View Full Version : FORUMEETING CINEMAGIA - 20 martie 2010, ora 11, CITYPLEX
Dragii mei, iata ca am confirmarea celor de la CITYPLEX (City Mall, metrou Eroii Revolutiei), astfel incat FORUMEETINGUL CINEMAGIA va avea loc SAMBATA, 20 MARTIE, ORA 11, cu FILMUL Eu cand vreau sa fluier, fluier (Ursul de Argint la Berlin, 2010).
Vreti sa-i chem si pe actori? Sau sa fie o intalnire numai cu cei de-ai casei (adica forumistii Cinemagia)?
eu ma bag 101% cu toata fauna existenta. sa ne vedem cu bine! :)
Pitbull
11 Mar 2010, 19:40
Excelent! I can hardly wait! :)
o sa am rugamintea sa nu ne ignoram. chair daca nu suntem pe aceeasi lungime de unda/unde. mentionez de pe acum ca beau fresh/apa... :))
Disciple
11 Mar 2010, 21:33
Uite, ma, ca ideea mea a fost pusa in practica. Voi fi acolo negresit!
ilustra.films
11 Mar 2010, 23:55
Daca a fost ideea lui Boogie, vin si eu! :P
illotempore2002
12 Mar 2010, 08:17
Super, 20 martie e intr-o sambata.
Gloria, can I bring someone with me (you know who)?
Hai cine mai vine, vreau sa tragem o bauta serioasa dupa ca in ultima vreme am ramas in urma :)
StefanDo
12 Mar 2010, 09:54
illo, sunt mari sanse ca ora sa fie de dimineata ;)
tu pe la cat incepi cu cocktailurile? :)
illotempore2002
12 Mar 2010, 09:58
Hahahahahahaha, pai promit sa nu ies noaptea de dinainte in oras ca sunt piedtua, nu mai ajung. Am fantezia asta cu imbatatul de dimineata demult, nu am facut-o niciodata asa ca e ok :D
StefanDo
12 Mar 2010, 10:00
:) sa speram ca "stii tu cine" e mai bun la trezitul din betie decat la trezitul de dimineata :)
Yesssss, imbat Girafa. :D
StefanDo
12 Mar 2010, 11:28
vezi ca girafele bete devin flexibile: o sa te stoarca mai ceva ca un piton :P
hai sa lasam off-topicurile
Eee, vedem noi ce si cum. ;)
Altfel, ati innebunit toti cu offtopicurile. Sunt discutii libere, e normal sa mai sarim dintr-una-n alta.
copila_satanista
12 Mar 2010, 11:57
pe forumul asta treaba cu off-urile e chiar frumos acceptata :) stiu eu cel putin un alt forum unde moderatorii sunt stresati rau de tot si-ti stau in carca
Prin intermediul miracolului celular am vaga senzatie ca va mai fi prezenta o fiinta tare draga mie. B-)
Cinemania
12 Mar 2010, 13:46
io? B-)
StefanDo
12 Mar 2010, 13:48
nu, io, tocmai i-am banat ip-ul din greseala :))
Nu bre, voi sa veniti in carne si oase ca se poate. Ziceam de cineva care nu-i in Bucale atunci, iar data respectiva reprezinta pt ea ceva special. ;)
Simt nevoia să lămuresc "discreţia" lui Judex. :))
E vorba de mine care voi fi plecată din ţară, deci nu o să răspund la telefon. Sorry! :-*
Las ca la un sms nu te-oi zgarci. :P
illotempore2002
14 Mar 2010, 21:38
Glo, nu mi-ai raspuns daca pot sa vin insotita la forumeeting?
...mais, bien sûr.
Eu, ca de-obicei, fac lista cu participantii. De asemenea, as vrea sa stiu daca sa ii invitam pe Ada Condeescu si George Pistereanu la forumeeting. Adica daca sunteti intr-o efervescenta de intrebari.
Pitbull
15 Mar 2010, 10:53
Vreti sa-i chem si pe actori? Sau sa fie o intalnire numai cu cei de-ai casei (adica forumistii Cinemagia)?
Ce întrebare! SIGUR cä vrem cu invitati! In primul rând, Florin Serban, apoi ceva actori. Mihai Constantin ar fi extraordinar, mai ales cä nu l-am mai väzut de vreo 20 de ani (si-mi datoreazä si o carte, da' promit cä n-o sä-i amintesc; nu de data asta. ;) )
Prin urmare, ii avem pe lista pana acum pe
pipes, Disciple, ilustra.films, illotempore2002, Judex (de fapt - Judex a scris "Yesssss, imbat Girafa" - iar eu am concluzionat ca vine; am dedus corect, totusi, nu-i asa?), Cinemania, Pitbull, EgOisM. Venim si noi - Gloria si DoStef.
Da, ai dedus corect, dar s-ar parea ca sambata lucrez la o duda zi si noapte, deci nu promit. :)
Pitbull
15 Mar 2010, 18:01
Vin si o parte din cineclubisti. I-am anuntat.
asteptam noutati..... :))
illotempore2002
16 Mar 2010, 08:57
Abia astept forumeetingul de sambata!
Cine mai vine, suntem cam putini pana acum, da se poate?
Neuptolem
16 Mar 2010, 19:03
As fi venit si eu, serios, doar ca nu traversez o perioada prea grozava propice socializarilor forumistice. Poate la vara, la "Inception"...
Floydman mi-a scris ca vine si el.
Pitbull
17 Mar 2010, 23:13
Floyd rulz!
De la film - care?
(Pe Florin Serban mi-l aduceti în dintz - cä dau cu voi de toti peretii sä nam ambitie).
Pitbull, sa se treaca aici ci cineclubistii-forumisti. Ca sa am evidenta, stii eu sunt cu lista (nu neagra). Dar Cityplexul ne asteapta si cu niste mici cadouri :D Si vor sa stie numarul.
Na, ca nu am putut tine secretul :((
Lamuriri:
- ora specificata e ora spectacolului sau a adunarii propriu-zise?
- aveti vreun loc anume unde se strange lumea? dupa figura eu stiu max. 5 persoane si alea numai din poze. cateodata realitatea difera....
- multumim pentru tot, Glo!
- nu cunosc conventiile fiind la prima intalnire de gen, deci nu dati cu pietre!
- multumesc anticipat. si d-abia astept sa ne vedem!
La 11 ne intalnim in fata cinematografului, dar proiectia va incepe la putine minute dupa ora 11. Dupa film stam toti la o cafea, ca de-obicei.
Disciple
18 Mar 2010, 20:07
Pipes, vezi ca la noi afterparty-urile se prelungesc cu vreo 3-4 ore.:D
Florin_Florian
18 Mar 2010, 20:39
In afara de Nae Caranfil mai face cineva FILM in Romania?
Pitbull
18 Mar 2010, 20:44
1) Da.
2) Florine, înteleg cä ästa a fost modul täu off-topic de a-ti anunta prezenta la forumeeting, da? OK, then = be welcome! :)
not.Who.you.think
18 Mar 2010, 21:44
11 diminetza? :|
AdyShearer
18 Mar 2010, 21:48
Cam devreme pentru un film, dar fie, vin si eu.
O sa vin si eu... Razvan, that is
Edit: din cineclub... :D
celalalt 11.00 este 23.00, nu? :)
Vin si io! :)
multumesc de invitatie.
Pitbull
18 Mar 2010, 22:52
Ete, cucu! Oi vrea sä fte si credem!
Vii la fel ca la forumeetingul äla cu "Elizabeth, the Golden Age", este? De dupä incidentul 211! :))
scarabeeu
18 Mar 2010, 23:34
scarabeii confirma.
Pitbull
19 Mar 2010, 01:15
Scarabeule, nu-l lua în seamä, e un fost user zburat de-aici cu suturi în cur acum câtiva ani, fiindcä nu era-n stare decât sä înjure si sä debiteze tâmpenii cu un aer de scroafä urcatä-n copac. Cel mai frumos a fost când i-au sustras unii scriitura peliculei de diplomä si i-au postat-o aici, de-a fäcut misto tot forumul de el! De-atunci, periodic, inträ-n crizä, îsi face câte-o clonä si revine ca sä nu uitäm ce papagal retardat e - de parc-ar durea pe cineva de el. Mâine vin administratorii si-l banneazä; säracul, are si el o satisfactie: inträ noaptea, când lumea doarne, asa cä panseurile lui dislexice rezistä pe forum pânä-n zori - si pânä-ncepe sä se-adune lumea, pac! Au fost sterse!
L.E.
Already done! :)
andi_dumitrache
19 Mar 2010, 07:46
Vin si eu. Si daca nu ar fi cu suparare nu as veni cu mana goala, aduc si un preieten. Se poate?
De-abia astept sa ma intalnesc cu Lumier-isti lui Pit.
illotempore2002
19 Mar 2010, 08:18
Tamarainsa, confirmi prezenta? Vii si tu?
Gloria, poate ar trebui sa-i dau un pm ca nu cred sa intre in acest topic? Sa vina si ea s-o cunoastem.
Molul unde are loc meetingul care e, ala din bercei, aparatorii patriei?
Da, ala e, doar ca statia se numeste Eroii Revolutiei.
Eu am anuntat printr-un participant, nu am cum s-ajung. Sorry, Glo.
corinka
19 Mar 2010, 08:39
Tamarainsa, confirmi prezenta? Vii si tu?
Gloria, poate ar trebui sa-i dau un pm ca nu cred sa intre in acest topic? Sa vina si ea s-o cunoastem.
Ce forumeeting palpitant!:-?
illotempore2002
19 Mar 2010, 08:40
:D
Speram sa fie palpitant!
Pitbull
19 Mar 2010, 08:49
Super-palpitant.
Päcat cä nu vine si Exodel (indiferent cine-o fi: Ambrablurica, Meluturbat, sau altu' din entourage).
Illo - ca sä nu mai încapä dubii: metrou Eroii Revolutiei, vis-a-vis de Bellu. (Dacä vrei, te iau de undeva de pe drum...)
illotempore2002
19 Mar 2010, 08:58
A, stiu unde e, am mai fost doar ca ma incurca denumirile - cityplex, movieplex, multiplex, mai greu sa nu le incurci.
poate facem si treaba cu Bellu?
Pitbull
19 Mar 2010, 09:08
Poate o facem... In mod normal, eu am treburi si fix înainte de forumeeting, si precis dupä el - da' vorba francezului: «vézant et fécant»...
Leonard
19 Mar 2010, 10:51
eu vin şi posibil să mai aduc şi alţi oameni (2-4). e ok, Gloria?
Dorothy
19 Mar 2010, 11:35
Cam în ultima clipă... îmi anunţ şi eu venirea. Ioana
ok, Leonard.
Sa vedem, Illo, o s-o contactez si pe tamarainsa, daca vrea atat de mutl sa vada filmul.
La forumeeting vor participa/au confirmat ca vin George Pistereanu si Ada Condeescu!
nora_papillon
19 Mar 2010, 19:43
hello. nu am activat pana acum pe forum ,dar am aflat de intalnirea de maine si as vrea sa cer permisiunea de a participa. anul asta dau admitere la unatc si ar insemna mult pentru mine daca as putea veni .
valskript
19 Mar 2010, 20:53
sper să reușesc să ajung și eu.
Va astept. Pe maaaainee!
Dupa film coboram un etaj la cafeneaua obisnuita, ca sa stam la o vorba cu Ada Condeescu si George Pistereanu.
AdyShearer
19 Mar 2010, 21:42
Am vazut ca putem aduce invitati,sper ca e-n regula daca aduc si eu cateva persoane.
Disciple
19 Mar 2010, 21:48
Glo: O sa se prelungeasca la vreo 20 de cafele. :))
Am vazut ca putem aduce invitati,sper ca e-n regula daca aduc si eu cateva persoane.
Nu e ok sa aduci „cateva persoane. La forumeeting vin FORUMISTI Cinemagia si eventual un invitat foarte apropiat.
Pitbull
19 Mar 2010, 23:44
anul asta dau admitere la unatc si ar insemna mult pentru mine daca as putea veni .
Intri sub protectia mea. ;)
Neuptolem
20 Mar 2010, 11:28
Nu e ok sa aduci „cateva persoane. La forumeeting vin FORUMISTI Cinemagia si eventual un invitat foarte apropiat.
:)) E posibil sa vina cineva cu un prieten care asta are la randul lui mai multi prieteni, sa zicem un fel de galerie de fotbal, toti bauti, dornici de scandal si de sex. Oare cum o sa-i calmeze atunci Pitbull, Gloria si StefanDo? lol
Un forum-meeting foarte interesant. Ma bucur ca l-am prins la initiere.
Un film (parerea mea) surpinzator de bun si puternic. Personajul masculin de exceptie.
Le multumesc pe calea asta Gloriei si lui Stefan pentru organizare. Si la mai mare!
M-a deranjat un pic atitudinea putin deplasata a d-nei Tamara(Insa). Nu ii inteleg rostul....
In rest, i-am intalnit pe Glo, Stef, Illo, Pitt, Ego, Dis....... incantat! Ceilalti nu stiu cine sunt. As fi vrut, dar daca nu s-au facut prezentarile la inceput...... Data viitoare.
Si le tin pumnii stransi celor implicati in acest film. O sa ii sustin pe cat posibil. Bafta!
Super filmul,chiar m-a miscat.Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult la cafenea...
Si pe mine m-a cam deranjat atitudinea doamnei Tamarainsa,dar in rest a fost ok.Sper ca data viitoare sa facem cunostinta cu totii,au cam fost grupulete...
Cinemania
20 Mar 2010, 15:46
Super filmul,chiar m-a miscat.Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult la cafenea...
Si pe mine m-a cam deranjat atitudinea doamnei Tamarainsa,dar in rest a fost ok.Sper ca data viitoare sa facem cunostinta cu totii,au cam fost grupulete...
Si nici macar o gura de cafea nu ai baut :P
Dragomara
20 Mar 2010, 15:47
Si pe mine m-a cam deranjat atitudinea doamnei Tamarainsa...
Da'ce-a făcut, dragă, v-a dat vreun sfat necerut, sau ce?! :-?
Cinemania
20 Mar 2010, 15:48
Mai mult a împuns :D
Mai mult a împuns :D
Cam asa ceva. Si destul de gratuit.
Fac aceste afirmatii cu tot respectul pentru persoana, varsta si experienta doamnei.
illotempore2002
20 Mar 2010, 17:25
Tamarainsa a fost extrem de necioplita - s-a luat de actrita principala, i-a zis ca a stat ca un butuc, ca a jucat prost, ca ce a invatat ea de la profesorii ei, ca un psiholog 9ea joaca rolul unei studente la psiho-socio) nu se comporta asa, ca spera sa fie o Sandra bullock dar din pacate nu a fost.....numai critici de prost gust, nefondate.
Dragomara
20 Mar 2010, 18:34
Aloeu, ce curaj! :( Presupun că voi, cei care eraţi de altă părere i-aţi luat apărarea bietei fete, nu?! ;)
Nu a luat nimeni apararea nimanui. Si nici nu ne-am "porcait" in vreun fel. Doar ca au fost niste chestiuni gratuite, nefortate si nelalocul lor. Atata tot.
A fost, cu toata interventia Tamarainsei - cu bune si rele, un forumeeting foarte concentrat. In plus, Ada a spus la final ca o cunoaste pe Tamarainsa, deci nu a fost surprinsa de interventia ei.
In plus, ma bucur ca toti cei care au spus ca vin au venit.
Multumim cinematografului CITYPLEX ca a gazduit aceasta vizionare!
La forumeetingul pentru "Alimanescu" sper sa n-o prind pe Tamara, in cazul asta. >:)
Scuze, Glo, de absenta. Am anuntat. ;)
hellsteed
20 Mar 2010, 20:41
Mi-ar fi placut sa pot sa fi fost si eu pe acolo :)
Pitbull
20 Mar 2010, 21:12
Intr-adevär, un forumeeting cu + (desi cam scurt - oricum, mi-am dus oamenii la Bellu si le-am arätat actorii si scriitorii).
Glo, ne-ai pozat de ne-ai adunat - deci, asteptäm poz(n)ele rapid!
Deci eu astept sa-mi spui de ce n-ai raspuns la telefon.
Pitbull
20 Mar 2010, 21:40
Deci eram în plin curs de regie.
Cinemania
20 Mar 2010, 21:42
Deci exista SMS :D
Deci eram în plin curs de regie.
OK.
keepwalking
20 Mar 2010, 22:38
Aloeu, ce curaj! :( Presupun că voi, cei care eraţi de altă părere i-aţi luat apărarea bietei fete, nu?! ;)
haha, buna asta :)
pe bune,
ilustra.films
20 Mar 2010, 22:55
Imi cer scuze ca am plecat "in mijlocul filmului", m-a chemat campul muncii cand imi era lumea mai draga.
Nu m-a surprins faptul ca toata ziua m-am gandit numai la film, chiar daca am vazut doar putin mai mult decat inceputul. Si inca ma macina anumite sentimente cand imi aduc aminte de niscai secvente :|. Foarte puternic.
Sper sa-l vad in curand pe tot. :)
Unele lucruri au fost neplcute dar sunt motivate regizoral asa ca n-am ce sa cometez ( ma refer la... sunetele alea melodioase cu titlu de manele :-& ). Ma cam indepartau de film... dar apoi, regizorul ma aducea imediat inapoi in poveste.
In rest... am facut cateva poze acolo in cinema, O sa le pun aici eventual.
keepwalking
20 Mar 2010, 22:57
din ce am citit pe aici, mie mi-a placut foarte mult ideea lui pit cu pelerinajul la mormintele scriitorilor si actorilor.
apropo de chestia asta, va invit sa vedeti cam ce mormant are cezar ivanescu la iasi:
http://3.bp.blogspot.com/_id4bc2AKOoE/S49UW0E-d4I/AAAAAAAAAxA/gcDhoj1Z64Y/s1600-h/DSCF4415.JPG
cred ca ilustra.films o tot fotografia pe ILLO.... si ea imi parea foarte contrariata. :))
ilustra.films
20 Mar 2010, 23:06
Pai sincer, illo are cele mai multe poze, adica 2 :P Ai si tu dreptate cu pozele...
L.E. : Am uitat ca o poza n-a iesit bine si i-am dat delete. Deci...are doar o poza ea ( din doua).
asteptäm poz(n)ele rapid!
pai le puneti sa le vedem si noi, nu? :D
Rapture
20 Mar 2010, 23:19
asteptäm poz(n)ele rapid!
pai le puneti sa le vedem si noi, nu? :D
Subscriu ;;)
ilustra.films
21 Mar 2010, 00:21
http://img31.imageshack.us/i/p3200339.jpg/
http://img522.imageshack.us/i/p3200337.jpg/
http://img249.imageshack.us/i/p3200336.jpg/
Enjoy
buticut
21 Mar 2010, 03:16
pe bune,
Eu cred ca as fi sarit in apararea ei...indiferent daca erau fondate sau nu criticile. Exista o vorba, tonul face muzica...poti critica pe cineva fara a recurge la 'intepaturi'. Gen: mi-ar fi placut o interpretare ceva mai convingatoare in secventa x,y...atitudinile astea ma scot din sarite, cred ca i-as fi aruncat Tamarei(insa) o privire din aia de criminala in serie si ar fi tacut din gura :)).Cu tot respectul...
Chiar ieri am vazut pe Realitatea o emisiune unde erau ei invitati si vorbeau despre film, ca persoane mi s-au parut chiar ok, o sa dau si eu o fuga cat de curand la cinema sa vad si filmul :). Pacat ca nu reusesc nicicum sa ajung si eu la un Forumeeting :(. Nu ca ar fi prea interesant sa ma vedeti in carne si oase, va puteti lipsi de asta, ci ar fi interesant ca eu sa va vad. I'm painfully shy pana imi dau drumul, adica vreo jumatate de ora, Pit va poate confirma :D.
pe bune,
Eu cred ca as fi sarit in apararea ei...indiferent daca erau fondate sau nu criticile. Exista o vorba, tonul face muzica...poti critica pe cineva fara a recurge la 'intepaturi'. Gen: mi-ar fi placut o interpretare ceva mai convingatoare in secventa x,y...atitudinile astea ma scot din sarite, cred ca i-as fi aruncat Tamarei(insa) o privire din aia de criminala in serie si ar fi tacut din gura :)).Cu tot respectul...
Chiar ieri am vazut pe Realitatea o emisiune unde erau ei invitati si vorbeau despre film, ca persoane mi s-au parut chiar ok, o sa dau si eu o fuga cat de curand la cinema sa vad si filmul :). Pacat ca nu reusesc nicicum sa ajung si eu la un Forumeeting :(. Nu ca ar fi prea interesant sa ma vedeti in carne si oase, va puteti lipsi de asta, ci ar fi interesant ca eu sa va vad. I'm painfully shy pana imi dau drumul, adica vreo jumatate de ora, Pit va poate confirma :D.
Pit e de cacat! Nu e in stare sa raspunda la un telefon. Chiar e de cacat.
PS
Cinemania poate. ;)
illotempore2002
21 Mar 2010, 09:08
pe bune,
Mai, cum sa fie "pe bune"? Indiferent de parerea cuiva, nu te apuci sa jignesti un om de fata cu o gramada de altii, o actrita debutanta care poate are nevoie de incurajari, si mai ales, care si- facut treaba impecabil?
Sau poate cumva ti-e ciuda ca filmul a iesit atat de bine si te bucuri ca Tamarainsa a fost atat de mitocana?
In cazul asta, ai o problema.
Dragomara
21 Mar 2010, 09:19
@buticut - în sfârşit cineva care m-a citit şi înţeles cum trebuie!! :"> :-* Multe din relele lumii se produc şi pentru că noi, martorii lor oculari, le permitem să se întâmple, vorba acelui "proverb" despre oamenii buni care sunt doar spectatorii durerilor lumii etc.
Pitbull
21 Mar 2010, 09:20
Am dres busuiocul cât am putut de bine - adicä n-am prea läsat-o pe Tamara sä vorbeascä: o datä am schimbat brutal subiectul, a doua oarä i-am "luat vorba din gurä" trecând la elogierea rolului Adei, iar a treia oarä am contrazis-o de-a dreptul: "Tamara, fii serioasä, fata asta ardea si vibra TOATA acolo, rar am mai väzut un rol asa de bine compus!" De fiecare datä, Tamara se întorcea spre locul ei cu coada-ntre picioare - dar pânä acolo, uita ultimele 30 de secunde, revenea si relua. Pânä s-a plictisit si-a plecat acasä
Dragomara
21 Mar 2010, 09:41
Am venit cu fiul meu
Este vorba despre userul CineMagia rc-st, nu?!
Stimata doamna, unii dintre cei prezenti acolo erau departe de a fi profesionisti in acest domeniu(cu mine in frunte). Eu am vrut sa particip la astfel de intalniri pentru a mai afla cate ceva nou din industrie, sa mai aud si pareri avizate, chiar daca ele nu coincid neaparat cu ceea ce gandim noi initial. Ieri am aflat pe viu care a fost bugetul unui film, ce istorie a avut si asa mai departe. Si m-a prins. A fost cat se poate de interesant. Din interventiile dvs. NU AM INTELES ABSOLUT NIMC. Sunau ca niste frustrari si nimic mai mult. Nu cred ca va fac cinste. Sunteti totusi o domna, un mentor, un profesor. Ar trebui sa aveti tehnici mult mai rafinate. Eu va port tot respectul si sper sa nu va deranjeze scrierile mele. Sunt niste pareri nevinovate. Mi-a placut cand ati zis ca ar fi trebuit invitati si ceilalti protagonisti dim film cu nume mai luxuriante. V-am si sustinut, propunand o petitie.
Acestea fiind spuse, va multumim tuturor celor care ati facut posibil acest forum-meeting si mi-as dori sa devina un obicei mai des. Si nu cred ca trebuie sa fie tot timpul gratis sau mai stiu eu cum. Am putea alege si intalniri mai altfel (lasertag, la un club gen Pub 41 unde se poate dansa in separeuri pe muzica mai veche si tot asa). Sariti si voi cu pareri, dar sa credeti in ele. Imi pare rau ca BUTICUT si altii se feresc sa vina. Am avut si eu ceva emotii. Dar a iesit mai mult decat onorabil. Pana la urma esti liber sa pleci cand vrei daca te simti stanjenit/a si sa nu mai revii veci. Este strict o alegere. Si mie chiar mi-a prins bine.
Va doresc o duminica placuta.
Pitbull
21 Mar 2010, 09:57
Buticut nu se fereste sä vinä, da-i hät în frunce (adicä-n Banat).
Faptul cä Tamara n-a înteles stilul de joc al Adei se revendicä de la influenta tartorului ei (ca antonim al lui "mentor"), Iani Cojar, cel ce de aproape un an sade cu curu' la foc mic, pe aragazu' lu' Scaraoschi, în Iad, si dä cu subsemnatu' la tot pomelnicul de päcate ce-i formeazä C.V.-ul - monumentul imposturii si al venalitätii în scoala româneascä de teatru a anilor '80 si putin dupä, abjectul ucigas de destine si distrugätor al scalei valorilor, care pe lângä cä era prost ca o cizmä, senil precoce, mafiot, spägar si curvar (vindea locurile la actorie si la regie teatru pe câte 100.000 lei bucata sau pe futaiuri), a fäcut varzä din toatä metodologia pedagogicä teatralä, amestecând de-a valma traditionalisme stanislavskiene cu modernisme strasbergiene si altele la grämadä. Ce sä mai înteleagä bietii studenti?
Pai, sincer, nici eu nu am inteles prea multe din acest personaj si din stilul domnisoarei actrite de debut de a interpreta. Mi s-a parut total eclipsata de personajul masculin si de actorul de debut GP. A si vrut-o mai sexy, mai rea, mai provocatoare. Nu imbracata ca o cocota si cu zambetul la spate. Am zis si ieri asta. Deci nu dati cu pietre de de doua ori! :) Mi-au placut pozele cu ea de la Berlin.
Am venit cu fiul meu
:)
Nu va suparati ca va intreb,nu sunt impertinenta sau mai stiu eu ce..dar din moment ce ati venit cu fiul dumneavoastra,nu era normal sa isi exprime el punctele de vedere?
Dvs ati venit sa ii cereti autograf lui George P pentru fiu.,sa cereti adresa de mail pentru a trimite fiul un scenariu...Nu mi se pare normal...Fiecare isi poate exprima parerile...
Dragomara
21 Mar 2010, 10:57
Buticut nu se fereste sä vinä, da-i hät în frunce (adicä-n Banat).
Faptul cä Tamara n-a înteles stilul de joc al Adei se revendicä de la influenta tartorului ei (ca antonim al lui "mentor"), Iani Cojar, cel ce de aproape un an sade cu curu' la foc mic, pe aragazu' lu' Scaraoschi, în Iad, si dä cu subsemnatu' la tot pomelnicul de päcate ce-i formeazä C.V.-ul - monumentul imposturii si al venalitätii în scoala româneascä de teatru a anilor '80 si putin dupä, abjectul ucigas de destine si distrugätor al scalei valorilor, care pe lângä cä era prost ca o cizmä, senil precoce, mafiot, spägar si curvar (vindea locurile la actorie si la regie teatru pe câte 100.000 lei bucata sau pe futaiuri), a fäcut varzä din toatä metodologia pedagogicä teatralä, amestecând de-a valma traditionalisme stanislavskiene cu modernisme strasbergiene si altele la grämadä. Ce sä mai înteleagä bietii studenti?
Aoleu! X_X X_X X_X :-O :-/
http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/JURNALISTICA/Ion%20Cojar%20-%20teatrul%20in%20doliu%20de%20Dordea.htm
Enjoy
Domnitza care seamana cu Liv Tyler din poza e una dintre forumiste?
Enjoy
Domnitza care seamana cu Liv Tyler din poza e una dintre forumiste?
e illo
Unde pula mea seamana Illo cu Liv Tyler??? =))
Sorry, dar sa nu-mi ziceti ca nu seamana in poza aia... Poza a doua, de sus in jos... Illo, really?:-? illotempore2002? Iar in a treia, e doamna care vorbeste in pilde?
Nu, nu seamana.
Seamana putin,recunoaste...
In a3a poza nu este tamarainsa:D
Seamana asa cum semeni tu cu Marliyn Monroe. :))
illotempore2002
21 Mar 2010, 16:34
Seman, mi s-a mai zis :P
Sic!
Da, sunt convins. Eu iti spun ca semeni cu colegul meu Dragos.
illotempore2002
21 Mar 2010, 16:42
Nici o problema, cui ii pasa?
Potrivit noilor norme CNC, tuturor. :D
illotempore2002
21 Mar 2010, 16:48
Ilustra,
Nu-mi place cum m-ai scos in poza si nici macar floarea visinie din par nu mi-a iesit :(( Nu mi se vad volanele de la rochie si nici picioarele ca aveam rochie scurtutza :((
Aaaaaaaaa, poza e facuta de ilustra... =))
buticut
21 Mar 2010, 16:57
Exact, nu ma feresc sa vin, da' ce sa fac daca barza m-a adus taman in Arad :(? Daca as fi fost si eu mai aproape de capitala, veneam la majoritatea intalnirilor. Bine,veneam la majoritatea daca mi se permitea :)). Pffff, rc-st. e fiul regizor somer al Tamarei, cu care ma cert eu in topicul cu Alice :))? No waaaaaaaaaaay, cred ca e mai degraba regizor aspirant, decat somer, dupa felul in care se exprima, pare sa nu aiba habar de absolut nimic din ce se intampla in industrie. Nu ca as apara eu filmul datorita slabiciunilor mele, dar comentariile lui sunt chiar pe langa.
Pit e de cacat! Nu e in stare sa raspunda la un telefon. Chiar e de cacat.
Judex, daca de Pit zici ca e de cacat, stai sa vezi ce greu raspund eu la telefon, de abia ma gasesti :)). Ori sunt prinsa in ore, ori dorm, ori in timp ce ma sunai vorbeam la celalalt telefon.
Pozele de la forumeeting
http://yfrog.com/4j63614353j
http://yfrog.com/juimg8865ij
http://yfrog.com/9gimg8866wj
http://yfrog.com/50img8870j
http://yfrog.com/9eimg8864j
http://yfrog.com/4bimg8855fj
http://yfrog.com/9zimg8870j
http://yfrog.com/jnimg8868j
Stefan, tu esti mai firav chiar si decat Pit =))
Girafel, nu mai fuma, ai slabit aiurea!
Interesanta gagica de langa Disciple. :)
buticut
21 Mar 2010, 17:15
Multumim pentru poze Gloria, dar guys, why so serious :D?
illotempore2002
21 Mar 2010, 17:25
Suuuper, Gloia, meseriase pozele :)
s-a prins si floarea rosie...
BUN. Hai sa facem in felul urmator: pentru ca nu am avut placerea sa fac schimb de identitati cu toata/majoritatea lumea/ii prezenta/e la intalnire, poate reusesc/im acum sa mai identific/am dintre forumisti si nu numai. plus ca nu imi plac pozele fara nume explicite sau care nu prezinta personajele.
eu va ajut cu prima poza.
http://img263.imageshack.us/img263/5951/63614353.jpg
Avem asa (de la stanga la dreapta): pipes (Sorin - forumist amator), Daniel Mitulescu (producator ECVSFF), George Pistereanu (actor debutant ECVSFF), Ada Condeescu (actrita debutanta ECVSFF), ILLO (cu tot cu floare si cu piciorele dezgolite sau dezvelite - cum vreti), StefanDO (Stefan Dobroiu), Pitbull (Mihnea Columbeanu)
Aha, l-am confundat pe George cu Disciple! =))
Misto Ada. :D
Chambord
21 Mar 2010, 17:53
Ce tare ! Fusesem si eu la Cityplex acu vreo saptamana, la Shutter Island. Cumva, am participat la forumeeting, avant la lettre or something :P
http://www.cinemagia.ro/forum/showpost.php?p=1498453&postcount=16
Mai vrem poze, with NAMES :D
Sau fara names si atunci bagam un topic "Recunoaste forumistul" :)
Eu mai am o revelatie - Gloria de-aia nu s-a facut altceva in film decat critic - nu stie sa faca poze! =))
de ce, mah?
supara-ma tu mult si o sa-ti sterg toate comentariile. pff, vroaim sa zic „si o sa sterg toate pozele:D
Hihi, ai incadrat aiurea si ai pus pe auto. :D
Dragomara
21 Mar 2010, 18:56
Scuze, da'totuşi cine murise, de e toată lumea-n negru?!
:-O :-?
Şi un link pentru fotograful amator: http://www.photoshopsupport.com/tutorials/cb/remove-red-eye.html
Da, n-am fost io pe-acolo. :))
Dragomara
21 Mar 2010, 19:05
... plictiseala
Aşa arată o plictiseală moartă.
http://www.abm-enterprises.net/fractal-art/rainbow-swirl-wallpaper.jpg
Pitbull
21 Mar 2010, 19:17
Revin: Domnisoara din poza a doua a lui Ilustra nu e Illo, ci Roxana Heroiu - nonforumistä.
Si nu seamänä cu Liv Tyler, ci cu Catherine Zeta Jones.
Mai am o revelatie - stiu de ce nu mai face Pit regie. =))
cea cu floare rosie este illo, si seamana cu liv tylor. cea pozata din profil, pe la vreo 40 de ani, este roxana heroiu si seamana cu zeta jones. nu mai numarati atata pozele, ca pe aia cu mine, cu dostef si mitulescu am sters-o, ca nu-mi placea deloc cum am iesit. lamurit?B-)
Dragomara
21 Mar 2010, 19:50
No, hai că m-aţi băgat de tot în ceaţă: Illo afirmă că floarea e vişinie, Gloria ba că e roşie!! :-O :-?
Cred că ceva prim planuri cu protagoniştii filmului ar fi fost mai de dorit, cel puţin eu despre asta reţinusem că ar fi trebuit să fie această întâlnire.
No, şi uite cum se va culturaliza mâine lumea de prin penitenciarele patriei scumpe: http://www.cancan.ro/actualitate/intern/filmul-eu-cand-vreau-sa-fluier-fluier-va-fi-proiectat-pentru-detinutii-de-la-penitenciarul-din-craiova-95229.html ;)
illotempore2002
22 Mar 2010, 07:33
Revin: Domnisoara din poza a doua a lui Ilustra nu e Illo, ci Roxana Heroiu - nonforumistä.
Si nu seamänä cu Liv Tyler, ci cu Catherine Zeta Jones.
Pitt, aiourezi, io sunt in a doua poza. Dar puteti sa credeti ca e altcineva ca nu imi place poza aia. :-*
Dragomara, rosu, visiniu, tot pe-acolo.
Pitbull
22 Mar 2010, 08:11
Ai dreptate, aiourez - nu te-am recunoscut!
Dar sä stii cä aräti foarte bine în pozä - mai uitä-te o datä! Ca sä-ti fie mai usor, ti-o aduc aici, la îndemânä: e vorba de poza asta (a doua)...
...din mesajul ästa (al lui Ilustra):
Enjoy
Nu e vorba de poza aia Pit, intre timp Gloria a sters una dintre poze, asa ca "a doua" a devenit "prima".
illotempore2002
22 Mar 2010, 10:11
Ce frumoasa a fost plimbarea la bellu, din pacate nu am cablul de date la mine sa fi descarcat niste poze dar a fost o zi de primavara splendida, cimitirul extrem de proaspat, trezit la viata, mormintele melancolice, cavourile primioare, imbietoare, am spus, asa o casutza frumoasa mi-ar placea si mie la un moment dat. Iar Pitbul un excelent ghid intru moarte B-)
Daca stiam ca se merge si la cimitir, veneam si eu. Niste poze ar fi interesante...:)
illotempore2002
22 Mar 2010, 10:22
pun mai pe seara poze, dar tu vrei sa spui ca esti din Bucuresti si nu ai venit?
De altfel am zis pe forum cu Pitbull ca vom merge la Bellu. De ce n-ai venit, domnule?
Pentru ca nu-s din Bucuresti, dar daca stiam ca e rost de cimitir, imi puteam misca oasele astea batrine citeva sute de km...>:)
Pitbull
22 Mar 2010, 10:43
Pitbul un excelent ghid intru moarte B-)
Splendid compliment!
De vreme ce firesc ar fi ca eu sä ajung acolo primul, dacä vrei, când ti-o veni si tie sorocul, mä ofer sä-ti ies în cale si sä te conduc - cum i-a iesit Arellei câinele äla alb-negru pletos, si cum îmi va iesi si Arella mie...
Cât despre jocul de-a alba-neagra cu pozele, poate si SPUNETI LA TIMP când editati câte ceva la modu' derutant, de läsati pe urmä userii inocenti si cumsecade sä-si prindä destele-n notiuni!
A, si încä un lucru - foarte important!
Unul dintre linkurile la poze postate aici contine un virus!
La fiecare intrare sau refresh pe topic, AVAST! începe sä urle, avertizându-mä asupra urmätoarei cioace, care are o boalä-n ea:
Dragomara
22 Mar 2010, 11:29
A, si încä un lucru - foarte important!
Unul dintre linkurile la poze postate aici contine un virus!
La fiecare intrare sau refresh pe topic, AVAST! începe sä urle, avertizându-mä asupra urmätoarei cioace, care are o boalä-n ea:
=)) =)) =)) =)) =))
Dacă ai da bani pe-un antivirus nu ai mai primi mesaje false.
Şi chiar nu e mâna haker-ului Halebardu... =)) =)) =)) pur şi simplu am dat un google pentru rainbow :">
Pitbull
22 Mar 2010, 12:01
De ce sä dau bani ca fraierul, când varianta mea de Avast!, gratuitä dar înregistratä legal, mä apärä perfect?
De cinci ani de când o folosesc, doar o datä (acum la Cräciunul trecut) a fost depäsitä de un virus - dar mi l-a sters tipul de la service în doi timpi si trei miscäri. (Asa cä un mesaj fals din când în când e un pret mai mult decât acceptabil.)
Un sfat afectuos, Drago: nu mai însira emoticoane care se tävälesc pe jos de râs atunci când vrei sä te autoconvingi cä un subiect neutru ar fi comic; numai prietenul nostru Tufänel face asa, si stim amândoi cä nu-ti ajunge nici pân-la gleznä.
illotempore2002
22 Mar 2010, 12:12
Mai dar al dracu' esti tu de cateva zile incoace....
Pitbull
22 Mar 2010, 12:19
Doar de câteva zile...? :-? :( :">
buticut
22 Mar 2010, 13:37
Ce frumoasa a fost plimbarea la bellu, din pacate nu am cablul de date la mine sa fi descarcat niste poze dar a fost o zi de primavara splendida, cimitirul extrem de proaspat, trezit la viata, mormintele melancolice, cavourile primioare, imbietoare, am spus
Bacovia would be proud :D. Damn it, pierd mereu toata distractia X(!
Pitbull
22 Mar 2010, 14:12
Lasä Booty, cä vii tu-n Capitala Patriei Noastre, si te duce tata Pit si pe tine la Bellu!
(Cu alai si mascati cai!)
illotempore2002
22 Mar 2010, 20:19
din ce am citit pe aici, mie mi-a placut foarte mult ideea lui pit cu pelerinajul la mormintele scriitorilor si actorilor.
apropo de chestia asta, va invit sa vedeti cam ce mormant are cezar ivanescu la iasi:
http://3.bp.blogspot.com/_id4bc2AKOoE/S49UW0E-d4I/AAAAAAAAAxA/gcDhoj1Z64Y/s1600-h/DSCF4415.JPG
Ideea cu pelerinajul la morminte este a mea si este de anul trecut, da?
:P
Un an de zile l-am batut pe pitbull la cap.
p.s. Dragomara,
In ce topic ai intrebat tu de userul ala mai nou daca e clona cuiva si a cui e, cand am raspuns eu ca e halebardul?
am un anunt de facut.
Dragomara
22 Mar 2010, 21:04
Un sfat afectuos, Drago: nu mai însira emoticoane care se tävälesc pe jos de râs atunci când vrei sä te autoconvingi cä un subiect neutru ar fi comic; numai prietenul nostru Tufänel face asa, si stim amândoi cä nu-ti ajunge nici pân-la gleznä.
Dragă, nu ştiu cum să-ţi spui, da'io când vreau să râd, RÂD! La început am râs pentru că nu mi-ai spus de la obraz "ce dracu-ai făcut, fată, ne-ai dat un virus?!", ci ai procedat specific, prin insinuări. :-S Ruşinică!! A două oară am râs pentru că al meu antivirus Kaspersky cu licenţă pe 1 an nu mi-a zis nimic. A treia oară am râs pentru că mi-am amintit că ieri, eu însămi avusesem probleme cu vizualizarea link-ului, adică ba-l vedeam, ba nu-l vedeam, însă am presupus că şi-a băgat Gloria coada, unde eu comentasem negativ vestimenaţiile cernite ale participanţilor la forum-meeting.O:-) O:-)
După-aia am râs pentru că eu sunt o persoană veselă, cu un simţ aparte al umorului - vreau să cred. :"> ;)
Aaa... că uitam, fizic îmi e cam greu să râd, unde am exagerat cu mâncatul lămâilor, am un herpes de acum un secol, şi-am schimbat şi periuţa de dinţi. =)) =)) =))
No, acum chiar nu fac mişto, mă dor maxilarele, mă dor buzele, şi mă simt ca şi cum aş fi mâncat o remorcă de caise verzi (sau de coarne, da'nu ştiţi voi ce-s alea), da'tot aş mai vrea. ;)
... încă continuu să râd. :">
ilustra.films
22 Mar 2010, 23:44
Mai, Dragomara are ceva special, doar al ei. Si incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult. La inceput... imi parea respingatoare dar e mai mult acolo, mult mai mult decat pare. E un foarte interesant personaj, un om, o fiinta ce naste detoate in tine; de la frustrari la bucurii. As vrea s-o cunosc sincer. :)
As vrea sa te cunosc mai mult, sa stam de vorba, doar noi doi. Ce zici?:)
Pitbull
23 Mar 2010, 01:55
nu mi-ai spus de la obraz "ce dracu-ai făcut, fată, ne-ai dat un virus?!", ci ai procedat specific, prin insinuări. :-S Ruşinică!!
A două oară am râs pentru că al meu antivirus Kaspersky cu licenţă pe 1 an nu mi-a zis nimic.
coarne, da'nu ştiţi voi ce-s alea
1) Zbârci. Nici nu m-am gândit cä ar fi vina ta! Mä temeam cä site-urile de storage folosite de Ilustra sau Gloria erau sursa - dar, neputând fi sigur si nevrând sä acuz pe nimeni aiurea, am spus exact atât cât stiam: cä problema tine de topic, färä a nominaliza pe cineva anume.
Deci, Drago, acuma noi corectäm:
"ai procedat specific, prin insinuări. :-S Ruşinică!!" => "ai procedat specific, prin referiri prudente, rezonabile si cu menajamente. ::x Felicitărică!!"
2) Ce-o fi de râs în faptul cä al täu antivirus Kaspersky cu licenţă pe 1 an nu ti-a zis nimic, nu stiu... :| E ca si cum ai zice: "am râs pentru cä aici Dunärea curge dinspre Cälärasi spre Bräila, nu dinspre Beijing spre Sighetul Marmatiei".
3) Coarnele sunt niste fructe mici si rosiatice, de o formä ovoidal-curbä, asemänätoare unor cornite; le vedeam uneori prin piatä, în copilärie; sunt produse de corni, niste arbusti pomeniti si de Sadoveanu în "Un om näcäjit": "...am gäsit alunii si cornii în floare".
Deci, Drago, corectäm din nou:
"coarne, da'nu ştiţi voi ce-s alea" => "coarne" - si atât.
...Iar acum, din curiozitate, o întrebare:
Cä uneori se relevä nepotriviri de opinii, pe care tu preferi sä le interpretezi ca semnificând apartenenta interlocutorilor de categoria "prostilor", pot sä înteleg. Nu sunt de acord cu aceastä solutie, dar îi înteleg resorturile.
In cazul de fatä, însä, ceea ce nu pot sä înteleg este antepronuntarea cu privire la cunostintele tuturor celorlalti despre un lucru mentionat de tine, cu sugestia implicitä cä, färä doar si poate, tu esti singura care-l stie, si nimeni dintre cei din jur nu a mai reusit aceastä performantä.
Dacä reusesti sä-mi elucidezi acest fenomen, Drago, îti promit cä te voi räspläti imperial! (Iar dacä nu ai nevoie de asa ceva, oricum îti voi nutri un inevitabil, inviolabil si inamovibil respect!)
Hai. Zi.
OMFG, is this a date? =))
Daca pe forum e asa imposibila, dar in realitate?=))
Dragomara
23 Mar 2010, 11:46
La inceput... imi parea respingatoare dar e mai mult acolo, mult mai mult decat pare.
Mulţumesc de compliment!! :D :((
Pentru numele lui Dumnezeu, nu e vorba de SIDA, sau lepră, am doar un banal herpes! Pe zi ce trece buzele mele seamănă din ce în ce mai mult cu ale Angelinei, deci e de bine! pe cuvânt! :P
De ce nu! ;) E mai bine să regreţi că m-ai, decât că nu m-ai cunoscut! ;;) ;;) O:-)
pe zi ce trece buzele mele seamănă din ce în ce mai mult cu ale Angelinei, deci e de bine! pe cuvânt! :P
e grav :-&
ilustra.films
23 Mar 2010, 12:08
pe zi ce trece buzele mele seamănă din ce în ce mai mult cu ale Angelinei, deci e de bine! pe cuvânt! :P
vezi ca scrie ilustra la quote si n-am scris eu asa ceva :P
Cine rade, n-are decat. Chiar as vrea sa ma vad cu ea. E doar o cerere de prietenie (amicitie) nu o cerere in casatorie.
N-ai pentru ce Dragomara :)
Pitbull
23 Mar 2010, 13:30
Drago, ai predecesoare ilustre la Ilustra! ...Legendarul lui rendezvous cu I.M.M...! :x=((
Deci, mie nu-mi räspunzi? (Nu la date invitation, la mesaj.)
StefanDo
23 Mar 2010, 13:35
de ce vorbim despre herpesul dragomarei la topicul despre forumeeting? :D
Pitbull
23 Mar 2010, 13:43
Fiindcä si el pare sä devinä borna, reperul, pivotul unui viitor microforumeeting în doi, nepotel al celui on-topic.
andrei_10
23 Mar 2010, 19:57
ma bucur ca am gasit si eu un loc unde pot gasi subiecte comune cu alti oameni...imi pare bine sa fiu langa voi :)
ilustra.films
23 Mar 2010, 22:17
Mai bine te intrebai de ce se vorbeste despre buzele mele pe topicul despre forumeeting. :-?
L.E.:Welcome andrei_10 :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.