View Full Version : Ce v-a adus Mos Craciun?
illotempore2002
24 Dec 2009, 18:35
Mie un taior de tweed, esarfe multe, uscator de par, oje colorate si maine urmeaza partea a doua a cadourior.
Voi?
Cinemania
24 Dec 2009, 18:37
ce repede a venit la tine
io inca nici nu am instalat bradul
cred ca o vreme se va mai invarti in jurul blocului :D
Eu bradul l-am instalat acusica pe masuta din sufragerie. L-a impodobit mama simplu, dupa gustul meu. Cadouri - ies in seara asta intr-un pub si sper sa nu ma fac atat de praf incat sa-i daruiesc maica-mii o nora barmanita. :D
Pt unguroaica, zilele urmatoare. Pt. restul familionului - la fel.
PS
Cum topicul se numeste 'Ce v-a adus Mos Craciun' iar eu am spus ce aduc eu ca Mos Craciun, ar trebui sa precizez: mi-a adus un contract excelent din senin, de altfel motivul pentru care ies diseara in pub.
Pitbull
24 Dec 2009, 19:04
O devirusare perfectä a hardului, de n-a mai trebuit sä-l reformatez si sä reinstalez toatä sandramaua.
un flanel foarte simpatic pe care nici eu nu cred ca-l alegeam asa bine :)
keepwalking
24 Dec 2009, 23:27
cu riscul de a parea habotnic, va reamintesc ca sarbatorim nasterea lui Iisus Hristos, nu brandul Mos Craciun.
Defapt gresesti. Lucrul sigur despre 25 Decembrie e ca vine poponarul cu barba alba aka Mos Craciun. Nu e sigur ca Iisus s-a nascut pe 25 Decembrie. Unii ii sarbatoresc nasterea pe 6 Ianuarie.
PS: Perfect de acord cu tine cand zici ca nu intelegi mania cumparaturilor de Craciun! Pentru mine perioada asta inseamna cea mai urata parte din tot anul.
Pitbull
24 Dec 2009, 23:56
Iisus s-a näscut într-o cu totul altä perioadä a anului - nu se stie când, dar sigur era un sezon cald. In Galileea iernile sunt destul de friguroase pentru ca nici o femeie sä nu nascä într-un grajd.
Datele hibernale (dupä calendarele Iulian si Gregorian) au fost stabilite arbitrar, pe criterii de politicä religioasä, de consiliile ecumenice ulterioare cu câteva secole (regret, n-am retinut detaliile concrete).
cremaxx
25 Dec 2009, 00:33
Mie mi-a adus un brad impodobit,o reuniune cu cei dragi la parcul de distractii al Mos Craciunilor,un purcel de 100 de kg caruia o sa-i pap soricul sambata si multa multumire in sufletul meu. Iubesc craciunul si toata lumea trebuie sa simta la fel,asta vreau de la familia si prietenii mei si asta le ofer si eu.
Craciun Fericit!!!
N-am sa intru in dezbaterea cu daca si cand s-a nascut Isus... ;) Asa ca raman on-topic:
- o camasa
- "The Scarecrow" pe DVD
- plus ce o sa primesc de la prietena mea, daca binevoiesc sa ma deplasez pana la Oradea...
Ha, am primit si-o pereche de bocanci faini. Probabil ca sa nu mai cred ca mi-a dat papucii. :D
Lili1982
25 Dec 2009, 09:33
Iisus s-a näscut într-o cu totul altä perioadä a anului - nu se stie când, dar sigur era un sezon cald. In Galileea iernile sunt destul de friguroase pentru ca nici o femeie sä nu nascä într-un grajd.
Datele hibernale (dupä calendarele Iulian si Gregorian) au fost stabilite arbitrar, pe criterii de politicä religioasä, de consiliile ecumenice ulterioare cu câteva secole (regret, n-am retinut detaliile concrete).
Si eu iti impartasesc parerea dupa documentarea pe care am facut-o pe parcusul anilor trecuti... In mod sigur s-a nascut intr-o perioada calda, dar s-a mers pe alta premiza in scopuri nu tocmai onorabile !
On topic: The Hangover - pe DVD :D
Ultima carte a lui Marc Levy - Prima Zi
Multe dulciuri...
O bluzita roz bombon :))
Craciun Fericit dragi cinefili ! :-*
StefanDo
25 Dec 2009, 10:02
patine, la 12 le incerc :)
keepwalking
25 Dec 2009, 10:15
de acord ca 25 decembrie e o conventie in ceea ce priveste nasterea lui Iisus.
cum, la fel, 25 decembrie e o data arbitrar aleasa si pentru Mos Craciun.
dar, intre un brand coca cola si o sarbatoare crestina, o aleg pe ultima.
dar, na, intr-o societate de consum salbatic, superficiala, plina de fitze si dezradacinata, nu mai e loc si de lucruri sfinte.
halebardul
25 Dec 2009, 10:34
da, si cu filme cu Mos Craciun intr-un Mall
chiar ca "societate de consum salbatic, superficiala, plina de fitze si dezradacinata"
Jesus del Cerro!
illotempore2002
25 Dec 2009, 11:04
Chiar asa, Kepp, ce ne tot freci la cap cu Mosh Craciun care e consumist etc? Cand te numesti autorul unui film despre mos craciun in templul capitalismului pe nume mall?
keepwalking
25 Dec 2009, 11:19
halebardule si illotempore, de ce oare nu ma mira mesajele voastre? :)
halebardul
25 Dec 2009, 11:21
pentru ca sunt normale si apeleaza la o logica de bun simt?
Doar nu o sa va certati in ziua de Craciun nu? :-w
peace :)
Nu, or sa se certe in celelalte 364 de zile, respectiv 365. Alta idiotenie hidoasa care se intampla de Craciun e asta, ideea de a fi mai buni. Cu alte cuvinte putem sa fim in restul anului niste criminali, dar daca de Craciun suntem buni se rezolva totul.
miercuri
25 Dec 2009, 12:48
Unii ii sarbatoresc nasterea pe 6 Ianuarie.
6 ianuarie e tot 25 decembrie in calendarul vechi, dar data e oricum o conventie :P
Mie mi-a adus in sensul ca mi-am luat niste carti
Speak, Memory - Nabokov
Zapada de primavara - Yukio Mishima
L-am servit pe regele Angliei - Bohumil Hrabal (mama a primit filmul pe DVD :D )
O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri - Neagu Djuvara
si Generation Kill - Evan Wright pe care am luat-o de fapt pentru cineva, dar i-am tot dat tarcoale si ma gandesc sa o pastrez eu. E cartea dupa care s-a facut miniserialul HBO cu acelas nume.
pentru tata am luat o carte cu fotografii cu Bucurestiul in perioada 75-89 (http://www.compania.ro/index.php?id=33#c169).
Am mai primit doua rochii de lana si ceva chestii mai marunte. :)
Rapture
25 Dec 2009, 13:05
Bani :D .
illotempore2002
25 Dec 2009, 15:16
halebardule si illotempore, de ce oare nu ma mira mesajele voastre? :)
Ce e in neregula cu mesajele noastre?
tu esti ca maica-mea, lup moralist: imi zice sa ma las de fumat dar ea fumeaza un pachet pe zi de la 14 ani (:|
Bani, bani, cateva telefoane de la rude/cunoscuti si o sticla de Jagermeister ;)
Pitbull
25 Dec 2009, 22:22
Päcat cä unora nu le-a adus si un exemplar din "Drumul spre iad e pavat cu bigotism".
Disciple
26 Dec 2009, 11:27
2 tricouri cu Jimi Hendrix,unul cu John Lennon si multa ciocolata.:D
Chambord
27 Dec 2009, 18:33
- un aspirator Philips meseriash :P (nu va radetzi, m-am mutat in casa noua acum 2 luni and I need this kinda stuff)
- un tablou photo art foarte fancy
- "A tale of love and darkness" de Amos Oz
miercuri
27 Dec 2009, 18:46
- "A tale of love and darkness" de Amos Oz
eu am primit-o p-asta de Craciunul trecut :P
felicitari pentru aspirator si casa!
Disciple
27 Dec 2009, 19:32
Plus un bilet la "Avatar" -IMAX pe care l'am onorat azi.:D
Chambord
28 Dec 2009, 08:59
felicitari pentru aspirator si casa!
saru'mana :)
Am citit cateva pagini din carte si imi place. L-am vazut pe Amos Oz denuntand raidurile isreliene in Gaza drept crime de razboi si sustinand solutia celor 2 state in Palestina. E open-minded si sunt interesat sa il citesc.
shadowofnight
03 Jan 2010, 00:17
Daca cumva mai intereseaza pe cineva, eu am primit doua carti:D
paul_aramis
03 Jan 2010, 02:10
he-he, 300 de blank-uri DVD+R, 50 DVD+R DL şi 50DVD+RW.
başca un cufăr-dulap pentru colecţie. nu mă întrebaţi cât a costat, că nici acum nu ştiu dacă să mă bucur sau să plâng după bani.
PS şi primul CC. tot nu am scăpat fără :D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.