PDA

View Full Version : Cinematograful meu

Gloria
20 Oct 2009, 13:37
Iata aici un loc dedicat exclusiv cinematografelor si salilor de cinema preferate. Ne plac fie pentru ca sunt in proximitatea casei noastre, fie pentru ca ofertele de bilete sunt super tentante. Sau pentru ca pur si simplu ne simtim foarte confortabil acolo.
Aici poate fi si zidul plangerii pentru cei care nu au un cinematograf in orasul lor. Oricum, reteaua Cinema City e in dezvoltare; noi orase sunt vizate pentru deschiderea de cinematografe.

Kramer
07 Nov 2009, 19:39
Nici in Targoviste nu exista cinematograf!Ultimul film vazut la cinematograf a fost Cititorul in Gradina de Vara din Costinesti.

Oricum, reteaua Cinema City e in dezvoltare; noi orase sunt vizate pentru deschiderea de cinematografe.

Ai idee care sunt orasele alea?

Kourt...
14 Dec 2009, 19:30
Nu prea cred k se afla si Dambovita pe harta lor de cinematografe....

PoliFanAthic
17 Dec 2009, 12:55
Hm, dintre toate cinematografele la care am fost pana acuma

RO:
- Cinema Capitol (defunct)
- Cinema Studio
- Cinema Timis
- Cinema City Timisoara
- Hwood Multiplex Buc

Germania:
- Sony Center Berlin

Austria:
- Haydn (Viena)

UK:
- Odeon Maidstone
- Odeon Canterbury
- Cineworld Ashford
- Vue West End
- Odeon Leicester Square
- Odeon West End
- Empire Leicster Square
(ultimele patru Londra)

Belgia:
- Kinepolis (Bruxelles)

+ alte cateva cinematografe in Austria (Graz), Germania de care nu-mi aduc in mod anume aminte

Cel mai impresionant a fost Odeon Leicester Square (cu vreo 1700 de locuri), dar cel mai mult mi-a placut la Empire - imagine imaculata, confort deoesbit.

Acuma, fiind amplasat mare parte din timp in zona Bocsei, tot ce vad este o cladire darapanata care, candva, gazduia evenimentele cinefilice din oras. Dar ce cladire frumoasa!

cremaxx
21 Dec 2009, 18:31
Stiti cumva: se da filme si in ziua de Craciun? Program cinema Pitesti
Vineri, 18.12.2009 - Joi, 24.12.2009

Mi-e lene sa sun.........:P

miercuri
21 Dec 2009, 19:14
Mie mi-e foarte drag Studio pentru ca de obicei se mentine oarescum mai arthouse. Si Europa la fel, iar acolo unde mai chiuleam in liceu dimineata si unde nu prea era niciodata nimeni in sala. Conditiile nu sunt cele mai bune, dar nu m-a deranjat nimic nicioadata.
Imi place si CinemaPro pentru ca are conditii ca la multiplex, dar e fix in centru.

Wonka
30 Dec 2009, 16:46
Oricum, reteaua Cinema City e in dezvoltare; noi orase sunt vizate pentru deschiderea de cinematografe.

Ai idee care sunt orasele alea?

Da , o idee , Baia-Mare , sept. 2010 deschiderea oficiala a mall-ului cu tot Cinema City , 6 sali , abia astept:)

Gloria
06 Jan 2010, 17:49
Un mafiot la Hollywood, joi la Hollywood Multiplex (Bucuresti)

Joi, 7 ianuarie 2010, începând cu orele 19:30, spectatorii au ocazia să-i urmărească pe John Travolta, Danny DeVito, Gene Hackman şi alţi actori consacraţi în comedia savuroasă Un mafiot la Hollywood. Chili Palmer (John Travolta) este recuperator de datorii pentru un şef mafiot şi este trimis la Hollywood pentru a încasa nişte bani restanţi. Aici îl cunoaşte pe Harry Zimm (Gene Hackman), un producător de filme horror cu buget restrâns. Şi astfel, Chili observă că aptitudinile sale mafiote se potrivesc perfect pentru ceea ce a vrut dintotdeauna să facă: să producă filme.

Proiectarea filmului la Hollywood Multiplex se face în cadrul proiectului Movie Madness, iniţiat de Canalul MGM Channel. Cele mai bune filme clasice au rulat la cinematograful Hollywood Multiplex – Mall Vitan (Bucureşti) de pe 1 octombrie 2009.

Cu peste 80 de ani de experienţă în producţia de filme, MGM reprezintă un brand legendar în lumea divertismentului, având cea mai mare şi modernă bibliotecă de filme de la Hollywood. În 2010, MGM Channel şi-a propus să vină cu o nouă înfăţişare şi un conţinut mai bun pentru cinefili.

În prima şi a treia JOI a fiecărei luni, cei care trec pragul cinematografului Hollywood Multiplex în ianuarie 2010 vor savura cele mai bune filme clasice de a MGM, cu distribuţii de excepţie.

paul1ca
06 Jan 2010, 17:58
Cinema Patria,probabil cel mai panarama cinematograf din tara.Ruleaza filme de acum 6-7 luni,si e un frig de crapa pietrele inauntru.

Gloria
06 Jan 2010, 18:05
Ei, cum asa? Eu am vazut cu 10 ron filmul 2012 chiar in week-endul in care s-a lansat; am si scris despre asta:
http://www.cinemagia.ro/stiri/cu-8-ron-vezi-apocalipticul-2012-14017/

paul1ca
06 Jan 2010, 18:48
Da,a fost si sora mea...dar ia incearca sa vezi ce film ruleaza saptamana aceasta.GI JOE RISE OF THE COBRA...c'mon.

Gospin
07 Jan 2010, 19:22
Ce pot sa spun?
Cinema Patria din Craiova e foarte slab fata de altele.
Ultimul film vazut la cinema a fost Avatar.
Nu pot spune ca a fost frig, dar nici cald!
Floricele pe jos cat cuprinde, si multe altele.
Dar de', stiti cum e : rau cu rau, da'i mai rau fara rau!

civanescu
17 Jan 2010, 12:51
Salut,

Nu am gasit la search nimic asemenator si as vrea sa fac un top al calitatii salilor de cinema.
De ce ? Fiindca nu am mai fost de foarte mult timp la un film, si simt nevoia sa am parte de o amintire placuta dupa ce ma duc acum. Vreau sa ma duc sa vad ce e cu atata criza cu Avatar asta, ca am inteles ca pe partea vizuala este deosebit.

Ca atare m-ar interesa sa fie 3D :). Si am inteles ca subtritrarea la IMAX lasa de dorit, si e indicat sa vezi intr-o sala normala.
M-am gandit ca ar fi interesant sa ne dam cu parerea asupra urmatoarelor aspecte:
- Calitatea proiectiei si a pozitiei in sala fata de ecran.
- Calitatea sunetului
- Confortul scaunelor
- Calitatea serviciilor si a logisticii

Astept parerile voastre.
Bye
Keos

paul_aramis
17 Jan 2010, 14:08
cică ăsta ar fi foarte bun. uite adresa şi numărul de telefon:
300 Parkway Drive, Lincolnshire, IL (800) 326-3264

cremaxx
17 Jan 2010, 14:13
Daca nu ai mai fost de mult la film poti sa te duci la orice cinematograf vrei tu.O sa ramai surprins cate s-au schimbat in ultimii ani in salile de cinema.

Recomand un film de aventura,fantastic....ceva fantome(avatar,printul persiei)

civanescu
17 Jan 2010, 17:50
cică ăsta ar fi foarte bun. uite adresa şi numărul de telefon:
300 Parkway Drive, Lincolnshire, IL (800) 326-3264

Nu-mi place cel care l-ai propus tu fiindca trebuie sa fac escala. Si oricum nu ai adus detaliile care mi le doream eu.

Deci sarind pe diversele sfaturi si idei care mi le propuneti eu zic ca este un loc bun pentru toata lumea sa evalueze calitatea salilor de cinema in care mergem zi de zi.

Gloria
18 Jan 2010, 18:01
eu am vazut avatar la Imax si nu au fost probleme cu subtitrarea; la the light mi s-a parut foarte luminos ecranul; sau poate datorita ochelarilor 3d mai buni decat la alte cinema-uri - mi s-a parut o claritate mult mai mare decat la alte cinematografe digitale; la starplex au cele mai faine scaune din toate cinematografele - din piele, te afunzi in ele; la Studio au renovat si e foarte placut - am fost acolo la festivalul Cinemaiubit; la Patria poti vedea cu 10 lei Avatar in conditii onorabile. Cel mai des merg insa la Movieplex, e peste drum de mine. La Hollywood Multiplex sunt niste tipi draguti la popcorn. Asa, acum mai spuneti si voi.

paul_aramis
18 Jan 2010, 18:28
Nu-mi place cel care l-ai propus tu fiindca trebuie sa fac escala. Si oricum nu ai adus detaliile care mi le doream eu.
păi găseşti detaliile la http://www.imax.com/

pipes
18 Jan 2010, 19:08
sa zicem si noi:
starplex - la inceput am mers sperand sa evit aglomeratia. a mers. doar 2 saptamani. dar am intampinat o logistica de imi era mie rusine, coada la bilete, ochelari 3D nesigilati.... scaunele or fi de piele, dar cu uleiul de la popcorn de pe 3 perechi de pantaloni ce ne facem.... nici 3D-ul nu m-a dat pe spate. :) in fine. in lipsa de altceva, merge. cam cinema de cartier.
movieplex - departe de mine, mers mai rar, vazut primul 3D aici (acum vreo 2 ani), parca oleaca mai confortabil decat la HM. in rest - ok. Nu cunosc detalii despre sala lounge (in afara de ce e afisat pe site).
hollywood multiplex - prima iubire, nu se uita. facand abstractie de majoritatea pelerinilor, a unor mici discrepante la casele de bilete si de cozile la popcorn - mi se pare unul dintre cele mai bune locuri de vizionat filme din Bucuresti, daca nu cel mai bun. RealD sau cum ii zice a dat bine la vizionari.
cinema city - aici nu am fost decat la IMAX. neavand alternative, asta avem cu asta defilam. improvizatii la subtitrari (cred ca era o improvizatie), haos cu bauturile (de vreme ce e voie cu ele....), cam complicata evacuarea salii si am impresia ca nici nu exceleaza la ingineria salii. Per total - merge. Eu cu biletele rezervate online nu am avut probleme. Se recomanda un act de identitate la purtator. Despre restul salilor si VIP nu cunosc. Poatre ne ofera altcineva detalii.
patria - pentru cei care studiaza in zona - mana cereasca! decent.
cinema pro - vazut ceva film romanesc acolo - nebuneli d-astea de presa - zona buna, calitate ok, nu stiu daca suporta 3D (posibil).
cotroceni - pe vremuri mergeam si acolo. sala intima. nu mai stiu ce s-a intamplat cu ea.
light cinema - nu am ajuns pana acolo. sunt curios cum se prezinta asa-zisul "6D".

Gloria
19 Jan 2010, 16:16
Trebuie sa incerci 6D-ul ; e super palpitant; iti recomand filmul cu casa bantuita si pe cel cu mina. Hm, m-am hotarat; la salariu mai fac o tura la filmele 6 D.

robertexe
20 Jan 2010, 13:05
nu cred ca biletu e asa de scump, asta vara la mamaia era 25ron la 7D asa scria mare pe afis. a fost ok filmu mai putin ca am fost stropit cu ceva nu stiu ce si aerul ala care tot il baga pe la picioare era prea violent:) aa si scaunu s-a miscat tot timpul filmului adica 25min deci nu stiu cum sunt astea din bucuresti dar eu m-am convins de un cinema 7D 6D sau fara numar D

thir13en
09 Feb 2010, 21:43
Incearca Haunted House 6D ! E cel mai bun dintre toate (care ruleaza, evident).

vave
12 Feb 2010, 12:41
nu cred ca biletu e asa de scump, asta vara la mamaia era 25ron la 7D asa scria mare pe afis. a fost ok filmu mai putin ca am fost stropit cu ceva nu stiu ce si aerul ala care tot il baga pe la picioare era prea violent:) aa si scaunu s-a miscat tot timpul filmului adica 25min deci nu stiu cum sunt astea din bucuresti dar eu m-am convins de un cinema 7D 6D sau fara numar D

Nu am fost la niciun 6-7D, totuşi tu, înainte să te duci, cam ce crezi că însemna acel 6D? Din câte ştiu diferenţele sunt tocmai lucrurile ce nu prea ţi-au convenit ţie.

omudindulap
13 Feb 2010, 14:51
Aveti idee daca se va (re)deschide un cinematograf la Braila?

movie4
16 Feb 2010, 19:54
hollywood multiplex , desi are ecranul cam mic
si cinema pro

Button
21 Feb 2010, 20:46
Eu in Galati am numai Cinema Tiglina (mai este cunoscut si sub numele de Cinema VIP) care da filme vechi de 2 luni. Astept sa se deschida in primavara la anu' mallúl de langa gara din Galati care va avea si un cinematograf Cinema City! (:|

BLACK-SPIDER
10 Mar 2010, 20:47
Nici Sibiul nu sta mai bine, e un singur cinema si nici acela nu e prea stralucit, de multe ori vin filme aiurea :( . Si s-a mai deschis si un asa zis cinema 3d la mall, dar nu am ajuns inca pe acolo si oricum da filme de anul trecut.

vave
10 Mar 2010, 21:04
Si s-a mai deschis si un asa zis cinema 3d la mall, dar nu am ajuns inca pe acolo si oricum da filme de anul trecut.

Exact din cauza asta nu am reuşit să ajung să văd un film acolo. Acela a fost argumentul la care nu am mai putut să mă împotrivesc. :(

SoX
10 Mar 2010, 23:05
In Cinema 7D de la Chetrishica poti vedea pe tot parcursul lui Martie filmulete de 15-20 min cu 5 Lei biletul.

pipes
11 Mar 2010, 10:52
fashe pinalti redusheri shinefililor? she palpitant! enjoy!
inca n-am testat 5D, 6D sau mai nou 7D-ul. oricum sunt impotriva acestor titulaturi false.....

vlad4s
31 Mar 2010, 20:21
mie imi place mult Hollywood Multiplex,dar acolo ma mai enerveza uneori auzul si suunt multi oameni care vb.In rest e destul de ok!
Asa un super cinematograf este Starplex la Iris shopping center.
De ce?
Pai are scaune din piele,super auz si imagine,mancare buna si preturi destul de bune!>:)

vlad4s
31 Mar 2010, 20:25
Pipes 5d,6d,7d si 4d sunt de distractie!Adik nu e un film ca lumea!Am fost si eu la 7D si m - am distrat.Am fost la Haunted house si sunt efectele 3D cu ochelari!Ce e nou,si de aceea il numesc 7D este ca atunci cand sare apa te uda putin,cand e un mostru sau ceva te pisca o chestie la picioare etc.Deci mai mult de distractie!B-)

Neuptolem
31 Mar 2010, 23:25
Vlad, la 16 D ai fost??
Sa nu te duci! Daca vezi Predators s-ar putea sa nu mai iesi din sala!

copila_satanista
01 Apr 2010, 08:35
hai ma ca are un stil simpatic :)) imi tot ridica un zambet in coltul gurii

Animalutz10
18 Apr 2010, 15:43
Pai la The Light Cinema din Liberty Center au preturi exagerat si stupid de ridicate la floricele asa ca imi place Cinema City Cotoroceni!

Liviu-
18 Apr 2010, 18:10
De obicei lumea se duce la cinema ca sa se uite la filme, nu sa manance. Eu nu sunt consumator de floricele la cinema asa ca ies mai bine la The Light unde biletul e mai ieftin... Nu stiu pretul pe consumabile la Cinema City, dar la bilete e cel mai scump.

Animalutz10
19 Apr 2010, 12:49
Ma rog eu cand ma duc la The Light Cinema ma si oftic cand ii vad pe aia cum baga in ei la floricele iar eu nu mai am bani...

pipes
19 Apr 2010, 18:22
Nu am inteles exact motivul sau daca ar fi ceva de comentat. Va aduc la cunostinta doar ca sa sa evitati a face un drum degeaba pana acolo.
Ori au cedat ori fac imbunatatiri..... :)

"Buna seara,

Rezervari anulate
Incepand cu data de 19.04.2010, proiectiile cinematografice in cinematograful Starplex sunt suspendate.

Cu respect,

S....... Pas...........
Asistent Manager
SC Starplex SRL
Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 33 A
sector 3, Bucuresti
021.30.40.200"

vlad4s
11 May 2010, 22:25
Deci hai sa vedem care e cel mai bun cinematograf!Stiti Point game?Ei bine o sa facem exact ca acolo.Pt cei care nush o sa avem o lista de cinematografe fiecare cu 10 puncte si trebuie sa luati un punct la de la un cinematograf si sa il punem la altul.Deci:

Hollywood Multiplex 10
Cinema City 10
Cityplex 10
Movieplex 10
Starplex 10
The light cinema 10
Baneasa drive in cinema 10
Cinema PRO 10
si my move:
Hollywood Multiplex 11
Cinema City 10
Cityplex 10
Movieplex 10
Starplex 10
The light cinema 10
Baneasa drive in cinema 10
Cinema PRO 9
Let's see who will be the winner

CristinaRMC
24 May 2010, 20:26
Preferatul meu este Hollywood Multiplex. Nu este chiar aproape, dar m-am obisnuit sa merg acolo, plus au nachos cu branza super buni :P

Jumperr
17 Jun 2010, 10:00
Dupa cum am citit,se observa ca foarte multa lume prefera Hollywood Multiplex,motivele? :D

Amantul_Taciturn
17 Jun 2010, 23:41
Cinema Studio.

vlad4s
25 Jun 2010, 22:31
Jumperr defapt si eu preferam Hollywood Multiplex dar in ultima vreme am fost la Sun Plaza la Cinema City si conditiile sunt foarte bune si acolo si au preturi mai mici fata de HM.

fleurdelautomne
26 Jun 2010, 16:31
Cinema Studio pentru ca e in centru, aproape de casa, e relativ la curent cu ultimele aparitii si pentru ca difuzeaza de cateva ori pe an filme de la festivaluri internationale

marius93
29 Jun 2010, 18:19
In Oradea, exista doar Hollywood Multiplex-ul, asa ca nu prea ai de unde alege...:))

copila_satanista
30 Jun 2010, 08:23
Am fost la proaspat deschisul din Sun Plaza si e chiar fain mai ales ca pot sa ma duc si la filmele de la 12 npt pentru ca merg pe jos pana acasa :D crek o sa ramana de baza

omserios
06 Jul 2010, 19:43
In ordinea frecventarii: Studio, HM, Starplex, restul :D

Tare ma oftic ca nu prea ma misc si la Cinemateca sau la Institutul Francez.

alex_il_fenomeno
13 Jul 2010, 14:51
Eu sunt din Buzau si aici cinematograful este varza! Doar unul , in centru , Cinema Dacia , unde este o minune cand da filmul "Knowing" sau "Vicky Cristina Barcelona"! In general nu da cele mai noi filme aparute , public putin ....intr-un cuvant: durere de cap! #-o

Liviu-
13 Jul 2010, 14:53
intr-un cuvant: durere de cap! #-o

Nu sunt 3 cuvinte? :-/

alex_il_fenomeno
13 Jul 2010, 15:04
Ma rog , vorba vine ! :)

marius93
14 Jul 2010, 19:46
intr-un cuvant: durere de cap! #-o

Nu sunt 3 cuvinte? :-/
=))

vds
15 Jul 2010, 15:13
Deci ar fi asa: Elvira Popescu, NCRR, Studio, Union, Eforie, Europa, Scala (mai au momente bune). Motivul pentru care le-am ales este reprezentat de filmele difuzate. Am mai calcat si prin mall (Plaza, Vitan, Cotroceni), recunosc, dar... Nu e pe gustul meu, din foarte multe puncte de vedere :) .

marcusARCUS
18 Jul 2010, 18:23
Cityplex si Cinema City Cotroceni.

cornel
29 Jul 2010, 14:04
mie imi place sa merg la cinema Europa pentru ca se proiecteaza filme mai putin comerciale si nu ma intersectez acolo cu publicul care vine sa manance la cinematograf. si la Cinema Elvira Popescu se mai baga filme bune dar ecranul si scaunele cam lasa de dorit. mai mergeam la Cityplex dar cum orice mall a ajuns locul de intalnire al celor care fug de la scoala, prefer sa evit genul asta de distractie.

NaTyLuTz
29 Sep 2010, 11:08
Cinema City Sun Plaza .... e aproape :))

alexdan87
11 Oct 2010, 06:08
In Constanta este un singur cinematograf care sa spunem ca mai merita sa te duci pe la el, dar foarte slab. Imi place foarte mult sa merg in Cinema City - Cotroceni, la IMAX in primul rand. Cat despre 3Duri si filmele normale tot acelasi cinema il prefer, dar si Movieplexul. Am vazut o singura data un film 3D si la The Light Cinema, dar mi s-a parut slab comparativ cu cele mai sus mentionate. Norocosi bucurestenii ca au de unde alege. Ce alte cinemauri mai imi recomandati din capitala? Sa fie cel putin la acelasi nivel cu cel din Cotroceni sau Movieplex.
Multumesc anticipat

omserios
10 Dec 2010, 21:52
Cred ca voi face si eu un mic update al preferintelor, in sensul in care vizitatul cinematografelor din malluri a devenit o raritate; in schimb a crescut frecventa mersului la NCRR, iar la Studio a ramas constant :)

nascut_pentru_iubire
02 Jan 2011, 13:08
imi placeau la inceputul lui 90 cinematografele de la bvd Elisabeta. Era cinema Bucuresti, era cinema Lumina, era si Festival si Victoria transformat in Corso. Acesta a mai ramas doar restul sunt in paragina, mare pacat. Nu sunt fan malluri !Ce s azic sunt mai de moda veche (si)la acest capitol ...

copila_satanista
03 Jan 2011, 11:32
Caterink faza cu tichetele alea de razuit de la City Sun Plaza la care castigi sigur ceva - bilete gratis ori treburi de la bar

baly
04 Jan 2011, 22:26
M-am obisnuit sa merg la Movieplex din Plaza. E relativ aproape, conditii excelente. Cand mai ruleaza un film 3D interesant (Avatar, Shrek 4) sau 2D ( Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, Prince of Persia) incerc sa ajung la IMAX din Afi.

S-a redeschis si cinematograful din orasul meu natal, acela fiind Slatina. Ce pot sa zic, arata a nou, 2 sali de cinema, preturi relativ apropiate de cele din Bucuresti, popcorn-nachos, cam tot ce vrei ... o singura problema ar fi, salile cam micute (40 de locuri) iar sunetul se aude doar in 2 boxe, si a da, ecranul e foarte mic :))

G.Norbi27
05 Jan 2011, 12:54
Am fost in Costinesti la cinema 7d la "Haunted House" ,e super ;) . Cel mai tare cinematograf? Odeon Cluj :)

iiii
10 Jan 2011, 09:52
sincer sa fiu, eu merg la patria sau la studio de cele mai multe ori, pentru ca sunt foarte aproape de mine, dar cand vreau sa merg la un 3d, merg in afi.

sorina25
19 Jan 2011, 12:14
Aici am fost la The Light Cinema- frumos!
La Timisoara am fost la Cinema City regulat :)
\m/ :-bd

SNOWMAN34
19 Jan 2011, 13:26
Preferate: I-Max, H Multiplex, chiar Patria m-a surprins placut in vara cu niste nopti de filme romanesti.
De suflet: Studio Martin, rar, cand fac proiectii.
Fotolii din piele, masute, iti bei bautura, privesti...FUMEZI. :)

Monotone
19 Jan 2011, 13:29
Preferate: I-Max, H Multiplex, chiar Patria m-a surprins placut in vara cu niste nopti de filme romanesti.
De suflet: Studio Martin, rar, cand fac proiectii.
Fotolii din piele, masute, iti bei bautura, privesti...FUMEZI. :)

S T U D I O M A R T I N

Cel mai tare club de pe teritoriul carpato danubiano pontic

Preferabile: Samsung Imax / The Light

AND THE WORST CINEMA IS: CITYPLEX

Motivele sunt destule dar in principal pentru lipsa de profesionalism a Staff-ului, Murdaria dezgustatoare din sali (scaune patate, guma pe ele, si tot gunoiul lasat de cei care au vizionat filmele precedente este "ascuns" sub scaune), Sunetul infect si pentru ca toate filmele sunt titrate de catre gloata de tigani care intra pe gratis la cinema-ul din GipsyMall !

trups
25 Jan 2011, 01:04
cinema pro, este relativ aproape si cred ca cea mai buna alegere din zona centrala
Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, ocazional cand sunt prin zona respectiva ori cand vreau sa vad 2-3 filme intr-o zi.
corso- imi plac scaunele
studio- foarte rar, imi place sala, si acolo am vazut numai filme bune

kene
28 Jan 2011, 10:12
Ma scuzati pentru off-topic, dar nu stiam unde pot posta.

Pentru cei ce detin un card Hollywood Multiplex, cum pot afla cate puncte mai am pe el? :)

Manusa
09 Feb 2011, 17:07
mergi la casa de bilete la cinema Hollyood Multiplex si il dai sa iti zica cate puncte ai :), eu cel putin asa fac

Gebeleizis
01 Jun 2011, 19:43
Cinematograful meu favorit este Cinema City din Iulius Mall, Cluj-Napoca. Din toamna ma mut la Bucuresti. Imi recomanda cineva si mie un cinematograf bun ?

Lady_Skar
01 Jun 2011, 22:18
depinde ce intelegi prin bun.

Patria, Studio si Scala sunt pe la Romana si e cam ca in mall dar fara mall (YAY) ca dupa film poti sa te bagi la un KFC, un Burger King ceva, ca sunt toate in zona. La Studio baga mereu ALTE filme decat filme americane. Plus ca biletul cred ca e intre 10 si 15 lei ceea ce e rar in Buc. Daca mergi miercuri la Patria (unde de multe ori se baga premiera saptamanii) cu inca cineva atunci scapi cu doar 5 lei biletul which is awesome. Problema e ca scaunele nu sunt printre cele mai prietenoase dar macar au bufet.

Avoid the toilettes though.

Asa, preferatul meu este Cinema Pro care e la Universitatii. Sunt bilete putin mai ieftine ca in Multiplexuri, holul mare si incapator, vara e fain ca e racoare, au si nachos. Singura chestie e ca dau sonorul cam tare, sometimes, si 3D-ul la Cinema Pro suge pentru ca e si mai intunecat decat ala din Multiplex. For some reason.

Asa, in rest mai e Gloria care 100% cinema comunist, chiar nu stiu cum dracu supravietuieste. La ala ma duceam eu cand eram mica pentru ca e oarecum la mine in cartier.

Multiplexuri prin mall-uri evident. Daca trebuie NEAPARAT sa mergi la film la mall (BLEAH) atunci sugerez Cinema City Cotroceni din AFI Mall. Pentru simplul motiv ca au si Imax si au si cele mai multe ghisee de bilete si nu stai prea mult la coada, spre deosebire de Hollywood Multiplex din Vitan Mall, sau Movieplex din Plaza.

Gebeleizis
02 Jun 2011, 13:36
Mulțumesc pentru informații, care cu siguranță îmi vor prinde bine. Mai este un mic detaliu pe care l-am omis - la o înălțime de 200 cm m-ar interesa și gradul de confort al scaunelor și spațiul pentru picioare, sper că mă înțelegeți.
Am fost la un cinematograf în Cluj-Napoca unde a trebuit să stau mai mult în picioare, pentru că era un spațiu extrem de mic între mine și fotoliul din rândul din față. Dacă m-ați putea ajuta și în această privință, aș aprecia gestul.

Lady_Skar
02 Jun 2011, 14:27
O sa-l intreb pe seful meu care si el e pe la vreo 195-200 de cm in ce cinematografe se simte bine. :P

Gebeleizis
02 Jun 2011, 15:13
O sa-l intreb pe seful meu care si el e pe la vreo 195-200 de cm in ce cinematografe se simte bine. :P
Mulțumesc în avans.

Lady_Skar
02 Jun 2011, 16:22
Seful dixit:
Movieplex in Plaza Romania si Cinema City in AFI Center. Acolo a stat oki, mai ales in primul unde cica e super comod.

Liviu-
02 Jun 2011, 17:47
Mie mi se par ambele cam la fel, cu diferenta ca la Movieplex e cu 2 lei mai scump.

omudindulap
02 Jun 2011, 17:57
EUROPA :x In general, aduc filme necomerciale, majoritatea europene, doar 6 lei biletul, acum vreo 2 ani. Printre altele, am vazut acolo Caotica Ana si Paranoid Park. He, he, ce vremuri. Cat despre confort, nu stiu ce sa zic, la cei 170 ai mei, nu am avut probleme. :D

Socal
12 Aug 2011, 11:39
My fav Hollywood Multiplex si afi e dragutz

cosminlipsa
04 Oct 2011, 04:24
La capitolul cinematografe stam bine de vreo 2-3 ani
Partea bune este ca si la spectatori stam bine.
Sa o tinem tot asa

cosmin742000
08 Dec 2011, 18:22
Salile de cinema pe care le-am frecventat au fost:
Balada din Focsani , mort si ingropat din 2007 R.I.P.
Unirea din Focsani , mort si ingropat din 2005 R.I.P.
Cinemateca din Focsani , moarta si ingropata in 2003 R.I.P
Gradina de vara din Focsani moarta si ingropata din 1991 R.I.P.
Central din Bacau in timpul facultatii , nu cred ca mai functioneaza
Orizont din Bacau in timpul facultatii mort si ingropat R.I.P.
Forum din Bacau mort si ingropat din 1996 R.I.P.
Si mai era unu , in bacau unde am fost doar de 2 ori (din cauza ca erau f multi sobolani in sala) langa gara , nu mai stiu cum ii zice , si ala mort si ingropat din 96 , nu-i doresc R.I.P. , ca am avut experiente horror in el.

bremen1980
08 Dec 2011, 18:41
EUROPA :x In general, aduc filme necomerciale, majoritatea europene, doar 6 lei biletul, acum vreo 2 ani. Printre altele, am vazut acolo Caotica Ana si Paranoid Park. He, he, ce vremuri. Cat despre confort, nu stiu ce sa zic, la cei 170 ai mei, nu am avut probleme. :D

Acum este 5 lei biletul .Acolo am vazut recent Drive si Melancoolista

aniela07
09 Dec 2011, 06:49
A fost Drive la Europa??? la naiba, l-am ratat... il mai pandesc.

charles
08 Jan 2012, 21:05
Pentru clujeni, s-a redeschis cinema-ul din Marasti! Intrare mocca, in limita locurilor disponibile. Saptamana asta a fost a filmului romanesc, ceea ce a insemnat Sergiu Nicolaescu la greu:)). Sa speram la mai bine:).

ghebura
02 Mar 2012, 21:33
stie cineva cand se deschide si cinema city din constanta?

Windom
07 Apr 2012, 09:51
No, ş-am fost aseară la proaspăt renovatul Cinema Arta din Tg. Mureş la un double bill din cadrul Zilelor Filmului Polonez. Dintr-o sală mare au făcut trei mai mici. Destul de cosy, în aia în care am fost eu, cel puţin. Problema e alta, nu ştiu dacă mai există hiba asta şi pe la casele mai mari: izolarea fonică a sălilor lasă de dorit, iar dacă vrei să serveşti niscaiva cinema contemplativ rişti să năvălească peste tine vuietul transformărşilor din vecini.:)) Destul de nasol, zic io...
În plus, sala e micuţă, ecranul cam mare, la al doilea film s-au înghesuit mai mulţi şi n-am mai prins loc decît în rîndul 2, extrema dreaptă. Not the most pleasant experience. Filmele au fost slăbuţe din păcate, în seara asta sper să am mai mult noroc. Se proiectează Erratum.