Watcher
13 Aug 2009, 20:12
Dupa cum spune si titlul topicului, insa in speranta ca vom trece peste mainstream-ul romanesc urias (o zic cu sens peiorativ, obviously) cu care ne intalnim zi de zi, deschizand un Tv sau un radio, va propun sa veniti cu recomandari, sa faceti cunoscute cat mai multor useri trupele romanesti de muzica care va plac si despre care aveti impresia ca intr-adevar fac muzica demna de recomandat si prietenilor virtuali! Si aici ma refer la potentialele trupe (sau cantareti) locale, din orasul de unde sunteti, dar care nu se bucura de prea multa popularitate. Nu, nu e tentativa mascata de promovare a ceva anume.
Imi cer mii de scuze daca mai exista un astfel de topic, desi ma indoiesc, mi-am belit ochii si gatul si inca ceva tot cautand si n-am gasit, insa daca mai exista, rog un moderator sa-l inchida pe acesta. :(
In fine, ideea e simpla, sau nu, sa vorbim eventual de muzica romaneasca in general + (nu uitati) sa faceti cunoscute valorile care asteapta descoperite de cat mai multi. :D
Imi cer mii de scuze daca mai exista un astfel de topic, desi ma indoiesc, mi-am belit ochii si gatul si inca ceva tot cautand si n-am gasit, insa daca mai exista, rog un moderator sa-l inchida pe acesta. :(
In fine, ideea e simpla, sau nu, sa vorbim eventual de muzica romaneasca in general + (nu uitati) sa faceti cunoscute valorile care asteapta descoperite de cat mai multi. :D