View Full Version : Pe care din userii Cinemagia ati vrea sa-i cunoasteti personal?
Cinemania
16 Jun 2009, 12:59
din 2-3 vorbe intre Illo si Hale s-a nascut si topicul asta....
so ?
cica Illo ar vrea sa-l cunoasca pe mistah j
iar Hale vrea neaparat sa-l cunoasca pe Neuptolem
illotempore2002
16 Jun 2009, 13:25
si pe neuptolem as vrea sa-l cunosc.....cred ca mi-ar placea sa-i cunosc pe amandoi odata, pe Mistah si pe Neupto..... :)
Pitbull
16 Jun 2009, 15:24
Pe Mala.
si pe neuptolem as vrea sa-l cunosc.....cred ca mi-ar placea sa-i cunosc pe amandoi odata, pe Mistah si pe Neupto..... :)
Ti-e dor de-un rotisor?
Exact pe astia doi am sa-i si cunosc deodata.
illotempore2002
16 Jun 2009, 16:19
overall, lumea de pe forum nu vrea sa se cunoasca....forumistii cinemagia nu au nici un fel de curiozitate unii fata de ceilalti :)
ei, nu cred ca e chiar asa; in fond, lumea care vine la forumeetinguri, o face nu doar pentru film, ci si pentru discutia de dupa.
illotempore2002
16 Jun 2009, 16:25
cu diferenta ca la ultimul forumeeting propus de tine nu au existat decat 3 persoane interesate iar eu nu am ajuns niciodata la nici un forumeeting pana acum :)
europe_east
16 Jun 2009, 16:26
io as fi curioasa sa cunosc pe toata lumea. (dar din pacate va fi greu.)
si daca e sa aleg pe vreunu' ff special, cred ca l-as fi ales pe gheorghe orban si cu baba lui, si pe bellhop, care nu mai este, adica.
Gloria, poate ca ar trebui sa organizezi intr-o berarie toata smecheria asta. :)
Cinemania
16 Jun 2009, 16:32
ei, nu cred ca e chiar asa; in fond, lumea care vine la forumeetinguri, o face nu doar pentru film, ci si pentru discutia de dupa.
la ultimul la care am fost eu am mers mai mult sa cunosc lume noua si sa-i revad pe cei cunoscuti :D
for me it's a win-win situation
halebardul
16 Jun 2009, 16:33
si poate ar trebui sa vorbiti pe "Forumeeting de vara" despre smecheria asta.
unde si votati / va inscrieti.
...cred ca mi-ar placea sa-i cunosc pe amandoi odata, pe Mistah si pe Neupto..... :)
kinky :>
illotempore2002
16 Jun 2009, 16:34
always kinky :">
Disperata mai esti ma! =))
illotempore2002
16 Jun 2009, 16:56
Nu mai raspund la provocari 9de fapt, deloc), nu de alta dar m-am hotarat sa ma fac fata de treaba.
halebardul
16 Jun 2009, 16:57
intre doua te mai si ploua :D
Cinemania
16 Jun 2009, 16:59
nu era invers?...sau ce zici tu e exceptia de la regula?
Nu mai raspund la provocari 9de fapt, deloc), nu de alta dar m-am hotarat sa ma fac fata de treaba.
Buna asa. Deci ma scoti de la ignore. :)
illotempore2002
16 Jun 2009, 17:34
nu, vei ramane in continuare in lista de ignore de pe mess.
am zis ca nu am sa-ti mai raspund la provocari si, in paranteza, de fapt deloc. adica nu am sa-ti mai raspund deloc.
nu agreez comportamentul skizoid - acum ma injuri acum ma pupi in cur.
:)
buticut
16 Jun 2009, 17:59
L-a afectat caldura :).
illotempore2002
16 Jun 2009, 18:01
cand?
Schizoida esti tu, bai!!! Nu te-am pupat niciodata in cur.
hellsteed
16 Jun 2009, 19:13
Pe Mala.
pe Mala am vazut-o la TIFF acum 2 ani si am recunoscut-o dupa avatar. Do u believe that. :O
Alex Leo Serban
16 Jun 2009, 19:39
@ europe_east: eu l-am cunoscut pe ghe orban & baba la concertu cohen! :)
e un tip f ok
bun, si i-am mai cunoscut pe klein, pe ricutza, pe egon, pe gionloc, pe minrep (very nice meeting, pe ploaie la tiff!), pe serghei & - of course! - pe mala :x
sper sa-i mai cunosc pe jactati & halebardul (daca vin unde i-am invitat B-) )
si mi-ar placea sa le cunosc pe corinka, pe pauline, pe judex...
Pe mine ma cunosti, Leo. ;)
miercuri
16 Jun 2009, 19:59
Eu nu-l cunosc decat pe Razi, cu care sunt colega, dar ne-am dat seama destul de tarziu ca postam pe acelas forum.
Mai am o teorie cum ca eu si cu buticut avem ceva cunostinte comune, dar ea zice ca nu. :P
as vrea sa-i cunosc pe Pauline, Cinemania, corinka, illo, klein, judex, Egoism, buticut
corinka
16 Jun 2009, 20:13
Buticut, ALS, cinemania [el imi starneste cel mai tare curiozitatea], miercuri, chambord, Pitbull, Pauline, Mala, klein, ricutza, razi, Gloria, Stefan, Dragomara, Led ar fi primii pe care imi doresc sa-i cunosc.
Mero, pai putem oricand sa bem o bere la niste machedoni. ;)
corinka
16 Jun 2009, 20:15
[...]si mi-ar placea sa le cunosc pe corinka[...]
Am vazut un film "impreuna" la TIFF. Tu nu m-ai observat, dar eu pe tine da. :)
Mala Portugal
16 Jun 2009, 21:13
Pe Mala.
pe Mala am vazut-o la TIFF acum 2 ani si am recunoscut-o dupa avatar. Do u believe that. :O
Dude,
In avatarul meu de acum doi ani, acelasi ca cel de acum, e Jean Seberg
Pitbull
16 Jun 2009, 21:23
Pe Mala.
Dude,
Päi si care-i diferenta...? :-?
Si eu as vrea s-o cunosc pe Mala. Rau de tot!!!!
Pitbull
16 Jun 2009, 21:32
Räu, în sens bun, adicä, nu...?
Pitbull
16 Jun 2009, 22:06
Bun, adicä biblic, nu?
Serghei
16 Jun 2009, 22:15
Jean Seberg
Vin pe jos pana la Cluj.
In alta ordine de idei,MinRep.Poate cand mai trec prin Cluj.
hellsteed
16 Jun 2009, 22:20
my bad... but still
Mala Portugal
16 Jun 2009, 22:46
Pe Mala.
Dude,
Päi si care-i diferenta...? :-?
Ea pozeaza si din profil, eu doar din fata, altfel suntem ca doua picaturi. :D
Jesus Maria e Madre de Dios and God Save me!!!!!!!!!!!!!!!
Arati si ca Jean Seberg?????????
Mala Portugal
16 Jun 2009, 23:31
Nu draga, eram sarcastica.
Darn...earu vremuri cand puteam posta aici fara subtitrare.
@Raptor..draw me a big gun!
eu zic ca nu merita nici un tarnacop...
P'asta nu pot s-o agat. Are Raptor tarnacop.
jactati
17 Jun 2009, 09:22
=Alex Leo Serban
sper sa-i mai cunosc pe jactati & halebardul (daca vin unde i-am invitat B-) )
Eu raspund prezent.
ricutza
17 Jun 2009, 10:45
mda Mala...good old days! Si mie-mi lipsesc. In alta ordine de idei, nu stiu exact cum am reusit, dar noi doua chiar nu ne-am vazut niciodata....
ricutza
17 Jun 2009, 10:46
P'asta nu pot s-o agat. Are Raptor tarnacop.
nu cred ca asta ar fi marele inconvenient...
mda Mala...good old days! Si mie-mi lipsesc. In alta ordine de idei, nu stiu exact cum am reusit, dar noi doua chiar nu ne-am vazut niciodata....
da, erau mult mai poetice vremurile dantan, dar poate le dati o sansa si celor de acum. daca nu i-ati mai privi asa de sus, ati gasi ceva interesant si la ei.
buticut
17 Jun 2009, 12:51
Arati si ca Jean Seberg????????? Nu draga, eram sarcastica.
Pfff era pe punctul de a te cere de nevasta :))
jactati
17 Jun 2009, 13:15
da, erau mult mai poetice vremurile dantan, dar poate le dati o sansa si celor de acum. daca nu i-ati mai privi asa de sus, ati gasi ceva interesant si la ei.
chiar asa. poate ne dati si noua o mostra de poezie din asta. ca eu n-am dat decat peste partile grobiene. multumesc anticipat.
europe_east
17 Jun 2009, 13:21
pai acum lipseste umorul. vezi mai sus. :)
se vede ca n-o 'cunoasteti' pe Mala, altfel n-ati fi citit in aceasta cheie raspunsul ei. :)
nu va simtiti jigniti ca n-aveti de ce.
chiar asa. poate ne dati si noua o mostra de poezie din asta. ca eu n-am dat decat peste partile grobiene. multumesc anticipat.
si partile grobiene erau tot un fel de poezie, spuse cu imaginatie, umor si sarcasm. intra in posturile din 2003 pana prin 2006 (cam atunci s-au risipit "artistii").
jactati
17 Jun 2009, 13:26
ok. o sa dam o recitire.
jactati
17 Jun 2009, 13:27
;) pai acum lipseste umorul. vezi mai sus. :)
se vede ca n-o 'cunoasteti' pe Mala, altfel n-ati fi citit in aceasta cheie raspunsul ei. :)
nu va simtiti jigniti ca n-aveti de ce.
umorul meu e subtil - vezi avatarul. si sunt absolut ne-jignibil - vezi acelasi avatar - sunt mort demult.;)
europe_east
17 Jun 2009, 13:50
a lipsit o secunda - acum incepe sa difere... B-)
Eu vreau sa il cunosc pe Dumnezeu , dar se pare ca doar atunci cand o sa mor o sa Il cunosc . .
[joke :) ]
Si nici atunci nu se stie sigur.Hehe.
halebardul
16 Sep 2009, 19:21
eu as vrea sa-l cunosc pe neuptolem.
sincer si fara misto.
e cel mai adevarat user virtual, fara corespondenta in realitate.
Sper.
Disciple
16 Sep 2009, 20:55
As vrea sa cunosc toti userii ce posteaza constant.Mentiuni pt Illo si Nume...
Pe mine cine vrea sa ma cunoasca?:))
illotempore2002
17 Sep 2009, 10:03
Eu as vrea sa-l cunosc pe Chambord :-* chiar asa, pe unde se mai preumbla Chambord?
Eu as vrea sa le cunosc pe IMM si Mala Portugal.
Chambord
18 Sep 2009, 13:20
Eu as vrea sa-l cunosc pe Chambord :-* chiar asa, pe unde se mai preumbla Chambord?
Cand mai trec prin Bucuresti iti dau un PM sa te invit la o coffee sau ceva. :P
illotempore2002
18 Sep 2009, 14:41
I can hardly wait :P
Eu p-aia de am vrut sa-i cunosc i-am cunosc, mi-e de ajuns. Restu' sunt neinteresanti, mirc-isti.
Anxious_Schizoid
20 Sep 2009, 14:28
Eu p-aia de am vrut sa-i cunosc i-am cunosc, mi-e de ajuns. Restu' sunt neinteresanti, mirc-isti.
E normal ca restul oamenilor pe care nu ai vrut să-i întâlneşti să ţi se pară neinteresanţi, dar să-i numeşti pe toţi "mirc-işti" nu se cuvine, ce drept ai tu să etichetezi oamenii? Măcar de "mirc-işti" ar fi un cuvânt care apare în dicţionar.
Cred că încep să-mi doresc să-l întâlnesc pe Neuptolem, deoarece seamănă puţin, ca personalitate, cu mine sau aşa cum eram eu înainte.
Sau ca neaparat toti sunt mirc-isti.
Uite eu de exemplu , nu intru pe mirc.
Cinemania
20 Sep 2009, 17:00
nume s-a referit la continutul discutiilor care de multe ori au iz de mirc
Anxious_Schizoid
20 Sep 2009, 17:33
De când sufixul "işti" se referă la conţinut? El arată apartenenţa la un anumit grup, dinamovişti, stelişti, nu stau acum să fac gramatică, dar în niciun caz nume nu a făcut referire la conţinutul discuţiilor şi nu am de gând să înghit astfel de explicaţii care au scopul de a-l aburii pe celălalt.
corinka
20 Sep 2009, 21:08
De când sufixul "işti" se referă la conţinut? El arată apartenenţa la un anumit grup, dinamovişti, stelişti, nu stau acum să fac gramatică, dar în niciun caz nume nu a făcut referire la conţinutul discuţiilor şi nu am de gând să înghit astfel de explicaţii care au scopul de a-l aburii pe celălalt.
Dar asta e realitatea, cinemagia incepe sa se transforme in site de socializare. Iar cineclubul creat anul acesta e naspa.
Si eu ii dau dreptate lui Cinemania, cred ca la continut se referea nume.
Cinemania
21 Sep 2009, 08:14
după ce-am să mă fac şi mai mare promit să vă cunosc pe toţi. :P
abia astept :D
mai dureaza mult ?
S-a urlat BINGO! Ideea e ca in 2004 cand m-am logat eu aicishea , se discuta despre filme, iar printre organe reproductive, injuraturi si alte chestii discutiile aveau miez . Acum sunt de handel, la modu' "azi sunt supinita ca gica nu m-a sunat pe cosmote cu toate ca avea minute." Locu' e cam de cacat.
Disciple
11 Dec 2009, 20:38
Pentru ca sunt de ceva vreme un user constant am observat ca se perinda prin zona oamenii interesanti cu care as vrea sa ies la bere.II enumar fara comentarii:
Domni:
-Gospin
-Liviu
-Windom
-mariu_em
-redmen
Doamne:
-Rapture
-Buticut
-Ricutza
-Corinka
-Miercuri
-Mikala
Sunt oameni care prin prezenta lor dau savoare forumului(bineintele ca nu-i exclud pe cei pe care ii stiu: Pitbull,Cinemania,Illo,Judex,etc...).
Iesim la bere?:D
Pentru ca sunt de ceva vreme un user constant am observat ca se perinda prin zona oamenii interesanti cu care as vrea sa ies la bere.II enumar fara comentarii:
Domni:
-Gospin
-Liviu
-Windom
-mariu_em
-redmen
Doamne:
-Rapture
-Buticut
-Ricutza
-Corinka
-Miercuri
-Mikala
Sunt oameni care prin prezenta lor dau savoare forumului(bineintele ca nu-i exclud pe cei pe care ii stiu: Pitbull,Cinemania,Illo,Judex,etc...).
Iesim la bere?:D
Ce intrebare, mai Disciple. B-)
Rapture
11 Dec 2009, 21:12
Aoleu :"> , io mi-s mai rusinoasa de felu' meu . Cu tot regretu' din lume iti spun ca nu pot . Dar as vrea omule, as vrea :) . Maybe someday....
Merci de invitatie Discipăl (vorba lui Pit). As accepta-o cu plăcere dacă as fii pe-aproape.:) Dar eu mi-s din Ardeal asa că, deocamdată, eventual, o bere virtuală, acolo, măcar...:D
Oricum, e o initiativă lăudabilă si ar merita pusă in practică cel putin in cazul forumiştilor care au posibilitatea de a se întîlni mai des unii cu alţii şi in the real world...;)
And, by the way, si tu eşti un om interesant Disciple, forumul ăsta e norocos să te aibă prin preajmă...
Hai ca va salveaza je: mai multe intalniri simltan, pe zone, teleconferinta pe toata durata. :)
As fii curios sa stiu cam citi ardeleni se invirt pe aici...:-?
Dragut thread, eu sincer as vrea sa va cunosc pe toti cu care comunic, dezbat idei, mai ales cei care m-au ajutat sa ma integrez.Singurul care pot spune ca il stiu este Pitbull dintr-o filmare pe youtube da' nu-s chiar sigur ca e el.
Insa mor de curiozitate sa vad cum arata ricutza, chestia asta ma macina de fiecare data cand vad ca posteaza ceva :)
I would like to meat:
Disciple, Corinca, Rapture, Judexu',Windy, Chambord & Cinemaniacu :D
pe stefan il stiu din poza! a, aproape ca uitasem: Gloria cea mai tare moderatoritza :), like to meet her too!
L.E: pacat ca sunt din Craiova :(
L.E 2: o uitasem pe miercuri #-o, foarte dragutza de asemenea :)
Pitbull
11 Dec 2009, 23:04
1) Da, eu sunt äla... ;)
2) Disciple, Judex si Cinemaniacu' rul - am bäut la beri cu ei de-am cäpiat.
(Sunt sigur cä rul si ceilalti din sir - da' încä n-am avut privileju'...)
3) Suptscriu la Gloria!
4) Craiova-Bucuresti: 3 ore cu acceleratu'. Un fleac! (...M-au [stim noi ce].)
1) Da, eu sunt äla... ;)
2) Disciple, Judex si Cinemaniacu' rul - am bäut la beri cu ei de-am cäpiat.
(Sunt sigur cä rul si ceilalti din sir - da' încä n-am avut privileju'...)
3) Suptscriu la Gloria!
4) Craiova-Bucuresti: 3 ore cu acceleratu'. Un fleac! (...M-au [stim noi ce].)
Stim:
http://www.123urban.ro/def/fleac
corinka
11 Dec 2009, 23:39
Windom, si tu esti ardelean?:) Din ce oras?
marius_em
12 Dec 2009, 01:02
Febletea mea e illotempore. Nu stiu daca as vrea s-o intalnesc, insa. :)
Saschish Regen a.k.a. Reghen Sat a.k.a. Reghin...
Sa inteleg ca numai noi2 sintem ardeleni p'aci?:-O
Io mai am o curiozitate - citi dintre voi va intilniti anual pe la TIFF si alte asemenea evenimente?:D
cremaxx
12 Dec 2009, 06:55
Ziceti frate pe sleau: care vreti sa faceti revelionul cu mine?:))
moltisanti88
12 Dec 2009, 10:35
As fii curios sa stiu cam citi ardeleni se invirt pe aici...:-?
Eu sunt din Oradea :)
corinka
12 Dec 2009, 10:44
Nu am intalnit niciodata forumisti la TIFF.:) Nu am avut o prezenta constanta pe forum, nu stiu daca s-au si organizat forumeeting-uri cu ocazia festivalului, dar eu nu am participat niciodata, desi la festival am fost.
paul_aramis
12 Dec 2009, 11:28
nu
hellsteed
12 Dec 2009, 11:58
eu sunt din Zalau, fost student la Kolosvar si in prezent plecat...
.... pe Pit, keepwalking, chambord, Cinemaniac, klein, Judex, sylver boy si altii.... ahh si pe Neuptoleum..(not)
Cinemania
14 Dec 2009, 07:30
no amu nici in halu' asta :D
is din Bistrita
No ashe, sintem tri amu:D
Dragomara
14 Dec 2009, 07:44
când ăţi fi în toane bune să-mi amintiţi să vă povestesc cum fui io nevoită să-mi schimb părerea despre ardeleni.
io vreau să o cunosc, că de recunoscut nu mai poate fi vorba, pe Dragomara.
de fapt pe mine m-ar interesa să cunosc nu omul, ci acea părticiă care defineşte acel om, ADNul sufletesc dacă pot să-i spun astfel. ochi, mâini, preferinţe, vise avem cu toţii, dar nu ele sunt cele care-ţi dau unicitate în oceanul ăsta de indivizi aproape identici.
când ăţi fi în toane bune să-mi amintiţi să vă povestesc cum fui io nevoită să-mi schimb părerea despre ardeleni.
io vreau să o cunosc, că de recunoscut nu mai poate fi vorba, pe Dragomara.
de fapt pe mine m-ar interesa să cunosc nu omul, ci acea părticiă care defineşte acel om, ADNul sufletesc dacă pot să-i spun astfel. ochi, mâini, preferinţe, vise avem cu toţii, dar nu ele sunt cele care-ţi dau unicitate în oceanul ăsta de indivizi aproape identici.
Daca parerea s-o schimbat în bine, vrem să auzîm mintenaş, dacă nu-i ashe, ne mai gînim o ţîră şî te anunţăm...;)
Dragomara
14 Dec 2009, 07:51
ehhh... din păcate e varianta a doua. :D
No da cum să poate supăra cineva pe ardelean, om gospodar şî cu inimă mare, harnic şî isteţ la minte, păstrator al cugetului românesc din spatele fruncii bănătene?:-?:-/ :-O
corinka
14 Dec 2009, 08:01
Windom, acum imi amintesc ca ai mai spus de Reghin, am avut un lapsus!
Dragomara, spune si varianta a doua, ce experiente neplacute ai avut, incat sa iti schimbi parerea despre toti ardelenii?
Suntem mai multi ardeleni pe aici, nu numai 3-4. Ar mai fi (oarecum) si Buticut, desi s-ar putea simti ofensata daca o fac ardeleanca. Am o prietena din Arad, care mi-a spus foarte ferm odata ca ea nu e ardeleanca, ea e banateanca. Banatenii astia-s tare ocoşi...;)
corinka
14 Dec 2009, 08:03
şî
Windom, parca ziceai ca esti ardelean, nu moldovean!
Păi şî la Reghin se vorbeşte cu şî. La Cluj nu tot aşa stau lucrurile?:-/ Sau poate am prins noi în zona asta un curent moldovean venit peste Carpaţi?:-?
În ceea ce-i priveşte pe bănăţeni, pot ei să păstreze fruncea că mincea la noi rămîne...>:)
Chambord
14 Dec 2009, 08:42
Păi şî la Reghin se vorbeşte cu şî. La Cluj nu tot aşa stau lucrurile?:-/ Sau poate am prins noi în zona asta un curent moldovean venit peste Carpaţi?:-?
Uăăăi, nu mai ţâniţ’ uşâli dischisi cî vă traji corentu’ uăi ! :))
haoleu, si imi facea mie cineva observatie ca vorbesc cu: venii, facui, dresai etc :))
corinka
14 Dec 2009, 09:02
In afara de "o" in loc de "a" la perfectul compus, nu prea folosesc 'graiul ardelenesc'. Totusi, mi s-a intamplat nu o data ca, vorbind corect, sa fiu 'detectata' imediat ca sunt din Transilvania. Ma tradeaza intonatia, pe care nu pot sa mi-o schimb nicicum. De fapt, tot dupa intonatie detectez si eu sudistii.
Dragomara
14 Dec 2009, 10:05
Dragomara, spune si varianta a doua, ce experiente neplacute ai avut, incat sa iti schimbi parerea despre toti ardelenii?
e mult de povestit, dar categoric e ŞI de râs, însă acum nu am timp pentru că am invitaţi la masă, deci tb să încing grătarul. adevărul e că până să-i cunosc personal, pentru ardeleni am avut, vorba Paraţizilor, cel mai al dracului respect! :P
Cinemania
14 Dec 2009, 12:27
si unde i-ai cunoscut pe toti ? tot la tine, la gratar ?
illotempore2002
16 Dec 2009, 12:22
Pe Neuptolem si pe Marius_Em si dintre fete pe Lili :)
miercuri
16 Dec 2009, 14:12
Suntem mai multi ardeleni pe aici, nu numai 3-4. Ar mai fi (oarecum) si Buticut, desi s-ar putea simti ofensata daca o fac ardeleanca. Am o prietena din Arad, care mi-a spus foarte ferm odata ca ea nu e ardeleanca, ea e banateanca. Banatenii astia-s tare ocoşi...;)
Prietenul meu e din Arad, dar el se considera crisanean :))
E de pe malul halalalt. :D
corinka
16 Dec 2009, 14:32
Pai crisaneni nu sunt cei din Crisana? Adica oradenii, nu aradenii. Prin zona Aradului trece Muresul, nu Crisul. Crisul trece prin Oradea. Scuzati daca spun tampenii, nu sunt tare la geografie, dar asa imi amintesc.
Iti amintesti bine, doar ca unii aradeni de pe malul drept se considera crisaneni, iar unii de pe ala stang isi zic banateni. :D
miercuri
16 Dec 2009, 15:07
Pai da, ca teoretic Muresul desparte Crisana de Banat, in zona aia :P
buticut
20 Dec 2009, 04:24
Suntem mai multi ardeleni pe aici, nu numai 3-4. Ar mai fi (oarecum) si Buticut, desi s-ar putea simti ofensata daca o fac ardeleanca. Am o prietena din Arad, care mi-a spus foarte ferm odata ca ea nu e ardeleanca, ea e banateanca. Banatenii astia-s tare ocoşi...;) Prietenul meu e din Arad, dar el se considera crisanean :))
Oh da,cumplit de ofensata :D. Nu am nico tangenta cu Ardealul. Banateanca in toata regula.Io mis fruncea! Apropo de asta, in camera la Universitate stau cu 4 oltence maneliste pitipoance. Ma dispera cu "facui", "fusei", "mancai", "vorbi cu muma-mea". Ma intreaba:
"- Ce facusi azi?"
"- Nu am facut nimic special,ca de obicei."
"-Pe unde umblasi?"
"-Am umblat pe la vecinii din caminul 16."
Spot the difference:))!
Eu as vrea sa ma intalnesc cu prea multi :D.
Nu conteaza, zii pe care :)
apropo, si eu mi-s oltean si tot asa vorbesc :D
Rapture
20 Dec 2009, 08:48
apropo, si eu mi-s oltean si tot asa vorbesc :D
Eu mi-s moldoveanca si tot asa vorbesc =)).
hai sa resuscitam si topicul asta.
I would like, very much to meet Chambord :D, avand in vedere ca pe unii i-am cunoscut deja, chiar daca doar din poze :)
edited, stop joking :)!
Rapture
25 Feb 2010, 18:55
Meat nu-nseamna carne? :-/
@Gospin
Ioi, te taie Chamb. :))
Rapture
25 Feb 2010, 18:59
..asta daca nu-l taie Gospin pe Cham . :))
manwithamoviecamera
25 Feb 2010, 19:06
vreau s-o cunosc pe shoricica mov. n-are nik daca e plinutza, sa nu ma plictisesc cu ea. 8-> :-< :x \m/ si pe miercuri. promit sa-i port rochia daca o amuza=))
Pe Dragomara - as vrea tare mult s-o cunosc (ca mi-a facut deja - pe privat - o declaratie de dragoste:"> )... Cit se poate de personal, ca sa zic asa.:) Dar doar daca e caprita din poza!:D
Chambord
26 Feb 2010, 08:53
De ce vretzi ba sa ma taiatzi ? Ce va facui ? Las ca ne vedem noi la un forumeeting. Vin cu drujba.
keepwalking
26 Feb 2010, 08:56
Vin cu drujba.
atunci nu au de ce sa-si faca probleme, pentru ca vii cu "prietenia".
Chambord
26 Feb 2010, 09:08
Keepwalking esti simpatic cum imi urmaresti tu orice postare si apari sa ma intepi fara motiv.
Daca asta te face fericit atunci ... continua. Uneori o sa te ignor, alteori o sa te injur, alteori o sa zambesc, alteori o sa-ti raspund prietenos. Who knows ...
keepwalking
26 Feb 2010, 09:16
chambord, esti paranoic.
pur si simplu, am facut o gluma, relevand faptul ca "drujba" inseamna, in ruseste, "prietenie".
dar, na, n-ai cu cine...
Chambord
26 Feb 2010, 09:22
Prostovane, nu te jignisem cu nimic. Doar facusem o observatie. Chiar trebuia sa te intzepi ?
Si nu cunosc nenorocita de limba rusa asa ca imagineaza-ti ca n-aveam cum sa ma "prind".
illotempore2002
26 Feb 2010, 09:59
Chamb, tre sa admiti ca de data asta chiar ai fost paranoic.
dar nu-i nimic, tuturor ni se intampla. Gluma cu drujba a fost total neofensiva. n schimb cea cu "prostovane" nu prea. uneori vbesti fix ca halebardul, din putul plin cu frustrare si complexe de inferoritate.
dar io tot as vrea sa te cunosc, ma jur :x
Unde s-a ajuns de la o litera gresita!
Ca am scris in loc de "meet", "meat" :)
Rapture
26 Feb 2010, 10:21
nu-i bai.
hellsteed
26 Feb 2010, 10:45
cine are placerea de a avea o cafea cu mine in 27 martie in Bucuresti ? Ne vedem la Baneasa ?
Chambord
26 Feb 2010, 10:47
uneori vbesti fix ca halebardul, din putul plin cu frustrare si complexe de inferoritate.
Asta e o constatare de psiholog ratat ? Pt ca asa suna. Nu am nici un complex de inferioritate (fata de cine ?!?!), frustrare nici atat (avand ca obiect ce ?).
Paranoia si complexe de inferioritate par a avea cei care ma considera / au o problema cu:
halebardul. Gen Mistah J ... si altii.
Si eu tineam sa te cunosc. Not anymore.
illotempore2002
26 Feb 2010, 11:01
Da, psiholog ratat (:|
E limpede pt orice agarici ca agresivitatea vine din complexe de inferioritate, ce asa mare scofala?Nu tre sa fii psiholog ca sa intelegi asta, intelegi tu?
illotempore2002
26 Feb 2010, 11:03
cine are placerea de a avea o cafea cu mine in 27 martie in Bucuresti ? Ne vedem la Baneasa ?
In ce zi pica? Ador sa beau cafele in aeroporturi :) Daca vrei o primire faina, imi aduc si prietenii :)
Chambord
26 Feb 2010, 11:05
Da, psiholog ratat (:|
E limpede pt orice agarici ca agresivitatea vine din complexe de inferioritate, ce asa mare scofala?Nu tre sa fii psiholog ca sa intelegi asta, intelegi tu?
Asta te-au invatat in facultate ? :))
Poate veni si ca reactie de aparare la un o atitudine constant rau-voitoare din partea cuiva.
Daca nu ti-au spus si asta, poti sa inveti acum de la mine. Gratis. De data asta. Next time cand te invat ceva vii si cu 1 RON. Vezi, nici macar nu iau mult ;)
hellsteed
26 Feb 2010, 11:13
In ce zi pica? Ador sa beau cafele in aeroporturi :) Daca vrei o primire faina, imi aduc si prietenii :)
Pica sambata.. Well nu neaparat la Baneasa.. In cele din urma tre sa ajung in gara so...
Dragomara
26 Feb 2010, 11:22
Pe Dragomara - as vrea tare mult s-o cunosc (ca mi-a facut deja - pe privat - o declaratie de dragoste:"> )... Cit se poate de personal, ca sa zic asa.:) Dar doar daca e caprita din poza!:D
Din păcate reciproca nu e valabilă, nu-mi plac cei care dau tot din casă, nici înainte, darmite după ce-ţi "trec" pragul. :D O căpriţă alpinistă m-ar tenta să fiu (am primit zilele astea ceva poze superbe cu temerarele astea patrupede). ;) :P
Mi-ati dat o idee cu drujba...:-? Am putea face un meeting tematic - noi avem niste zone izolate misto pe aici (padure, liniste & stuff) - sa facem un Carpathic Chainsaw Massacre...;) Un fel de survival horror - cu un drum rezolvam toate si animozitatile de pe forum...
No ce ziceti?;;)
hellsteed
26 Feb 2010, 11:26
cand am fo in Padis am pus de-un chase... eu aveam securea...tipa alerga.. eu ma impiedicam de toate obstacolele...
Dragomara
26 Feb 2010, 11:41
Mi-ati dat o idee cu drujba...:-? Am putea face un meeting tematic - noi avem niste zone izolate misto pe aici (padure, liniste & stuff) - sa facem un Carpathic Chainsaw Massacre...;) Un fel de survival horror - cu un drum rezolvam toate si animozitatile de pe forum...
No ce ziceti?;;)
Zic că ai prea mult timp liber, şi prea multă energie! ;)
Singura chestie pe care mi-o doresc, de prin alt secol, e o mud wrestling, problema e că încă nu m-a enervat nimeni într-atât! =)) =))
----
Nu te bagi la o sapă, un tăiat de viţă-de-vie, ceva?! Chestii dintr-astea.. bărbăteşti. :P :P
Mda, m-am hotărât. :))
Cinemania, hellsteed, SoricicaMov. :P
Facem forumeeting pe aeroport? ;)
hellsteed
26 Feb 2010, 17:51
Daca esti in Bucuresti, cu cea mai mare placere. :)
Dragomara
26 Feb 2010, 18:02
Pe toţi. Cre'că am mai spus-o de vreo 5 ori, doar-doar o ieşi de-un mud wrestling. ;)
Daca esti in Bucuresti, cu cea mai mare placere. :)
In mod normal, da. Eventual te preiau de-acolo si ne vedem cu cine mai doreste in vreo bodega-n drum spre gara - acolo am inteles ca vrei sa ajungi. Depinde si de cat timp ai tu la dispozitie intre aterizare si tren. Per total, mi-ar face mare placere sa bem o bere impreuna. ;)
hellsteed
26 Feb 2010, 19:07
Am timp berechet de pe la 3 pana la 7-8 seara.
In Bucuresti asta inseamna ca n-ai prea mult timp la dispozitie. :))
Oricum, asa ramane. ;)
hellsteed
26 Feb 2010, 19:32
OK.... am sa revin cu un post aici... cand ne apropiem de deadline.
Luam noi legatura cumva. ;)
SoricicaMov
27 Feb 2010, 15:40
Bremen
portofel
07 Mar 2011, 20:12
Pe toti prietenii mei de pe Cinemagia.
marllenn
08 Mar 2011, 09:28
pe toti din lista mea
pe mvpsebi si pe veronica210,imi par asa mai compatibili cu mn:))
the_fairy
09 Mar 2011, 23:06
Hmmm... Pe miss Jansic si pe Omudindulap :) ...
Lista se cerea completata :P asa ca: Copila, Klaudya, Iamsaved, Zgubi, Chambord, Ghost, MvpSebi ... si cred ca astia sunt.
:)) Pai vezi unde ti-e bagheta...
Chambord
10 Mar 2011, 17:57
Hmmm... Pe miss Jansic si pe Omudindulap :) ...
Lista se cerea completata :P asa ca: Copila, Klaudya, Iamsaved, Zgubi, Chambord, Ghost, MvpSebi ... si cred ca astia sunt.
Whoa. Abia al 7-lea pe lista ? Doresc sa protestez fata de acest abuz !!!
the_fairy
10 Mar 2011, 18:10
Am pus mai intai fetele :-S si apoi baietii... But you are on the list :D
ieucumine
26 Apr 2011, 07:19
Un forum meeting la Tm, careva?
Pe multi.:)
Dar in niciun caz pe Alexander the Great. [-( He's a headache.
pictorul38
21 Jun 2011, 20:26
FreakDoll:P
FreakDoll
21 Jun 2011, 21:23
:-? De unde si pana unde?
Nu stiu daca ai pus cea mai potrivita intrebare:D
FreakDoll
21 Jun 2011, 21:29
Mda =)) Interpretarile astea ne omoara de vii :-j
Sper, totusi, ca a inteles/va intelege la ce ma refeream.
LE: Nu mai vreau sa stiu.M'am prins X_X #-o
pictorul38
21 Jun 2011, 21:40
sorina si FreakDoll mumoasele forumului:-*
sorina25
21 Jun 2011, 21:58
Un forum meeting la Tm, careva?
unde si cand?? acum sunt acasa la Tm, am plecat din Bucuresti :D
PoliFanAthic
22 Jun 2011, 10:41
Timisoaaaaara. Timisoaaaara. etc.
ProfetulTau
20 Feb 2012, 18:58
pe nimeni momentan
ProfetulTau
24 Feb 2012, 16:25
Malombra pentru ca pare o fata desteapta FreakDoll findca e roscata cu ochi verzi si veronica210
ghost90 ... te astept la meci? :D
ghost90
30 Jul 2012, 16:39
Tot ce-i posibil,sa vad cum fac rost de bani.Desi ar trebui sa-mi mai creasca o pereche de cojones,sa merg cu fularul la gat prin Bucuresti :).
fularu la gat???? LOOOOOL
1 la mana, e canicula here...
2 la mana eu nu mai merg cu fularul la meci de aproximativ 4 ani. fularul meu e pus deasupra patului...
3 la mana, ne vedem oricum inainte sau dupa meci si bem, dar daca vi organizat , e posibil sa nu te lasa jandarmi sa pleci... dar dehh...
4 la mana te duc eu la terasa la rock, sa vedem tzoampe pe lipscani
ghost90
30 Jul 2012, 18:27
Eu fara fular nu ma duc la niciun meci.Da ce pana mea treaba au jandarmii pe unde umblam si cum?N-am voie sa ma deplasez liber prin tara?
pai de parca nu sti mersul... daca veniti cu autobuze... va ia direct si va duc la stadion... sau daca veniti cu trenul...veti fi escortati din gara...
cat despre fular... cand iesim la bere, indicat e sa il pui in ghioizdan... nu de alta dar ajungem sa o luam aman2, si atat imi trebuie sa iau bataie in bucuresti de la tigani de la nord.
mai exact cand e meciul?
ghost90
30 Jul 2012, 22:16
Duminica din cate stiu eu.Ajung si io ca franarii sa merg la meci cu fularu-n plasa :)).
Sylver Cheetah 53
04 Dec 2015, 01:01
Pe copila_satanista. :">
Sorin87
07 Dec 2015, 19:28
Pe iiii as vrea sa-l cunosc personal pentru ca ma "iubeste" foarte mult :))
sorine, nu am nimic cu tine flacau!
cosmin742000
09 Dec 2015, 12:57
pe cativa i-am si cunoscut , cred ca cel mai mult mi-as dori sa ii cunosc personal si pe margott , edinaa , crynick , iiii si fresie
margott
09 Dec 2015, 17:12
pe cativa i-am si cunoscut , cred ca cel mai mult mi-as dori sa ii cunosc personal si pe margott , edinaa , crynick , iiii si fresie
Cred c-ai avea un soc. Sunt foarte ciufuta de fel, asa ca mai bine nu-ti dori. :P
Dar am feisbuc, pe care evident ca-l calaresc fiecare minutel pe care-l am liber acasa. Ai toate sansele sa ma "cunosti" acolo, asa, de la distanta. :)
Crynick
10 Dec 2015, 13:51
cosmin,daca ajungi cumva prin cluj,anunta-ma si bem o bere :))
cosmin742000
11 Dec 2015, 07:06
cosmin,daca ajungi cumva prin cluj,anunta-ma si bem o bere :))
Ptiu , daca stiam ca esti din Cluj ,Am fost la Cluj laTIFF 2013 , , atunci m-am intalnit si cu wildinthecountry .Am stat 10 zile .Poate o sa mai trec prin Cluj , anul viitor cand am fost invitat de fata la care am stat atunci sa o vizitez la Berlin unde este doctor in sociologie la Universitatea din Berlin.Pe vremea cand statea in Cluj isi pregatea doctoratul .Statea gard in gard cu gradinna botanica..Acum depinde cu ce curse de avion o sa plec din Cluj , sau din Targu Mures , ca ea plateste , ca eu nu am marafeti.
tinand cont ca am ajuns sa ma cunosc cu multi de aici...
as vrea sa cunosc pe cosmin si pe anaemona! cosmin esti in bucuresti?
cosmin742000
15 Dec 2015, 18:56
Nu .Sunt in Focsani.O sa vin in Bucuresti pe 13 martie pt concertul lui Brian May.Poate ne vedem atunci , o sa stau 3 zile.Daca nu o sa poti atunci o sa vin si la concertul Queeen din iunie.Mai vorbim pana atunci.
anaemona
17 Dec 2015, 22:54
tinand cont ca am ajuns sa ma cunosc cu multi de aici...
as vrea sa cunosc pe cosmin si pe anaemona! cosmin esti in bucuresti?
iiii, daca nu moare cinemagia pina ajung eu in Bucuresti, sper sa ne vedem atunci.
:) true anaemona... dar inca nu cred ca sunt sanse sa moara...
H4cK3RuL
26 Jan 2016, 19:19
Mai mult ca sigur... fetele... de preferat intre 18 si 30.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.