PDA

View Full Version : The What-the-heck topic

Pitbull
27 Jan 2010, 15:51
EXCELENT!!!
Acest topic 100% inutil si irelevant, care-si putea gäsi oricând un rost aciuit sub fusta altuia ("Copy-paste-uri..." "...viata bate filmul", si altele la fel de elastice), este exact argumentul de care aveam nevoie!
Cinemaniacule, Gloria sau Stefan: fiti asa de buni si trimiteti-l într-un loc mai potrivit - dar nu înainte de a uni cele trei topicuri politice: "Politica", "Prezidentiale..." si "Da' eu cu cine votez". Apoi, deschideti-l si pe cel cu prognozele Globurilor de Sur (eventual, updatându-i titlul), a cärui încuiere abuzivä a necäjit-o pe Corinka; fäcând-o sä se räzbune pe Prezidentiale).
O rugäminte: faceti-o imediat ce cititi acest mesaj (din moment ce nu existä nici un motiv de ordin regulamentar, moral, logic, legal, constitutional sau tinând de drepturile omului), care sä vä opreascä, dupä care haideti sä discutäm, în topicul aferent de la Condicä, despre un paragraf al regulamentului care sä consfinteascä aceste contingente; ca sä nu mai avem, pe viitor, asemenea situatii. Uite, pânä uniti voi topicurie, eu încep deja o ciornä de amendament.

Prospero
10 Feb 2010, 19:50
.... ^

Hai ma ce naiba au facut publica inregistrarea telefonica? Pe-a lui Michael Jackson ai gasit-o pe undeva?

Cinemania
12 Feb 2010, 10:13
Pareri? As pune-o pe Ilsa s-o scarmene un pic.

Neuptolem
27 Mar 2010, 22:20
Check this out: un thread inutil, deschis de un forumist inutil intr-o sectiune aproape inutila.
Ei-ei, dar si buruienile crescute langa sosele pot servi uneori ca fundal intr-o fotografie reusita.

vlad4s
31 Mar 2010, 22:02
Eu de nush cate ori zic what the heck sau fuk cand ma uit la parodii.Au alea niste faze...:-O =)) :-? >:) :D