View Full Version : All about games, here!
Se vrea sectiunea pe care vom discuta despre jocuri, orice gen: RPG, Shooters, action & adventure, Sports & Racing.
Sunt sigur ca varsta nu conteaza cand vine vorba de jocuri, asa ca nu va abtineti!
Pt. inceput, ce jocuri ati terminat ? La care va-ti impotmolit? Ce recomandati?
Am terminat de curand "Mafia", game play superb, grafica destul de buna. Nu inteleg de ce am asteptat atat, jocul a aparut prin 2003. Far Cry 1 & 2, ambele terminate acum ceva timp, Prince of Persia all 3, Godfather 1 & 2, si ar mai fi cateva, dar va las si pe voi :)
omudindulap
31 Jan 2010, 21:47
Tocmai ce am terminat acu ceva zile GTA San Andreas. Asta-i singurul pe care l-am jucat de la Mario incoace. Urmeaza GTA 4, dar momentan laptopul nu poate duce cat cere jocul.
Cred ca ultima data am jucat GTA 4, la scurt timp dupa ce a aparut, deci a trecut ceva timp. De altfel nici nu cred ca voi mai juca mare lucru pe viitor. Timp liber nu prea e si daca e o sa fie ocupat cu filme sau alte activitati.
Din cele terminate ar fi: trilogia Prince of Persia (care ar fi si preferatele mele), Mafia, The Godfather, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA 4, The Elder Scrools: Oblivion, NFS Underground si Most Wanted si multe altele de care nici nu prea imi mai aduc aminte...
Foarte distractive mi s-au parut si mmorpg-urile dintre care Anarchy Online, Lord of the rings online sau Age of Conan. Wow n-am jucat decat o luna ca m-a plictisit. Regret insa timpul pierdut cu ele...
Oho... am băgat câteva jocuri la viaţa mea. :D
Dar în prezent joc "Restaurant Empire 2". L-am pus on hold din cauza examenelor sau ce proiecte am. Oricum îmi place enorm... să fac pe le chef şi mai sunt şi managerul. Mă jucasem primul, dar din cauza unui bug nu am reuşit să îl termin. O să revin cu detalii. :)
P.S. Genul meu preferat este jocul... adventure.
Bine ca mi-ai adus aminte. Obisnuiam sa joc tot felul de jocuri care implicau constructii si/sau management cum ar fi zoo tycoon (mai multe variante), hotel tycoon (cred ca asta era titlul), sim city (mai multe variante), railroad tycoon si inca multe altele de genul.
Desigur am trecut si prin Sims 1 si 2. A treia parte a aparut cand deja nu prea mai jucam nimic.
Unul din jocurile care mi-au placut cel mai mult a fost Clive Barker's Undying. Din pacate ma blocasem undeva si nu l-am mai terminat :(
LE: Mi-am mai adus aminte de un joc tip "tycoon". Cred ca pe asta l-am jucat cel mai mult dintre ele: Sid Meier's Sim Golf.
Desigur nu pot sa lipseasca Fifa, jucate cam toate versiunile intre '98-'08 si cateva versiuni de NBA sau PGA Tour.
Mult mai mult decat fifa mi-a placut Total Club Manager. Parca e mult mai interesant sa conduci o echipa din afara terenului decat sa joci meciuri. Mult mai multa diversitate.
Simşii m-au depăşit şi poate de aia m-au enervat... sau o fi fost invers? :))
Eu mă joc ăsta (http://machinarium.net/demo/).
/ edit: sper să meargă acum.
Nu îţi merge bine linkul. Dar am verificat... şi pare interesant. Foarte Wall-E-ish. :D
Nu m-au atras niciodata jocurile in mod deosebit, cu doua mici exceptii - Silent Hill (2,3,4:x ) si Hard Truck (aproape toate variantele). Joc insa sah in prostie, chiar daca nu ma pot lauda ca-s nu stiu ce maestru emerit...:P
marius_em
01 Feb 2010, 09:09
Nerds!
hmm, deci avem niste gameri p'acilea :D.
eh, am omis si eu cateva. De exemplu NFS-urile le-am terminat pe toate, dar nu le consider cine stie ce. Ca game play sunt slabutze, grafica, din ce in ce mai buna cu fiecare editie, dar sunt doar niste masini. NFS Shift nu am apucat sa-l joc, nu-mi permite pc'u. De fifa sa nu mai vorbim, am jucat toate variantele posibile, si cand mai am timp mai ma joc cu prietenii. Dupa parerea mea 2007 a fost cel mai bun!
@Liviu, foarte dragut, ai jucat o gama larga de jocuri.
@vave, Sims-urile nu mi-au placut niciodata :), mi se par o tampenie.
Momentan joc Call of Duty 2 (stiu,e vechi, dar mi-a scapat) & Medal of Honor Pacific Assault, care mi se pare un pic cam greu.
Gaymeriiiiii ! >:)
pentru ca am calculator dinainte sa stiu sa citesc probabil am jucat muuuuult prea multe jocuri..
inafara numarului mare de console am inceput cu prince of persia la 6 ani..
dar un joc singleplayer mi sa parut tot timpu depashit si dupa un timp plictisitor..
asha ca printre primele jocuri jucate cu adevarat au fost warcraft, starcraft si binentzeles quake-urile care mau introdus in lumea fps-urilor
(nam mentionat doom, heretic sau duke nuke'em pentru ca nu am prins sa joc asha ceva pe lan)
de la quake am trecut ushor la half life apoi la counterstrike renuntand pentru mult timp la strategie in multiplayer..
inafara de cs am jucat PRO: ut,q3, medal of honor, call of duty (maniacii clan care stiu ca e destul de mare acum) am aim
o perioada am pierduto in diablo 2 cred ca unul dintre cele mai bune rpg-uri facute vreodata..
cam de 1 an cautam un mmorpg de calitate dar fara $$$$ pe luna asha ca mia recomandat un prieten world of warcraft (pe care vroiam sa il incerc de mult) pe un server cu romani (e cel mai distractiv sa vezi prostia de pe .ro)
acum vreau sa ma mut pe lord of the rings mmorpg (imi place mai mult ce a scris tolkien decat o poveste blizzard)
mentionez ca nu sunt un game nerd.. joc maxim 1 ora sau 2 pe zi in weekend
jocul meu preferat ramane Traktor Scratch Pro ! ! !
Cinemania
01 Feb 2010, 12:12
Wolfenstein (ala vechi si ala nou). Le-am jucat si inca le joc cu placere de fiecare data.
Quake. Inca unul din shooter-ele mele preferate.
Doom.
Cam astea din alea cu pac-pac.
In rest, rup cu Fifa. Cat incape.
Si cu tablele.
CS 1.6 + STEAM + PGL GUI 3.0 + MX518 + SteelPad 5L + Plantronics GameCom Pro 1 + PC depasit = OWNAGE
keepwalking
01 Feb 2010, 12:34
recomandati-mi si mie un joc gen tycoon...sa fie cu constructii de autostrazi, cai ferate, etc...pe o gramada de teritorii, sa am de unde alege...:)
CS 1.6 + STEAM + PGL GUI 3.0 + MX518 + SteelPad 5L + Plantronics GameCom Pro 1 + PC depasit = OWNAGE
CS 1.6 + STEAM + NO PGL GUI + MX518 + QCK+ + SENN+ GATHER-NETWORK = WASTE OF TIME ! ! !
Ultimul joc :Prototype
http://www.youtube.com/watch?v=hrkAiOYnRbQ
Nu este prea original dar este distractiv.
Plictisitor !!!
la fel ca batman arkam assylum
recomandati-mi si mie un joc gen tycoon...sa fie cu constructii de autostrazi, cai ferate, etc...pe o gramada de teritorii, sa am de unde alege...:)
rollercoaster :))))))))
Incearca un Railroad Tycoon.;)
keepwalking
01 Feb 2010, 12:38
@hater, windom,
am unul...sid meyer's railways...parca...l-am jucat.
cel de care spuneti voi e altceva, sper, nu?
eu ziceam de rollercoaster tycoon..
parc de distractii tycoon.. fun fun fun
railroad-urile mi sau parut cam mizerabile
Daca Sid Meyers ai jucat, incearca un Trains & Trucks Tycoon.
omfg :D, i didn't see that coming, ce fifa joci? cand facem un meci ?:D
marius_em
01 Feb 2010, 13:05
omfg :D, i didn't saw that coming, ce fifa joci? cand facem un meci ?:D
i didn't see. :)
Cinemania
01 Feb 2010, 13:06
Ultimul joc :Prototype
http://www.youtube.com/watch?v=hrkAiOYnRbQ
Nu este prea original dar este distractiv.
A, da. Incepusem si eu sa il joc la un moment dat. Stiu ca mi-a placut cat de cat. M-am luat cu altele si nu am mai continuat.
Cinemania
01 Feb 2010, 13:08
omfg :D, i didn't saw that coming, ce fifa joci? cand facem un meci ?:D
:D
Momentan 2009. Tu ?
Ar merge un meci, doua, sau mai multe.
@marius, merci, my bad :).
@Cinemania, pai am asa: 07, il tin ca sa joc cu un prieten, Uefa Euro 2008, si 2010, dar nu prea imi place :)
Am terminat Shrek , Gta Vice City , San Andreas , Age Of Mitology , Age Of Empires 2,3 , Fifa 2007 , Pes 2009,2010 , Call Of Duty 2,3 , Call Of Duty Modern Warfare 1,2 . Si mai am niste jocuir instalate in calculator : Infernal , Counter-Strike , Spy Hunter(Dwayne The Rock ) German Truck Simulator , Euro Truck Simulator , 18 Wheels Of Steels Extreme Truker , Neighbours From Hell 1,2
SI VA ROG SA IMI RECOMANDATI NISTE SHOTERE GEN GTA ( CARE ITI DA POSIBILITATEA DE FREE GAMEPLAY SA MA PLIMB CU MASINA SA IMPUSC DAR SA AM SI MISIUNI ) ASTEPT RECOMANDARILE Pls
Am terminat Shrek , Gta Vice City , San Andreas , Age Of Mitology , Age Of Empires 2,3 , Fifa 2007 , Pes 2009,2010 , Call Of Duty 2,3 , Call Of Duty Modern Warfare 1,2 . Si mai am niste jocuir instalate in calculator : Infernal , Counter-Strike , Spy Hunter(Dwayne The Rock ) German Truck Simulator , Euro Truck Simulator , 18 Wheels Of Steels Extreme Truker , Neighbours From Hell 1,2 - am spus doar instalate ca mai am o colectie de 2 borsete pline de jocuri !
SI VA ROG SA IMI RECOMANDATI NISTE SHOTERE GEN GTA ( CARE ITI DA POSIBILITATEA DE FREE GAMEPLAY SA MA PLIMB CU MASINA SA IMPUSC DAR SA AM SI MISIUNI ) ASTEPT RECOMANDARILE PLS
Mafia, Scarface, astea 2 imi vin in minte acum :)
am o mica lista cu jocurile pe care le-am disecat pana la epuizare :)
Strategie
1 CAESAR III
2 AGE OF EMPIRE II
3 STAR KRAFT: BROOD WAR
4 COSSACKS: THE ART OF WAR
5 RED ALERT 1
6 RED ALERT 2: YURI'S REVENGE
7 PRAETORIANS
8 RISE OF NATIONS
9 AGE OF EMPIRE III
10 PORT ROYALE
11 COMBAT MISSION: BEYOND OVERLORD
12 ARMIES OF EXIGO
13 COMPANY OF HEROES
14 COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS
15 WARHAMMER 40.000: DAWN OF WAR
FPS
1 DELTA FORCE 3
2 DELTA FORCE 4
3 JOINT OPERATIONS: TYPHOON RISING
4 SEROUS SAM
5 WILL ROCK
6 WOLFENSTINE: RETURN TO CASTEL
7 MOBILE FORCES
8 F.B.I: HOSTAGE RESCUE
9 CHROME
10 CALL OF DUTY
11 GHOST RECON
12 DEAD MAN'S HAND
13 MEDAL OF HONOR: ALLIED ASAULT
14 CALL OF JUARES
15 FREEDOM FIGHTERS
Action
1 HITMAN: CODNAME 47
2 HARRY POTTER 2
3 PROJECT NOMADS
4 SPIDER-MAN 2
5 X-MEN 2: WOLVERINE'S REVENGE
6 TOTAL OVERDOSE
7 GUN
8 PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME
9 PRINCE OF PERSIA: WARRIOR WITHIN
10 PRINCE OF PERSIA: THE TWO THRONES
11 X-MEN III: OFICIAL MOVIE
RPG
1 GROM
2 X-MEN LEGENDS 2: RISE OF APOCALYPSE
3 COMMANDOS 3
4 FREEDOM FORCE VS. THE 3RD REICH
5 FALLOUT 1
6 FALLOUT: TACTICS
7 DESPERADOS: WANTED DEAD OR ALIVE
8 DESPERADOS 2: COOPER'S REVENGE
9 DESPERADOS 3: HELLDORADO
Auto
1 CORVETTE
2 V-RALLY 2: EXPERT EDITION
3 NEED FOR SPEED 5: PORSHE UNLEASHED
4 NEED FOR SPEED 6: HOT PURSUIT 2
5 KING OF THE ROAD
6 RICHARD BURNS RALLY
7 STREET RACING SYNDICATE
8 NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2
9 NEED FOR SPEED: MOST WANTED
10 RACE: WTCC
11 NEED FOR SPEED:CARBON
Sport
FIFA 1997-2010 (mie mi s-a parut cel mai bun anul 2008, la cel 2007 faceam scoruri de handbal...)
Adventure
1 THE LONGEST JOURNEY
2 SIBERIA
Am terminat Shrek , Gta Vice City , San Andreas , Age Of Mitology , Age Of Empires 2,3 , Fifa 2007 , Pes 2009,2010 , Call Of Duty 2,3 , Call Of Duty Modern Warfare 1,2 . Si mai am niste jocuir instalate in calculator : Infernal , Counter-Strike , Spy Hunter(Dwayne The Rock ) German Truck Simulator , Euro Truck Simulator , 18 Wheels Of Steels Extreme Truker , Neighbours From Hell 1,2 - am spus doar instalate ca mai am o colectie de 2 borsete pline de jocuri !
SI VA ROG SA IMI RECOMANDATI NISTE SHOTERE GEN GTA ( CARE ITI DA POSIBILITATEA DE FREE GAMEPLAY SA MA PLIMB CU MASINA SA IMPUSC DAR SA AM SI MISIUNI ) ASTEPT RECOMANDARILE PLS
Mafia, Scarface, astea 2 imi vin in minte acum :)
Multumesc pentru Scarface imi place ! La Mafia am ajuns la misiunea cu curse de masini intotdeauna pierdeam !!! A si am mai terminat si Reservoir Dogs ! Te rog daca miai mai putea sa imi mai recomanzi jocuri gen scarface !! pls
Te rog daca miai mai putea sa imi mai recomanzi jocuri gen scarface !! pls
Incearca Total Overdose sau Just Cause (primul e o combinatie intre gta si max payne si orasele sunt tipic mexicane)
De cat timp astepti StarCraft2? :) de 2 ani s-a tot vorbit despre el ca o sa apara :) Eu astept Prince of Persia: The Forgotten Sands
Sunt anuntate diverse jocuri in 2010 si pe urmatoarele le astept cu nerabdare :MAX PAYNE 3
,STARCRAFT 2 (daca apare ), CRYSIS 2 ,MAFIA 2.
bremen, ti-as multumi daca ai pune si tu un link cu niste cerinte, detalii, sau o poza.
ps: nu imi merg toate jocurile pe care le-ai enuntat, pc'u e cam slab!
Incearca Total Overdose sau Just Cause (primul e o combinatie intre gta si max payne si orasele sunt tipic mexicane)
Total Overdose l-am terminat . Just Cause la-m piratat ieri >:)
Acum incerc Saint Row 2 !
Max Payne 1,2
Red Alert 1,2
Red Faction 1
Spider-Man 1,2
Warcraft 3 si Frozen Throne- campaniile
Nfs Carbon si Underground
The Suffering 1,2
Mario Forever
si cam atat cred.
Ok, bremen, here it goes!
http://top10kid.com/2009/08/13/top-10-most-anticipated-games-of-2010/
foarte interesante filmuletzele, mi-a placut Mario for ever 2 :))
Total Overdose l-am terminat . Just Cause la-m piratat ieri >:)
Iar daca Mos Craciun a fost darnic cu tine aducandu-ti o consola PlayStation 2 sau 3 incearca 50 cent BulletProof . :D
Mosul a fost foarte zgarcit !!!:(
Sau poate nu ai meritat :))
Sau poate nu ai meritat :))
Am cerut shootere !
-Si am primit dulciuri
Mosulica a cam dat-o in bara de data asta. In loc sa promoveze jocurile originale facandu-ti cadou shootere, tu acum mananci dulciurile de la el in timp ce piratezi jocurile respective...
Mosulica a cam dat-o in bara de data asta. In loc sa promoveze jocurile originale facandu-ti cadou shootere, tu acum mananci dulciurile de la el in timp ce piratezi jocurile respective...
da..........:(
Eeeh, stai chill, poate la Craciunul de anul asta, Mosulica o sa-ti aduca shootere cate-n Luna si-n stele. Pana atunci piratare placuta :)
Cinemaniacule, ce se mai aude cu meciu' ala ? :-w
Eeeh, stai chill, poate la Craciunul de anul asta, Mosulica o sa-ti aduca shootere cate-n Luna si-n stele. Pana atunci piratare placuta :)
Nu mosul este prea zgarcit dar am hotarat sa strang eu niste fonduri !!
Dupa ce am incins cateva meciuri de fifa 07 cu cinemaniacu', parca mi-a venit pofta. Si am luat singurul simulator Soccer care nu-l jucasem. Uefa Champions League 06-07. Grafica este mult mai slaba fata de fifa. Are si cateva buguri, terenul se vede cam intunecat... dar cateva meciuri nu strica! Jucatorii au un mod de a-si manifesta bucuria dupa gol, foarte ciudat, diferit de celelalte!
copila_satanista
18 Feb 2010, 09:10
eu ist cu rpg-urile. mi-a placut in draci oblivion pe care l-am termin mai demult, acum am reusit sa-mi fac nitzel timp si am sarit pe dragon age. sa nu mai spun ca astept diablo 3 de cand eram mica si sper sa-l prind pana la batranetze. mai joc si altele ... nfs most wanted l-am termin de vreo 2 ori si-l mai joc si-akm cand am chef sa ascult muzica si sa ma plimb cu masina ;)) , ma mai bag si pe la fps-uri, strategie depinde cum bate vantul
PoliFanAthic
18 Feb 2010, 16:05
Moarte consolelor.
Vezi exemplul AvP.
Terminat aseara Call of duty 2. Momentan voi spune pass shooterelor.
Doar ce am instalat Syberia 1, care a castigat premiul de cel mai bun joc 'adventure' in 2003.
paul_aramis
20 Feb 2010, 11:47
terminat Stalker, partea a doua. amu' stau să iasă versiunea în engleză la partea a 3-a.
Tosmai am terminat de jucat Assassin's Cread! Pana apare pe PC Assassin's Creed II joc Mirror's Edge (un joc absolut bestial). :-O
M-am jucat şi eu un pic de-a asasinul. Eram prin trecere, dar oricum... am ajuns la concluzia ca mi-am pierdut îndemânarea la jocuri de acel gen. Nu e bine deloc.
Oricum tot adventurile sunt moartea şi pasiunea mea.
copila_satanista
06 Mar 2010, 22:53
http://www.220.ro/LNKFAhr4TN/Hai-Sa-Ne-Jucam
cum o fi un nfs? :))
new i'm working at San Andreas B-), 26 %.
Syberia este un joc imposibil :|, vi-l recomand, daca il terminati sunteti genii. Eu m-am impotmolit la jumate'.
Syberia este un joc imposibil :|, vi-l recomand, daca il terminati sunteti genii. Eu m-am impotmolit la jumate'.
Eu l-am jucat acum vreo 6-7 ani. Nu cred ca l-am terminat, am ajuns destul de departe, dar cu putin ajutor din cand in cand. E un joc prea frumos ca sa nu-l termini, de asta cred ca o sa ma reapuc si eu de el si mai joc cate 30 minute cand mai gasesc ceva timp :D
e frumos, nimic de zis. Dar foarte incalcit. Multe indicii te deruteaza. Steateam ore in sir sa trec mai departe, ultima data am incercat sa gasesc misiunea pe youtube ca sa pot trece, nu am reusit :(, am mai incercat dupa cateva zile, dar.. m-am lasat pagubas!
Eu l-am jucat acum vreo 6-7 ani. Nu cred ca l-am terminat, am ajuns destul de departe, dar cu putin ajutor din cand in cand. E un joc prea frumos ca sa nu-l termini, de asta cred ca o sa ma reapuc si eu de el si mai joc cate 30 minute cand mai gasesc ceva timp :D
Am terminat şi Syberia 1 şi 2 de vreo 3-4 ani. Mi-au plăcut chiar mult, dar din câte îmi amintesc m-a enervat că pe alocuri logica îi cam scăpa. Nu mai ştiu acum prea multe din ele, though. :)â
Dar atmosfera creată este excepţională. :x
keepwalking
20 Mar 2010, 13:33
imi recomanda cineva niste jocuri gen first person shooter, dar sa mearga pe un computer cu microprocesor de 1,6 ghz si o memorie ram de 512kb?
Keep, alege:
FPS
1 DELTA FORCE 3
2 DELTA FORCE 4
3 JOINT OPERATIONS: TYPHOON RISING
4 SEROUS SAM
5 WILL ROCK
6 WOLFENSTINE: RETURN TO CASTEL
7 MOBILE FORCES
8 F.B.I: HOSTAGE RESCUE
9 CHROME
10 CALL OF DUTY
11 GHOST RECON
12 DEAD MAN'S HAND
13 MEDAL OF HONOR: ALLIED ASAULT
14 CALL OF JUARES
15 FREEDOM FIGHTERS
P.S. Alea cu fond rosu nu sunt sigur daca merg pe procesorul respectiv
hellsteed
20 Mar 2010, 13:40
Medal of Honor 1
Hidden And Dangerous
Project IGI
Max Payne
Fear
@keep
Nu cred ca ai RAM 512kb, ci 512Mb. ;)
keepwalking
20 Mar 2010, 13:52
oho, merci, baieti! :)
Am terminat GTA San Andreas de 5 ori (de 2 ori cu 100% la game progress). Acum joc NBA 2K10, si MLB 2K10. Doua jocuri foarte dinamice, foarte bine facute de la cei de la 2K SPORTS, dezvoltandu-le mult mai bine decat EA SPORTS. Jucatorii si miscarile sunt mult mai realistice, controlul este usor de folosit.
Recomand aceste doua jocuri, celor pasionati de baschet si baseball!
Jocurile sunt hobbyul meu si am xbox 360.Si am nush cate jocuri pe PC si XBOX 360 si am si PSP,asa ultimul joc ar fi Gta episodes from liberty city ce are gta the lost and damned si gta the ballad of gay tony pe xboxB-)
:D Semere si eu le - am terminat pe ambele,dar parca mai bun NBA 2K9.Tu care zici?
Anul ăsta apare în sfârșit
...ㅜㅜ...
Starcraft
...ㅗㅗ ...
엔 타로 아둔! (Pentru cei care știu mai puțină coreeană decât mine, asta se citește
”En taro Adun!” - „Pentru/Întru slava lui Adun!” sau „În cinstea lui Adun!”)
Deja s-a lansat versiunea beta.
Va fi detsul de tare Starcraft.
Eu mai astept Splinter Cell:Convinction,Halo:REACH si altele...
copila_satanista
08 Apr 2010, 09:53
Anul ăsta apare în sfârșit
...ㅜㅜ...
Starcraft
...ㅗㅗ ...
엔 타로 아둔! (Pentru cei care știu mai puțină coreeană decât mine, asta se citește
”En taro Adun!” - „Pentru/Întru slava lui Adun!” sau „În cinstea lui Adun!”)
Deja s-a lansat versiunea beta.
ioi ar fi ceva ca mi s-au lungit urechile :D macar sa fi meritat asteptarea
S.naicuL
08 Apr 2010, 11:03
Eu jos SC II pe Beta acu ..si pot sa zic ca isi va face toti banii .. un joc care MERITA CUMPARAT..
kek [dacă ştii la ce mă refer :)) ]
daca nu ma insel e LOL in WoW pt hoarda .. si la alianta apare kek ^^
daca vrei sa stii opusu .. alianta scrie "bur" ca hoarda sa citeasca LOL :))
Char: Naicul ... Server Lightning's Blade ^^ Alliance FTW :P (main) :P
Nu sunt jucătoare a jocului, dar mă înnebuniseră foştii colegi de la lucru ce îmi făcuseră şi un personaj. :))
Dar uite că nu ştiam de bur. :P
Care e jocul vostru preferat?
Al meu e Gears of war 2 pe xbox 360
Care vi se pare jocul anului pe pc ?
Splinnter Cell Convinction e foarte bun , o grafica excelenta si poveste placuta .
Blur este un joc foarte reusit , cu multe masini si cu o grafica impecabila plus ca mi-a placut foarte mult chestia cu puterile .
Battlefield : Bad Company este un shooter foarte bun grafica este foarte buna la fel si armele .
Blur
http://img99.imageshack.us/img99/5066/blurgameposter1.jpg (http://img99.imageshack.us/i/blurgameposter1.jpg/)
http://img685.imageshack.us/img685/9760/blurgame6w500.jpg (http://img685.imageshack.us/i/blurgame6w500.jpg/)
http://img684.imageshack.us/img684/7862/blurgame3w500.jpg (http://img684.imageshack.us/i/blurgame3w500.jpg/)
Splinter Cell Convinction
http://img191.imageshack.us/img191/1126/8917tomclancyssplinterc.png (http://img191.imageshack.us/i/8917tomclancyssplinterc.png/)
http://img202.imageshack.us/img202/5593/51669splintercellconvic.jpg (http://img202.imageshack.us/i/51669splintercellconvic.jpg/)
http://img641.imageshack.us/img641/2113/splintercellconvictions.png (http://img641.imageshack.us/i/splintercellconvictions.png/)
Split Scond Velocity
http://img153.imageshack.us/img153/38/splitsecondvelocityps3.jpg (http://img153.imageshack.us/i/splitsecondvelocityps3.jpg/)
http://img824.imageshack.us/img824/743/95130235.jpg (http://img824.imageshack.us/i/95130235.jpg/)
http://img823.imageshack.us/img823/859/splitsecond2685x385.jpg (http://img823.imageshack.us/i/splitsecond2685x385.jpg/)
Fifa 10
http://img819.imageshack.us/img819/5761/fifa10v2.png (http://img819.imageshack.us/i/fifa10v2.png/)
http://img691.imageshack.us/img691/4232/fifa101m.jpg (http://img691.imageshack.us/i/fifa101m.jpg/)
Wolfestein
http://img692.imageshack.us/img692/8947/2ikuya1.jpg (http://img692.imageshack.us/i/2ikuya1.jpg/)
Pes 2010
Nu a fost inclus in pool deoarece nu ma-i era loc.
http://img526.imageshack.us/img526/6841/pes2010coverx.jpg (http://img526.imageshack.us/i/pes2010coverx.jpg/)
http://img97.imageshack.us/img97/23/proevolutionsoccerpes20.jpg (http://img97.imageshack.us/i/proevolutionsoccerpes20.jpg/)
Need For Speed Shift
http://img710.imageshack.us/img710/7338/needforspeedshiftpcdvdrf.jpg (http://img710.imageshack.us/i/needforspeedshiftpcdvdrf.jpg/)
http://img17.imageshack.us/img17/9073/needforspeedshift200903m.jpg (http://img17.imageshack.us/i/needforspeedshift200903m.jpg/)
http://img85.imageshack.us/img85/6716/needforspeedshift1.jpg (http://img85.imageshack.us/i/needforspeedshift1.jpg/)
Just Cause 2
Nu a fost inclus in pool deoarece nu ma-i era loc.
http://img249.imageshack.us/img249/6508/justcause213580justcaus.jpg (http://img249.imageshack.us/i/justcause213580justcaus.jpg/)
http://img718.imageshack.us/img718/2852/justcauselogo111.png (http://img718.imageshack.us/i/justcauselogo111.png/)
http://img682.imageshack.us/img682/3011/jc2a.jpg (http://img682.imageshack.us/i/jc2a.jpg/)
http://img88.imageshack.us/img88/8610/justcause22008012909562.jpg (http://img88.imageshack.us/i/justcause22008012909562.jpg/)
http://img691.imageshack.us/img691/5172/justcause22009032704221.jpg (http://img691.imageshack.us/i/justcause22009032704221.jpg/)
http://img215.imageshack.us/img215/68/justcause22009060202330.jpg (http://img215.imageshack.us/i/justcause22009060202330.jpg/)
Jumperr
16 Jun 2010, 22:26
Dintre cele din lista,cu siguranta Battlefield : Bad Company 2 .
Dintre cele din lista,cu siguranta Battlefield : Bad Company 2 .
Mie mi-a placut toate inafara de Split Second Velocity , Overlord 2 , Sims 3 care nu le-am jucat inca.
Care v - ati jucat Skate 3?Eu mi - l iau maine!;)
Apropo dak tot vorba de jocuri uitati - va la colectia mea de jocuri de pe xbox 360 cele originale
http://www.youtube.com/watch?v=91IdlMhkEBg
Sa imi ziceti ce credeti.Si urmatoarele jocuri pe xbox care zic ca merita sa le luati orginale ar fi:Halo Reach,Red dead redempiton,Gears of war 3 si altele
Ieri a fost ziua oficială.
Începând cu Republica Coreea, unde există turnee între echipe profesioniste și canale TV care transmit exclusiv partide disputate pe calculator, și terminând cu multe țări din Lumea a Treia, Jocul a fost în sfârșit lansat...
http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2009/04/starcraft2.jpg
(www.youtube.com/watch?v=C_E83GfWM-A&hd=1)
marcusARCUS
28 Jul 2010, 21:21
Mie in 2009 mi-a placut GTA 4 Fallout si CoD:Modern Warfare.
In 2010:CoD:Modern Warfare 2,Guitar Hero:Metallica si altele,dar nu mai imi amintesc.
djinjis
28 Jul 2010, 22:25
zacaladas...
http://www.youtube.com/watch?v=pmBtanGjziM&feature=channel
Pentru cei care nu cunosc jocul, iată o prezentare scurtă și cuprinzătoare.
http://img534.imageshack.us/img534/539/wisi.jpg
(www.youtube.com/watch?v=yu1Ze3ucsfo&hd=1)
Pentru detalii despre campania Wings of Liberty, vedeți mai jos.
http://img401.imageshack.us/img401/9594/wolco.jpg
(www.youtube.com/watch?v=n3ng9ZC9SlI&hd=1)
Am bifat altul si postez adik Wtf?Ce jocuri sunt alea?Acolo scrie 2009 - 2010 pai dak e si 2009 ar trebuit sa fie si MW2 si unde sunt toate jocurile tari din 2010?Mass Effect 2,Red dead redemption,Halo Reach Batman Arkam asylum 2...
Medicate
10 Aug 2010, 19:55
Sunt , sincer, uimit de cat de multe jocuri ati putut descrie , dar , in acelasi timp , sunt stupefiat de faptul ca nimeni , dar nimeni , n-a scos o vorba despre seria Heroes of Might and Magic, care , in opinia mea , este cea mai tare chestie "gameristica" ever !
Din cele 5 "exponate" Heroes III mi s-a parut cel mai bun , un joc de care nu ma satur nici acum si continui sa-l joc cu prieteni din tara sau din afara ei .
Legat de Heroes V ma bucur enorm ca a fost promovat de Ubisoft , dupa ce 3DO daduse faliment prin 2002 , parca !
Un alt joc ce creeaza dependenta si pe care-l voi juca, cu drag toata viata este Football Manager , o serie ce devine mai buna in fiecare an si care prezinta cea mai mare baza de date dintre toate jocurile stil manager !
alextreme93
10 Aug 2010, 20:17
+ 1 Medicate
Heroes III FTW !
Ieri mi-am reinstalat dupa o pauza de 2 ani Diablo 2 + Lod.
Any d2 players here?
Exceptional jocul asta cu masini :
http://img541.imageshack.us/img541/1545/86154988.jpg (http://img541.imageshack.us/i/86154988.jpg/)
urmeaza si partea a doua ;
http://img844.imageshack.us/img844/8927/1313y.jpg (http://img844.imageshack.us/i/1313y.jpg/)
danonino
14 Aug 2010, 20:46
Posibil sa fie cel mai tare trailer ever pentru un joc
http://www.youtube.com/watch?v=DOvbv-LkK6w
ar trebui sa se faca un film, pornind de la acest trailer.
Orice joc , misto , mie unu mi-a placut foarte mult dead space , mafia , acum mai nou ma joc battleforge pe net este de la ea :) il poate descarca oricine :"> :"> :"> :">
Medicate
26 Aug 2010, 08:41
"Gasim" pe site adepti football manager ? :-ss Eu clar fac parte din categoria ahtiatilor !
danonino
26 Aug 2010, 09:17
"Gasim" pe site adepti football manager ? :-ss Eu clar fac parte din categoria ahtiatilor !
Eu. Momentan joc fm07, pc nu imi permite mai sus de 09.
forward
26 Aug 2010, 12:12
fm 10 asteptam 11, singurul joc pentru care mai pierd niste ore la pc
Medicate
26 Aug 2010, 21:09
Danonino .... that means that you are addicted to manager style ?
Care aveti cont pe GameTrailers?
danonino
28 Aug 2010, 18:16
Danonino .... that means that you are addicted to manager style ?
imi place mult jocul. Cel mai mult imi place fm07, e cel mai greu manager pe care l-am jucat, de-asta imi place.
Medicate
30 Aug 2010, 08:21
Ma bucur ca esti un adept al acestei serii .
Intr-adevar .... este un joc complex si uneori de baga in situatii fara iesire . Am citit recent pe siteul oficial al jocului si am aflat ca in FM2011 cu cat vei avea rezultate mai bune si echipa va incepe sa joace mai bine si adversarii tai vor incepe sa isi ridice nivelul de joc.
Totul este facut de o asa maniera incat sa nu te poti lasa de joc pana in momentul in care apare urmatorul.
need for speed hot pursuit 2010
e grav jocul, nfs-ul s-a intors la origini, si a facut-o foarte bine. grafica e divina, efectele la fel, masini/piste/task-uri pe alese... sunt un fan al seriei nfs, indiferent de editie, insa aceasta impinge limitele cel mai departe. recomand, si astept pareri (avizate)!
www.needforspeed.com
http://en.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed:_Hot_Pursuit_%282010_video_game%29
http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedhotpursuit/index.html?tag=result%3Btitle%3B2
copila_satanista
30 Nov 2010, 12:03
Ooo daa :D Inca nu l-am terminat ca stau prost cu timpul :!!, dar e mega bun pentru relaxat. Desi ma cam seaca faptul ca nu poti tuna masinile, ca story-lineul e modest, ca au renuntat la shpouri si altele, grafica e absolut delicioasa si face ca asta sa devina preferatul meu din toata seria(nu le-am jucat chiar pe toate, cel mai rau am tocit Most Wanted -ul pe care l-am terminat de 3 ori). Iar jmekeria cu spikes,emp-uri,block-uri si elicoptere e chiar faina, mai mare dragul sa-i casapesti p-aia >:)
cred ca niciunul din prietenii mei, sau nicio cunostinta, nimeni, absolut nimeni, nu vrea sa fie militian in jocurile de tipul asta :)) good job guys >:)
ps: ce sa mai tunam la reventon, spre exemplu? :D
pps: e funny rau ca dupa ce iti arata filmele de prezentare, foarte interesante, cu istoria masinilor, date tehnice, etc, se aude vocea gps-ului: "earn points by driving as dangerously as you can, crash cops etc.". e foarte suitable for kids :D
copila_satanista
30 Nov 2010, 12:11
Asa incepusem si eu bineinteles, ca bad-boy (girl pardon :D ), ca doar nu-mi placea mie sa fiu copoi, mai ales ca-mi boia masina ca pomul de craciun, dar cand am descoperit ca iti dau jucarii multe ... am schimbat reteta. Cred ca mai fain era sa ma bage macar sub acoperire :)) dadea mai bine asa.
Adevarat ca masinile sunt frumoase si-asa, ca la parada ce sa mai ... daaar... asa mi-s eu cu chef de detalii si personalizari, nu mai pot eu sa ma simt bine satanizandu-mi masina ...:-<
atunci baga nfs underground 2, eu il joc anual, in fiecare iarna :D best car game ever made !
copila_satanista
30 Nov 2010, 14:07
Nu-mi vine sa ma mai intorc la vreun nfs vechi. Am expus doar cateva puncte slabe, dar pe ansamblu da cu plus.
Underground 2 am jucat putintel, dar probabil pentru ca nu l-am jucat pe tot, nu am prins atata drag de el incat acum dupa ce s-a evoluat atat, sa ma mai intorc totusi sa il joc.
eu ma intorc cu placere, desi, ca si tine, am privit progresist aceasta minunata serie de jocuri. totusi, unele chestii au fost facute atat de bine (story, tuning, gameplay), incat nu ma pot desparti de ele...
chuckyfan
30 Nov 2010, 14:22
Suna delicios din ce vorbiti voi p-aci, cred ca in vacanta de iarna am sa-l devorez:D
Tocmai am terminat Assassin's Creed 2 si m-a cam lasat in ceata, astept Assassin's Creed Brotherhood ca poate poate ma mai lamuresc cu cele intamplate in final:|
Suna delicios din ce vorbiti voi p-aci, cred ca in vacanta de iarna am sa-l devorez:D
Tocmai am terminat Assassin's Creed 2 si m-a cam lasat in ceata, astept Assassin's Creed Brotherhood ca poate poate ma mai lamuresc cu cele intamplate in final:|
e grav nfs-ul asta, trust me ;)
cat despre assassin's creed, dupa prima parte m-am oprit, nu e genul meu de joc...
chuckyfan
30 Nov 2010, 14:51
Dupa ce am terminat primul nu puteam sa nu-l joc si pe al - II - lea, iar acum sunt intr-o dilema in legatura cu cele intamplate:-/
buticut
30 Nov 2010, 15:34
Call of Duty: Black Ops anyone? Intentionez sa il testez in vacanta de iarna :D.
neah, not yet. si acum joc rainbow six vegas 2 pentru shootere strategice :D
danonino
30 Nov 2010, 15:59
Am vazut ca in FM11 apar si impresari. Devine din ce in ce mai complicat jocul, isi pierde din simplitatea indragita de mine. Oricum... nu am parte de acest joc.
FM11 necesita resurse video foarte bune, pentru un joc in care imaginea are mai putina importanta.
Warcraft 3 Reign of Chaos,Warcraft 3 The frozen Throne,Star Wars Jedy Knight Jedy Academy,Blood Omen 2,Contract J.A.C.K,Sacred,Call of Duty 4,Call of Duty Black Ops,Darksiders,Blur,Mass Effect 2,Crysis,Crysis Warhead,Assassin's Creed,Singularity,NFS Shift,NFS undergroud 2,Battlefield Bad Company 2,Tom Clancy's Splint Cell Conviction,Max Payne 2,Infernal Revenge of Hell,Nosferatu Wrath of Malachi,Gothic 3,Prince of Persia sands of time,Price of persia Warrior Within,Prince of Persia the two thrones ,Prince of persia 2008,Heros 4,Heros 5,Mirrors Edge,Left4dead,Iron grip warlord,Deus Ex,Age of Empires 2,Age of Empires 3(toate),The Witcher,Mount and Blade :warband,Hard truck 2,Grand Ages:rome,Arcania Gothic 4,Diablo 2,King's Bounty the legend(il recomand e eyecandy),Tarzan,Stronghold Crudsaders,Stroghold Legends,Spider-man 3,Delta Force Black Hawk Down,Mario(v.PC),Wario(recomand),Wolfenstein:retur n to castle,Lionheart King's Crusade,Mortal Kombat,[12sky2,metin2](MMO-uri),Drakensang,Fallout 3,Metal Gear Solid,Delta Force:Xtreme,Batman Arkham Asylum,Mafia ,Mafia 2,Lost Planet,Demon's Souls,Splinter Cell.Cam asta am jucat eu...cred ca sunt toate ..cred!:D
Disciple
20 Jan 2011, 16:20
Ce-i cu astea?
Pai cam tot ce am jucat eu :D
Paraiah
31 Mar 2011, 15:55
World Of Warcraft :P
portofel
31 Mar 2011, 19:54
Warcraft 3 Reign of Chaos,Warcraft 3 The frozen Throne,Star Wars Jedy Knight Jedy Academy,Blood Omen 2,Contract J.A.C.K,Sacred,Call of Duty 4,Call of Duty Black Ops,Darksiders,Blur,Mass Effect 2,Crysis,Crysis Warhead,Assassin's Creed,Singularity,NFS Shift,NFS undergroud 2,Battlefield Bad Company 2,Tom Clancy's Splint Cell Conviction,Max Payne 2,Infernal Revenge of Hell,Nosferatu Wrath of Malachi,Gothic 3,Prince of Persia sands of time,Price of persia Warrior Within,Prince of Persia the two thrones ,Prince of persia 2008,Heros 4,Heros 5,Mirrors Edge,Left4dead,Iron grip warlord,Deus Ex,Age of Empires 2,Age of Empires 3(toate),The Witcher,Mount and Blade :warband,Hard truck 2,Grand Ages:rome,Arcania Gothic 4,Diablo 2,King's Bounty the legend(il recomand e eyecandy),Tarzan,Stronghold Crudsaders,Stroghold Legends,Spider-man 3,Delta Force Black Hawk Down,Mario(v.PC),Wario(recomand),Wolfenstein:retur n to castle,Lionheart King's Crusade,Mortal Kombat,[12sky2,metin2](MMO-uri),Drakensang,Fallout 3,Metal Gear Solid,Delta Force:Xtreme,Batman Arkham Asylum,Mafia ,Mafia 2,Lost Planet,Demon's Souls,Splinter Cell.Cam asta am jucat eu...cred ca sunt toate ..cred!:D
:-O :-O :-O Doamneee, le-ai si terminat pe toate?
Un singur joc am jucat si eu, mai vechi , dar mi-a placut mult de tot(desi nu l-am terminat:P )
SPELL FORCE
Da le-am terminat pe toate si nu e lista completa ...mai sunt cel putin mai o data atatea!:D
copila_satanista
06 Apr 2011, 10:23
Ca ai jucat atatea fie... dar ca le-ai terminat pe toate ... hmm :-? ma bantuie mici dubii
PoliFanAthic
06 Apr 2011, 10:55
De-a lungul vietii nu e imposibil sa le fi jucat pe toate. SI intr-un an ar fi posibil, daca e ocupatia principala.
La o adica si eu am terminat putin peste 100 de jocuri la viata mea, dar mai putine din cele recente.
SC 2 nice? :D
Nu sunt multe,defapt sunt chiar putine in comparatie cu gamerii profesionisti.Modul in care joc eu difera fata de cel cum joaca altii(I'm going pro!),deci un joc destul de "pufos" il termin in 3-4 zile:D.Acolo e doar o mica parte din ceea ce am reusit eu sa termin!:)
Cel mai recent joc jucat de mine este Dead Space 2 un joc de exceptie dupa mine. Acum ca a aparut Crysis 2....:)
SNOWMAN34
17 Apr 2011, 14:42
Joci Crysis 2 pe consola Manusa? :D
Online? Ca m-am saturat sa mi-o tot fur de la crizatii aia, Si una din Albania s-a sters cu mine la pardon... :-S
nuu, Crysis il joc pe PC, si abia m-am apucat de el :)) :D
SNOWMAN34
17 Apr 2011, 18:04
Nu pot sa joc jocuri pe pc. :|
Ehh... Gasesc eu unul cu consola sa-i rup carca... :D
P.S. Si eu l-am inceput de vreo 3 saptamani, si am sarit direct in retea, ca d-aia fac aia antrenamente pe mine... :))
:D daca as avea consola......tare bine ar fi fost :) oricum ii clar mai frumos in retea decat single player...
Cristina_
17 Apr 2011, 18:14
Nu stiu cum aveti rabdare sa va jucati pe calculator:)) Eu am incercat dar dupa 2-3 minute am dat quit.Mai bine merg la cumparaturi in mall .
SNOWMAN34
17 Apr 2011, 18:38
Si eu tot prin mall. Oi fi femeie... :))
SNOWMAN34
18 Apr 2011, 15:15
Well... Pe acestea le-am terminat.
Crysis 2 (http://www.youtube.com/watch?v=a2UCnblmOMY)
Aliens vs. Predator (http://www.youtube.com/watch?v=_NtpnNjh3jI)
God of War III (http://www.youtube.com/watch?v=UatNNZQASyI)
Gran Turismo 5 (http://www.youtube.com/watch?v=D6_32sRVS5c)
Dante's Inferno (http://www.youtube.com/watch?v=U2GLJ3uB9j0)
Mai am 6 "ïn lucru", cand o sa am si timp de ele... :))
P.S. Sunt toate pe consola, laptopu' nu-mi permite sa ma joc cu el, zice ca win 64 nu vede jocuri. :D
Nota bene, un ex coleg imi spunea ca daca scot windows-ul 64, nenorocitul de laptop nu mai vede cei 8 gigi de ram, but, fuck the ram, cred ca ar merge si cu 4, ma joc mai incet asa... :))
Daca e vreun priceput in domeniu, rog deranj pe problema. :)
gigabyte
24 Apr 2011, 16:31
A aparut PORTAL 2 ( mai am putin si le-am terminat .)
PORTAL 2 ( the game ) (http://btjunkie.org/torrent/Portal-2-SKIDROW/435843344a27697e1b70f292e593aad05a192dac1df8)
PORTAL 2 (crack) (http://btjunkie.org/torrent/Portal-2-Crack-Fix-SKIDROW/4358d30d927b22c27100eb01c96f728d1f8d71f82719)
http://www.maclife.com/files/u310631/portal2-010-620x335.jpg
catasmile17
04 May 2011, 21:56
eu zic ca the sims este un joc destul de reusit !!!!!!!!
imi place si need for speed shift !!!!!
Coshava
05 May 2011, 07:40
Pentru amatorii de jocuri de strategie : Sid Meyer's Civilization 4 ( varianta Beyond The Sword ). :)
Jocul ala aproape a atins perfectiunea in domeniu ... ;)
Paraiah
10 May 2011, 12:41
Well... Pe acestea le-am terminat.
Crysis 2 (http://www.youtube.com/watch?v=a2UCnblmOMY)
Aliens vs. Predator (http://www.youtube.com/watch?v=_NtpnNjh3jI)
God of War III (http://www.youtube.com/watch?v=UatNNZQASyI)
Gran Turismo 5 (http://www.youtube.com/watch?v=D6_32sRVS5c)
Dante's Inferno (http://www.youtube.com/watch?v=U2GLJ3uB9j0)
Mai am 6 "ïn lucru", cand o sa am si timp de ele... :))
P.S. Sunt toate pe consola, laptopu' nu-mi permite sa ma joc cu el, zice ca win 64 nu vede jocuri. :D
Nota bene, un ex coleg imi spunea ca daca scot windows-ul 64, nenorocitul de laptop nu mai vede cei 8 gigi de ram, but, fuck the ram, cred ca ar merge si cu 4, ma joc mai incet asa... :))
Daca e vreun priceput in domeniu, rog deranj pe problema. :)
Ti s-a mai spus ca problema nu e de la Win 64 eu am win 64 si joc fara probleme precum multi altii asta in caz ca vrei sa joci warcraft 1 da ala nu va merge probabil
Trimite-mi un mesaj cu modelu de laptop...si sa nu imi spui Sony Vaio ... denumirea completa sunt curios ce video ai pe jucaria aia.
Crysis 2 un joc foarte reusit
Dead Space 2 un joc de zile mari care m-a tinut cu sufletul la gura (dar si cu nervii :) ) pe toata durata jocului
Ultimul joc pe care l-am savurat a fost Call of Juarez, primul. Urmează, când ajung în ţară, să îl joc pe al doilea.
Mi-a plăcut enorm pentru că a avut de toate... plus că m-am jucat cu două caractere. Şi nici nu mi s-a părut uşor... numai eu ştiu cât am înjurat calul blestemat care numai în râpă mă ducea sau indienii necruţători. :D
SNOWMAN34
16 May 2011, 12:21
Trimite-mi un mesaj cu modelu de laptop...si sa nu imi spui Sony Vaio ... denumirea completa sunt curios ce video ai pe jucaria aia.
E un Sony serie F model VPCF12M1E :D la video scrie Nvidia G Force GT 330M.
E ceva de el? :))
Oricum, mi-am luat Move asa ca am de lucru pana vad ce fac cu nenorocitul de computer... :))
Pentru amatorii de jocuri de strategie : Sid Meyer's Civilization 4 ( varianta Beyond The Sword ). :)
Jocul ala aproape a atins perfectiunea in domeniu ... ;)
Dupa parerea mea Sid Meyer's Civilization 5 e mai bine realizat!;)
Sorin87
16 May 2011, 19:14
nu am mai jucat un joc de aproape 2 ani, eu jucam la greu Gothic 2 si 3 precum si The Elder Scrolls Oblivion
Maine o sa apara The Witcher 2 si peste aproximativ o luna Duke Nukem Forever...Don't miss them!A!Un joc pe care il recomand Dragon Age 2!L-am terminat de 2 ori acum iau seria de la inceput!Si ca tot veni vorba de laptop-uri,check this,doar de curiozitate:D http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx si daca nu va place incercati varianta desktop http://www.dell.com/us/p/alienware-area51-alx/pd?refid=alienware-area-51-alx&s=dhs&cs=19&~ck=mn
Niste informatii in plus:Apare Serious Sam 3:BFE un joc tampit dar bun! si The prototype 2..:D
nu am mai jucat un joc de aproape 2 ani, eu jucam la greu Gothic 2 si 3 precum si The Elder Scrolls Oblivion
O sa apara The elder Scrools V:Skyrim pe 11-Nov-2011!:D
Crysis 2 un joc foarte reusit
Dead Space 2 un joc de zile mari care m-a tinut cu sufletul la gura (dar si cu nervii :) ) pe toata durata jocului
Crysis 2 e foarte discutabil cand vine vorba de cat de reusit este!In primul rand, nu ai texturi HD cu suport pentru DX11 asa ca grafica nu este neaparat mai buna decat cea din Crysis 1 avand in vedere ca acolo sunt texturi HD ,in al doilea rand, caracterul nu vorbeste!In al treilea rand, nu e destul de bine optimizat pe cat ziceau ei ca o sa fie!Crysis 1 ruleaza mai bine decat 2 pe sisteme slabe,in contradictoriu cu ce spuneau producatorii!Singurul lucru care in opinia mea a fost bine facut ,a fost costumul mult mai bine realizat.Dead Space 2 un joc asa si asa (grafica buna),la care sincer eu nu am tresarit deloc cand mai iesea cate un mutant din tavan,pereti etc etc
PoliFanAthic
17 May 2011, 16:05
Dead Space rlz. Un substitut foarte bun pentru Resident Evil, in spiritul vechi al jocurilor.
dar hai sa va intreb si eu ceva : mai tineti minte Bomberman? Prince? Volfied? eu astea le jucam cand am descoperit eu jocurile pe pc.
dar hai sa va intreb si eu ceva : mai tineti minte Bomberman? Prince? Volfied? eu astea le jucam cand am descoperit eu jocurile pe pc.
http://www.youtube.com/watch?v=NfBmT1DJb0U
Wolfenstein 3D!Asta a fost primul meu joc pe PC.Aveam un Pc puternic la vremea aceea un P4 de 2.4 single-core,30 gb hard-disk,GPU 64 geforce 4(agp8x series) si 128 RAM!Inainte de el jucam Mario,un joc cu tancuri,impuscam rate cu pistolul la TV pe un fel de consola(un fel de T-Rex al consolelor de azi,o relicva) in care trebuia sa bagi o caseta cu diferite jocuri si care se strica deseori impreuna cu telecomenzile pe care le avea.Dar primul meu joc pe ceva care functiona cu electricitate a fost Tetris,pe un fel de Playstation portabil pe care scria "999999 in 1" dar care avea defapt doar vreo 5 sau 6 jocuri diferite fiecare cu mai multe "MOD-uri" si canta cateva note atat de interesante ca ii dadeam tot timpul restart.
http://www.youtube.com/watch?v=NfBmT1DJb0U
Wolfenstein 3D!Asta a fost primul meu joc pe PC.Aveam un Pc puternic la vremea aceea un P4 de 2.4 single-core,30 gb hard-disk,GPU 64 geforce 4(agp8x series) si 128 RAM!Inainte de el jucam Mario,un joc cu tancuri,impuscam rate cu pistolul la TV pe un fel de consola(un fel de T-Rex al consolelor de azi,o relicva) in care trebuia sa bagi o caseta cu diferite jocuri si care se strica deseori impreuna cu telecomenzile pe care le avea.Dar primul meu joc pe ceva care functiona cu electricitate a fost Tetris,pe un fel de Playstation portabil pe care scria "999999 in 1" dar care avea defapt doar vreo 5 sau 6 jocuri diferite fiecare cu mai multe "MOD-uri" si canta cateva note atat de interesante ca ii dadeam tot timpul restart.
Presupun ca vorbesti despre consolele Terminator 2 , sau Nintendo.
Da, Terminator, Nitendo era ceva mai "sofisticat".
nintendo avea joisticurile rezistente, nu se stricau des... precum cele de la terminator :( , tin minte ca erau patratoase
Presupun ca vorbesti despre consolele Terminator 2 , sau Nintendo.
Nu stiu cum se numeau consolele dar nu erau nintendo:)
Daca erau negre cu dischete galbene Terminator erau:P
LE:In ceea ce priveste jocurile pt. PC, am terminat destul de multe, mai ales in perioada in care eram cat de cat pasionat de ele. Preferatele mele sunt Mafia:The City Of Lost Heaven(cred ca l-am jucat de cel putin 6 ori) si The Longest Journey. Acum ma joc mult mai putin, si cum nu stiam ce sa scot mai nou alternez intre doua "clasice": Warcraft III si Planescape Torment.
dragonfly_drk
19 May 2011, 17:52
ah, white... ce bine... macar acum stiu si eu ce consola aveam. nu am stiut niciodata. dar dupa descriere se pare ca era Terminator. si culmea ca nu am avut probleme cu joisticurile... m-au tinut mult si bine... cred ca daca o iau acum din debara si acum inca mai merge... asta daca inca mai e pe acolo... :-/
Ce noroc, tu macar o mai ai:P
dragonfly_drk
19 May 2011, 17:56
nu stiu daca o mai am... ai mei au prostul obicei sa arunce si lucruri care inca mai merg. insa o sa o caut si daca mai e pe acolo, poate o donez...>:)
Daca erau negre cu dischete galbene Terminator erau:P
LE:In ceea ce priveste jocurile pt. PC, am terminat destul de multe, mai ales in perioada in care eram cat de cat pasionat de ele. Preferatele mele sunt Mafia:The City Of Lost Heaven(cred ca l-am jucat de cel putin 6 ori) si The Longest Journey. Acum ma joc mult mai putin, si cum nu stiam ce sa scot mai nou alternez intre doua "clasice": Warcraft III si Planescape Torment.
Warcraft 3 e o opera de arta...Eu acum sunt pe The Witcher2,desi inceputul e cam dezamagitor si pe Civ 5 un joc care creeaza dependenta,voiam sa ma apuc si de Anno 1404:Venice,dar cu atatea lansari nu mai stiu ce sa aleg...
Da, cred ca s-ar putea gasi amatori, asta daca ai si vreun TV prin debara:D
dragonfly_drk
19 May 2011, 18:01
Tv-ul e in camera la mine... inca mai merge foarte bine da ala nu il dau:))
@Vortex, Anno e super tare. ti-l recomand.B-)
Ma faci de ma apuc de el si nu il las pana nu il termin,arata bine,ceva gen age of empires 2...dar cred ca raman la cura..taste the real life ya know:D
Then the Terminator is ussles:P (ar fi trebuit sa-si fi dat seama de cand nu a fost in stare sa omoare o femeie si un copchil)
Warcraft 3 e ok, dar la cate strategii inspirate de el am jucat nu cred ca o sa ma mai impresioneze cu ceva, poate doar cu povestea.
Povestea e imensa ,warcraft 3 e un adevarat univers.Eu mi-am petrecut multe ore citind despre ce s-a intamplat cu fiecare personaj si despre fiecare loc pe wowwiki,sunt vreo 70 mii de pagini deci e urias...:D
dragonfly_drk
19 May 2011, 18:22
din jocurile care le-am jucat in copilarie imi aduc aminte asa:
Abe's Odyssey
18 wheels of steel
AirRivals (cu jocul asta am facut furori. faceam echipa cu fratemi-o si rupeam tot>:) )
Heroes
Max Payne
Nexus - The Jupiter Incident
Quake (cam toate)... mai ales Arena
Sims
Starcraft
si desiguuuurrrr Need for Speed.B-)
in rest nu imi mai aduc aminte... :( decat de jocurile alea de copii gen bomberman, Chicken invaders, Gouvernor of poker si prostii de genu.:)
Putine sunt jocurile pe care le tin minte din copilarie...ar fi Carmaghedon, Starcraft si Gta, bineinteles si Mario :)
moamaaaaaaa ce pofta mi-ai facut de carma 1 si carma 2
Durereeee :) ce "rupea" carma la vremea aia, nu ma mai dadeam sculat din fata calculatorului :)
astept un singur joc: deus ex 3 ("human revolution", cum ii zic astia), urmarea joacelor gandite de marele maestru warren spector. chiar sunt curios ce iese din jocul asta de legenda.
Am incercat sa joc primul Deus Ex saptamana asta dar am avut ceva probleme da adaptare. Nu prea ma prinde atmosfera cyberpunk.
bremen1980
21 May 2011, 10:40
Luati de jucati ''L.A.Noire''
http://www.youtube.com/watch?v=kYAZ_JO_dZw
Luati de jucati ''L.A.Noire''
http://www.youtube.com/watch?v=kYAZ_JO_dZw
Mafia?Is that you?...:))
there won't be another Mafia...ever:D
Mafia II..as vrea sa zic ca a fost o dezamagire, dar oricum nu ma asteptam sa se ridice la nivelul primului. Nu se compara, doar la grafica isi intrece Mafia II predecesorul.
Mafia II e intradevar o dezamagire...Dar nu pot spune ca mi-a placut Mafia I.Imi pare un joc anost,la fel ca toate jocurile care au legaturi cu GTA .
Gusturile..Mafia e jocul meu preferat, cred ca l-am terminat de cel putin 6 ori. Nu are nici o legatura cu GTA. Ala e sandbox, asta e mult mai restrictiv, chiar liniar. Dar e foarte bine pus la punct. Inceputul poate sa fie mai greu dar dupa ce te-a prins suficient de tare nu-ti mai da drumul.
1.Silkroad ($ lunar)
2.Counter Strike 1.6 (pro-gamer)
3.StarCraft II Wings of Liberty (pro-gamer)
4.Age of Empires II (pro-gamer)
5.FIFA 2011
6.Path of Neo
7.Need for Speed (o parte din serie)
...........
sergiuseling
24 May 2011, 21:04
Și mie mi-a plăcut destul de mult Mafia. De fapt Mafia, Syberia și Age of empires sunt singurele jocuri pe care le-am jucat care să nu fie cu sporturi sau curse.
Și în general nu prea mă joc chiar deloc, dar L.A. Noire chiar pare interesant, mai ales că-mi plac filmele noir și am auzit că se poate juca în totalitate alb-negru.
N-a apărut nici la emag, nici prin supermarketuri, dar cred că îl voi lua numai așa că-mi place atmosfera de film noir.
danonino
24 May 2011, 21:15
Mafia II..as vrea sa zic ca a fost o dezamagire, dar oricum nu ma asteptam sa se ridice la nivelul primului. Nu se compara, doar la grafica isi intrece Mafia II predecesorul.
Am jucat frugal Mafia 2 pe la prieteni, eu am un pc slab dpdv moral. Nu produce aceeasi senzatie ca Mafia 1.
In Mafia 1 eram acaparat de poveste, de personaje.Ce-i drept, si actiunea se petrecea in alta perioada.
Ai jucat Star Wars Knights of the Old Republic?
Damn it, saptamana asta l-am scos, dar nu se intelege bine cu Windows 7. Mi-as fi dorit mult sa-l joc. Oricum, am inteles ca seamana destul de mult cu Mass Effect (doar amebele-s produse de Bioware) si pe asta l-am jucat (Mass Effect 2).
LE:Sergiu, daca ti-a placut Syberia incearca si The Longest Journey.
danonino
24 May 2011, 23:53
Nu stiu cum e Mass Effect. Am adus vorba de joc intrucat are o poveste absolut senzationala, a carei rezolvare sau parcurs nu are monotonia celei din Mafia, aici, modurile de rezolvare, cat si rezultatele, sunt numeroase.
... si pe asta l-am jucat (Mass Effect 2).
Un joc foarte bun,mi-a adus putin aminte de Gothic 3 un erpegeu bunicel dar obositor...
Danonino, monoton nu e tocmai cuvantul care descrie cel mai bine povestea din Mafia (da, tu nu ai nici o influenta asupra ei, dar asta nu inseamna ca e plictisitoare). E o poveste clasica despre lumea mafiei si valorile ei, dar povestita foarte bine (cut-scenurile sunt excelente).
Din ce zici tu despre KOTOR, e exact ca Mass Effect 2. Din seria Gothic am incercat doar Gothic 2. Unul din cele mai grele jocuri care mi-au trecut prin mana. Singurul la care m-am ratacit fara o harta:))
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.