PDA

View Full Version : Ce metoda folositi pt a va trezi dimineata?

illotempore2002
02 Mar 2010, 08:38
.........

vave
02 Mar 2010, 08:53
Eu n-am avut niciodată problema asta [exceptând momentele rare în care am fost extrem de obosită]. La mine ceasul biologic funcţionează chiar bine mai ales datorită faptului că nu pot să dorm în plus când ştiu că am ceva de făcut sau trebuie să ajung undeva.

Întrebarea mea este: nu auzi ceasurile sau le ignori?

illotempore2002
02 Mar 2010, 08:57
Ma trezesc la 7 dar vreau la 5...

copila_satanista
02 Mar 2010, 09:05
faza cu pusul ceasului sa sune din 5 in 5 min de obicei te face sa te trezesti greu. incearca cateva zile la rand sa te ambitionezi serios sa "sari din pat" exact cand suna prima data si o sa vezi ca e altfel (cu riscul de a uita complet ce ai visat :)) ). in timp este posibil sa te alegi si u cu un ceas biologic fixat la 6 ;)

Rapture
02 Mar 2010, 09:13
Si eu am problema asta. Azi dimineaţă, timp de o oră, am apasat numai snooze.

Illo, dacă stai bine cu nervii, ar trebui să-i spui cuiva sa te stropească cu apă - e destul de eficient .

illotempore2002
02 Mar 2010, 09:23
Exact.

Gospin
02 Mar 2010, 09:29
Eu am o alta metoda. De fapt, pot spune ca este o problema.
Chiar daca nu am treaba, chiar daca sunt in vacantza, chiar daca e sambata sau duminica, nu pot sa dorm mai mult de 9 : 30. Asta in cazuri foarte rare. De obicei la 8 sunt treaz. Si daca ma culc la 6 sau 7 dimineatza, tot la 8 ma trezesc :|. Cred ca, efectiv, am o problema. Dupa amiaza niciodata nu am putut sa dorm, poate cand eram mic :)). Chiar as vrea cand am o zi libera sa dorm mai mult, dar nu pot. Inainte, cand aveam ore de dimineatza si trebuia sa ma trezesc la 6 : 30 nu aveam nici o problema in a o face. Acum ca nu mai trebuie sa ma trezesc asa de dimineatza, somnu' se duce de la ora 8. Noroc cu 'Neatza cu Razvan si Dani' :)

illotempore2002
02 Mar 2010, 09:32
Bravo!

Gloria
02 Mar 2010, 09:33
ah, nu-mi spune ca te uiti la Neatza cu Razvan si Dani...

Gospin
02 Mar 2010, 09:36
E reciproc. Si mie mi-ar place sa dorm pana la 12 8->. Dar poti folosi asta in folosul tau, sa stii. Get a job with afternoon program :P

illotempore2002
02 Mar 2010, 09:38
E reciproc. Si mie mi-ar place sa dorm pana la 12 8->. Dar poti folosi asta in folosul tau, sa stii. Get a job with afternoon program :P

Da, ca de exemplu?

vave
02 Mar 2010, 09:40
Chestia e ca tre sa ma trezesc la 6 dimineata. Tu la cat te trezesti si cum faci?

Acum nu trebuie să mă trezesc la o oră anume. Cum spuneam trezitul nu a fost o problemă niciodată pentru mine [probabil şi pentru că sunt matinală]: aud ceasul - mă trezesc. It's that simple!

Dacă le auzi, ţi-aş sugera să îţi pui soneriile mai departe de tine ca să trebuiască să te ridici din pat pentru a le opri. Ce crezi... ar funcţiona?

Rapture
02 Mar 2010, 09:42
Si eu stau prost cu nervii. Daca cineva incearcă să ma trezească, sunt prost dispusă toata ziua (pe langa criza de nervi pe care o fac in dimineaţa respectivă) .

Gospin, nu cred că e aşa de uşor să găseşti o slujbă.

Gospin
02 Mar 2010, 09:43
Da, ca de exemplu striptease girl, barmanita, sau ce?
:)
[-(, nu.
de la 14 : 00 pana seara ma refeream :-w, cum ar veni tura a 2-a :P.
hai nu te face ca nu te prinzi!

illotempore2002
02 Mar 2010, 10:04
....

marius_em
02 Mar 2010, 10:22
Solutia a fost destul de simpla pentru mine. Mi-am cautat o prietena care e matinala, si ii deleg sarcina trezirii mele de dimineata. Ma trezesc dimineata la 8, cu greu, trebuie sa tipe de vreo 5 ori la mine, si eu ii zic ca-i ticaloasa, dupa care ma spal cu apa rece si-mi revin. ma duc la sala sa alerg pe banda vreo jumatate de ora, fac un dus, si pe urma ajung al munca fresh. Eu incep munca la 10.

illotempore2002
02 Mar 2010, 10:26
Buna asta.

vave
02 Mar 2010, 10:28
Am facut asta de sute de ori.Si nimic nu ma opreste sa ma ridic din pat, sa opresc ceasul si sa ma bag in pat sa ma culc la loc.

Hmm, cred că atunci ar cam depinde de tine. Observ că eşti genul de tipă care fie e ca ea, fie deloc. Nu îţi place să fii trezită de altul, dar nici singură nu reuşeşti. Nu ştiu la ce minuni te aştepţi, la modul serios cred că trebuie să fii un pic mai ambiţioasă în privinţa asta. Mai ales că a devenit o problemă pentru tine şi pentru cei din jur, cum tu însăţi ai spus. :)

Fac sleep research si am gasit asta:

http://www.stevepavlina.com/blog/2005/05/how-to-become-an-early-riser/
:-S

Nu am răbdare să citesc, prin urmare , te rog mult, fă un rezumat! :D

Neuptolem
02 Mar 2010, 11:50
(Paranteza: tot n-am putut sa inteleg pasiunea asta a voastra de a va exterioriza in scris pe forum viata reala, m-am gandit mult in ultimul timp la dependenta asta de Internet si forum de care sper ca am scapat si eu unul nu prea o inteleg..adica ii inteleg pe cei care posteaza 1-2 ani pe aici sau cine scrie si ia bani pt asta dar ceilalti?? Subiectul nu e de cacat, poate fi ceva f interesant la o bere cu prietenii, ori dupa ceva alcool devine si amuzant.)

Te trezesti greu pt ca te culci tarziu.
Iar dk adormi greu ori ai insomnii, se cauzeaza lipsei oboselii fizice. Oboseala psihica duce la insomnii. Eu cand scriam inainte de somn, ziua urmatoare era f oribila sub multe aspecte, adica asta ma obosea teribil a doua zi. Efortul intelectual mai ales spre seara conduce la dimineti dintr-astea de cacat.
Iar daca mai ai si probleme cu partenerul si la job din cauza asta, e naspa. De obicei cand ceva merge rau, va degenera in si mai rau dk nu iei masuri radicale. Nu mai cauta scuze in copilarie cum te trezea mama inainte de scoala..e strict o problema actuala, din prezent.
Nu cred ca are legatura cu "amanarea" soneriei din 5 in 5 minute. Oricum, 5 minute e prea putin, nu apuci sa te odihnesti, lasa macar 15-30 de minute, in intervalele astea mai poti lua o gura de odihna si ai mai multa forta sa te trezesti apoi.
E posibil sa nu te odihnesti noaptea suficient, incearca un pat dublu cam in genu astuia:
http://img.condo.ro/images/article_pictures/slideshows/176_11_79.jpg
Altceva ce sa mai scriu? Remediul nu e pe net.

shadowofnight
02 Mar 2010, 16:21
Am gasit intamplator articolul asta pe Yahoo. Nu l-am citit, dar poate ajuta. :)

http://shine.yahoo.com/event/makeover/from-night-owl-to-early-bird-in-8-painless-steps-724578/

Dragomara
02 Mar 2010, 16:24
Facturile, creditele pe nşpe ani şi nevoile fiziologice sunt cele care mă trezesc cel mai repede şi mai bine. Ar mai fi de menţionat inundaţiile şi vizitele matinale, dar cum ăstea-s relativ rare, mă bazez pe facturi şi nevoi.:D

Pitbull
02 Mar 2010, 16:26
Alarma de la mobil.
De regulä, îmi pun câte o melodie care-mi place, ca sä nu-mi vinä dracii.
Acum, am un cor de bärbati rusi cu "Katiusha".
Dar înainte, am avut EXACT melodia pe care de 32 de ani încoace mä obisnuisem sä mi-o cânt dimineata când auzeam ceasul, ca antidot contra dracilor: tema din "Rich Man, Poor Man".

Judex
02 Mar 2010, 17:04
Eu am ACDC - You Shook Me All Nigh Long. :D

SoX
02 Mar 2010, 17:30
Deobicei, imi pun k alarma de mobil o melodie cu sunete subtiri, gen: clopotei, trompete si cate ring-uri de pe mobil... Au efect asupra mea...

hellsteed
02 Mar 2010, 17:39
Eu am Deep Purple -Smoke on the water

vave
02 Mar 2010, 17:51
Nici nu ştiam ce melodie am la alarmă, uitasem de când nu am mai folosit-o... dar dacă tot aţi început să înşiraţi spun şi eu: solo-ul la chitară de la piesa Headstones - Lake of Tears.

moltisanti88
02 Mar 2010, 18:00
Eu am un riff heavy de la Mastodon, dar de obicei nu am probleme cu trezitul dimineata.:)

Daca ai un program incarcat si/sau nu apuci sa dormi, sau sa te odihnesti cat ai dori, incearca somnul polifazic, are rezultate incredibile daca treci peste primele 10 zile :) http://www.kuro5hin.org/story/2002/4/15/103358/720

Cinemania
02 Mar 2010, 20:03
Apropo de topicul asta bunicu' imi zicea mereu: apoi dragule, nu te trezesti cu adevarat pana nu te dai jos din pat; no amu, cum ai auzit cucu sau pupaza, ai si sarit din pat direct la ligheanul cu apa rece, altfel ii bai

vave
02 Mar 2010, 20:09
Apropo de topicul asta bunicu' imi zicea mereu: apoi dragule, nu te trezesti cu adevarat pana nu te dai jos din pat; no amu, cum ai auzit cucu sau pupaza, ai si sarit din pat direct la ligheanul cu apa rece, altfel ii bai

Delicios. :))

Neuptolem
02 Mar 2010, 20:54
A', eu n-am probleme cu trezitul. Am facut ceva militarie cu mine in ultimii doi ani.
Bine, intarzii la orele diminetii tot timpul, asta n-are legatura cu trezitul cat cu faptul ca nu prea am chef de activitatile matinale, nu am adrenalina la varf atunci.
Folosesc un ceas desteptator. Clasic.
Rar ma mai trezesc: cosmarurile, carceii, soarele, activitatile din ziua respectiva dk sunt urgente sau importante.

illotempore2002
03 Mar 2010, 07:09
Sa zicem ca azi am reusit sa ma trezesc la 6 jumate, doar ca m-am culcat la 9 aseara. Tot nu e bine, pt ca ideea e sa dormi putin ca sa castigi timp, in mama ma-si, pt toate lucrurile pe care vrei sa le faci intr-o zi.

Link-ul pe care l-am pus mai sus zice ca ideea e sa te culci strict cand simti ca iti e somn, indiferent de ora, 7 seara sau 4 dimineata, si sa te trezesti intotdeauna la o ora fixa. Autorul articolului zice ca a studiat ani de zile "how to become an early-riser" si a ajuns la concluzia asta: daca organismul stie ca urmeaza sa se trezeasca la o ora fixa atunci el iti va da semnalele corecte cand trebuie sa te culci. Tipul se trezeste la 5 am 7 zile din 7.

illotempore2002
03 Mar 2010, 07:11
Eu am un riff heavy de la Mastodon, dar de obicei nu am probleme cu trezitul dimineata.:)

Daca ai un program incarcat si/sau nu apuci sa dormi, sau sa te odihnesti cat ai dori, incearca somnul polifazic, are rezultate incredibile daca treci peste primele 10 zile :) http://www.kuro5hin.org/story/2002/4/15/103358/720

M-am uitat umpic pe link si pare tare complicat sistemul....o sa-l citesc in detaliu dar ma sperie.

MariaMona
03 Mar 2010, 20:22
N-am avut niciodata probleme serioase cu trezitul, dar iubesc sa dorm dimineata. Si eu folosesc snooze-ul din 10 in 10 minute, fara rezultate de multe ori. Eu insa am gasit solutia sa te trezesti. Fa copii. Fetele mele au ceasul biologic setat zilnic la 7,30. Poti sa rezisti o ora daca esti antrenata, dar mai mult nu. Garantez cu prietena mea de care trageam literalmente in facultate sa se trezeasca in facultate sa mergem la examen, iar acum se trezeste inaintea mea... :)

In weekend am fost la ea in Resita si cum nu ne vazusem de mult am povestit si am baut ceva pana pe la 3. Copiii dormeau de la 11. Cine ne urla dimineata in urechi?! Pe amandoua ne cheama Mona si copiii strigau "Mami Mona, sa ne dea cineva de mancare! Mami, Mona, sa ne dea cineva haine!" La care cealalta Mona zice prin somn "Cred ca te referi la cealalta Mami Mona...". Dar pana la urma ea a fost in picioare la 8,30, iar eu la 9. Si sa fi vazut ce mult au mancat "teroristii" :((

Rapture
03 Mar 2010, 20:52
...sau mamele care vorbesc cu volumul ridicat (asta în cazul în care stai la casa şi nu auzi cum trage vecinul apa)

SoricicaMov
03 Mar 2010, 21:04
you got a hard on >:)

Cat romantism... Asta inteleg barbatii prin a te rasfata cu micul dejun la pat :))

SoricicaMov
03 Mar 2010, 21:08
Aleluia!!!<:-P

Chambord
03 Mar 2010, 21:31
Looks like hooking up in here :)) Nu mai ezista nici umpic de rushine pe forumul asta.

SoricicaMov
03 Mar 2010, 21:38
Eu una ma bucur rusinata cum altfel! sa fiu prezenta pe un forum asa viril pentru ca nici un mascul nu a precizat ca are probleme cu trezitul dimineata :)) :">

Chambord
03 Mar 2010, 21:45
Ne e rusine sa recunoastem ca pt o ora de efort inainte de culcare trebuie sa tragi cu tunul ca sa ne trezim dimineata :"> Cred ca asa se iexcgzplica.

Windom
03 Mar 2010, 21:47
Da ce efort faceti voi inainte de culcare de va atit de greu sa va treziti?/:) :-?

SoricicaMov
03 Mar 2010, 21:53
Facem papanasi!!! =))
*Nu am nici o explicatie rationala pentru ce am scris mai sus :| =))
(Sigur sunt pe topicul potrivit :-/ =)))

Chambord
03 Mar 2010, 21:57
Da ce efort faceti voi inainte de culcare de va atit de greu sa va treziti?/:) :-?

Do'm profesor va rugam nu ne spunetzi la parintzi ! Promitem ca nu mai facem ! Adica ... nu mai facem de multe ori. Sau ... ahh, chiar daca mai exageram, suntem totusi copii cumintzi in rest.

Va rugam ...

Windom
03 Mar 2010, 21:58
No reveniti on topic si daca vreti, faceti un thread doar cu chestii care te fac sa rosesti (ii puteti zice chiar asa;) ).
Ca sa fiu on topic, peste 4'53'' ma culc, iar la 7 is in picioare.;) Asa se face fratilor, nu "papanasi"...:">

illotempore2002
04 Mar 2010, 07:22
Ei....

Cinemania
04 Mar 2010, 07:24
Adica ai postat in somn dimineata asta ? :-?

illotempore2002
04 Mar 2010, 07:28
Adica nu m-am trezit la timp :) La 6 adica, ci la 7.

Cinemania
04 Mar 2010, 07:38
Trebuie neaparat facut ceva cu cocosul ala biologic.

pamflet
04 Mar 2010, 08:53
Unii inseamna ca se trezesc dupa cocosul biologic, altii dupa ceasul biologic.

Iar daca unii au un cocos biologic, lenes ca propietarii in sine ai cocosului, se intelege de ce nu se trezesc la tine.

Si in privinta ceasului, vedeti sa nu ramana in urma. :P

illotempore2002
04 Mar 2010, 12:15
:))

copila_satanista
04 Mar 2010, 12:28
Auci..asta e naspa :( . Dar a plecat doar pentru atat? Totusi... ar fi trebuit sa te ajute nu sa fuga de tine.

illotempore2002
04 Mar 2010, 12:31
Mda...

hellsteed
04 Mar 2010, 12:33
M-a ajutat. Prima saptamana s-a trezit la 6 sa-mi faca de mancare. Imi punea tava in fata, nu ma trezeam. A doua saptamana se trezea la 6 sa-mi faca masaj sa ma trezesc. Nu ma trezeam. A treia saptamana se trezea la 6 si incepea sa-mi vorbeasca, sa-mi citeasca, sa-mi spuna povesti, sa ma tina de vorba. Nimc. A patra saptamana a inceput sa ma impinga din pat, cu mainile si cu picioarele. ei si ce, dormeam pe jos, mare lucru.
A sasea sapt a trecut la amenintzari. Nici asta nu a functionat.

Aveam un prieten care avea un somn atat de profund incat si atunci cand il trezeam pt cateva minute daca se aseza in pat inapoi nu-si mai aducea aminte nimic... Il dadeam jos din pat , il palmuiam, ii vorbeam, degeaba

illotempore2002
04 Mar 2010, 12:35
Eu daca sa zicem ma trezesc, ma imbrac, ma aranjez, ma incalct si ma uit la ceas si vad ca mai am 5 minute, ma bag la loc in pat, asa imbracata-incaltata, si mai dorm 5 minute :D

Windom
04 Mar 2010, 12:41
illo, cred ca esti un soi de Sleeping Beauty:
http://www.youtube.com/watch?v=_gTzc-1RpPQ

copila_satanista
04 Mar 2010, 12:49
Alea 5 minute le dormi pentru ca ai senzatia ca te odihnesti inca 5 minute nu pentru ca mori atat de rau de somn incat cazi in pat ;) . Din cate banuiesc ti s-a creat in subconstient o mica obsesie ca trebuie sa dormi cat mai mult dimineata (chiar si 5 sau 10 minute pe care le ai la dispozitie trebuiesc dormite ) sau este o modalitate de a reactiona la lipsa de chef de a pleca la munca sau unde treb sa pleci. Sunt oameni care se trezesc foarte greu dimineatza doar cand au munca, dar daca pot sa stea acasa toata ziua si-i trezesti n-au nici o problema.
Ideea mai importanta este ca ar fi bine sa-ti dai seama de ce ai problema asta ca sa stii ce sa-ti propui sa nu mai gandesti.
Eu una cand trebuie sa ma trezesc pentru ceva anume daca imi propun asta de seara mi s infige ideea undeva in subconstient si ma trezesc. Faza comica e ca daca nu imi propun nimic si incearca cineva sa ma trezeasca am marea ocazie sa nu reusesc :)) (cel putin cand eram mai mica asa pateam, suna si telefonul si nu-l auzeam daca nu era pus de mine sa sune).

illotempore2002
04 Mar 2010, 12:49
@Windom
Jeeeesus, scary :-& :-SS

vave
04 Mar 2010, 12:50
Azi m-am trezit pe următoarea piesă (http://www.youtube.com/watch?v=M60cl7bKCMw) [de fapt doar refrenul]. :)

illotempore2002
04 Mar 2010, 12:53
Melodia de Club A si de Silver Church :)) prafuita :D

vave
04 Mar 2010, 12:54
O fi, dar m-a[m] trezit când a trebuit. ;)

illotempore2002
04 Mar 2010, 12:55
Felicitarile mele!

Rapture
04 Mar 2010, 19:22
Azi dimineţă am avut parte de snooze biologic :)) . Neavând alarma setată (nu vroia să se incarce bateria telefonului), de la 7:30 pan' pe la vreo 8:20 am stat ca pe ace. Dormeam câteva minute, mă uitam la ceas .

Chambord
04 Mar 2010, 19:30
illo esti de film nu alta =))

topicul asta ma face sa zambesc pt ca it's the place where IT ALL started :)) You know ...

illotempore2002
05 Mar 2010, 07:28
You'll never guess what B-)

@Chamb - tu cum te trezesti, domne?

Gospin
05 Mar 2010, 07:58
din nou, fusei in picioare la 7 : 50, avand in vedere ca nu plec nicaieri pana la 1 :(
no clock, no alarm, no noise ~X(

illotempore2002
05 Mar 2010, 08:04
Ghiciti ce??????

Windom
05 Mar 2010, 08:18
Te-ai trezit la timp finally, fara bf linga tine?

illotempore2002
05 Mar 2010, 08:26
M-am trezit la timp, finally (cu bf langa mine, ca i-am jurat ca ma scol daca se intoarce :D ) <:-P

copila_satanista
05 Mar 2010, 08:26
netaza :) a fost greu?

illotempore2002
05 Mar 2010, 08:28
Nu a fost greu :)

pamflet
05 Mar 2010, 08:28
Si uite asa ti-ai gasit motivatia pentru a te trezi de dimineata.

To have or not to have a boyfriend near you?

Macar ai aflat raspunsul. :P

Rapture
05 Mar 2010, 09:44
Felicitări, Illo! B-)

StefanDo
05 Mar 2010, 14:55
eu ma trezesc cu un minut inainte de a suna telefonul :) sa mor daca imi dau seama cum fac. Probabil dorm cu frica, pentru ca uneori alarma se "intepeneste" si nu suna... :D

copila_satanista
05 Mar 2010, 16:15
ceas biologic ;) asa am fost eu tot liceul

SoX
05 Mar 2010, 16:23
Deseori mi se intampla ca atunci cand dorm, sa-mi inchid alarma mobilului ce se chinuie sa ma trezeasca, intr-un mod involuntar si inconstient. Am crezut ca nu functioneaza alarma mobilului cu toate ca am verificat lucrul asta si mobilul era in regula. Faza e ca si atunci cand ma suna cineva in timp ce dorm, le dau ocupat si cu toate astea nu-mi aduc aminte :-/

copila_satanista
05 Mar 2010, 16:24
sunt multe faze cand te trezesti pentru o sec - doua si faci ceva de care nu-ti mai aduci aminte , spre ex sa vorbeasca cineva cu tine si sa-i raspunzi constient dar a doua zi sa n-ai habar de asta

marius_em
05 Mar 2010, 16:31
Cand eram la facultate ma trezeam doar pe melodia asta, pe la 11, 12 :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZpUYjpKg9KY&feature=fvst

Si ma trezeam exact pe la versul "Break you fucking face tonight!"

illotempore2002
05 Mar 2010, 22:57
Hihi, am fost la ei la concertasta-vara....

Judex
05 Mar 2010, 23:02
Aoleu, cinemaniacule, ne-au napadit limbizkerii! :-&

illotempore2002
08 Mar 2010, 06:57
Mi-a reusit si azi chiar daca m-am culcat la 2 noaptea.. Toata lumea e fericita!

pamflet
08 Mar 2010, 08:35
Culmea, mie imi functioneaza si acum alarma telefonului. :p Ba chiar m-am trezit la 3 ca sa ma uit la oscar si deja sunt treaz de 6 ore jumatate. Yuppy. :-)

Neuptolem
08 Mar 2010, 11:31
Ar putea fi numita o metoda de trezit dimineata, bomba nucleara??

copila_satanista
08 Mar 2010, 11:34
da, dar e valabil doar pentru o dimineatza ... ultima ;) si te trezesti cam mort

Windom
08 Mar 2010, 11:38
Dupa cum zicea unguru': Mincat bine, culcat bine, dimineata sculat mort...

Neuptolem
08 Mar 2010, 12:04
Interesante parerile voastre, nu mi-ar fi trecut prin cap. :)

Rapture
08 Mar 2010, 13:44
Se pare ca cineva a subestimat userii :).

illotempore2002
08 Mar 2010, 13:47
Se pare ca cineva are o problema cand este subestimat :P

Rapture
08 Mar 2010, 14:04
Ar trebui sa ma simt ? Pen' ca ma simt foarte bine, ba chiar sunt plina de creativitate (ceea ce nu se intampla foarte des, din pacate) :P

Windom
08 Mar 2010, 14:15
Ramineti on topic, va rog.

illotempore2002
08 Mar 2010, 18:41
Windom, tu nu mai stii de gluma?

illotempore2002
08 Mar 2010, 19:33
cel mai bine e sa nu te culci naibii deloc la pranz ca nu te mai trezesti.....si io fac exact ca tine dar lately am tras de mine sa nu mai adorm deloc la amiaza (in weekend) si atunci ies afara, ma duc intr-o cafenea cu o carte, imi fac treaba prin oras, orice, dar sa nu ma pun in pat cu cartea in brate sau cu laptopul si-un film ca aia e, s-a terminoiu, vorba unui clasic in viata i-am uitat numele.

Neuptolem
08 Mar 2010, 22:14
Raman la parerea ca bomba nucleara e cea mai buna metoda de trezit dimineata.

illotempore2002
09 Mar 2010, 07:52
Azi nu m-am mai trezit :( Abia dupa ce a sunat a treia oara am reusit. Insa am adormit in baie sprijinita de caloriferul imens si calduros :(

Neuptolem
09 Mar 2010, 10:00
Insa am adormit in baie sprijinita de caloriferul imens si calduros :(
Bine ca n-a fost pe trecerea de pietoni. :)

illotempore2002
16 Mar 2010, 07:41
iar m-a lovit pacatul si nu ma mai trezesc dimineata :((

copila_satanista
16 Mar 2010, 08:52
fa ce ai facut cand ti-a mers

illotempore2002
16 Mar 2010, 13:18
Sau sa faca el ce-a facut ca sa ma determine sa ma trezesc :((

Rapture
18 Mar 2010, 08:04
Iar am probleme cu trezitul. Mi-am pus ceasul sa sune la 7:00. Cand a sunat, am apasat snooze; peste 9 minute iar a sunat, iar am apasat snooze. Cand a sunat a 3-a oara l-am fixat la 7:30. Cand a sunat la 7:30 l-am pus sa une la 7:40. Cand a sunat la 7:40 cred ca nu l-am mai pus sa sune deloc, asa ca pe la 8:56, cand am deschis din nou ochii si am vazut cat este ora am sarit din pat strigand "Ce naiba?" :( .

illotempore2002
23 Mar 2010, 07:32
Cum mai stati cu trezitul?
Eu deja mi-am intrat in mana - ma trezesc foarte usor dimineata, aproape atunci cand suna ceasul (bine, fie, mai fac un snooz de 5 min dar atat).

copila_satanista
23 Mar 2010, 08:28
ooo bun asha :D eu una ca de obicei ... ma trezesc odata cu satanistu meu si desi mai am chef de dormitat printre perne si paturi trag de mine si ma dezmeticesc

S.naicuL
24 Mar 2010, 12:26
pe mine ma trezeste ala micu :))

Dragomara
25 Mar 2010, 11:42
pe mine ma trezeste ala micu :))
Lasă că te adoarme Suportul la loc. ;)

vave
25 Mar 2010, 14:37
Ah... cel mai bun trezitor de dimineata e insusi soarele, sau... ma rog, lumina zilei.
I hate it!!! X(

copila_satanista
25 Mar 2010, 14:40
eu mereu imi pun chestii in geam incat e bezna si ziua in camera... abia astept sa cumpar niste draperii d-alea mari si frumoase 8->

hellsteed
25 Mar 2010, 16:24
eu mereu imi pun chestii in geam incat e bezna si ziua in camera... abia astept sa cumpar niste draperii d-alea mari si frumoase 8->

in alte circumstante si mediu , dupa astfel de afirmatii ai fi catalogata drept EMO sau ceva in directia aia :))) .... dar nu aici :)

copila_satanista
25 Mar 2010, 16:26
ete fleoshk ...asa-mi place, asa ma supar pe catalogarile astea de nici nu-mi pasa de ele :)

hellsteed
25 Mar 2010, 16:28
Floci cu dero... N-ar trebui sa-ti faci inima rea.

On Topic: Daca ma epuizez energetic in ziua precedenta ma trezesc dimineata automat.

vlad4s
01 Apr 2010, 10:38
Eu nu folosesc nici o metoda!Pur si simplu corpul s - a obisnuit sa doarme doar 8 ore deci ca sa ma tezesc pe la 8 ma culc pe la 0 - 0:45B-)

Neuptolem
01 Apr 2010, 17:00
De obicei, pe la 2 noaptea ma dau jos din pat, cobor din bloc si pun o bomba programata sa explodeze peste 5 ore in containerul unde se duc pisicile si cainii. Am facut numai gropane prin zona aia si a trezit suspiciuni pe la NATO asa ca o s-o las mai moale, un timp...
Plus ca de la un timp containerul se tot muta langa zidul blocului iar un pilon de sustinere a cedat iar blocul s-a lasat putin mai intr-o parte...Alta data am adormit pe scara blocului cu bomba in mana. O programasem... cand m-am trezit, ceasul indica 06:59 asa ca am tresarit speriat si am alergat cat am putut sus pe scari...dupa 20 de secunde treptele intre etajele 2 si trei au fost spulberate, timp de o saptamana oamenii nu mai puteau sa coboare iar in lift le era frica. Ne-a pus o scara noua. Din lemn.

copila_satanista
02 Apr 2010, 08:43
:)) tare

Leonard
02 Apr 2010, 14:07
o metodă ar fi fără ceas, naturală: bei multă apă înainte să te culci şi nevoia de a urina te va trezi. trebuie să faci cîteva probe să vezi cît de multă, ca să nu te trezeşti prea devreme.
(n-am citit postările, ci doar titlul topicului. scuze dacă a mai fost cineva cu ideea înaintea mea)

RomaniaMare
06 Apr 2010, 13:01
Eu mi-am rezolvat problema cu trezitul:de cînd m-am angajat,numai sună alarma și sunt deja în picioare,pentru că la prima întîrziere la muncă,sefii mei mă zboară afară.
La început,mă enervam,dar acum,m-am acomodat.

aayana
07 Apr 2010, 09:56
Teoretic: o sonerie draguta - nici prea agresiva, nici prea lenta, o alarma cu snooze - de preferat sa il folosesti o singura data si o motivatie (gasesti una, ceva care-ti place si abia astepti sa-l faci).

alextreme93
07 Apr 2010, 09:59
Simplu:ma mai trezeste cate un cretin pe la 5,6 dimineata crezand ca suna la politie

mrnmarius
01 Nov 2011, 23:33
Eu intotdeauna pun telefonul pe masa care se afla la 3 metri de pat, ca sa ma ridic dupa el si apoi direct la baie la spalat pe fata.

Socal
06 Nov 2011, 14:11
ma dau jos din pat.. beau un pahar cu apa.. dupa ma duc la baie si ma spal pe fata.. fac inviorare si sunt fresh:D

Cristina_
06 Nov 2011, 14:58
Nu inteleg de ce bei un pahar cu apa.:))

dragonfly_drk
06 Nov 2011, 16:50
Pentru că în timpul nopţii corpul se dezhidratează şi omul simte nevoia să se hidrateze?/:)

ionutt-
07 Nov 2011, 09:23
illotempore2002, treaba asta ca nu te poti trezi dimineata iti zic eu cum se cheama... puturosenie :). Comoditatea, lipsa de miscare, cu cat ai un organism care-i invatat numai sa stea cu atat ai dormi mai mult. Sedentarismul duce la problema asta nu altceva.

aniela07
07 Nov 2011, 09:29
am gasit pe net niste ceasuri smechere pentru oameni de se trezesc greu.

mi-au placut:
-un ceas care e conectat la contul tau bancar si de fiecare data cand dai snooze doneaza 10 dolari in contul unei organizatii non-profit pe care ti-ai ales-o (de preferat sa pui organizatii la care nu aderi: de ex. daca esti preot ai putea pune o organizatie care sustine drepturi egale pentru homosexuali, asa ca te trezesti, iti dai seama...)
-un ceas care avea nush ce problema matematica pe care trebuia sa o rezolvi ca sa nu mai urle.

Socal
07 Nov 2011, 09:45
pentru curatzarea intestinelor :P

EugenLaurentiu
13 Nov 2011, 23:29
Deobicei telefonu cu sonoru la maxim , merge intotdeauna.