PDA

View Full Version : Actorul/actrita preferat(a) si dc ?

1Simplu
14 Mar 2010, 01:51
http://www.freewebs.com/myfa-nsite/214394~Jim-Carrey-Posters.jpg
Probabil cel mai celebru actor de comedie al ultimelor decenii, Jim Carrey este actorul meu preferat .Cand ma uit la un film cu Jim Carrey intodeauna mă binedispune si ma face sa rad si sa uit de prob:)

pipes
14 Mar 2010, 13:16
decat sa fumezi cine stie ce halucinogene sau mai rau, MAI BINE ASA. Bravo!

pipes
14 Mar 2010, 13:18
As baga niste duale:

Peter Sellers/Christian Bale
Meryl Streep/Charlize Theron

bogdan0125
14 Mar 2010, 18:51
Johnny Depp. Toate filmele lui sunt excelente mai ales cele regizate de Tim Burton.

ALINUL
16 Mar 2010, 17:08
Aston Kutcher este actorul meu preferat.Mi-au placut toate filmele lui , imi place cum arata , cum se imbraca , ce masini ii plac , tot :)). Ma pot considera si fanul lui.

LinisteSeFilmeaza
17 Mar 2010, 19:30
Anthony Hopkins
Cate Blanchett

reillz
17 Mar 2010, 21:40
Edward Norton

corinka
17 Mar 2010, 22:00
Ati uitat sa si mentionati de ce.

bogdann1980
21 Mar 2010, 09:26
denzel washington, pentru ca e foarte bun, dovada cele 2 oscaruri, plus ca sin in viata reala am impresia ca e ok si keira knightley: emana din punctul meu de vedere tarie si e si frumoas, poate de aia am ales-o in fata lui kate winslet sau meryl streep, care strict ca actrite poate sunt mai bune, deocamdata.

radu_ionascu
22 Mar 2010, 21:42
will smith...e demential in Pursuit of HappYness :D

1Simplu
22 Mar 2010, 22:09
http://img.timeinc.net/time/daily/2006/0605/smith0508.jpg
will smith, n-a fost doar actor..
A fost crescut cu religia baptistă. Părinţii săi s-au despărţit când avea 13 ani şi au divorţat când avea 32 de ani. În timp ce era încă în adoleşcenţă, a început să facă rap şi să colaboreze cu Jeff Townes (a.k.a. DJ Jazzy Jeff), pe care l-a întâlnit la o petrecere. A frecventat liceul Overbrook în Philadelphia de Vest.

SoX
23 Mar 2010, 15:36
Credeam ca e evident faptul ca Will Smith are si o cariera in industria muzicala avand in vedere si faptul ca melodia aia Switch e destul de cunoscuta.

http://www.youtube.com/watch?v=uzUozo1628U&feature=fvst

Medicate
23 Mar 2010, 16:33
Viggo Mortensen : Un actor extraordinar , fiecare rol al sau a fost transformat intr-o capodopera prin talentul pe care-l poseda! Inainte de toate, Viggo, este un om cu o personalitate iesita din comun, isi face treaba si nu comenteaza, neiesind in evidenta decat prin munca pe care o depune si niciodata prin scandaluri sau etc.

andrei_10
23 Mar 2010, 20:02
Jude Law
Jenifer Aniston

foxyroxy
31 Mar 2010, 21:49
Johnny Depp pentru ca a jucat si joaca o varietate de roluri foarte bine.De la palarierul nebun din Alice In Wonderland pana la traficantul de droguri din Blow.

Ammelie
01 Apr 2010, 14:24
E o mare doza de subiectivism (sau poate afectiune? :) ) pentru a spune ca un actor/actrita e preferatul tau. Mie mi-a placut Gael Garcia Bernal in toate filmele in care l-am vazut; la fel Humphrey Bogart, pe care il ador.
De Niro, Pacino si Jack Nicholson au fost geniali - pana la un punct. (Daca as putea, as nega existenta lui Righteous Kill:( )
Matt Damon si George Clooney imi plac, si ma interesez mereu in ce filme mai joaca.
Dintre fete, Meryl (ca, de! - chiar joaca bine); si Kate Winslet imi place.

vave
01 Apr 2010, 14:38
E o mare doza de subiectivism (sau poate afectiune? :) ) pentru a spune ca un actor/actrita e preferatul tau.
Are cineva un actor/actriţă preferat/ă... într-un mod obiectiv? :-?

Adelheide
01 Apr 2010, 19:06
Johnny Deep. Nu numai ca e talentat , dar e si foarte sexi =P~
Imi mai place Kate Winslet, Isabelle Huppert, diCaprio chiar si Ewan Mc Gregor. De fapt, sunt mai multi, dar ma limitez deocamdata la ei. :)

rc-st.
01 Apr 2010, 20:15
actorul meu preferat din copilarie jean claude van damme
al lui frate miu era arnold si eram rivali la nr afise, decupaje ziar
acum nu am un actor preferat
probabil pt ca acum stiu ca actorul intr-un film face o mica parte... iar altii realizeaza filmul... cum ar fi regizorii, scenaristii

miercuri
01 Apr 2010, 20:23
Si totusi daca nu ai un actor care sa fie intr-adevar pe rol, degeaba ai scenariu si regie.

vave
01 Apr 2010, 20:25
Se poate face un film bun fără muncă în echipă?

Neuptolem
02 Apr 2010, 00:26
Nu.
Sau: Da, in genul spotului publicitar, ceva de scurta durata.

Windom
02 Apr 2010, 08:04
Si totusi daca nu ai un actor care sa fie intr-adevar pe rol, degeaba ai scenariu si regie.
E mai trist cind lucrurile stau invers. Degeaba ai un de Niro (mai mult sau mai putin ramolit) daca la cirma ai niste habarnisti.

rc-st.
02 Apr 2010, 08:06
da dar actori sunt pe toate drumurile in schimb , scenarii nu sunt
cat despre munca in echipa...
in toate interviurile pt posturi se specifica - sa poti lucra in echipa, etc.
Eu nu pot lucra in echipa.
In schimb eu pot crea o echipa care sa asculte de indicatiile mele :)

Ammelie
02 Apr 2010, 10:27
E o mare doza de subiectivism (sau poate afectiune? :) ) pentru a spune ca un actor/actrita e preferatul tau.

Ma gandeam la diferenta dintre actor preferat/actor bun. Ca sa spui ca un actor este bun, e nevoie de obiectivitate. Ca sa spui ca ai un actor preferat... tregem granita. :) Si in cazul asta, argumentele sunt oarecum inutile. :P

iondindeal
07 Apr 2010, 17:21
Jhonny Depp, Edward Norton, Russel Crowe, Christian Bale

fanty
07 Apr 2010, 17:35
1-Deep;)
2-StathamB-)
3-Robert Downey Jr.:)
4-Jet Li :-S
5-Jackie Chan:-S
6-Van Damme:-S

continue.....

claudiu-daniel-lugoj
08 Apr 2010, 13:34
kAT WINSLET,are ceva aparte fata de toate actritele,stie sa intre foarte bine in pielea personajelor care la interpreteaza cu o usurinta demn de invidiat.

vave
08 Apr 2010, 13:50
Nu.
Mi-e greu să cred. E prima lecţie pe care am învăţat-o când vine vorba de televiziune.

Ma gandeam la diferenta dintre actor preferat/actor bun. Ca sa spui ca un actor este bun, e nevoie de obiectivitate. Ca sa spui ca ai un actor preferat... tregem granita. :) Si in cazul asta, argumentele sunt oarecum inutile. :P
Întocmai... e vorba de cel preferat. :D

1Simplu
08 Apr 2010, 18:43
ma intreb
:-? Oare este greu sa faci ce face un actor in film sa interpreteze un rol?
cred ca 80 % din merite le au regizorii,producatorii.scenaristii,sunetisti etc

copila_satanista
09 Apr 2010, 10:20
:)) normal ca nu este usor... la urma urmei actorul este "interfata". Spre ex Johnny Depp a schimbat intreg filmul "Piratii din Caraibe". Parerea mea este ca fara el filmul ar fi fost un esec. Actorul este cel care da culoare rolului, cel care transmite sentimentele, cel care se transpune in personajul care "traieste" scenariul, cel care trebuie sa te poarte prin ideea filmului . De multe ori un actor prost poate strica cu usurinta un scenariu destul de bun. Actorul categoric este unul dintre elementele care stau la baza reusitei unui film, contributia lui poate parea mai mica pentru ca nu este atat de clar simtita. Insa ar fi fost interesant un experiment : un film facut de doua ori cu actori diferiti (o data buni, o data nu) si-atunci poate ca s-ar observa mai bine importanta lor.

copila_satanista
09 Apr 2010, 10:31
Nu.

nici atunci, pentru ca desi e de scurta durata trebuie sa aiba un impact mare si calitate si daca nu e echipa strong tot nu iese indiferent de lungime. decat poate sa faci o animatie de unul singur.

rc-st.
09 Apr 2010, 14:53
80% din merite nu le au sunetistii atunci cand un actor joaca bine
sunt sunetist si am inteles cand de important este sunetul
multi il considera un amanunt neimportant... tre sa fie ceva acolo
de fapt e multa munca si trebuie sa fi profesionist sa faci sunet
regizor poti sa vi de pe strada si sa incepi sa regizezi
nu se prinde nimeni
dar la sunet cand te pui in fata unui mixer cu 200 de butoane ti se face frica
dar sunetistii isi cam baga picioarele
adica nu lupta prea mult pentru film
sunt platiti sa faca sunetul si il fac
ii doare undeva daca filmul iese bine sau prost
si-a luat banii si s-a carat
ba chiar rade de regizor si cat de prost e filmul cand e cu alti colegi sunetisti
in schimb regizorul, chiar prost, lupta cu dintii pentru proiectul lui si sufera daca iese prost, iar despre bani, de multe ori vine cu bani de acasa
asa ca lasati-o moarta cu sunetistii si cu meritele lor in domeniul actoriei

RomaniaMare
22 Apr 2010, 03:12
Russell Crowe,Edward Norton,Leonardo DiCaprio,Marion Cottilard,Denzel Washington.

danonino
22 Apr 2010, 09:49
Edward Norton - joaca exemplar de fiecare data
Christian Bale - rolul facut de el in Imperiul Soarelui a fost extraordinar. Mi-a placut foarte mult si in Equilibrium.
Pierce Brosnan - Mi se pare a fi cel mai bun Bond.
Clive Owen

Keira Knightley
Natalie Portman

portofel
23 Apr 2010, 15:50
Uffffff,sunt multi!
As incepe cu o d-soara :Sarlett Johanson,imi place fiindca arata foarte bine,iar prestatia sa actoriceasca e de laudat,in orice film.Mi-a placut foarte mult in''Match Point''.
Johnny Deep- mai e nevoie sa spun de ce-mi place?Cel mai complex actor ,dupa parerea mea,rolurile sale o dovedesc.

shooter
23 Apr 2010, 16:30
ciudat........aproape enervant.....si mie tot carmen electra imi place??!!!

1Simplu
23 Apr 2010, 19:02
:-?

RomaniaMare
23 Apr 2010, 19:54
CARMEN electra
Carmen Electra ???? Deci din toţi actorii din lume,favoritul tău(în cazul acesta favorita ta) este Carmen Electra????
Poate îţi place cum arată cum arată fizic(te atrage),dar chiar este actorul tău favorit/actriţa ta favorită ???
Măi să fie....

RomaniaMare
23 Apr 2010, 19:58
:)) normal ca nu este usor... la urma urmei actorul este "interfata". Spre ex Johnny Depp a schimbat intreg filmul "Piratii din Caraibe". Parerea mea este ca fara el filmul ar fi fost un esec. Actorul este cel care da culoare rolului, cel care transmite sentimentele, cel care se transpune in personajul care "traieste" scenariul, cel care trebuie sa te poarte prin ideea filmului . De multe ori un actor prost poate strica cu usurinta un scenariu destul de bun. Actorul categoric este unul dintre elementele care stau la baza reusitei unui film, contributia lui poate parea mai mica pentru ca nu este atat de clar simtita. Insa ar fi fost interesant un experiment : un film facut de doua ori cu actori diferiti (odata buni, odata nu) si-atunci poate ca s-ar observa mai bine importanta lor.
O,da....Depp nu numai a salvat filmul de la mediocritate....a jucat extraordinar...
O aşa prestaţie ţin minte numai la Marlon Brando în rolul lui Vito Corleone(The Godfather) şi Heath Ledger în rolul lui Joker(The Dark Knight).

veronica210
23 Apr 2010, 21:37
Anthony Hopkins ;)

anaemona
23 Apr 2010, 21:54
:)) normal ca nu este usor... la urma urmei actorul este "interfata". Spre ex Johnny Depp a schimbat intreg filmul "Piratii din Caraibe". Parerea mea este ca fara el filmul ar fi fost un esec. Actorul este cel care da culoare rolului, cel care transmite sentimentele, cel care se transpune in personajul care "traieste" scenariul, cel care trebuie sa te poarte prin ideea filmului . De multe ori un actor prost poate strica cu usurinta un scenariu destul de bun. Actorul categoric este unul dintre elementele care stau la baza reusitei unui film, contributia lui poate parea mai mica pentru ca nu este atat de clar simtita. Insa ar fi fost interesant un experiment : un film facut de doua ori cu actori diferiti (odata buni, odata nu) si-atunci poate ca s-ar observa mai bine importanta lor.

Si mie mi-a placut Depp in Piratii din Caraibe, a facut tot filmul, dupa parerea mea, asta pentru ca e mai mult decit un actor bun, cred ca isi aduce propria contributie la crearea si interpretarea rolului. Dar sint actori buni care sub bagheta unui regizor slab nu au reusit performante, in schimb stralucesc sub indrumarea unui regizor bun. Un exemplu e Javier Bardem. A jucat excelent in No country for old men sau Mar adentro dar mizerabil in Love in the time of cholera, unde mi s-a parut de o falsitate infioratoare. Iar in Vicky, Christina, Barcelona, desi e filmul in care arata cel mai bine si cool iar nu mi s-a parut ca si-a aratat valoarea adevarata. Cit priveste fratii Coen, eu ii consider maestri in a face sa straluceasca actorii cu care lucreaza, asta pentru ca am vazut relativ de curind The ladykillers si a trebuit sa-l scot pe Tom Hanks de la naftalina, unde-l pusesem :)) pentru ca pur si simplu a excelat.

RomaniaMare
23 Apr 2010, 22:13
Mie mi-a plăcut Tom Cruise în rolul lui Les Grossman din Tropic Thunder.

rvn
23 Apr 2010, 22:36
Tom Cruise a facut roluri mult mai bune,Romania Mare! Personal,mi-a placut prestatia lui in Firma.In rolul lui Jerry Maguire a confirmat ca este un actor mare si nu doar un barbat frumusel...
Si daca este vorba de actori preferati,mie imi place Matt Damon!

RomaniaMare
24 Apr 2010, 00:47
Tom Cruise a facut roluri mult mai bune,Romania Mare! Personal,mi-a placut prestatia lui in Firma.In rolul lui Jerry Maguire a confirmat ca este un actor mare si nu doar un barbat frumusel...
Si daca este vorba de actori preferati,mie imi place Matt Damon!
Știu că a făcut și roluri mult mai bune,în filme mult mai serioase.....dar prestația sa în Tropic Thunder mi s-a părut fenomenală.
Apropo de Matt Damon : a jucat foarte bine în trilogia Bourne,filmul meu de acțiune favorit.

rvn
24 Apr 2010, 08:46
Yes,RomaniaMare!Bourne este un personaj caruia Matt i-a adus mult mai multa popularitate decat Richard Chamberlain.Mie mi-a placut si cartea."Identitatea lui Bourne" am citit-o inainte sa vad filmul.
Dar,Damon m-a cucerit definitiv in "Talentatul domn Ripley"! si poate fi mult subiectivism cand spun ca il prefer, pentru ca iti spun un mic secret:este pe gustul meu si ca barbat...

vlad4s
14 May 2010, 22:11
Dak ar fi un top 10 ar fi:
1.Will Smith
2.Christian Bale
3.Jim Carrey
4.Silvester Stallone
5.Johnny Deep
6.Gerard Butler
7.Anthony Hopkins
8.Rober Downey JR
9.Ben Stiller
10.Sigourney Weaver
toti sunt super pt mine si nu prea imi ajunge un top 10

R_Afc
15 May 2010, 14:00
Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Al Pacino, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt si Alain Delon.

Toti sunt nist actori senzationali. Brad Pitt si DiCaprio au trecut de etapa cand erau doar niste actori frumusei cu potential, ulterior au confirmat. Despre Downey si Rourke, am vorbit pe pagina acestora. Al Pacino si Alain Delon (cine il poate uita pe Toshiro Mifune ?), ma gandesc ca nu mai au nevoie de nicio argumentare.

rvn
15 May 2010, 17:43
cam ciudata combinatie de preferinte,R_afc
ma gandesc la filmele in care au jucat toti...
o mica tocanita de stiluri...
ce-ai zice de:
1.Anthony Quinn
2.Sidney Poitiers
3.Franco Nero

bremen1980
15 May 2010, 18:29
Bruce Willis . II iert chiar si ultimele porcarii in care a jucat ; dragostea acopera o gramada de greseli asa glasuia Sf.Pavel.:))

R_Afc
16 May 2010, 18:23

Ma refeream strict la ceea ce reprezinta actoria, indiferent de stilul pe care il abordeaza un actor. Adica, poate sa-ti placa si Tarkovsky si Fincher.

rvn
23 May 2010, 20:03

Ma refeream strict la ceea ce reprezinta actoria, indiferent de stilul pe care il abordeaza un actor. Adica, poate sa-ti placa si Tarkovsky si Fincher.

inseamna ca iti plac mai toate genurile de filme si n-ai un anume tip de actor preferat...
ma gandesc,de exemplu, la stilul lui M.Rouke si cel al lui A.Delon.

marvel
19 Jun 2010, 14:17
Will Smith joaca bine in orice gen de film dar cel mai bn joaca in drame. Nu prea are haz, la fel si Nicolas Cage, care are doar roluri serioase.
Orice film cu Leonardo Dicaprio este bun. Dovada fiind cel mai celebru film "Titanic".
Christopher Mintz-Plasse, Jack Black, Steve Martin, Will Ferrel sunt cei mai geniali actori in comedii

1Simplu
19 Jun 2010, 17:23
Will Smith joaca bine in orice gen de film dar cel mai bn joaca in drame. Nu prea are haz, la fel si Nicolas Cage, care are doar roluri serioase.
Orice film cu Leonardo Dicaprio este bun. Dovada fiind cel mai celebru film "Titanic".
Christopher Mintz-Plasse, Jack Black, Steve Martin, Will Ferrel sunt cei mai geniali actori in comedii
iti dau dreptate !!

--------------------------------------------------------------------------------
Nicolas Cage si Will Smith, In rolurile serioase SE POTRIVESC si joaca excelent !!

RavenScar
20 Jun 2010, 01:23
Cred ca actorul care isi cel mai mult munca in serios in momentul actual este Christian Bale care face destul de multe sacrificii pentru rolurile care le interpreteaza, dupa cum se vede transformarea prin care a trecut de la The Machinist la Batman Begins. Deci categoric el este actorul meu preferat.

Alti actori care imi plac foarte mult ar fi Ed Norton, Clint Eastwood, Charles Bronson si Al Pacino.

GEKK
20 Jun 2010, 11:23
Gerard Butler
Cristian Bale
Jason Statham
^#(^

kanibalo
23 Jun 2010, 14:28
Al Pacino

marius93
27 Jun 2010, 08:05
Jim Carrey - pt. ca mi se pare un actor complet care te face sa razi cu gura pana la urechi in filmele sale de comedie, insa cu toate astea a dovedit ca e mult mai versatil si capabil sa interpreteze o gama larga de personaje. In filme gen drama ca Truman show, Eternal Sunshine sau Man of the moon s-a prezentat onorabil.

1Simplu
24 Jul 2010, 16:56
Jim Carrey este cel mai tare!

Dubrasca
24 Jul 2010, 23:39
Jack Nicholson este actorul meu preferat!

smiley3abe
27 Jul 2010, 21:54
1. Daniel Day-Lewis
2. Johnny Depp
3. Leonardo DiCaprio
4. Tom Hanks
5. Kevin Spacey

Actorul meu preferat e Daniel Day-Lewis pentru ca este cel mai talentat si devotat actor.

EvaW
29 Jul 2010, 09:51
Gerard Butler, Heath Ledger, Angelina Jolie, Cameron Diaz.

rifa
01 Aug 2010, 17:27
All-Time Gen:

1. Jack Nicholson
2. Al Pacino
3. Humphrey Bogart (suna fantezist dar mi-l imaginez in rolul lui Two-Face... ar fi fost... C R I M I N A L)

1. Katharine Hepburn
2. Meryl Streep
3. Nicole Kidman/Julianne Moore (chiar nu stiu...)

At-The-Moment Gen:

1. Brad Pitt
2. Johnny Depp
3. Robert Downey Jr.

1. Marion Cotillard
2. Penelope Cruz
3. Scarlett Johannson

De urmarit Sam Rockwell, Casey Affleck, Amanda Seyfried, Joseph Gordon Levitt...

danyx493
03 Aug 2010, 18:55
Arnold Schwarzenegger datorita carierei impresionante pe care a avut-o, aceea de sportiv profesionist si de actor, urmat de faimosul Johnny Deep!!;)

TheSupervisor
03 Aug 2010, 21:18
Marlon Brando
Christian Bale

margott
04 Aug 2010, 22:53
Actrite : Naomi Watts & Sigourney Weaver

De ce Naomi : pt ca imi plac rolurile pe care si le alege si pt ca e o actrita serioasa...iar Sigourney, nu stiu daca mai are nevoie de prezentare

Actori : mai mult valul nou : Joseph Gordon-Levitt, Gael Garcia Bernal, Ralph Fiennes :)
De ce Joseph G-L : pt ca e un actor tanar, talentat si plin de entuziasm,
Gael : pt ca are o doza de excentricitate sau de nebunie, daca vreti, in toate rolurile in care l-am vazut
iar Ralph pt ca mi-a placut in toate filmele in care l-am vazut, in special in Schindler's List

danonino
08 Aug 2010, 07:56
Edward Norton e actorul meu preferat pentru ca il consider cel mai talentat actor ai ultimilor 20 de ani. Am vazut aproape toata filmografia, si nu am apucat sa privesc un joc actoricesc slab.

Cristian Bale e destul de tare. Mi-a placut enorm in Imperiul Soarelui, minunat.

Nicholas Cage doar pentru 2 roluri mai recente, absolut fenomenale.

Actrite preferate n-am, asta pentru ca evit dramele in care personajul principal e o femeie.

Poate ar fi Natalie Portman, pt rolul din Leon, V si Star Wars.

innascumpica
16 Aug 2010, 11:38
1.Alejandra Lazcano
2. Miley Cyrus
3.Kristen Stewart
Pt ca toti joaca ff bine

Medicate
16 Aug 2010, 16:52
Adecarate vedete as zice ... :)) OMG cum mama naibii sa-i pui pe astia la favoriti si sa spui ca joaca foarte bine .... cultura cinematografica 0 in cadrul acestor persoane !

miercuri
16 Aug 2010, 16:52

Rolurile recente ale lui Cage au fost cu precadere numai dude, in prima jumatate a carierei a facut cam cele mai bune roluri.
Actrite preferate n-am, asta pentru ca evit dramele in care personajul principal e o femeie.
.
No surprise here. (:|

danonino
17 Aug 2010, 01:34

Rolurile recente ale lui Cage au fost cu precadere numai dude, in prima jumatate a carierei a facut cam cele mai bune roluri.

Cele de acum 5 ani

.
No surprise here. (:|

Ba chiar s-ar putea sa am.

1Simplu
17 Aug 2010, 21:07
Sandra bullock este actrita mea preferata >D

danonino
18 Aug 2010, 09:20
Actrita preferata e Sigourney Weaver pentru ca a jucat in Alien si e mama lui Alien. Chiar mi-a placut cum a jucat aceasta serie.

Domolul
05 Sep 2010, 00:35
Se vede cu ochiu liber ca foarte multi actori preferati sunt actori care au jucat in majoritatea rolurilor de partea baietilor buni. Nimeni, chiar nimeni nu apreciaza actorii care joaca preponderenta caractere negative ?
Asta e bine finca inseamna ca nu sunt p-aici useri malefici care sa se identifice cu bad guy sau ca nu este un site cu critici de film ca ar fi fost oricum cam plictisitor ?

margott
10 Sep 2010, 19:46
Se vede cu ochiu liber ca foarte multi actori preferati sunt actori care au jucat in majoritatea rolurilor de partea baietilor buni. Nimeni, chiar nimeni nu apreciaza actorii care joaca preponderenta caractere negative ?
Asta e bine finca inseamna ca nu sunt p-aici useri malefici care sa se identifice cu bad guy sau ca nu este un site cu critici de film ca ar fi fost oricum cam plictisitor ?

Crezi ca tine cineva cont ca un actor joaca in roluri preponderent negative/pozitive ? Nu cred. Eu cel putin nu iau in considerare acest aspect. Si...asa, din curiozitate, spune-mi si mie niste actori care au jucat mai mult in roluri negative...pun pariu ca nu sunt asa cunoscuti ca cei care au jucat mai mult in roluri pozitive. So, there's your answer.

kyty
18 Sep 2010, 19:32
[/QUOTE]

Crezi ca tine cineva cont ca un actor joaca in roluri preponderent negative/pozitive ? Nu cred. Eu cel putin nu iau in considerare acest aspect. Si...asa, din curiozitate, spune-mi si mie niste actori care au jucat mai mult in roluri negative...pun pariu ca nu sunt asa cunoscuti ca cei care au jucat mai mult in roluri pozitive. So, there's your answer.[/QUOTE]

Al Pacino a intruchipat destule personaje negative si totusi este foarte cunoscut, a jucat in filme precum: Nasul( intruchipandu-l in 2 si 3 pe seful unei familii mafiote) Avocatul Diavlului (rolul satanei- nu cred ca gasesti mai malefic de atat), Crime justificate, You don't know Jack si lista poate continua.... cu toate aceste roluri negative la activ este insa actorul meu preferat.

margott
26 Sep 2010, 18:51
Al Pacino a intruchipat destule personaje negative si totusi este foarte cunoscut, a jucat in filme precum: Nasul( intruchipandu-l in 2 si 3 pe seful unei familii mafiote) Avocatul Diavlului (rolul satanei- nu cred ca gasesti mai malefic de atat), Crime justificate, You don't know Jack si lista poate continua.... cu toate aceste roluri negative la activ este insa actorul meu preferat.[/QUOTE]

Dar daca faci o medie, o sa vezi ca Pacino a jucat mai multe roluri pozitive decat negative. In fine, eu nu tin cont de aspectul asta cand imi place un actor. De pilda, mie imi place mult Gary Oldman, si a jucat si el destule roluri negative. Dar n-am stat niciodata sa ma gandesc daca a jucat mai bine intr-un rol pozitiv sau negativ.

crin3l
26 Sep 2010, 19:48
Cand eram la inceput cu vizionarea filmelor, cel mai mult m-au impresionat actorii Tom Hanks(mai ales pentru rolul din Forrest Gump care ramanane in continuare pe primul loc in topul meu al celor mai grele roluri facute de un actor), Al Pacino si Anthony Hopkins. Insa cand mi-am mai imbogatit cultura cinematografica acesti actori au fost depasiti de Johnny Depp, fiindca il consider cel mai cameleon actor care a existat vreodata.

omudindulap
26 Sep 2010, 21:41
Al Pacino a intruchipat destule personaje negative...You don't know Jack si lista poate continua....
Nu e in rol negativ aici.

chuckyfan
06 Oct 2010, 18:57
Jim Carey:Orice comedie cu el nu numai ca ma binedispune dar ma si face sa uit de probleme:)
Johnny Depp:Acest om pur si simplu poate juca orice rol de la Sweeney Todd pana Jack Sparrow si multe alte personaje toate au fost geniale:)

Lino
14 Oct 2010, 12:40
Mie unul imi place de Brad Pitt . Mi se pare un actor foarte versatil si in plus arata si bine , deci e un pachet total . Si cu asta fiind spuse comentariul se apropie de final. Va multumesc !B-)

chuckyfan
14 Oct 2010, 16:24
Doug Bradley pentru rolurile lui Pinhead din Hellraisere(cunoscatorii cunosc;) )

copila_satanista
07 Dec 2010, 09:27
Da, chiar jos palaria... Pacat ca fiind atat de bun in rolul lui Al, nu prea a reusit sa obtina si alte roluri, in special si pentru ca lumea il asocia prea mult cu acesta. Chiar, am tot zis sa vad si eu "Modern Family".

legolas05
30 Dec 2010, 13:20
Actrita mea preferata: LIV TYLER....pentru ca este frumoasa si imi place cum joaca in filme apoi GEMMA ARTERTON si NATALIE PORTMAN.....

Actorul meu preferat...de fapt sunt 2:ORLANDO BLOOM si JOHNNY DEPP......pentr ca au jucat bine in foarte mult filme

regizorul
02 Jan 2011, 19:30
Anthony Hopkins

imi place tot la el stilul in care vorbeste cum se misca cum se comporta e un geniu care intra in pielea personajului si te face sa te simti de parca traiesti in film un adevarat geniu pt mine este cel mai bun actor fara egal

NmpN
09 Jan 2011, 23:28
Actorul preferat- Gerard Butler- A devenit actorul preferat dupa ce am vazut 300 . Insa si in comediile in care a jucat s-a descurcat bine.
Actrita preferata-Natalie Portman-O actrita foarte buna care poate juca in orice gen de film dupa parerea mea .

psihologu
24 Jan 2011, 09:15
Sean Connery - un adevarat gentleman....
Robert De Niro-un actor complet
Andy Garcia- actor si regizor cu un talent aparte
Tommy Lee Jones-o figura legendara a filmilui
Al Pacino-actorul cu 1000 de fete
Denzel Washington-,un talen desavarsit

MadalinaGabriela
24 Jan 2011, 09:35
Jared Leto: este pur si simplu extraordinar; canta, regizeaza, joaca toate la un nivel foarte onorabil. Priviti Requim for a dream ,Chapter 27 si noul Mr. Nobody si ii veti vedea valoarea:D
P.S: Arata untr-un fel superb;))

Anne Hathaway este o dulceata de ...femeie:)) . Joaca foarte bine si im place ca nu a cazut in plasa "perfectiunii" din cetatea filmului:D

Leonardo Dicaprio: el mi se pare unul dintre cei mai buni actori in viata si... punct (.)

Theodor2011
25 Feb 2012, 13:14
Actori preferati:Russell Crowe,Christian Bale,Jack Nicholson.Actrite preferate:Jennifer Love Hewitt,Gina Philips,Sophia Bush:)

Iulya_Roman_Newfannny
03 May 2012, 00:28
Dan Bordeianu
Jensen ackles
Johnny Depp

Presedintele
03 May 2012, 00:40
Esti cretin.

ARGINTUL
03 May 2012, 00:45
:-* Esti cretin.
si tu

KarGo
25 May 2012, 17:42
Will Smith....

Pentru Ca Imi Place Cum Joaca :)) Are De Toate Omu' =))

bianca_roca
13 Jun 2013, 23:36
Când vine vorba de actori, categoric îl aleg pe Bradley Cooper. Când vine vorba de actriţe, Amber Heard este pe primul loc. Nu pot alege între aceşti doi actori, deoarece talentul lor este imens, filmele în care joacă sunt foarte interesante, iar prezenţa lor în filmele respective mă binedispune.