Log in

View Full Version : Sala 6 D de la The Light Cinema (Bucuresti)

Gloria
13 Aug 2009, 12:19
Cine a fost la Sala 6 D de la The Light Cinema? Cum vi s-a parut, ce filme ati vazut din cele programate la The Light?

Un coleg spune ca a vazut la Mamaia un film 7 D de 10 minute.
Cine a mai fost acolo?
Acest topic este locul pentru descris experienta provocata de vizionarea unor filme in mai mult de 3 dimensiuni.

Eu am vazut toate cele patru filme 6 D. Cel mai tare te bucuri de experienta 6D cu Haunted House, care dureaza si cel mai mult timp, 13 minute. Pe acesta l-am vazut de doua ori si l-as revedea.
Pericole pe care le-am simtit in sala 6 D:
1.de cum a inceput filmul am stiut ca voi pleca acasa cu mici vanatai la picioare, 2. coafura nu a mai stat cand am iesit din sala la fel ca atunci cand intrasem; 3. o varianta miniaturala a ciocanului pneumatic din No Country for Old Men o vei simti pe ceafa - dar nu va spun la care film. Partea buna e ca, desi e un balans al scaunelor, nu vei fi catapultat!

corinka
13 Aug 2009, 20:30
Care este diferenta intre 6D si 7D? Eu am vazut doar 3 D. La astea e ca si cum ai fi plasat in mijlocul actiunii? Si care e diferenta? Explicati-mi si mie, ca sa nu mor proasta, pls!

Dragomara
13 Aug 2009, 20:54
Care este diferenta intre 6D si 7D? Eu am vazut doar 3 D. La astea e ca si cum ai fi plasat in mijlocul actiunii? Si care e diferenta? Explicati-mi si mie, ca sa nu mor proasta, pls!

se pare că nenea ăsta ştie cel mai bine: http://www.cinemagia.ro/club/profil/The-Light-Cinema/

corinka
13 Aug 2009, 22:54
Si 7D ce e?

moltisanti88
13 Aug 2009, 23:08
Si 7D ce e?

hmm... nu ştiu cât de on-topic e reply-ul meu, dar iată un clip care o să-ţi schimbe puţin percepţia dimensiunilor şi poate şi a vieţii :P

http://www.youtube.com/watch?v=XjsgoXvnStY

Cinemania
14 Aug 2009, 08:10
Si 7D ce e?

hmm... nu ştiu cât de on-topic e reply-ul meu, dar iată un clip care o să-ţi schimbe puţin percepţia dimensiunilor şi poate şi a vieţii :P

http://www.youtube.com/watch?v=XjsgoXvnStY

This is mental masturbation cum comenta unul acolo :D

Dragomara
14 Aug 2009, 11:29
io cred că în 7D filmul se şi gustă, la propriu!!! păcat că durează atât de puţin, altminteri m-aş fi băgat şi io la un film despre parfumuri, vinuri, sau restaurante celebre! :)) :))

interesantă teoria tipului ăluia, abia aştept să-i citesc cartea. :-?

Cinemania
14 Aug 2009, 13:28
in mod clar nu ma pot abtine de la a-mi imagina scena din Trainspotting cu Ewan McGregor eliberand demonul intr-un cinema cu senzatii si toate alea

Gloria
14 Aug 2009, 16:06
Si 7D ce e?
Acelasi film Haunted House, pe care eu l-am vazut 6D la THE Light, iar un coleg de la alta redactie l-a vazut 7D la Mamaia are urmatoarea diferenta:
in 7 D scaunele, pe langa ca se misca, mai au si o vibratie care urca pe sira spinarii, ca la scaunele de masaj. Eu genul asta de vibratie nu l-am simtit la 6D.:">
Oricum, numele de 6D nu e chiar corect. De ce 6 "dimensiuni"? Mai corect ar fi 3D+ sau 3D extra.
pentru ca sunt impresionate si simtul tactil, olfactiv.

Dragomara
14 Aug 2009, 18:01
după părerea mea toate zguduielile astea nu fac decât să-ţi abată atenţia de la mesajul filmului. trăirea fiind predominant fizică, ba mai mult, ea doar o înscenare ieftină! probabil că chestia asta ţine la ţânci, io una prefer senzaţiile tari date de-o experienţă reală. categoric acest gen de film va căpăta şi caracter educativ după ce ne vom distruge planeta. sper să nu apuc să am nevoie de astfel de senzaţii pentru a-mi aminti, de exemplu, urletul vântului, şi mirosul pământului după ploaie. :D

Cinemania
14 Aug 2009, 19:43
sau cum ar fi un film de razboi cu scene de pe front...plin de morti duhnind...oare se va pune si rating la astfel de filme ? pt sensibili, pt nesimtiti la mirosuri etc :D

Dragomara
14 Aug 2009, 20:05
sau cum ar fi un film de razboi cu scene de pe front...plin de morti duhnind...oare se va pune si rating la astfel de filme ? pt sensibili, pt nesimtiti la mirosuri etc :D

oh, da, io cred că mi-aş dori să văd 7D filme thriller. (acum îmi amintesc că în copilărie, când vedeam filme de groază cu anaconde, tata se prefăcea că se duce la baie, după ce se întorcea aştepta momentul culminant al filmului, după care arunca, ţipând ca din gură de şarpe, peste noi, copiii din fotoliu, furtunul de la maşina de spălat, fază la care noi ţipam mai tare decât el.) =))

Cinemania
14 Aug 2009, 20:11
imi aduce aminte de craniul cu care il speriam pe fratele meu dupa ce ne uitam la filme romantice....aaaaa, horror :D

vlad4s
06 May 2010, 17:59
E destul de tare 6D...cum se chema...parca The haunted house cu pisica era si la mare si scria 7D!Ce caterinca!