin aici. Ar trebui sa iti reconsideri viziunea, si sa scapi de amaraciunea aia p care o porti in opinia despre femei. As tinde sa cred ca asta e mecanismul tau de protectie fata de esecurile cu femeile, dar nu cred ca va fi bine primita o opinie analitica in cazul tau :D

De ce esecuri? E de ajuns un singur esec. Primul. Apoi urmeaza normal cinismul. Dar nu tine mult, pentru ca e un chin. Urmeaza iluminarea, si accepti si femeile, si lumea, asa cum sunt, si iti gasesti si un loc in relatia cu ele. Urmatoarele esecuri nu mai au aproape nici un efect. Si sa nu ne mintim, toti barbatii au esecuri in dragoste. De asta apelam la probabilistica, agatam tot, nu de deranjeaza refuzul, pentru ca e imposibil sa nu cada ceva.

copila_satanista
22 Mar 2010, 15:48
@Copila
]Stai linistita, pt un barbat e greu de acceptat cand da rasol cu un rationament (ei, fiinte rationale) si cand altcineva (o femeie in speta, care are mai putine urme de logica) are dreptate :D Trebuie sa fim intelegatoare cu ei :P

nu doar barbatii sunt asa ;) chestia asta cred ca vine de la faptul ca decat sa se lase invinsi in fatza lor si a celor din jur prefera sa traiasca cu senzatia ca ideile lor nu pot fi imbunatatite, eu una cand gresesc spun "my bad" fara nici o jena :D
sunt destul de intelegatoare de felul meu :)

SoX
22 Mar 2010, 15:50
Este rationalul inconstient.

Ca si cum ai spune: desteptul e prost... E o opozitie totala in afirmatia ta...

illotempore2002
22 Mar 2010, 15:50
Este rationalul inconstient.

Ca si cum ai spune: desteptul e prost... E o opozitie totala in afirmatia ta...

Nu domnule.

SoX
22 Mar 2010, 15:57
De fapt, rationalul inconstient ar putea fi cea mai scurta definitie pentru instinctivitate...
Deci, daca intradevar femeia se gandeste la copii atunci cand se intalneste cu un barbat, o face instinctiv.

Dragomara
22 Mar 2010, 15:57
ce fată bună ai fi tu dacă uneori ţi-ai ţine gura şi n-ai mai face pe "psihiatru" de serviciu, evident fără să ai vreo legătură cu această profesiune. :(

no, ia încearcă un pic să citeşti mai atent, mai mult, să raţionezi mai adânc, şi să relaţionezi cu "subiectul". îmi pare rău că tocmai eu trebuie să-ţi spun asta, însă acest comportament nu denotă decât o doză mare de superficialitate şi supraapreciere.

Din cât am vb în privat cu Windom, nu am dedus că tipul ar fi o enciclopedie ambulantă de relaţii eşuate, nu cred că mi s-a plâns vreodată de ceva sau cineva, nu-l pot cataloga nici măcar pesimist, aşa cum încearcă să se pretindă el aici. Tipul este exact genul de om pe care-l apreciez eu, rezervat, modest şi cu foarte mult bun-simţ.

No, acum hai să fim serioşi câţi dintre noi cred aberaţiile (debitate de el însuşi) despre propria-i viaţă amoroasă a "alfa dog"-ului Judex?! :-? :))

SoricicaMov
22 Mar 2010, 15:59
Un semipreparat lingvistic ca acesta "in spatele fiecarui barbat puternic e o femeie puternica si mai puternica cea mai puternica blah blah and etc etc" pentru mine are un gust fad. E doar o femeie ce manipuleaza, ceea ce nu admir si nici nu ridic la rang de ideal. O femeie cu adevarat puternica nu e nici in spate nici in fata, ci e langa barbat, in linie cu el, umar langa umar, neuron langa neuron.

copila_satanista
22 Mar 2010, 16:02
ai zis pe gustul meu :) respectiva expresie e cu mai multe taisuri defapt si adev e ca niciodata n-am privit-o cu seriozitate, nu prea e plina de substanta.. doar suna nice si se foloseste in diverse situatii

marius_em
22 Mar 2010, 16:04
Soricica, cred ca poate fi vorba de sprijin, nu de manipulare.

Dragomara, adica Judex nu e un James Bond? Nu e un Playboy ce isi duce viata prin cluburi la brat cu doua femei, una roscata, si una asiatica, ambele cu dimensiuni de fotomodel, cu exceptia sanilor, care sunt DD... si naturali?
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!
Damn you, Dragomara! Damn you to hell!
Inocenta mea s-a sfarsit.

Dragomara
22 Mar 2010, 16:29
Acum iar o să ziceţi că sunt rea, însă e musai să luaţi act de sentimentul pe care-l am citindu-vă, pe unele dintre voi, dragele mele. :P

No, este exact ca atunci când asculţi copiluţii, la grădiniţă, povestind despre cum cred ei că au venit ei pe lume. :">

Întreb şi eu: ce experienţă de viaţă poţi avea la 20 de ani, şi câţi bărbaţi ai putut cunoaşte pentru a da verdicte şi pune etichete?! Ba mai mult, să te erijezi şi-n judecarea unora oameni pe care nu i-ai văzut în viaţa ta?! :-O :-?

----
Dacă ar fi să vă dau un sfat, aş zice aşa: nu vei face niciodată suficient de mulţi bani, mereu vei dori mai mult şi mai mult, etc. şi apoi orice prost e în stare să facă bani, uitaţi-vă doar la manelişti!!:)) :)) No, ideea e să te bucuri de ceea ce ai deja, atât cât ai, bani, tinereţe, sănătate, dragoste, libertate, pasiune, nebunie, TIMP - valori pentru care nu vei avea niciodată moneda potrivită, cu toate că, de ex. conduci un BMW, ţi-a făcut toate operaţiile estetice, şi schimbi bărbaţii precum şosetele!

Deci, carpe diem, oameni buni!!

SoricicaMov
22 Mar 2010, 16:48

Daca e sprijin si femeia e undeva in spatele barbatului e doar un act domestic, pur casnic, automatism al femeii din cuplu
Dar cred ca expresia are mai mult un caracter exclusivist si se refera la acea categorie de femei machiavelice, cu un suflu mai puternic decat al barbatului, ce se pozitioneaza in spatele acestuia pentru a putea actiona nestingherite in interesul lor in principal

anaemona
22 Mar 2010, 17:05

Daca e sprijin si femeia e undeva in spatele barbatului e doar un act domestic, pur casnic, automatism al femeii din cuplu
Dar cred ca expresia are mai mult un caracter exclusivist si se refera la acea categorie de femei machiavelice, cu un suflu mai puternic decat al barbatului, ce se pozitioneaza in spatele acestuia pentru a putea actiona nestingherite in interesul lor in principal

Nu neaparat machiavelice cit ambitioase. Expresia e aparuta intr-o perioada cind femeii nu i se permitea (ca sa fim sinceri nici acum nu i se permite) sa ajunga la fel de sus ca un barbat dar asta nu inseamna ca n-au existat dintotdeauna femei care au acces la ceva mai sus decit la cel mai de sus raft din bucatarie si pentru ca nu se puteau pune pe ele in fata si-au pus sotii, apoi i-au impins de la spate.

pipes
22 Mar 2010, 17:22
pana acum, doar marius a cam inteles despre ce e vorba. raportand expresia la societatea actuala, nu la trecut. sau si la trecut, dar nu foarte indepartat. nu cunosc exact vechimea expresiei (o sa ma interesez), dar EU, prin prisma experientelor mele, am fost de acord de la prima intalnire cu ea (expresia) - poate chiar neconditionat. mai mult instinctual. desi pare laudativa la adresa femeii (la prima auzire/vedere), se poate la fel de usor intoarce impotriva ei. depinde din ce perspectiva privesti.
ma mir ca ILLO nu i-a prins spilu' si o da numai pe aratura. dar nimic nu e pierdut! :)
fetelor, sa fiti iubite! sunteti un rau necesar! si noi la fel....
S

p.s. din punctul meu de vedere aceasta expresie va caracterizeaza cel mai bine. daca stau bine si ma gandesc, poate, chiar pe noi, oamenii...... (in perspectiva globalizarii ce bate la usa).

copila_satanista
22 Mar 2010, 17:27
repet: expresia are mai multe taisuri depinde de cum o folosesti
dragomara: de multe ori varsta nu este deloc graitoare pentru intelectul si experienta unei persoane... am ras copios si ironic,dar si amar la opinia ta

SoricicaMov
22 Mar 2010, 20:26
Respect femeia ambitioasa, dar ce nu imi place este ca azi (si poate si in trecut) cele mai multe doamne si domnisoare ce urmaresc ascensiunea profesionala, fara sa realizeze, imprumuta din stilul barbatesc de abordare a problemelor ceea ce nu e un lucru tocmai potrivit si care nu le flateaza feminitatea

Cinemania
22 Mar 2010, 21:32
Care e stilul ala ? :D

PS: Ai ascultat Cake-ul ala ? :-?

Amantul_Taciturn
22 Mar 2010, 22:11
Cate ar fi de spus aici, de la Eccleziast la Otto Weininger...Dar o sa fiu scurt, am observat ca multi barbati sunt/devin misogini nu datorita ’’femeilor’’, ci datoita unei femei. Cat despre relatia mea cu misoginismul, nu stiu, nu cunosc, n-am fost acolo.

SoricicaMov
23 Mar 2010, 00:32
Care e stilul ala ? :D

PS: Ai ascultat Cake-ul ala ? :-?

anaemona vorbea pe buna dreptate despre o perioada cand femeii nu i se permitea/permite sa ajunga mai sus decat un barbat, astfel de restrictii de-a lungul timpului au creat un fel de tipar masculinizat de om de succes, in mai toate domeniile, ce modeleaza de la limbaj pana la tinuta si mod de actiune (mai dur, incisiv [canin sau molar :D]) pe care cele mai multe femei de cariera il adopta ca pe un sablon ce le neutralizeaza feminitatea; isi fac singure un fel de implant mental cu hormoni androgeni (nu am scris-o la modul peiorativ la adresa barbatului, ci condamnand rigidizarea sau extirparea unor trasaturi feminine din comportamentul carieristelor, ca un compromis pentru a urca intr-o ierarhie profesionala)

Daa :D Si de azi dimineata ma tot masor, ma tot uit in oglinda, o intorc si pe o parte si pe alta, poate poate sunt pe dimensiunile cantecului :)) dar apoi gandindu-ma ca e un cantec scris de un barbat, imi trece prin cap sa scriu propriul cantec si sa i-l propun intru digestie sanatoasa :)) Eee, glumesc putin acum :) melodia e faina, am topait ascultand-o si intrebandu-ma who's that girl... and where can I find her to make her my Yoda :)) [Revin pe topicul cu pricina cu dedicatie bumerang ;)]

marius_em
23 Mar 2010, 08:31
De ce vorbim de sechelele trecutului? Societatea de azi a evoluat, si cred ca nu mai exista restrictii sociale, ci doar reminiscente la nivel de individ, uneori dureroase, alteori distructive. Daca trebuie condamnat ceva acum, sunt idiotii de inca mai cred ca traiesc in secolul XIX, desi imi place sa cred ca sunt din ce in ce mai putini.
Eu cred ca femeia de cariera e foarte sexy. Imi doresc si o sustin pe femeia mea sa aiba o cariera de succes. Atitudinea profesionala, seriozitatea, nu e nici un atribut feminin, nici unul masculin. Meseria e unisex, au disparut acele diviziuni ale muncii intre femei si barbati. Chiar nu inteleg de ce feminitate vorbesti, si ce insemna acea feminitate?
Daca de exemplu te referi la genul de feminitate Elena Udrea, atunci zic pas. Feminitatea si masculinitatea exhibitioniste in situatii ce tin de profesiune, mai ales in domeniul public, pot fi interpretate ca agresive, absurde, ridicole, lipsa de respect.

copila_satanista
23 Mar 2010, 09:15
Se mai simt inca influentele trecutului insa nu in toate mediile si nu mereu

hellsteed
23 Mar 2010, 09:32
Ma cam enerveaza femeile colerice care se grabesc sa scuipe vreun argument just si in final isi dau seama de prostia debitata ; ca apoi intr-un ritm mai accelerat se repezesc sa o corecteze, gresit, din nou. Totul se lasa cu un expiro ofticat si ochi dati peste cap.

copila_satanista
23 Mar 2010, 09:37
huh?

Amantul_Taciturn
23 Mar 2010, 09:45
Pe mine ma deranjeaza atat femeile, cat si misoginii. Sa fie de bine, sa fie de rau...?.:-?

copila_satanista
23 Mar 2010, 09:48
:)) da cu virgula

illotempore2002
23 Mar 2010, 09:50
Amantule, pe unde umbli domnule?

Amantul_Taciturn
23 Mar 2010, 10:13
Mi-am tras un clopot de sticla ultimul racnet. Nici macar nu prea mai sunt amant (mai mult de ziua a saptea, asa), am ramas doar taciturn.

P.S. Deja timpul meu pe aceste meleaguri a expirat. Numai bine va doresc.

Neuptolem
23 Mar 2010, 12:41
Un thread pt barbatii frustrati.
Desi tind sa-i dau dreptate 100% "delirului" lui silver_boy, ba as fi si mai exigent, totusi, judecand putin, as afirma ca barbatii misogini sunt cei frustrati ca nu au obtinut sau nu obtin ceea ce si-ar fi dorit / isi doresc de la femei.
Cand nu ai o femeie care iti place, incepi sa gandesti astfel si devii misogin, asta e scutul tau de protectie..dar daca vina nu e a ei si e a ta? Fireste ca uneori e imposibil sa o faci sa fie cum vrei tu indiferent de cat de perfect-impecabil te-ai purta.
Iar cand ea este langa tine si e asa cum ai vrea, totul e minunat si nu mai ai motive sa fii misogin.
E adevarat ca societatea actuala a luat-o putin pe aratura cu miscarea femeilor dar poate ca asta inseamna ca si barbatii trebuie sa se schimbe. Ce rost mai are o declaratie, o sticla de tequila e mai eficienta?
Intre un scriitor, un scenarist, un jurnalist, un intelectual, un regizor, un poet, un profesor, un barbat educat, civilizat si un manager, un afacerist, un sportiv, un actor, un producator, un striper, un bataus, un cantaret, un baiat cu masina sport si etc. o femeie va alege tot timpul pe cei din categoria a doua.
Nu conteaza cat de rafinat, inteligent, esti, trebuie sa fii salbatic.
Am fost aproape socat cand o tipa versata cu experienta la barbati mi-a zis urmatorul lucru: "femeile vor barbati care sa le miroasa asa putin sosetele".
Acum, daca mesajul meu e cretin si silver_boy stie mai multe..dracu sa le ia de femei ce vor de la noi!

Dragomara
23 Mar 2010, 16:31
no, uite ce mi-au trimis colegii mei:

Un barbat analizeaza articolul nehotarat din limba romana...
* "Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva care te enerveaza, te pune in pericol, sau te distruge pare a fi FEMININ? Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tel in viata este de natura MASCULINA?
Voi, femeile,sunteti O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna.
Noi suntem UN soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau si ma uit, chiar nu aveti noroc: O bucatarie, O vesela, O matura, O caldura, O mizerie.
Noi suntem UN repaus linistit intr-UN fotoliu confortabil, citind destinsi UN ziar si ascultand UN jurnal, asta daca nu veniti voi sa semanati O discordie sau sa ne faceti O sicana.
Voi, femeile, va dati mari ca aveti O telecomanda, dar priviti la UN televizor, unde noi alegem UN post care il dorim.
In trecut, pentru a face calcule aveati O numaratoare prapadita, acum barbatii au inventat UN calculator.
Si ceea ce va defineste, sexul, tot UN sex se spune si niciodata O sex. Cand va simtiti bine, traiti, nu-i asa, UN orgasm, iar daca o dati in bara va alegeti cu O frustrare.
Voi puteti avea O carte de credit, dar aceasta nu inseamna nimic fara UN cont.
Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr-O catastrofa? O eroare de pilotaj, O pana de benzina, O proasta vizibilitate, O intrerupere de curent.
Voi pentru a ne inrobi doriti O casatorie, dar exista si eliberarea care este UN divort.
Este limpede ca limba romana a fost inventata de UN barbat, care nu v-a avut deloc la suflet!!!!

-----------
Aoleu, iar râd singură, dar acum e mult mai bine pentru că nea Mircea (farmacistu') mi-a dat Aciclovir TIS.

Deci: O erecţie!!
=)) =)) =)) =))

PS: abia aştept să le-o tai, golanilor. 8-> O:-) O:-) O:-)

hellsteed
23 Mar 2010, 17:47
UN vagin tot O pula.

Dragomara
23 Mar 2010, 18:00
:D
io aş fi zis:
- UN penis,
- UN vibrator,
... :"> ;;) O:-)

SoricicaMov
23 Mar 2010, 23:18
De ce vorbim de sechelele trecutului? Societatea de azi a evoluat, si cred ca nu mai exista restrictii sociale, ci doar reminiscente la nivel de individ, uneori dureroase, alteori distructive. Daca trebuie condamnat ceva acum, sunt idiotii de inca mai cred ca traiesc in secolul XIX, desi imi place sa cred ca sunt din ce in ce mai putini.
Eu cred ca femeia de cariera e foarte sexy. Imi doresc si o sustin pe femeia mea sa aiba o cariera de succes. Atitudinea profesionala, seriozitatea, nu e nici un atribut feminin, nici unul masculin. Meseria e unisex, au disparut acele diviziuni ale muncii intre femei si barbati. Chiar nu inteleg de ce feminitate vorbesti, si ce insemna acea feminitate?

Vorbim de ranile trecutului pentru ca este cea mai buna terapie pentru o generatie actuala sanatoasa; a urmari modelul istoric, a asuma greselile si a trage invataminte privind introspectiv in trecutul nostru intru o evolutie benefica nu mi se pare deloc o miscare gresita
Reminiscente la nivel de individ? Cred ca glumesti, intotdeauna sunt reminiscente si chiar la nivel de mase, deschide bine ochii, daca traiesti intr-un oras mare si ai acces catre scoli, biblioteci, teatre, cinematografe etc si oferta lor culturala si iluzia unei vieti mai bune, asta nu inseamna ca aproape jumatate din populatia tarii ce traieste in mediul rural percepe lucrurile la fel ca tine, acolo nici nu se pune problema de diferenta dintre sexe si emancipare asa cum e inteleasa in mediul urban sau cum o dezbatem noi aici, barbatului nici nu-i trece prin cap asa ceva, pur si simplu isi bate femeia si are pretentia sa-i creasca copii si sa-i puna mancare pe masa
Reminiscentele nu trebuie condamnate verbal si atacate steril, trebuie identificate, analizate si corectate, absorbite, vindecate, cicatrizate etc
Si eu cred ca femeia de cariera este atragatoare pentru barbati dar asta doar atat vreme cat nu uita sa fie feminina cand incearca sa se impuna
Meseria poate e unisex dar abordarea profesionala se diferentiaza totusi pe sexe, si revin la ideea de la care am pornit in celelalte posturi: nivelul de agresivitate mai crescut la barbati le asigura mai mult succes in functii manageriale si imprima un anumit tip de comportament dominant pe care unele femei il imbratiseaza ca un compromis pentru a reusi, ceea ce nu le prinde bine intotdeauna, masculinizandu-le, acestea conformandu-se unor cerinte implicite de a fi macho pe posturile respective; si culmea e ca studiile inclina spre un verdict favorabil in ceea ce priveste stilul de conducere modelat de calitati feminine, care este vazut ca fiind mai eficient datorita faptului ca femeile sunt mai orientate spre relatiile interpersonale, mai empatice, mai intuitive, si tocmai pentru ca avem multe atuuri de partea sexului nostru nu inteleg de ce trebuie sa se adopte atat de des si accentuat o geometrie masculina profesionala cu atata nonsalanta de un procent ridicat dintre femeile de cariera

djinjis
24 Mar 2010, 06:23
Anosta controversa. Cica femeilor nu li s-a permis x si y... Pai... nu erau ele egale cu barbatul? Nu puteau ele sa-si ia singure? Trebuiau sa ceara? Sa se milogeasca? Sa implore? Sa li se permita?
As vrea sa veniti si la mine sa ma rugati sa va permit. Va garantez reusita demersului. Sa va vad cu jalba-n bat si cu ochii picurand, rugandu-ma sa admit ca suntem egali. Daca binevoiesc, bineinteles, sau daca e un moment nepotrivit, voi puteti sa reveniti in alta zi.
Sau ceea ce ati vrut sa spuneti suna de fapt asa: femeile, mai slabe fiind, ce s-au gandit ele, sa ceara, ca nu le doare gura. Morala invatata de femei the hard way a fost ca daca ceri s-ar putea sa te doara gura in cele din urma. Jap.

Fiind voi cu vederi inguste, nu ca as fi eu mai cu motz, numa vederile ce ca-s mai inguste, ca ati purtat ochelari cand erati mici, nu ati inteles ca barbatul a calarit la existenta lui cam tot ce a prins, in primul rand alti barbati, cam toate celelate rase [ca fiind noi albi la ei ma refer], basca ceva extraterestrii, daca or fi prins prin aria 51 si un numar nedeterminat de patrupede. Nu am auzit in istorie de lupta femeilor de conditie buna pentru egalitate in drepturi cu iobagii. Cand au pus mana pe ciolan, au tinut de el cat au putut.

Nu exista nici o conspiratie impotriva femeii ci doar o sanatoasa lege a naturii. Pestele cel mare mananca pestele cel mic.

Care sunt urmarile emanciparii femeii? Pai unul dintre ele ar fi acesta. Rasa alba stagneaza sau este in regres in timp ce alte rase au natalitate galopanta. Peste o suta de ani, progeniturile voastre vor fi in mare masura corcite cu tot felul de tigani, turci si mai stie dracu ce. In loc de stele o sa aspire spre kebab si manele. Poluare, consumarea resurselor naturale, scaderea IQ-ului, ce mai, exact cum zice Nostradamus si biblia. Sfarsitul lumii. O sa mai vaneze ei cu sulita o vreme, asa intre ei, ca animale doar la tv, da' nu o sa imparta cu voi si dupa aia liniste.

illotempore2002
24 Mar 2010, 07:48
Asteptam mai mult de la tine.

Windom
24 Mar 2010, 07:56
A pus omul degetul pe rana si acum se umfla fasolea in voi. illo, cu ce nu esti de acord din ceea ce a spus? Si ce asteptai mai mult?

illotempore2002
24 Mar 2010, 08:15
Bai sincer a ajuns cam fada discutia asta si stii din ce cauza? Din cauza posturilor din ce in ce mai kilometrice de pe ultimele 2 pagini. Pe bune, fiti si voi mai concisi, traim in era vitezei, nu are nimeni timp sa citeasca mesaje kilometrice, cei care munciti ar trebui sa fiti invatati de sefii vostri ca emailurile si mesajele se scriu scurte, esentializte, concise.

De unde tragi tu concluzia ca s-a umflat fasolea in noi, nu stiu. fantezia personala. Eu iti zic ca discutia a devenit plicticoasa, de babalaci.

Windom
24 Mar 2010, 08:20
Si daca traim in era vitezei, trebuie sa fim superficiali, sa trintim acolo 2-3 "adevaruri absolute" si gata? Devine plictisitor atunci cind te bati in argumente si incepi sa pierzi, asta e adevarat.:D

illotempore2002
24 Mar 2010, 08:22
Iarasi, fantezezi. Tu crezi ca am stat sa analizez argumentele insipide de mai sus?
Ca sa n mai zic ca nu am mai citit atatea truisme la un loc de foarte mult timp.

Windom
24 Mar 2010, 08:24
Spune-mi si mie de ce sint "insipide", asa, in doua cuvinte, ca tot sintem in era vitezei...

copila_satanista
24 Mar 2010, 08:26
djinjis ce aglomeratie la tine in cap :))

illotempore2002
24 Mar 2010, 08:28
Bai sincer a ajuns cam fada discutia asta si stii din ce cauza? Din cauza posturilor din ce in ce mai kilometrice de pe ultimele 2 pagini.

am explicat mai sus. Dar acum am si n motiv in plus sa cred ca sunt insipide - argumentatiile de mai sus abunda in redundante si truisme (nu ma refer strict la djindjis) dar unii de pe aici vb

De ex: soricicamov vbeste (ca) din carti si nimic nu e mai adormitor, va jur. Sau ca o profesoara batrana de educatie civica. :-&

marius_em
24 Mar 2010, 10:29
Soricica, am zis la nivel de individ, pentru ca in societate in nici un caz nu mai e legea nescrisa a supunerii femeii in fata barbatului. Chiar si la tara, daca unul isi bate nevasta, nu inseamna ca politia sta cu mainile in san (n-ar trebui). Desi pana cam in 2000, sotul avea voie sa-si bata nevasta cu politia de fata, si nu primea decat amenda pentru tulburarea linistii publice. Acum sigur nu mai e asa.
Aia care-si bat sotiile si le trateaza ca pe gunoaie, fac asta pentru ca nu stiu altceva, pentru ca asa l-au vazut pe tat-su, si asa intelege el ca trebuie sa-si probeze barbatia. Dar, repet, imi place sa cred ca sunt din ce in ce mai putini.
Cat priveste atitudinea profesionala, nu m-ai convins. Aceasta nu e nici feminina, nici masculina, eu o consider neutra, comuna si barbatilor si femeilor, si nu vad diferente. In genere o femeie care-si exprima feminitatea la locul de munca e considerata bimbo de colegi, si barfita pe la spate ca se culca cu seful. Vezi iar cazul Udrea.

copila_satanista
24 Mar 2010, 10:47
ai tu ce ai cu Udrea, dar zici bine ca atitudinea profesionala este o chestie care ar trebui sa fie privita neutru in raport cu feminitatea / masculinitatea unei pers :)

ca sa nu se mai supere illo dam un refresh la discutie :D
misoginismul este de cele mai multe ori influentat de gradul scazut de cultura si inteligenta.pe astia ii inteleg cat de cat pentru ca unui om de genul nu poti sa ii ceri multe. insa adevarul e ca ce ma manca pe mine era curiozitatea sa stiu ce ii face pe cei care au totusi un astfel de grad ceva mai marisor sa fie misogini. treaba aia cu deceptia suferita intr-un anumit caz este o idee valabila. cred ca s-ar putea pune si problema unei comoditati in mentalitate ... de genul "ne prinde bine ca ele sa fie privite de sus" ...alte idei? ;;)

plus: cu feminismul cum stati?

Windom
24 Mar 2010, 11:01
Misoginismul asta e perdeaua de fum dupa care va ascundeti, praf aruncat in ochi. Femeia a fost, este si va fi mai puternica decit barbatul in primul rind prin puterea pe care o exercita asupra acestuia. Un barbat niciodata nu o sa fie in stare sa egaleze masinatiile unei femei. Asta deoarece, atunci cind vine vorba de relatia dintre un barbat si o femeie, noi punem suflet iar voi puneti creier. Aveti puterea, sinteti constiente de acest lucru, insa pozati in fiinte neajutorate.
Cine a inventat "misoginismul", noi sau voi?

copila_satanista
24 Mar 2010, 11:11
voi l-ati inventat prin practicarea lui ;)
de ce gandesti atat de radical? de ce crezi tu ca femeile au fost inventate doar pentru a zapaci barbatii? chiar asa sa n-avem decat creierul la inaintare? eu una pot sa zic ca am suflet , am chiar mult :| si mai stiu destul de multe specimene ca mine.
"sinteti constiente de acest lucru, insa pozati in fiinte neajutorate " este un scut in spatele caruia te pui, dar care nu intodeauna reflecta realitatea
se pare ca misoginismul tau este unul amar prin care te simti victimizat, nu unul de genul "femeia este obiectul ceea ce sta la cratita"

illotempore2002
24 Mar 2010, 11:13
Eu cand v-am zis ca Windom a fost candva dezamagi si tratat cu fundul de o femeie, nu m-ati crezut :))
@Windom
:-*

Glum.

pipes
24 Mar 2010, 11:14
ILLO, iar nu ai dreptate! Conventional vorbind....
Stii ca de cele mai multe ori nu sunt de acord cu windom si cu multi altii, dar aici s-a atins ceva sensibil. Si de obicei sensibilismele se cam ocolesc..... intelegi ce vreau sa spun.
Mai nou, citesc ceva almanah istoric de la Reader's Digest - femeia apare rar, efemer in istorie ca model - vezi cazul Cleopatra, Ioana D'Arc, regina Elisabeta I si a IIa a Angliei, Ecaterina Teodoroiu, "Carmen Sylva" plus alte exemple universale. Dar cand o face, este destul de concentrata treaba.
Discutii sunt, au fost si vor urma. Eu desi am tot dreptul sa fiu misogin, nu sunt, nu am fost si nici nu voi fi vreodata. CU EXCEPTIA FEMEILOR DIN TRAFIC. :) Mai simplu de atat nu se poate. Asta nu inseamna ca o sa lupt ptr emanciparea femeii. Dar nici nu o sa ma impotrivesc, daca asa se doreste. Si cam asta se vrea. Vom vedea ce aduce bun sau rau aceasta schimbare majora.
Va pup.

Windom
24 Mar 2010, 11:20
Femeile nu au fost "inventate" pentru a zapaci barbatii. Asa supravietuiesc ele in lume. In asta sta puterea lor - sub aparenta fragilitatii se ascunde o gindire rapace. Totul e calculat in cele mai mici detalii (cind sa "iubesti", cind sa lovesti). E ceea ce se numeste fatarnicie (manifestare a instinctului de supravietuire). Dar nu vreau sa par "misogin"...>:)

pipes
24 Mar 2010, 11:21
nici nu esti absolut deloc.... :))

Dragomara
24 Mar 2010, 11:24
@Pipes - Schimbare care s-a făcut acum mai bine de-o jumătate de secol. ;)

Topicul ăsta ar fi trebuit să se numească "Clişee despre misoginism" , asta fiind singura "bătălie" care se duce aici. :(

copila_satanista
24 Mar 2010, 11:31
cred ca in locul misoginismului prin care, cum am mai spus, puneti stampila negativista pentru oricare reprezentanta a sexului feminin, ar trebui sa lucrati mai mult la partea cu vazutul si intelesul oamenilor.... sa stiti in cine puteti avea incredere, cine e ok si cine nu e ok chestii d-astea pentru ca la urma urmei femeile sunt de toate felurile. chiar daca biologic si statistic tind spre o anumita descriere, aceasta descriere nu le poate defini in totalitate pentru ca mai au si minti si suflete prin care se schimba foarte multe ;) . analog feministelor.

SoricicaMov
24 Mar 2010, 11:39
De ex: soricicamov vbeste (ca) din carti si nimic nu e mai adormitor, va jur. Sau ca o profesoara batrana de educatie civica. :-&

Lasa ca vii tu cu sfarcurile si ii trezesti

Dragomara
24 Mar 2010, 11:41
@Windom - tu vorbeşti ca şi cum ai avea vreun merit personal în faptul că eşti bărbat. Crede-mă: N-AI! Ar trebui să porneşti de la faptul că existenţa ta este o pură întâmplare, că ai fi putut exista, de exemplu, şi sub forma unui parazit intestinal, sau sub forma unui hipopotam. Etc.

Femeile sunt de iubit, şi nu numai cu sufletul. ;) Contorizarea input-urilor (mă rog, impropriu spus) cu care vine fiecare într-o relaţie ţine doar de contabilitate, dragostea este despre cu totul altceva. Probabil că tu nu ai iubit încă total etc. Încearcă să iubeşti o femeie în carne şi oase, uită idealul etc...

(Mi-am adus aminte de-o poveste pe tema asta, poveste pe care-am citit-o în Pentru Patrie, prin copilărie. Când am timp am să vă povestesc, unde ea are o morală adâncă. :P )

LE: Soricico ai fost criminală! =)) =)) =)) =)) :-* :-* :-*

LE1: Vroiam să mai spun doar că modul în care un bărbat tratează o femeie se reflectă educaţia pe care mama/ partea feminină a familiei i-a/ i-au dat-o, pe locul doi în educaţia afectivă a unui bărbat se situează, bineînţeles, lecturile, mai la urmă vin tatăl şi prietenii de acelaşi sex. ;)

Windom
24 Mar 2010, 11:45
Probabil că tu nu ai iubit încă total etc.
Dupa o asemenea iubire nu poti ramine decit cu sechele.

copila_satanista
24 Mar 2010, 11:49
pai cu asa conceptii te cred

Dragomara
24 Mar 2010, 11:50
Probabil că tu nu ai iubit încă total etc.
Dupa o asemenea iubire nu poti ramine decit cu sechele.
Fii pe pace: nimeni nu e normal. :P Şi ăsta e tot farmecul existenţei, al unei relaţii etc.

Cinemania
24 Mar 2010, 12:02
Uai de cate ori am ramas eu cu buza umflata.
Da' mi-a trecut de fiecare data; am gasit altceva. :D

Desigur au fost niste zile de caine crunte, si totusi nu as refuza, cel putin nu inca, prezenta placuta a unei femei. Pe orice plan.

SoX
24 Mar 2010, 12:07
...femeile sunt de toate felurile.

Aham! Si barbatii sunt tooooti niste porci!!!...si misogini! :)

copila_satanista
24 Mar 2010, 12:08
nu dupa parerea mea ;)

pipes
24 Mar 2010, 12:09
@DRAGOMARA :)
emanciparea o fi ea de 50 de ani incoace, dar implementarea mai dureaza....... ca dovada vezi campaniile de la metrou si nu numai........

si eu am facut fete/femei sa sufere, dar am suferit si la randu-mi cumplit......... cica "au trecut"..... asa spune-mi toti. nu trec, lasa urme, numai ca devin secundare.

sanatosi sa fim si cinefili! :))

hellsteed
24 Mar 2010, 16:49
Uai de cate ori am ramas eu cu buza umflata.
Da' mi-a trecut de fiecare data; am gasit altceva. :D

Desigur au fost niste zile de caine crunte, si totusi nu as refuza, cel putin nu inca, prezenta placuta a unei femei. Pe orice plan.

Indeed... I go on the same psychology.. :) Eu imi aduceam argumentul christic ca dovada a suferintei din iubire , intorcand obrazul de fiecare data doar de dragul EI si al NOSTRU

P.S : Completare din folclor : " F nu F , vremea P trece.... this is on the main level : )

hellsteed
24 Mar 2010, 18:48
Well, cum zici tu Aristotel a fost realist in genul:"Platon le-a dat mana libera" dar ' Let's face it, it's just not working" . Femeile nu au un caracter dominant , visceral vorbind. Ne le caracterizeaza. Daca e sa conduca o fac din ambitie, nevoi, interese pe cand barbatul are instinctul de a "domina" , tine de caracterul de a fi barbat. Politic vorbind.

Dragomara
24 Mar 2010, 18:54
instinctul de a "domina" , tine de caracterul de a fi barbat.
... asta când e impotent sexual. Când nu, el doar epatează, fascinează şi subjugă pe veci, doar vieţuind pur si simplu.

Judex
25 Mar 2010, 13:52
Luna martie, luna femeii:
http://clients.dartadesign.ro/criserb/poze/8din10femeipresteazasexuloral_BBB2/8din10_thumb.jpg
Hai la lupta cea mare!

vave
25 Mar 2010, 14:16
"Pentru unele femei, fidelitatea inseamna sa nu aiba mai multi barbati in pat in acelasi timp." Frederic Raphael :))

"Singurul loc unde barbatii le cer femeilor sa aiba profunzime e decoleteul." Z.Z.Gabor >:)

si una atat de... perfecta :D :"> B-) :D
"Exista dimineti cand pur si simplu nu-ti vine sa rozi legaturile de piele si sa te eliberezi."E. Philips

MariaMona
25 Mar 2010, 21:56
Am primit azi pe mail: Femeile nu vor fi niciodata egale barbatilor pâna când nu vor putea sa se simta sexy în ciuda cheliei si burtii de bere.

vave
03 Apr 2010, 22:01
Am purtat un fel de rochiţă "uşor" mai scurtă, prin urmare am fost ajutată la bagaju-mi greu în orăşelul în care întotdeauna lumea mă ia la mişto. :D
Încă mă mai gândesc dacă e de bine sau de rău. :))

Neuptolem
03 Apr 2010, 22:17
Am purtat un fel de rochiţă "uşor" mai scurtă, prin urmare am fost ajutată la bagaju-mi greu
Orice barbat sanatos la cap ar vrea sa ti-o traga, vave. Deci te-ai folosit de instinctul masculin de reproducere, scartz! n-ai rezolvat nimic. Ala care te-a ajutat, ar fi ajutat orice tipa ce ar fi purtat fusta scurta ca a ta.

vave
03 Apr 2010, 22:21
Orice barbat sanatos la cap ar vrea sa ti-o traga, vave.
Mulţumesc de compliment. Eşti un drăguţ...azi... ştiam eu! :"> :-*

Deci te-ai folosit de instinctul masculin de reproducere, scartz! n-ai rezolvat nimic. Ala care te-a ajutat, ar fi ajutat orice tipa ce ar fi purtat fusta scurta ca a ta.
Am zis eu contrariul? :))

Neuptolem
03 Apr 2010, 22:55
Orice barbat sanatos la cap ar vrea sa ti-o traga, vave.
Mulţumesc de compliment. Eşti un drăguţ...azi... ştiam eu! :"> :-*
Asta i-as zice-o oricarei tipe...In fine.:|

vave
03 Apr 2010, 23:02
Ei uite... eu sunt ironică doar cu tine. ;) O:-)

Neuptolem
03 Apr 2010, 23:21
Bine. Da' nu mai inchide ochiul. Ma face sa cred ca esti o smekera. Si nici inger nu cred ca esti, atata timp cat umbli "despuiata"...
Okay, ma bag la un somn ca la 2 ma duc la biserica sa-mi caut pantera.;)

vave
03 Apr 2010, 23:25
...ca esti o smekera. Si nici inger nu cred ca esti...
No... gata cu superbele complimente? :(( Life isn't fair... damn it! :|

Neuptolem
03 Apr 2010, 23:35
Ai inteles total anapoda. Ala nu era un compliment. Pune mana pe un manual de studiat barbatii.
Life isn't fair...
Yeap! And I don't make this shit.:|

vave
03 Apr 2010, 23:44
Ştiu eu că undeva înăuntrul tău ai şi simţumul umorului şi înţelegi o ironie când îţi e servită zâmbind şi fără supărare. :D
Nu am nevoie de manuale să înţeleg bărbaţii pentru că nu vreau să îi înţeleg. Încă mă mai chinui să mă înţeleg pe mine, îmi ajunge! :))

Neuptolem
03 Apr 2010, 23:51
Eu pe mine ma inteleg. Pe voi: Nu! :|
Cred ca scenariul ala cu tipa care ajunge la ospiciu a avut o influenta.:)

vave
04 Apr 2010, 00:07
Cred ca scenariul ala cu tipa care ajunge la ospiciu a avut o influenta.:)
O ce drăguţ! L-ai citit şi l-ai mai şi ţinut minte?! Dar să fim corecţi: acela nu e un scenariu, e o încercare eşuată. :D
Dar asta nu are niciun fel de legătură cu topicul la care suntem.

Judex
04 Apr 2010, 23:15
http://www.youtube.com/watch?v=IR3iqUxe1uM

“Rânduieli” de Marin Sorescu

La noi muierea pupa mâna bărbatului
Până mai adineauri – zicea Marin al lui Pătru,
Şi din dumneata nu-l scotea niciodată,
Îi făcea trei, patru copii, dar nu îndrăznea să-i zică tu,
Cele mai mândre, care se ambiţionau, nu-i ziceau nicicum.

Femeia are socotelile ei, ea să ţină de coada cârpătorului,
Să ţină oala de mănuşă, la foc, să stea ciucită la vatră
Şi să lase politica – de asta ne ocupăm noi, asta e pentru oameni –
Femeia, ce ştie femeia?
Ea să şteargă sticla lămpii, să alinieze clondirele pe corlată,
Să fie toate drepte, aşa să tragi cu aţa,
Să te tragă, să-ţi pună ventuzele şi să nu-ţi iasă din vorbă
Că ce ştie ea?

Înainte n-o prea vedeai la faţă, că purta maramă,
Zăvelca lungă, acolo, abia-i sclipeau gleznele,
Dar o ghiceai pe-a frumoasă – şi-o furai, domnule,
O luai pe cal, şi-o făceai muierea ta, era o dulceaţă,
Dar acum pe cine să furi? Uitaţi-vă-n jur, pe cine să furi?

Altfel era viaţa, mai tacticoasă, umblai în cămaşă lungă până
Spre douăzeci de ani, că ziceau că eşti copil, la douăzeci de ani
Îmbrăcai izmenele, te-ncingeai cu brâul şi plecai după fete,
Le încântai din fluier.

Nu mai sunt rânduielile alea, treierai cu caii,
Vedeai cum se suceşte lanţul pe steajăr, la urmă-ntorceai caii,
Rămânea jos grâul ca aurul. Aveai stupi, oi,
Beai câte-un putinei de lapte bătut şi te ştergeai la gură cu mâtca,
Mâncai un geac de brânză, coceai floricele,
Nici mălaiul nu mai e
Aşa de dulce, când îl spoia mama cu cocă
Şi făcea pe deasupra flori cu lingura ,
După aia îl băga-n ţest.
Zăbicul are alt gust.
Şi vitele parcă sunt mai proaste, că ţin minte
Când se ducea mama să mulgă vacile în obor,
Viţeii, care stăteau aleşi în curte, cum o vedeau cu oala în mână
Săreau, se gudurau pe lângă ea.
Ştiţi că şi anul acesta Prica iar mi-a rămas stearpă?
Şi vitele sunt mai proaste, ascultaţi-mă pe mine.

Poţi să discuţi cu femeia lucrurile astea? Că nu poţi.
Nici copii nu mai face ca lumea,
Să-ţi umple casa, să te simţi om,
Una-două îi leapădă, zice că a râvnit la varză acră şi n-a
Găsit la repezeală şi i-a lepădat,
Ori c-a râvnit la cireşe iarna, şi de unde să ia, şi s-a stârpit,
Bazaconii – nu vor să dea-n greu,
De-aia s-a-mpuţinat lumea.
Înainte când veneau turcii pe-aici cine-i lua la palme? – câte zece-doisprezece
Săreau din câte-un copac pe turc, lui Baba Novac pe-aici îi plăcea
Să se bată cu ei, de ne lăuda şi Mihai Viteazul:
„Daţi mă, băga-i-aş la ududoi, să mai stea şi pe-acasă.”

Dar discută astea cu Maria Bălii – uite-o că vine – toată ziua prin odăi – să vezi ce zice,
Că ea a stat toată viaţa cu fundu’ pe cămaşă degeaba şi nici tabla
Înmulţirii n-o ştie.
- Mărie, cât fac fă, nouă ori opt? Care e, fă, capitala Portugaliei?
- Însoară-te, mă, Târziule, şi nu mai lozi aci, cu copiii,
Că ai şi-nceput să iei culoarea cerii.
- Păi găseşte-mi tu una, care să-mi placă şi să-mi pupe mâna la comandă,
Că acum o iau.
- În nădejdea aia, vezi să nu te pupe moartea rece.

Nea Marin al lui Moşu Pătru se apropia bine de cincizeci de ani,
Dar nu se hotăra să se-nsoare, toate aveau câte-un cusur,
Era poreclit Târziu, dar numai Maria Bălii îndrăznea să-i spună în faţă,
Deştept, iscoditor, cunoştea bine ce-a fost înainte pe la noi,
Avea parcă alt puls, dat cu o sută de ani în urmă,
Lăcrima sec pentru stricarea rânduielilor şi după cum citise el în
Norii de la cornul Caprii, nu era de-a bună.
Se-ntoarce lumea cu curu-n sus şi se scufundă pământul.
Casa lor bătrână, de moşneni domoli şi aşezaţi,
Intra încet în pământ.

vave
13 Apr 2010, 15:05
Să fim serioşi: bărbaţii simpli nu sunt de acord cu astfel de bărbaţi fatali din teama că nu mai au ce tufe pentru că scad ca imagine în faţa pipiţelor, în timp ce femeile se nenorocesc de-a dreptul [nu mănâncă, se supun la 'jdemii de tăieturi] să ajungă pe placul unuia sau altuia.

Dar la modul serios mai real mi se pare un bărbat fatal, decât o cucoană [să nu îi zic altfel] fie ea chiar de Hollywood.

Oricum aş lua-o tot aiurea îmi dă, pentru că din punctul ăsta de vedere sistemul de valori e nul în ambele tabere. :P

Judex
13 Apr 2010, 15:16
Evident ca e o tampenie ce discuta papagalii aia acolo. =))
Nu era destul ca tot mai multe 'domnite' se comporta ca ultimele boarfe incercand sa imite badarania masculina, dar s-au apucat si penali de-astia sa imite boarfele frustrate. Te doare mintea, zau asa!

vave
13 Apr 2010, 15:34
Luat de pe undeva de pe blogurile lor, a bărbaţilor normali:

“Si vreau sa te intreb pe tine, femeie, crezi ca Hugh Jackman sau David Beckham ti-ar aprecia pilaful sau ciorba de loboda mai mult de cat as face-o eu?”

=)) =)) =))

Judex
13 Apr 2010, 15:47
Incepe sa miroasa a facatura - nici un barbat normal nu ar vorbi astfel fara sa faca bascalie de apucaturile pizdelor frustrate, care exact astfel de argumente invoca: 'ce-are Charlize Theron si n-am eu? crezi ca poate ea sa-ti faca sarmale ca mine? s-o pui pe Catherine Zeta Jones sa-ti faca masaj cand te scoli mahmur dupa bere si meci cu baietii! Nerecunoscatorule ingrat si misogin sexist cu mine!' >:)

vave
13 Apr 2010, 15:54
E greu de crezut că există astfel de exemplare? Uite de aici (http://barbatinormali.wordpress.com/2010/04/08/spune-tu-femeie/) l-am luat, au blog special pentru asta. Poţi să îţi arunci o privire mai amănunţită să te dumireşti dacă e vrăjeală sau nu. :)

Neuptolem
13 Apr 2010, 16:11
Să fim serioşi: bărbaţii simpli nu sunt de acord cu astfel de bărbaţi fatali din teama că nu mai au ce tufe pentru că scad ca imagine în faţa pipiţelor
Gresit! Eu sunt un barbat simplu si sunt de acord cu barbatii fatali. Le inteleg menirea. Cum de altfel inteleg de ce oamenii difera atat de mult intre ei, fizic, la caracter, etc.
Revin: barbatii fatali nu sunt perfecti, le stiu unele minusuri, le banui defecte f urate. Plus ca multi dintre ei sunt barbati fatali doar in exterior, iar in interior zace lasul, ne-barbatul (cu orice inteles posibil). Multi ascund defecte ce ar pune pe fuga multe femei si nu intotdeauna un barbat fatal poate seduce exact femeia (probabil si ea, tot fatala) la care tanjeste. Avantajul lor e ca au parte de mult mai mult sex si au o mai mare incredere in ei. Dar asta nu-i face mai barbati in interior decat multi alti barbati simpli. Fireste ca exista si multi barbati simpli care sunt jalnici iar multi barbati fatali sunt cu adevarat barbati si inside. Totul tine de psihic. Si mai adaug ca barbatii fatali nu sunt considerati fatali de toate femeile (aici poate ma insel) iar cei simpli sunt vazuti fatali de multe alte femei ce nu-i detecteaza atat de bine pe cei fatali (si aici e posibil sa ma insel).:)

vave
13 Apr 2010, 16:15
Si mai adaug ca barbatii fatali nu sunt considerati fatali de toate femeile (aici poate ma insel) iar cei simpli sunt vazuti fatali de multe alte femei ce nu-i detecteaza atat de bine pe cei fatali (si aici e posibil sa ma insel).:)

În contextul dat sunt consideraţi bărbaţi fatali... de bărbaţii simpli [cum singuri s-au numit]. ;)

Neuptolem
13 Apr 2010, 16:21
Si mai adaug ca barbatii fatali nu sunt considerati fatali de toate femeile (aici poate ma insel) iar cei simpli sunt vazuti fatali de multe alte femei ce nu-i detecteaza atat de bine pe cei fatali (si aici e posibil sa ma insel).:)

În contextul dat sunt consideraţi bărbaţi fatali... de bărbaţii simpli [cum singuri s-au numit]. ;)
Poti detalia, e chiar interesant. Cred ca am spus succint cam tot ce aveam de spus. Eu am incercat sa privesc si din perspectiva femeilor - bazandu-ma pe experienta de viata si tot ce am mai citit, aflat, auzit - desi mi s epare destuld e dificil, poate ma insel pe alocuri, de-asta ti-am cerut confirmare ori neconfirmare.
Ar fi interesant un thread despre Seductie. Cam pe aici doream sa ajung. ;)
----
Conversatia e utila multor internauti. :D Apropo, nu cred ca un barbat fatal pierde vremea pe internet, si nici o femeie fatala :))

vave
13 Apr 2010, 16:41
Ai dreptate, trebuia să precizez şi aici de unde a început discuţia cu Judex. :)

Asta încă e bună: =)) =)) =))
Industria filmului incearca sa impuna un anumit tip de barbat fatal, unul pe care n-ai cum sa-l concurezi. E clar ca trebuie sa facem ceva! Cea mai buna metoda este sa boicotam, pe rand, vedetele cu care femeile ne compara pe noi, barbatii normali.
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=107049326002242

Bine că gajicile pot fi trecute prin săbii şi cuţite pentru.... chiar aşa, pentru ce?! :))

Rămân la părerea că în ultima vreme sistemul de valori atât al femeilor, cât şi al bărbaţilor e... defect.

Neuptolem
13 Apr 2010, 16:47
Da, stiu si eu de "cazul" Hugh Jackman. Ma lasa rece, la modul cel mai sincer.
Rămân la părerea că în ultima vreme sistemul de valori atât al femeilor, cât şi al bărbaţilor e... defect.
Raman la parerea ca in ultima vreme sistemul de valori atat al femeilor, cat si al barbatilor e la fel de "stralucit" ca inainte. Bine, o diferenta sesizabila e intre anii '80 - anii 2010 -> Dar asta nu inseamna ca era mai bine in urma cu 20-30 de ani. Si atunci erau niste mentalitati...

Neuptolem
13 Apr 2010, 16:51
Stii ce cred eu? Ca gandirea CORECTA ca umanitatea sa ajunga la o intelegere intre barbati si femei ar fi sa se combine atuurile sistemului de valori din secolul XIX cu atuurile sistemului de valori actual.:))

vave
13 Apr 2010, 17:03
gandirea CORECTA ca umanitatea sa ajunga la o intelegere intre barbati si femei
Cine şi-ar dori asta... şi de ce?

Raman la parerea ca in ultima vreme sistemul de valori atat al femeilor, cat si al barbatilor e la fel de "stralucit" ca inainte. Bine, o diferenta sesizabila e intre anii '80 - anii 2010 -> Dar asta nu inseamna ca era mai bine in urma cu 20-30 de ani. Si atunci erau niste mentalitati...
Recunosc că vorbesc din auzite, dar tind să cred că în trecut nu era totul doar o imagine, iar ambalajul nu era atât de adorat, cum este în prezent.

Ah, şi să nu uit să precizez şi despre seducţie: la modul serios este inexistentă pe internet. Aici e doar un joc. Îmi place să cred că atuul unei seducţii adevărate este accentuarea calităţilor pe care cineva le are... nu înlocuirea defectelor cu minciuni. Cu toţii ştim că aici poţi fi cine vrei, cum vrei şi cât vrei.

Neuptolem
13 Apr 2010, 17:14
tind să cred că în trecut nu era totul doar o imagine, iar ambalajul nu era atât de adorat, cum este în prezent.
Ai dreptate ca in trecut nu era totul o imagine. Dar ambalajul era la fel de adorat ca si in prezent, numai ca nu il puteai obtine atat de usor ca azi. sau mai bine zis: nu credeai ca-l poti obtine.

Ah, şi să nu uit să precizez şi despre seducţie: la modul serios este inexistentă pe internet. Aici e doar un joc.
Eu nu doream sa lansez o discutie despre seductia pe internet. Ma refeream la cea din real-life.

Cu toţii ştim că aici poţi fi cine vrei, cum vrei şi cât vrei.
Ai dreptate partial. Nu uita ca exista in continuare: fotografia, telefonul, hotararea ca oamenii sa se cunoasca si in realitate.

vave
13 Apr 2010, 17:33
Ai dreptate ca in trecut nu era totul o imagine. Dar ambalajul era la fel de adorat ca si in prezent, numai ca nu il puteai obtine atat de usor ca azi. sau mai bine zis: nu credeai ca-l poti obtine.
Parcă tot nu-mi vine să cred. Îmi place să mă mint că în trecut se trecea mai uşor peste ambalaj. Poate că sunt prea naivă.

Si mai adaug ca barbatii fatali nu sunt considerati fatali de toate femeile (aici poate ma insel) iar cei simpli sunt vazuti fatali de multe alte femei ce nu-i detecteaza atat de bine pe cei fatali (si aici e posibil sa ma insel). [...] Eu nu doream sa lansez o discutie despre seductia pe internet. Ma refeream la cea din real-life.
OK. Seducţie în lumea off-line. Câte femei, atâtea gusturi! Posibil să fie considerat bărbat fatal cel care este plăcut, apreciat sau poate dorit de cât mai multe femei. Dar pentru mine contează şi motivul pentru care ar fi dorit. Prin urmare, din punctul meu de vedere, calitatea numărul unu a unui astfel de bărbat trebuie să fie eleganţa. Deci seducţie fără eleganţă nu prea merge.

Ai dreptate partial. Nu uita ca exista in continuare: fotografia, telefonul, hotararea ca oamenii sa se cunoasca si in realitate.
Dacă vrei să te fereşti de asta, poţi foarte uşor. Este decizia fiecăruia de a-şi face publice informaţiile de acest gen. Oricum poţi să creezi o impresie superbă prin poze uşor modificate, vocea de la telefon, iar atunci când are loc întâlnirea să rămăi cu un gust amar pentru că te loveşti de o altă persoană. ;)

P.S. Ai sărit peste întrebarea mea de mai sus.

Judex
13 Apr 2010, 17:36
Dacă vrei să te fereşti de asta, poţi foarte uşor. Este decizia fiecăruia de a-şi face publice informaţiile de acest gen. Oricum poţi să creezi o impresie superbă prin poze uşor modificate, vocea de la telefon, iar atunci când are loc întâlnirea să rămăi cu un gust amar pentru că te loveşti de o altă persoană. ;)
S-o iau personal? X(

vave
13 Apr 2010, 17:40
S-o iau personal? X(

O iau eu personal! Dacă bine îmi amintesc ţi-am zis ce şi cum atunci. Chiar crezi că aş veni cu astfel de subtilităţi publice să te atac? Vorbeam "în general"... din proprie experienţă.

Judex
13 Apr 2010, 17:45
Bine. Atunci :D

Neuptolem
13 Apr 2010, 21:23
P.S. Ai sărit peste întrebarea mea de mai sus.
gandirea CORECTA ca umanitatea sa ajunga la o intelegere intre barbati si femei

Cine şi-ar dori asta... şi de ce?
Eu. Uite de-aia!:))

Suna bine cu eleganta. Eleganta iti da un aer sexy.

vave
13 Apr 2010, 21:30
Suna bine cu eleganta. Eleganta iti da un aer sexy.
Am prins şi ziua în care eşti de acord cu mine. Incredibil! :))

Un cuvânt cheie pentru femeia fatală? :-?

Neuptolem
13 Apr 2010, 21:57
Un cuvânt cheie pentru femeia fatală?
Doar un cuvant cheie?
Alege:
- eleganta (in cazul vostru merge parca si mai bine);)
- joviala;
- increzatoare;
- zambitoare;
- prostutza;:D
- tinuta sexy;
- make-up cu stil.

Dragomara
14 Apr 2010, 11:27
Care-i asemănarea dintre un bărbat şi un soarece?
Amândoi trag la gaură...

Ce este un soţ?
Un amant care şi-a forţat prea mult norocul...

Care este asemănarea dintre un bărbat şi o telecomandă?
Ambii sunt simpli, uşor de folosit şi de obicei îi găseşti pe lângă televizor.

De ce ce sunt bărbaţii ca zăpada?
Nu ştii când vin(e), nu ştii câţi centimetri va avea şi nu ştii nici cât va dura...

Ce îşi zice mireasa după noaptea nuţtii?
Doamne-ajută că nu am aruncat încă vibratorul...

De ce sunt bărbaţii ca şi cabinele telefonice?
Ori sunt "ocupate" ori e "telefonul" defect...

Cum se numeşte un bărbat arătos, inteligent, atent şi sensibil?
Basm...

De ce sunt bărbaţii ca ceapa?
Dacă dai jos învelişul îţi vine să plângi...

De ce sunt bărbaţii imuni la boala vacilor nebune?
Pentru că sunt porci...

De ce există bărbaţi?
Pentru că vibratoarele nu aduc bani în casă...

Care e diferenţa dinte bărbaţi şi "Pedigree"?
Pedigree există şi cu creier...

De ce bărbaţii sunt ca şi beţele de chibrit?
Dacă îi aprinzi îşi pierd capul...

De departe preferata mea:

Ce are 6 picioare, un IQ de 100 şi miroase a bere?
Trei bărbaţi în faţa televizorului la meciul de fotbal...
=)) =)) =)) =)) =))

Dragomara
14 Apr 2010, 11:30
Doar un cuvant cheie?
Alege:
- eleganta (in cazul vostru merge parca si mai bine);)
- joviala;
- increzatoare;
- zambitoare;
- prostutza;:D
- tinuta sexy;
- make-up cu stil.
Aoleu!!! Eu dacă aş fi fost bărbat şi-ar fi tb. să aleg din lista de mai sus m-aş fi castrat; pe bune! :( După m-aş fi apucat de cântat operă. :"> :P

Dragomara
14 Apr 2010, 11:35
Poate o femeie sa aiba orgasm in timpul unui viol ??
-Poate daca violul este la televizor si femeia foloseste telecomanda pe post de vibrator.

Acum pe bune, am citit că unele chiar au, şi asta este printre singurele dăţi în care li se întâmplă asta! ;) Pe cei care violează bătrâne şi fetiţe chiar nu i-am înţeles! Mă rog, ştiu că ţine de patologic, da'totuşi sunt atâtea femei tinere şi doritoare... :D No,. acum chiar glumesc. :P

Windom
14 Apr 2010, 11:42
O alta parere (http://www.youtube.com/watch?v=_9kT47PlLS0) legata de conditia femeii.

Dragomara
14 Apr 2010, 11:46
=)) =)) =)) =)) O să-ţi dau doar un nume: Codin!! Că nu mai ştiu cum dracu'o chema pe nevastă-sa (sau iubita lui) - am citit cartea asta prin clasa a VII - no, foloseşte-ţi cunoştinţele de literatura română şi află despre cine/ ce e vb! :"> :P

PS: Lorena Bobbit a fost o inconştientă: nimic nu tb tăiat atâta timp cât te MAI poţi folosi de acel ceva! :"> :"> :">

vave
14 Apr 2010, 13:58
Doar un cuvant cheie?Alege: [...]
Tocmai, alege tu.. doar unul.

În altă ordine de idei:
It has been revealed today that women are happier in life than men. That is because women don't have the one thing that pisses men off. A wife. =))

copila_satanista
14 Apr 2010, 14:00
La lezbi cum o fi? :-?

Windom
14 Apr 2010, 14:10
Apropo de o chestiune abordate pe aici pe undeva:
What is the definition of "making love"?
Something a woman does while a guy is fucking her.

Si apropo de lezbi:
What do you call two lesbians with their period?
Finger painting.

vave
14 Apr 2010, 14:22
Apropo de o chestiune abordate pe aici pe undeva:
What is the definition of "making love"?
Something a woman does while a guy is fucking her.
Sublim! =D>

Ţinând cont de faptul că sunt puţine ţările în care este acceptată căsătoria între persoane de acelaşi sex, în cazul dat, lesbiencele sunt cantitate neglijabilă. :P

Dragomara
16 Apr 2010, 11:14
Femeia - Instrucţiuni de folosire (http://www.slideshare.net/Dragomara/15032010) :P

Windom
17 Apr 2010, 09:11
Femeia - Instrucţiuni de folosire (http://www.youtube.com/watch?v=XGvJfjm2Eks)<):)

copila_satanista
17 Apr 2010, 09:50
"femeia functioneaza perfect cand o iubesti perfect" e fain spus si e valabil si pentru barbati :) probabil d-aia windom are niste pareri asa jmekere...

Windom
17 Apr 2010, 10:04
Adica eu nu stiu sa iubesc perfect?:-O :-?

copila_satanista
17 Apr 2010, 10:33
pai as indrazni sa spun ca da, avand in vedere parerile de la topicul asta. dar u stii poate mai bine

vave
17 Apr 2010, 11:25
Dar cum e aia să iubeşti perfect? :-/
Parcă perfecţiunea nu exista...

Windom
17 Apr 2010, 12:04
pai as indrazni sa spun ca da, avand in vedere parerile de la topicul asta. dar u stii poate mai bine
No ma inveti tu sa iubesc perfect? Citeva sfaturi acolo, din proprie experientza, sa nu mor prost. Pretty, pretty pliz?;;)

L.E. Si tot nu pricep, daca exista egalitate intre sexe, de ce sa nu cerem noi ca voi sa ne iubiti perfect?:-? Barbatul iubeste iar femeia primeste? Not fair.:-q

SoX
17 Apr 2010, 12:22
L.E. Si tot nu pricep, daca exista egalitate intre sexe, de ce sa nu cerem noi ca voi sa ne iubiti perfect?:-?
Pentru ca femeia nu e perfecta. ;)

copila_satanista
17 Apr 2010, 12:24
Dar cum e aia să iubeşti perfect? :-/
Parcă perfecţiunea nu exista...
o stim cu totii p-asta ;) era mai mult o idee hiperbolizata.

windom, nu trebuie neaparat sa te invete cineva si am si spus ca problema se pune indiferent ca esti barbat/femeie. multi cauta iubirea in sfaturi, dar cand o gasesc o invata cel mai bine

citatul se referea la faptul ca atunci cand iubesti e bine sa iubesti benefic, poti scoate la iveala partile bune ale persoanei de langa tine in aceeasi masura in care le poti scoate pe cele proaste (toti avem si unele si altele), e alegerea ta in urma careia relatia se duce intr-o anumita directie.

e o contradictie intre misoginism/feminism si iubire adevarata, mai gandeste-te... :)

Neuptolem
17 Apr 2010, 16:46
L.E. Si tot nu pricep, daca exista egalitate intre sexe, de ce sa nu cerem noi ca voi sa ne iubiti perfect?:-?
Pentru ca femeia nu e perfecta. ;)
Femeia isi doreste un barbat doar pt.: nevoia de securitate, nevoia sexuala, nevoia de stima si afisare in randul cunoscutilor, pt. a fi distrata, ca sa uite niste chestii urate din trecut ce au marcat-o, pt. a avea un copil, frica de singuratate. Cam astea...

copila_satanista
17 Apr 2010, 16:56
mdeah ...

SoX
17 Apr 2010, 17:24
mdeah ...

Ce? Alt misogin? :))

Liviu-
17 Apr 2010, 17:44
As raspunde eu in locul ei, dar nu cred ca e nevoie.

Nu vad ce atatea discutii si bancuri rautacioase (daca uneori sunt pentru a ne destinde, alteori parca au doar scopul de a jigni). E chiar asa de greu de acceptat ideea ca oamenii pot avea in mare parte aceleasi sentimente indiferent de sex? Diferenta pincipala intre oameni, intre ceea ce simt ei, e una de experienta, cultura si caracter, nu de sex.

Cred ca extrem de rar ceva te poate face mai fericit decat iubirea unei persoane de sex opus (probabil iubirea pentru propriul copil). Daca nu ai sau nu ai avut parte de ea nu poti da vina pe toate persoanele de acel sex. Poate fi vina ta, poate fi ghinion, pot fi mai multe motive, dar mi se pare absurd sa dai vina pe o alta persoana pentru ca nu o poti intelege. Desigur, nu cred ca vorbeste cea mai potrivita persoana despre subiectul asta, dar ce sa-i faci, ma bag si eu in seama...

Dragomara
18 Apr 2010, 07:24
Evident EL este întotdeauna deasupra deasuprelor , EA este căzută în extaz, tot ca de obicei! :P
http://i43.tinypic.com/fbmcll.jpg

Eh, lumea văzută de mai sus nu-i cine ştie ce, îşi zise ea. Şi zău dacă a meritat efortul!

http://i44.tinypic.com/ff21w8.jpg

Ce-o vedea, numai el ştie?!

http://i44.tinypic.com/5ml193.jpg

Revenirea cu picioarele pe pământ, sau mai exact înapoi la T0.

http://i44.tinypic.com/w14ufl.jpg

----
@Windom - tu ai nevoie de ceva cursuri de romantism; şi acum mi-am amintit de-un episod din "Vaca şi Puiul", în care părinţii i-au trimis pe cei doi fraţi la un curs de "sensitivity training". :P ;)

Windom
18 Apr 2010, 08:56
@Windom - tu ai nevoie de ceva cursuri de romantism;
D'apai la anii mei, m-am cam saturat de abureli, sa-ti spun drept.(:|

hellsteed
18 Apr 2010, 10:44
Tu Windom cu anii tai, iarasi. Esti mai tanar in spirit ca multi si-altii :) . Come on. De cand peste hotare, am vazut cupluri tinere de 45-60 de ani de m-am mirat. Frumosi si plini de viata. La noi daca esti peste 30 de esti babac, nu ?

In A bout de souffle , scriitorul Parvulesco e intrebat : Care e mai moral : Femeia care inseala sau barbatul care paraseste ? Scriitorul a ales prima dupa cum bine stiti.

O alta intrebare : Cati barbati poate o femeie sa iubeasca in viata , fizic ? Arata pe degete cateva zeci apoi completeaza : " Si mult mai mult " . Michel o intreaba pe parcursul filmului, de cateva ori, pe Patricia cu cine s-a culcat si daca s-a culcat cu vreunul sau altul.

Intr-o societate construita pe principii rationale e de inteles ca femeii ii e mai greu. Iar tot ce pare absurd in aceasta societate vine de la ele :) >:) . Am dat-o asa.

Pitbull
19 Apr 2010, 07:19
@Criminala Micä:
Delicioase pozele - si foarte on-topic! :D

Windom
19 Apr 2010, 07:47
@Criminala Micä:
Delicioase pozele - si foarte on-topic! :D
Merg si la Cel mai vizionat film bag sama...:-? >:)

victor
19 Apr 2010, 13:47
Vad ca e un subiect la moda :

http://pandoras.realitatea.net/razboiul-sexelor/de-ce-femeile-nu-vor-conduce-niciodata-lumea-6492.html

bluesky89
20 Sep 2010, 17:40
...traim intr-o societate misogina

Judex
28 Sep 2010, 21:43
Bagati si voi niste semnaturi aici:
http://freesakineh.org/#petition
Tine de umanitate, demonstrati ca misoginismul e o tampenie!

dragonfly_drk
28 Sep 2010, 21:46
nu e o tampenie... chiar exista, din pacate...:(

copila_satanista
30 Sep 2010, 20:31
=D> nici ca se putea sa-ti faci o revenire mai zdravana ca asta :)))))) bravo danone! ne-ai dovedidt inca o data cat de destept esti tu si ce filozofie geniala zace in creierul tau de iaurtel

dragonfly_drk
30 Sep 2010, 20:53
Deseori sunt caracterizat de femei ca fiind un misogin, unul mare.

mai bine nici ca nu o puteai spune... ;)

Nu inteleg femeiele, nu ai cum sa le intelegi.
Nu le-a obligat nimeni sa stea cu boul ala, sa fie sanatoase, sa nu faca pe victimile.

femeile au un simt al pasiunii si al dragostei mult mai dezvoltat decat al barbatilor... cele care raman cu un barbat violent, gresesc... insa nu o fac voluntar. o fac pentru ca simt ca fara acel cineva, viata lor nu ar mai avea rost. ele au puterea sa treaca peste imperfectiunile brabatului de langa ele, sa vada partea buna... calitatile. pana in clipa in care cedeaza, isi calca pe inima si renunta. atunci isi dau seama ca au fost victime. crede-ma unii barbati profita de slabiciunea asta a femeilor ca sa le manipuleze.... sa le bata si sa faca ce vor ei cu ele... spuneai de femei ca nu ti-e mila de ele... dar de barbatii care violeaza si bat femeile ce spui?... o femeie sta cu un tip, ok... pana in ziua in care el da prima palma... ea pleaca... insa gestul lui, cum il caracterizezi?

Nu stiu ce vrea femeia, nici ea nu stie ce vrea.

femeile stiu foarte bine ce isi doresc... problema e ca unii barbati nu au capacitatea mintala de a le intelege pe deplin... in fond, uita-te putin in jur... cati barbati vezi ca sunt fericiti alaturi de femeile pe care le-au ales?... sunt destui si asta pentru ca au facut un pas in fata si au incercat sa le inteleaga... daca ei pot, ceilalti de ce nu pot?

dovezi de la jocul de carti

te bat oricand la texas hold'em... >:)

Femeile nu au simtul umorului.

gresit... daca stii sa asculti, vei vedea ca pot avea si simtul umorului, insa in momentul in care tot ce iti spune o femeie iti intra pe o ureche si iti iasa pe cealalta, nu prea ai cum sa vezi umor la ele.

Cand o femeie plange ea te manipuleaza.

daca o femeie care plange te manipuleaza, inseamna ca esti slab. o femeie nu plange pentru a te manipula. o femeie plange pentru ca asta e modul ei de a se descarca... asa cum modalitatea barbatilor de a se descarca e prin violenta si bautura.

Femeile vor si ele sex, la fel de mult ca barbatii.

this is true... >:)

Emotional femeia e instabila, isi doreste asta. Nu ii raspunzi o data la telefon si incepe sa isi faca tot felul de scenarii prin cap, se consuma psihic cu ele.

asta nu e instabilitate. e spirit matern... ;) pe care orice femeie il are intr-o proportie destul de mica, dar care iasa in evidenta in astfel de momente, atunci cand iubeste. sentimentul , insa se intensifica in momentul in care dau nastere unui copil... e pura biologie ce spun eu aici.
crede-ma, am cunoscut barbati mult mai sensibili decat femeile. mult mai plangaciosi si mult mai grijuli. mult mai barfitori si mult mai mironositi... asa ca exista astfel de exemple si in cazul barbatilor.

in final welcome back... sper ca ti-a venit mintea la cap si te-ai linistit... si ca ai avut o vacanta placuta. :)

dragonfly_drk
30 Sep 2010, 22:27
danonino... sunt foarte multe cazuri de femei abuzate fara sa ridice vocea sau sa faca isterii... ce vorbesti acolo?... recunoaste ca sunt si astfel de cazuri... cu barbatii care au in sange bataia, ce facem?

femeile spun ce isi doresc... daca nu ar spune, toti barbatii de pe lumea asta ar fi burlaci si tristi... doar ca majoritatea barbatilor nu stiu sa asculte o femeie...

nu toate femeile plang la comanda... doar cele false... trebuie sa recunosti ca exista si femei adevarate pe lumea asta. nu le poti pune pe toate intr-o oala.

da, am citit bancul... e chiar misto. am ras copios... :))

miercuri
30 Sep 2010, 23:55
Am citit topicul. Misto. Mi-au placut postarile lui Windom si Dragomara, mi se pare ca au dreptate.
Deseori sunt caracterizat de femei ca fiind un misogin, unul mare. B-)

Nu inteleg femeiele, nu ai cum sa le intelegi.
S-a discutat despre violenta in familie etc. mie nu imi este mila de ele, nu am nici cel mai mic sentiment de compasiune pt ele. Si-o merita, o vor. Vorbesc despre violenta conjugala, nu despre un oligofren bataus de femei necunoscute pe strada, oligofren care ar trebui sa moara.
Nu sunt obligate, nu sunt silite sa stea cu unul care le bate, si totusi, ele stau. Probabil ca nu se simt iubite daca nu sunt batute. Nu le-a obligat nimeni sa stea cu boul ala, sa fie sanatoase, sa nu faca pe victimile.

Nu stiu ce vrea femeia, nici ea nu stie ce vrea. Vinovat pentru acest lucru e intotdeauna barbatul. "Tu nu ma intelegi" "Pisi, crede-ma, tu nu te intelegi pe tine"

In general, nu prea am incredere in nimeni, in femei deloc. Ceea ce face o femeie, e cu totul altceva fata de ceea ce spune. Te minte femeia, te minte fenomenal. Te minte cu glas, cu lacrimi, cu zambet, cu tot corpul fara ca tu sa iti dai seama. Sa nu fiu inteles gresit, si barbatul minte la fel de mult numai ca, minte mult mai prost. Au la dispozitie cea mai oribila minciuna din lume: "E copilul tau".

Femeile nu sunt logice, deloc. Pe ele logica le incurca, dovezi de la jocul de carti pana la ecuatii matematice. Newton nu a fost femeie, Einstein nici atat. In afara de Marie Curie, mai e o alta fata mai desteapta in stiintele exacte? Eu nu cunosc.

Femeile nu au simtul umorului. Extrem de rar te pot face sa razi cu ceea ce spun, si atunci probabil inconstiente de ce au zis.

Sunt mult mai multe femei care gatesc dar barbatii gatesc mai bine.

Urasc femeia cand plange. Plansul e o forma primitiva de manipulare. Cand o femeie plange ea te manipuleaza.

Urasc imaginea de maicuta pe care femeia si-a facut-o. O tin pe aia tare cu "Barbatii sunt niste porci innebuniti dupa sex". Raspunsul ar fi " Si pe voi, scroafelor, cine va f**e?" Femeile vor si ele sex, la fel de mult ca barbatii.

Femeile urasc femeile. Ele nu pot fi prietene. Se vor uri, se vor barfi din secunda in care una a plecat in dreapta si cealalta in stanga.

Emotional femeia e instabila, isi doreste asta. Nu ii raspunzi o data la telefon si incepe sa isi faca tot felul de scenarii prin cap, se consuma psihic cu ele.

O femeie cand intra intr-un grup, ea inceteaza sa mai existe. Devine mascota gandirii grupului.
Baiete, te-ai nascut cu cel putin vreo 50 de ani mai tarziu decat trebuia.
Sper ca intr-o zi sa te prinda o lesbiana de o suta si ceva de kile si sa te bata pana te baga in spital. Macar atunci o sa ai un motiv sa urasti femeile. ;)

@libelula - cu raspunsuri ca cele de mai sus nu-i de mirare ca-i dai apa la moara.

dragonfly_drk
01 Oct 2010, 00:03
miercuri, nu ii dau apa la moara... incerc sa il fac sa inteleaga niste chestii elementare... X(

@Danonino... cand o sa te bata, nu cred ca va mai conta daca e magnet pt barbati... in fond, la tine nicio femeie nu e magnet pt barbati... :))

Judex
01 Oct 2010, 01:08
Bagati si voi niste semnaturi aici:
http://freesakineh.org/#petition
Tine de umanitate, demonstrati ca misoginismul e o tampenie!
Reiterez!!!!!!!!!!!!!!!

dragonfly_drk
01 Oct 2010, 01:10
@Danonino... daca iti spun ca esti misogin, te simti mai bine?... ;)

miercuri
01 Oct 2010, 01:11
@ miercuri

Nu urasc femeile doar pentru ca sunt femei. (Alea care plang, da. Nu le pot suporta). Statistica imi este dovada pentru ceea ce am spus. Pentru fiecare contra-exemplu iti pot aduce minim 10 care sa ateste ce zic.
Experienta personala nu inseamna statistica. Ceea ce numesti tu dovada sunt de fapt constatarile tale aberante alimentate de diverse frustrari.
Faptul ca tu pana acum ai intrat in contact numai cu pitzipoance (sau cum vrei sa le numesti) nu e decat vina ta. Tu singur ti-ai limitat universul pentru ca femeile inteligente sunt outside your comfort zone, asa ca mai bine te prefaci ca nu exista.
Daca ai cunoaste o femeie capabila, integra, mai mult ca sigur n-ai sti cum sa te porti fata de ea. Iar o astfel de femeie s-ar prinde imediat cu cine are de a face si i-ar fi sila sau mila de tine, depinde de temperament. Tu cauti pitzipoance pentru ca sunt singurele femei pe langa care nu te simti complexat si iti dau senzatia de control. Si pentru ca iti mangie ego-ul si te face sa te simti mult mai bine, ti-ai alimentat imaginatia cu ideea ca toate femeile sunt la fel ca cele pe care le cunosti.
Concluzia e ca urasti femeile pentru ca te simti amenintat de ele, in special de cele care nu se lasa impresionate de tine. Asa ca le cauti defecte. Si te refugiezi in bratele celor care se uita in gura ta, alea mai proaste, pentru ca ti-e mult mai usor sa le judeci si sa le reduci la niste obiecte sexuale. Te face sa te simti mai viril.
Din punctul asta de vedere, esti penibil. Grow a pair.

dragonfly_drk
01 Oct 2010, 01:13
revenind la lucruri mai serioase... Judex, am semnat petitia... ;)

Judex
01 Oct 2010, 01:14
Danke!
In fine, cineva...

redmen
01 Oct 2010, 10:16
http://26.media.tumblr.com/tumblr_l5acu7mNNg1qaka3oo1_500.jpg

buticut
03 Oct 2010, 17:06
Fii tu exceptia naturii umane! Daca ar fi sa faci sex cu unui din ei :
1) Un barbat incult, prost si figurant dar care arata ca Alain Delon la varsta de 30 de ani
2) Un barbat chelios si gras, 1.57m, 115 kg, cu privire divergenta dar care a reusit sa adune 3 doctorate in fizica cuantica

care ar fi acela?

Unde e varianta 3) Un barbat normal, average Joe, dar de care sa te simti cu adevarat atrasa?

Variantele tale sunt "extremiste", in real life nici nu dai prea des peste asemenea specimene. Doar pentru ca nu toti barbatii arata ca Johnny Depp nu inseamna ca acele persoane sunt de lepadat. Nu e ca soarele de pe cer, dar nici chelios si gras - pur si simplu e placut si cu asemenea persoane te intalnesti cel mai des. Daca exista vreun spark intre voi, go for it :)!

dragonfly_drk
03 Oct 2010, 17:58
Azi am descoperit asta. Cat de adevarat, cat de minunat!

http://www.220.ro/funny/Asa-Sunt-Fetele/vGd8hZsNfx/

:)) :)) :))
ce simpatic e baietelul...
asta e defapt conceptia barabtilor despre femei... ei au impresia ca noi suntem niste monstrii care le fura fericirea si le distruge visele si sperantele. nu e asa.

spunea filmul ca femeile trebuie mintite... da. majoritatea femeilor trebuie mintite... asta pentru ca sunt false, si au nevoie ca perceptia lor gresita asupra lucrurilor, sa fie impartasita si de altii... daca nu , aceia care se impotrivesc trebuie eliminati. in schimb, femeile adevarate, nu ai voie cu niciun chip sa le minti... oricat ar fi de urate, oricat ar fi de grase, au nevoie sa stie adevarul, ca sa se poata perfectiona, pentru ca asta sunt ele, niste perfectioniste... acestea sunt opusul falselor. nu accepta barbati care spun ca sunt frumoase, doar ca sa le bage in pat. ele se cunosc destul de bine si stiu foarte bine care este perceptia barbatilor despre ele... asa ca daca ai de gand sa le minti ca sa le vezy "pasarica" sau sa le oferi ceva in schimb, nu vei reusi.

nu au simtul umorului, in momentul in care barbatii considera niste jocuri violente ca fiind amuzante. spre exemplu, jocul cu pistolul cu apa... fetele aveau o varsta... o varsta la care, un astfel de joc, nu mai e amuzant... adevarul e, ca baietii au un mod de a se juca, (mai violent, pentru ca sunt masculi) iar fetele mai linistit (in copilarie deja, cand fetele se joaca, incepe sa se dezvolte acel simt matern de care iti spuneam mai sus)

si apropo de simtul mater... femeile vor fi intotdeauna sensibile la vulnerabilitate, tocmai din acest motiv... si hai sa fim seriosi. spune-mi ca nu iti place o femeie care iti aduce ceai cald la pat atunci cand esti racit... ;)

sfarsitul a fost superb... de ce?... pentru ca din toate lucrarile, cea mai buna a fost a unei fete... poate baiatul respectiv ar fi trebuit sa citeasca lucrarea fetei... asa ar fi cunoscut femeile cu adevarat... studiul lui s-a bazat pe tzatze si cururi... mai putin pe comportament... el a dedus comportamentul femeilor din dorintele lui... in sensul ca le-a testat prin incercare: ii placea o fata, incerca sa vada cum o poate avea. la sfarist, a scris concluziile. a vrut sa vada femeia, s-a dus la piscina... a profitate de ea si a castigat.
in schimb fata, a ales un singur exemplar pe care l-a testat... l-a invartit pe toate fetele.
si sa nu uitam... fetita vroia sa scrie despre casa ei de papusi... dar, vazandu-l pe baiat, si-a dat seama ce urmareste, asa ca i-o dat in barba...

cine castiga razboiul intre sexe?

P.S. filmuletul a fost chiar foarte misto... am ras de numa la el... :))

buticut
03 Oct 2010, 18:37
Deci, ai sansa sa o faci cu un alain delon tanar, nici nu mai conteaza ca e incult, si tu vrei sex cu un average joe? =))

Alain Delon-ul il las pentru un One Night Stand, dar daca vorbim de relatii pe termen lung, n-am de cand sa-mi petrec viata alaturi de un ratat.

dragonfly_drk
03 Oct 2010, 19:51
1.bine mai... si u te compari cu aia... cei care au bani, fi sigur ca isi permit divorturi de genu.

2.cand spui ca femeia trebuie mintita nu stii ce spui... daca vii la mine si imi spui ca imi sta bine fusta, dar de fapt sta ca curu, o dau jos si ti-o dau de cap pana ori capu tau se sparge, ori fusta se rupe... =))

3. mda, pistol cu apa... si pe mine asa ma dispera cand veniti voi barbatii si va apucati sa gadiliti femeia sau sa o invartiti de colo colo in joaca... si ea zice, termina ca nu am chef, si voi, si de ciuda continuati... hai sa fim seriosi... cateodata parca ati fi niste copii rasfatati (defapt, daca o luam pe demonstratii, poti fi sigur ca majoritatea barbatilor din ziua de azi sunt preferati inaintea fetelor de catre parinti... nici nu ma mai mir ca sunteti atat de plini de voi... ;))

4. asta e bine... inseamna ca iti plac femeile... =)) numai ca daca ai fi racit bocna, nu cred ca ti-ar mai arde tie de jocuri de-a pacientul si doctorita... =))

5. pentru varsta lui a avut dreptate. in fond, e un copil... ma astept la mai multa maturitate din partea ta... tu il crezi pe copilasul ala?... =)) (this is just a joke)

6. hermafroditii?... =))

dragonfly_drk
03 Oct 2010, 20:43
1. c'est la vie
2. ce simpatic esti... mai mai ca imi vine sa te strang in brate. (acuma ma gandesc daca sa ma imbrac in doctorita sau nu... =)) )
3. normal ca a ajuns la 7 miliarde... la cate violuri sunt... =))
4. OMG, nu as vrea sa stiu... :-S
5. si atunci de ce l-ai dat pe el ca exemplu?... ;)

dragonfly_drk
03 Oct 2010, 21:19
1. nu am fost niciodata fata cuminte... >:)
2. cat despre film... sunt unele femei in care poti avea incredere. trebuie doar sa le cauti si sa le gasesti. stiu ca majoritatea umvla dupa bani. insa sunt si foarte multe pentru care banul nu conteaza atata vreme cat au langa ele un om langa care se simt in siguranta si care le iubeste si le respecta.

chiar nu inteleg de ce bagi toate femeile in aceeasi oala. adica recunosti ca nu poti fara ele, insa nu sunt de incredere si nu te-ai putea baza pe una niciodata. nu uita ca in spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie care il sustine si il ajuta. o femeie mult mai puternica decat acel barbat.

dragonfly_drk
03 Oct 2010, 21:48
cu ce sa ma invat?... asta o stiu de mica... de cand eram in scutece.

ma bucur ca recunosti unele chestii... insa nu inteleg, cum e sa nu poti trai fara ceva ce urasti?
iar faza cu calitatile, de unde ai scos-o?... da-mi un exemplu concludent, sa inteleg si eu.

dragonfly_drk
03 Oct 2010, 22:20
ei, mai sunt si pipite deastea... dar nu mi-ai raspuns la intrebare: de ce pui toate femeile in aceeasi oala?

dragonfly_drk
03 Oct 2010, 22:39
=)) asta e buna... acuma ma faci si barbat... :))
serios... nu crezi ca ezista posibilitatea sa existe si femei calumea pe lumea asta?... ma gandesc ca ai fost dezamagit, poate de prea multe ori... insa o sansa in plus nu strica. poate asa o sa iti dai seama ca unele femei poti fi frumoase (si aici ma refer la suflet)

P.S. nu iti fac analiza psihologica... ;)

dragonfly_drk
03 Oct 2010, 22:55
asta pentru ca nu o cauti unde trebuie... ;) iti spun eu ca ea exista undeva si te asteapta... pe Dr. House in persoana... stilul si personalitatea lui... nu stii ca sunt femei care se simt atrase de House?... pe bune... defapt, cred ca stiai atunci cand ai inceput sa te regasesti in personalitatea lui

miercuri
04 Oct 2010, 00:31
You two get a room.

buticut
04 Oct 2010, 00:32
@ buticut eu m-am referit la un f^^ai, nu la casatorie. Sunt doua lucruri complet diferite, primul e placut.

Ah ok, Alain Delon-ul merge pentru o noapte, dar in mod clar nu pentru o relatie. Apropo, relatia de lunga durata nu inseamna neaparat casatorie :D.

Windom
04 Oct 2010, 18:01
Casatoria e un business.

omudindulap
04 Oct 2010, 20:22
Falimentar, as adauga.

dragonfly_drk
04 Oct 2010, 20:24
misto. s-au adunat misoginii sa isi planga de mila. ;)

gropitse
04 Oct 2010, 20:55
un aporopo, (dealtfel deloc in sustinerea ideii casatoriei ca business- ca parere proprie)- la sfarsitul anului 2000 s-a facut un raport al carui cifre aratau ca dureaza mai mult in timp(rata divortului e mult mai mica) casatoriile bazate pe interes, contractuale , ori cele obisnuite in asia in care se unesc asa numite /case/ intre ele .

dragonfly_drk
04 Oct 2010, 20:58
ce misto... si femeia doarme in dormitor iar barbatul pe canapea. si intre timp, cand el e plin, se mai duce si la fetitzele de pe autostrada, iar ea se uita pe Pivate Spice... bravos mai... sunteti pe drumul cel bun

gropitse, tu esti de acord cu porcaria asta?... casatorie din interes?:-/

dragonfly_drk
04 Oct 2010, 22:21
era prea frumos ca sa fie adevarat... ~X( X_X :-<

gropitse
04 Oct 2010, 22:24
dragonfly_drk, uite o să meditez în scris. Nu vreau să încep de la un capăt idealist căsătorie- instituție a dragostei. Hai să ne gîndim de ce ar funcționa căsătoriile din interest mai bine? Cînd doi indivizi decid să aibă o viață împreună , conștientizează ceva ( ce au nevoie , modul de viață - fie un accent mai mare pe careiră, fie pe familie, etc) , și uite acești doi indivizi , dacă pot spune așa, își satisfac reciproc niște necesități. Ar fi naiv să cred că numai dragostea poate fi motor sau chiar necesitate. Dragostea așa cum o cunoaștem în primă instanță nu durează veșnic. Și uite perechile care se căsătorec nu din dragoste -s mai realiste , nu ajung stupefiate într-un moment în timp cînd realizează că asta nu mai e , mă-nțelegi , sar peste un moment de dezechilibru.O relație poate evolua în foarte multe feluri. Și dacă ajungi să-ți fie confortabil/bine cu persoana care-ți este alături de ce să mai conteze că inițial a fost interes? Depinde cum abordezi situția și care-ți sunt principiile . Suntem în epoca /free will/, fiecare își alege ce-i convine mai bine. Cam de ce s-a urcat Ilsa în avion și l-a lăsat pe Rick ?) No, cam așa.

dragonfly_drk
04 Oct 2010, 22:33
da, dar de ce sa nu fie asa:

doi oameni se iubesc. stau o vreme impreuna pana realizeaza ca se potrivesc. asa ca fac un fel de acord... sa se ajute reciproc, sa aiba bani, sa isi indeplineasca visele, sa se sustina unul pe celalalt. cand spui casatorie din interes, eu ma gandesc la doua persoane care se casatoresc... insa nu ele sunt cele care se unesc, ci averile lor. nu zic, exista respect, ezista de toate... insa uite, pe vremuri, fetele erau obligate sa se casatoreasca cu anumiti baieti... unele dintre ele duceau o viata de cosmar, pentru ca pe atunci divortul era inca un subiect tabu... daca as gasi un print cu bani, nu m-as casatori cu el din interes, tocmai pentru ca nu as stii daca o sa ma inteleg cu el. crede-ma, stiu cum e sa stai cu un tip cu bani. nu e prea placut... mai bine fara bani dar sa fie cineva alaturi de tine, decat cu bani si sa fii lasata de izbeliste atunci cand ai cea mai mare nevoie de ceva...

gropitse
04 Oct 2010, 22:47
Uite , dacă s-a dezvoltat cel puțin o relație de respect , nu mai poate fi vorba de nici un fel de /lasare de izbeliște/. Tu pui accentul pe faptul că doar unul din cei doi fac contribuție cu ceva - banii, pe cînd nu-i așa, există lucruri care vin și de la o parte și de la alta. Și dacă se pune accent pe asta de la bun început ,eu cred că-i posibil de eliminat relația slavagistă sau feudalistă :D (decît doar de roleplaying :>)

dragonfly_drk
04 Oct 2010, 22:51
si atunci daca amandoi au bani, de ce sa se mai casatoreasca?... nu se pot descurca la fel de bine pe cont propriu?

gropitse
04 Oct 2010, 22:54
Cum e mai ușor, să aduni două sărăcii sau două avuții? Și de ce te-ai agățat așa strîns de bani, era unul dintre factori, nu neapărat principalul :*