View Full Version : colaborari regizori/actori
manwithamoviecamera
30 Dec 2009, 13:35
in topicul acesta as vrea sa discutam putzin despre divershi regizori/actori, regizoare/actritze, regizori/actritze, shamd.
shtie cineva de ce tim burton nu a colaborat cu jim carrey cam never? e ceva la mijloc? a abandonat proiectul believe it or not iar colaborarea cu jim carrey a picat. mie imi plac amandoi, cred ca ar fi facut un rol mai bun carrey in charlie, in locul lui depp.
Eu unul innebunesc cand aud termenul 'regizoare'. Suna ca dracu'!
manwithamoviecamera
30 Dec 2009, 13:46
n-ai decat sa innebuneshti, dar la cafenea, nu aici unde eshti offtopic.:-&
Pai poate ar fi cazul sa corectezi tu inca din prima.
manwithamoviecamera
30 Dec 2009, 13:55
in topicul acesta as vrea sa discutam putzin despre divershi regizori/actori, regizoare/actritze, regizori/actritze, shamd.
shtie cineva de ce tim burton nu a colaborat cu jim carrey cam never? e ceva la mijloc? a abandonat proiectul believe it or not iar colaborarea cu jim carrey a picat. mie imi plac amandoi, cred ca ar fi facut un rol mai bun carrey in charlie, in locul lui depp
:D restul offtpicurilor vor fi ignorate.
Ai putea la fel de bine sa faci un topic intitulat 'Sa invatam mersul pe jos fara profesor'. :D
manwithamoviecamera
30 Dec 2009, 14:05
Ai putea la fel de bine sa faci un topic intitulat 'Sa invatam mersul pe jos fara profesor'. :D
tzin sa atentzionez moderatorii ca acest individ intra pe acest topic sa scrie doar offtopic. probabil din plictiseala.
Tin sa atrag atentia moderatorilor ca suntem pe un forum de cinema si individul care se lauda ca are o camera de filmat creeaza un topic eminamente tautologic: orice film de fictiune reprezinta (si) rodul unei colaborari intre regizori si actori.
manwithamoviecamera
30 Dec 2009, 14:12
Tin sa atrag atentia moderatorilor ca suntem pe un forum de cinema si individul care se lauda ca are o camera de filmat creeaza un topic eminamente tautologic: orice film de fictiune reprezinta (si) rodul unei colaborari intre regizori si actori.
sa inchida cineva topicul asta. promit sa nu mai deschid altele pe acest forum, in atare conditzii. ma interesa daca a existat sau va exista vreo colaborare burton-carrey.
inca o data, topicul poate fi inchis sau shters. nu am chef de alte explicatzii sau de dialogul surzilor.
corinka
30 Dec 2009, 14:16
Poate ca anumite colaborari (nebazate pe relatii de familie sau de prietenie) se datoreaza faptului ca oamenii s-au obisnuit sa lucreze unii cu altii si nu au nevoie de schimbare. Pana la urma, si in firme colegii se obisnuiesc unii cu altii, cu stilul de lucru si prefera sa continue colaborarea.
Colaborari notabile (nu numai notorii, ci si de durata): Kurosawa - Shimura si Mifune, Burton - Bonham Carter si Depp, A. Kaurismaki - Outinen si Pellonpaa sunt primele care imi vin in minte.
Christopher Nolan cu Christian Bale se pune? :)
manwithamoviecamera
30 Dec 2009, 14:22
daca esti moderatoare cum ramane cu offtopicele individului de mai sus? chiar daca tzi-e coleg de forum, cred ca a aberat prea mult.
nu doream o enumerare a colaborarilor intre regizori si actori, shtiu si eu sa caut pe google, mersi frumos.
am intrebat daca shtie cineva de ce nu a colaborat burton cu jim carrey, sau daca vor colabora, ultimul lor proiect a fost abandonat de regizor. carrey era mult mai potrivit in animite roluri decat depp, cu notabile exceptzii. insushi jim carrey ar fi scris pe site-ul sau ca i-ar fi placut sa joace in alice in wonderland.
nu ma intereseaza nici colaborarile bazate pe prietenii, nici actorii fetish, am vazut ca exista un astfel de topic pe undeva. doream sa se discute despre colaborari mai putzin realiste, dar posibile, in functzie de preferintze personale.
dar cum am scris inainte, topicul poate fi inchis;)
in topicul acesta as vrea sa discutam putzin despre divershi regizori/actori, regizoare/actritze, regizori/actritze, shamd
Atunci cand deschizi topicu' spune exact ce vrei, ca tu cu gurita ta ai zis mai sus despre ce sa vorbim!
Vezi, Coco, la ce te expui? Era de ajuns sa ii atragi atentia, dar tu i-ai raspuns...:D
sa inchida cineva topicul asta. promit sa nu mai deschid altele pe acest forum, in atare conditzii. ma interesa daca a existat sau va exista vreo colaborare burton-carrey.
inca o data, topicul poate fi inchis sau shters. nu am chef de alte explicatzii sau de dialogul surzilor.
Nu trebuie sa te superi atit de repede, da si tu un pic dovada ca ai o anumita deschidere spre dialog. Daca te interesa doar colaborarea Burton - Carrey, puteai sa pui eventual o intrebare in alta sectiune a forumului despre chestia asta. Credeam ca ai deschis topicul pentru a discuta despre colaborarea regizor - actor fetis. Era o tema interesanta de discutie. Pentru o singura nelamurire, nu trebuie deschis un topic...
Nu are rost sa te superi, mai ales pe oameni care stiu ce vorbesc - si crede-ma, respectivii se pricep la cinema mult mai bine decit noi...;)
Windom a observat foarte bine - si eu am crezut ca este vorba despre colaborarea dintre diversi regizori si actorii lor fetis. Un exemplu la indemana este o relatie destul de proaspata - cea dintre Scorsese si Di Caprio.
In fine, chiar ar putea deveni un topic interesant, nu stiu de unde atatia nervi doar pentru ca m-am legat inca din start de folosirea termenului 'regizoare'. Chiar daca e corect lingvistic, nu suna tocmai placut.
manwithamoviecamera
30 Dec 2009, 15:03
Nu trebuie sa te superi atit de repede, da si tu un pic dovada ca ai o anumita deschidere spre dialog. Daca te interesa doar colaborarea Burton - Carrey, puteai sa pui eventual o intrebare in alta sectiune a forumului despre chestia asta. Credeam ca ai deschis topicul pentru a discuta despre colaborarea regizor - actor fetis. Era o tema interesanta de discutie. Pentru o singura nelamurire, nu trebuie deschis un topic...
Nu are rost sa te superi, mai ales pe oameni care stiu ce vorbesc - si crede-ma, respectivii se pricep la cinema mult mai bine decit noi...;)
te rog foarte mult, nu stiu ce intelegi tu prin deschidere la dialog. poate potzi fi atat de deschis sa mai dai si tu niste indicii din cand in cand la recunoaste personajul, mai ales ca in imagine se a fla nu stiu ce sunetist, sau tehnician;)
da, m-am gandit la ce-ai scris, am cautat topic cu tim burton si n-am gasit, probabil ca e pe undeva. am vrut sa pun intrebarea la vreau sa shtiu, dar ma gandeam ca va trece neobservata si ca discutzia , daca va fi, dar n-a fost, va atrage si alte subiecte din sfera, era o discutzie sa zicem, subversiva, nu fortzata.
despre actorii -fetish , am scris mai sus, ma pot informa pe google si exista deja topic, dar n-ai citit cu atentzie.
Nu are rost sa te superi, mai ales pe oameni care stiu ce vorbesc - si crede-ma, respectivii se pricep la cinema mult mai bine decit noi...;)[/
nu ma supar, am vrut doar sa fiu intzeles ca nu-mi place sa pierd vremea cu troli care spameaza aiurea.
ca respectivii se pricep mai bine la cinema decat noi, m-as indoi, cu mici exceptzii, nu dezvolt complexe de inferioritate nici macar virtuale.
si fiecare a scris ce a vrut pe topicul asta , dar nimeni nimic despre ce a creat burton, cum ar fi putut colabora cu jim carrey, daca depp a dat-o in bara cu anumite roluri ale lui burton, cum ar fi charlie , si daca exista si alte posibile colaborari regizori/actori. asta spune ceva.(:|
Hai ca devii enervant. Daca tii de coarne la OTV nu inseamna ca te si pricepi la cinema. Mai bine ai modifica titlul incat sa se inteleaga ce vrei exact.
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95055
In spiritul Sarbatorilor va urez un sincer Calm fratilor!
manwithamoviecamera
30 Dec 2009, 15:17
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95055
In spiritul Sarbatorilor va urez un sincer Calm fratilor!
este exact ceea ce nu doream sa discutam aici. poate nu m-am facut intzeles, dar am explicat in vreo trei postari deja. mai sus putzinB-)
corinka
30 Dec 2009, 16:25
Poate ca Burton si Carrey or fi diversi regizori si actori, dar actrite sau regizoare in niciun caz. Din prima ta postare nu reiese ca doreai sa te limitezi la Burton si Carrey.
Singura diferenta e ca in topicul Duet actor-regizor se vorbeste despre colaborari, iar aici despre posibile colaborari care nu au fost niciodata materializate, nu?
Iar la intrebarea de ce nu l-a ales Burton pe Carrey in locul lui Depp chiar nu stiu ce raspuns ai putea astepta!
De ce in Dogville a jucat Nicole Kidman si nu Cate Blanchett sau Naomi Watts?
Tim Burton si Johnny Depp
Herzog si Kiski
40 great collaborations in movies (http://www.empireonline.com/features/40-great-actor-director-partnerships/default.asp)
RomaniaMare
01 May 2010, 00:14
Leonardo DiCaprio și Martin Scorsese
Russell Crowe și Ridley Scott
Uma Thurman și Quentin Tarantino
Johnny Depp și Tim Burton
E.Floares
01 May 2010, 00:54
N-am prea mult chef acum sa discut, dar mentionez si eu perechile preferate:
Martin Scorsese-Robert De Niro
David Fincher-Brad Pitt
Tim Burton-Johnny Depp
Federico Fellini-Marcello Mastroianni
Christopher Nolan-Christian Bale
Terry Gilliam-Heath Ledger
Mel Brooks-Gene Wilder
Quentin Tarantino-Uma Thurman
Ridley Scott-Russell Crowe
Steven Spielberg-Tom Hanks
Werner Herzog-Klaus Kinski
Steven Spielberg - Harrison Ford
Ridley Scott - Denzel Washington
marius93
27 Jun 2010, 08:49
Mie imi plac foarte mult colaborarile dintre Johnny Depp si Tim Burton ;)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.