PDA

View Full Version : Pe urmele lor...

corinka
07 Jan 2010, 10:00
Acum trei ani am fost pe Insula Skiathos. Am aflat ca, mai recent, acolo au avut loc filmarile la Mamma Mia. In Corfu este un loc numit "Laguna albastra", dar inca nu sunt lamurita daca acolo au avut loc filmarile pentru Laguna albastra.
Ce locuri de filmare celebre cunoasteti? Ati calcat pe urmele unor celebritati din lumea filmului? Povestiti, vindeti ponturi. Ma gandeam sa merg in Creta la vara. Stiti niste locuri bune de filmare pe acolo?:D Si asemenea locuri pot constitui atractii turistice.

Gospin
07 Jan 2010, 19:08
Corinca esti o norocoasa! Cat despre Creta e superba, vreau sa ajung si eu intr-o buna zi.
Sunt innebunit dupa recifuri, in special. Apa este cea mai mare satisfactie a mea.
Din cate am citit Laguna Albastra nu s-a filmat in Corfu, oamenii au platit ca sa ajunga acolo, sa vada golful, sa se bucure si au gasit altceva! In Corfu este si hotel "Blue Lagoon" si tot ce vrei ca sa para minciuna...credibila.
Laguna Albastra s-a filmat in Fiji, un loc in care mi-am propus sa ajung de cand am vazut filmu' si poate peste vreo cativa ani .. buni o sa fiu acolo :)

Judex
07 Jan 2010, 23:43
La Floresti, Prahova a fost cineva? S-au filmat cateva dude plus zeci de clipuri. :D

Nikolle007
07 Jan 2012, 22:35
Eu am fost la Castelul Huniazilor, presupun k multi ati mai fost acolo. Ei bine, la Castelul Huniazilor din Romania s-au filmat : "Transylmania" si ''BloodRayne''