PDA

View Full Version : Ce ne contrariaza, zi de zi

Gloria
20 Aug 2009, 20:31
Astazi, o masina a politiei a confiscat de la un baietel de vreo 11 ani ustensilele de sters parbrizele. Asta era jobul lui. Statea la stop si stergea geamurile masinilor. Gestul politistilor mi s-a parut nedrept. Copilul acela macar facea o treaba cinstita. Acum l-au condamnat sa mearga la cersit.

Gloria
20 Aug 2009, 21:11
in Finlanda, cersetorii care -si pun copiii la treaba sunt bagati la inchisoare, iar copiii dusi la orfelinat. Se pare ca e singura tara din Uniunea Europeana unde exista aceasta procedura.

illotempore2002
21 Aug 2009, 01:11
p mine ma contrariaza, zi de zi, barbatii in zodia gemeni.....stiu, o sa radeti de mine dar chiar asa e..... =))

p.s. Mistah, sterge-ti naibii poza aia odioasa :-& de la avatar ca ne sperii, man, you behave like being seriously sick

nume
30 Sep 2009, 22:22
p mine ma contrariaza, zi de zi, barbatii in zodia gemeni.....
De ce/?

illotempore2002
30 Sep 2009, 22:25
De ce-ntrebi, esti Gemeni?
:D

nume
30 Sep 2009, 22:29
Bingo!

illotempore2002
30 Sep 2009, 22:34
Atunci de ce te mai miri ca ma contrariaza?
Ar trebui sa-ti fie clar de ce!
(oricum, nu am specificat in ce sens, pozitiv sau negativ, ma contrariaza)

illotempore2002
30 Sep 2009, 22:41
Si ca sa spun totusi ceva: ma contrariaza usurintza cu care se poarta urat cu tine si usurintza cu care au uitat a doua zi lucrul asta. Usurinta cu care sunt imorali si instabili. Usurinta cu care mint. Usurintza cu care nu dau doi lei pe femei. Usurintza cu care dau toti banii din lume pe femei :D Usurintza cu care trec prin viata. Imposibila usuratate a fiintzei lor. Nesimtzirea fatzisa. Abilitatile verbale senzationale, Usurintza cu care te ametzesc "de cap" si skill-urile de comunicare fenomenale.

Mai zic?
:P

nume
30 Sep 2009, 22:48
Si ca sa spun totusi ceva: ma contrariaza usurintza cu care se poarta urat cu tine si usurintza cu care au uitat a doua zi lucrul asta.
Da.
Usurinta cu care sunt imorali si instabili..
Da.

Usurinta cu care mint.
Nu.

Usurintza cu care nu dau doi lei pe femei..
Da si nu.
Usurintza cu care dau toti banii din lume pe femei :D ..
NU.

Abilitatile verbale senzationale, Usurintza cu care te ametzesc "de cap" si skill-urile de comunicare fenomenale.
Da.

Mai zic?
:P
Esti pe aproape.

Judex
30 Sep 2009, 22:50
Gata Ba Cu Zodiile!!!!!!!!!!!!! :-&

illotempore2002
30 Sep 2009, 22:52
Judex e gelos pt ca stie ca ador barbatii in zodia Gemeni :P

Judex
30 Sep 2009, 22:53
Poate si asta, dar stii bine ca nu suport argumentatiile astrologice.

copila_satanista
07 May 2010, 15:16
Faptul ca sunt unii care au o pozitie superioara, dar pierd total respectul si apreciarea venite din partea mea datorita atitudinii lor prin care cer pupincurism cu tonele :-& :-& :-& . Ar merge perfect si la ce ma calca pe nervi.

Judex
10 May 2010, 21:21
Oamenii care suna pe mobil de pe numar secret mai treaca-mearga - pentru impolitetea asta se pot gasi scuze. Dar cat de imbecil sa fii sa dai beep cu numar ascuns? =))

rvn
10 May 2010, 21:37
foarte imbecil,maxim de imbecil! dar asta numai in cazul in care nu stii cine este in spatele numarului ascuns...

Judex
10 May 2010, 21:52
Ok, Hera, dar daca n-ai stabilit nimic de gen in prealabil? :D

rvn
10 May 2010, 21:55
atunci e prima varianta! aia care ti-am confirmat-o si eu!
bine ca m-ai recunoscut....
o persoana cam instabila psihic imi tot zice ca sunt "hale"...

Dragomara
26 May 2010, 16:16
No, azi când am venit acasă am văzut de departe că ceva foarte mic, foarte încet şi foarte negru intra pe scara mea. Când am început să urc scările am contatat că e vb. de-o călugăriţă foarte bătrână. Am crezut că e vb. de una dintre sutele de persoane care tot cer bani pe la uşi pentru cele mai nebănuite nenorociri. Dar nu, femeia s-a oprit doar cât să respire-n faţa uşii mele, s-a uitat la cactuşi, după care şi-a reluat ascensiunea gen Eric (când o să meargă :"> :-* ): piciorul stâng pe următoarea treaptă, mâna dreaptă strâns încleştată de balustradă, respirat de 2 ori scurt, după care urmează aducerea piciorul drept lângă cel stâng şi alte două respiraţii scurte. Am vrut să o salut, dar nu s-a uitat deloc la mine. :(

Acum mă întreb la cine-o fi mers?! Şi ăsta a fost un semn, sau ce?! :-O :-?

Mi-ar fi plăcut să vb. cu ea. :">

CristinaRMC
26 May 2010, 18:29
No, azi când am venit acasă am văzut de departe că ceva foarte mic, foarte încet şi foarte negru intra pe scara mea. Când am început să urc scările am contatat că e vb. de-o călugăriţă foarte bătrână. Am crezut că e vb. de una dintre sutele de persoane care tot cer bani pe la uşi pentru cele mai nebănuite nenorociri. Dar nu, femeia s-a oprit doar cât să respire-n faţa uşii mele, s-a uitat la cactuşi, după care şi-a reluat ascensiunea gen Eric (când o să meargă :"> :-* ): piciorul stâng pe următoarea treaptă, mâna dreaptă strâns încleştată de balustradă, respirat de 2 ori scurt, după care urmează aducerea piciorul drept lângă cel stâng şi alte două respiraţii scurte. Am vrut să o salut, dar nu s-a uitat deloc la mine. :(

Acum mă întreb la cine-o fi mers?! Şi ăsta a fost un semn, sau ce?! :-O :-?

Mi-ar fi plăcut să vb. cu ea. :">

Eu cred ca era doar ciudata :P Punct de vedere al unui om pragmatic :))

Ma contrariaza faptul ca oameni care de altfel arata decent urca in autobuz si nu mai poti respira din cauza izului.
Banal, stiu, dar ma seaca zilnic.

copila_satanista
16 Sep 2010, 07:46
Doar ce am venit acasa de la munca. Mersul cu metroul mereu iti ofera franturi din viata a zeci de oameni. Deseori ii analizez si ma intreb ce fel de oameni sunt. Astazi … daca as fi putut face o poza ar fi fost una foarte graitoare. Un copil de vreo zece ani, cu fata de o seriozitate chiar draguta as spune, cu sprancenele intens incruntate si cu aerul unui om matur (asa cum probabil a vazut el ca se face) citea ziarul. M-a izbit puternic aceasta imagine. Se ghicea o oarecare mandrie in anumite gesturi ale lui. Si avea si dreptul sa se mandreasca. Doar era un copil de zece ani care citea ziarul. Insa ziarul…

”Libertatea”. Detest acest ziar din toate strafundurile mintii mele! Nici nu stiu cum sa descriu mai bine ce sentiment aveam cand vedeam copilul din metrou cum rasfoia cu atata seriozitate pagnile unui ziar care se lauda a fi unul dintre cele mai citite! Si ca sa descriu mai exact imaginea de care am avut astazi parte:cam asa arata coperta de azi (si nu e diferita in esenta ei de cea de maine sau de cea de ieri ):

http://hosting11.imagecross.com/image-hosting-48/4386libertatea.jpg (http://www.imagecross.com/)

Intentia lui deosebit de buna de a cunoaste a fost satisfacuta …cu ce?!? Asta este lentila prin care le este prezentata copiilor lumea in care traim. Si nu doar de copilul de azi din metrou vorbesc…si nu doar de libertatea vorbesc… Sa mai am atunci curajul sa ma intreb cum va fi lumea peste 10 ani? …

Urasc ce se intampla cu lumea, cu mintile noastre care devin din ce in ce mai bolnave. Finetea oamenilor de altadata s-a pierdut in spatele societatii de astazi care nu reuseste sa deschida ochii si sa vada adevaratele valori si adevarata frumusete a lumii. E trist ce se intampla cu noi …

Cred ca daca astazi as fi pastrat acea imagine intr-o poza …as fi pus-o in rama. Mi-ar fi placut sa o vad in mainile a mii de oameni in semn de protest fata de alienarea mintilor noastre….

(desprins din blogul meu, de pe vremea cand aveam unul)

Pitbull
05 Oct 2010, 18:45
Indiferent cât de mult a dezamägit un om politic, indiferent cât de urât poate fi de unii sau de altii, existä anumite limite peste care nu se poate trece (fie el si Stalin, Ceausescu, Iliescu sau vreun Kim...)
Mo(n!)stre ca asta de-aici aratä în ce hal ne-am pricäjit ca nivel de civilizatie:
http://www.facebook.com/?sk=events#!/mircea.pricajan

danonino
06 Nov 2010, 21:55
Si ca sa spun totusi ceva: ma contrariaza usurintza cu care se poarta urat cu tine si usurintza cu care au uitat a doua zi lucrul asta. Usurinta cu care sunt imorali si instabili. Usurinta cu care mint. Usurintza cu care nu dau doi lei pe femei. Usurintza cu care dau toti banii din lume pe femei :D Usurintza cu care trec prin viata. Imposibila usuratate a fiintzei lor. Nesimtzirea fatzisa. Abilitatile verbale senzationale, Usurintza cu care te ametzesc "de cap" si skill-urile de comunicare fenomenale.

Mi-au fost facute destule caracterizari pe forum de la diferite persoane, majoritatea au fost pe langa. Culmea! Asta e buna si e dinaintea aparitiei mele pe forum.

=)) =)) =))

danonino
22 Nov 2010, 08:32
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii" Adolf Hitler

Stirea asta (http://www.unica.ro/detalii/articole/viata-copil-vot-avort-7577.html) m-a infuriat destul de tare.

Lumea e nebuna.

andreiu7z
22 Nov 2010, 08:40

Asta e motto-ul meu in viata!

sinaxis
22 Nov 2010, 16:58

Te invit in superbul oras Hunedoara. Sunt 8000 de caini vagabonzi de care se stie! Sa-i iubesti pe toti!

redmen
22 Nov 2010, 17:30
De fapt era asa : "Cu cat ii cunosc mai bine pe reprezentantii poporului,cu atat imi admir mai mult cainii." (Alphonse de Lamartine)

Chambord
23 Nov 2010, 10:17
Ca sa fim sinceri, originalul era asa: "Odata am cunoscut un caine care juca ca un om, atunci m-am hotarat sa devin caine pana la moarte." (Cornelus Dinus)

Obs: Unii istorici condidera citatul de mai sus apocrif. Cu siguranta din cauza ca sunt stelisti :|

andreiu7z
23 Nov 2010, 10:53

Te invit in superbul oras Hunedoara. Sunt 8000 de caini vagabonzi de care se stie! Sa-i iubesti pe toti!
Stai că vin !!!