View Full Version : Concursuri Cinemagia??
Madalina.Mircea
11 May 2010, 18:39
Buna..am si eu o intrebare..cand ajung premiile alea?..k eu castigasem la Percy Jackson si olimpienii..si nu am primit inca nimic
Buna ziua.
Pentru a putea intra in posesia premiului va invitam la sediul nostru:
JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00
Adresa: iMedia Plus Group - Pierre de Coubertin, nr. 3-5, bloc turn, et. 5 sect. 2, Bucuresti, Tel 031.80.57.784, Fax 031.80.57.791
Cu drag,
Echipa Cinemagia
sherby03zu
15 May 2010, 14:23
vin vineri sa iau alea..ca atunci imi ridic buletinu:))
BabyBlueEVO
17 May 2010, 15:55
Buna ziua,
Am castigat la Planet 51 am trimis mail si dupa doua sapt nu am primit nici un reply si am trimis iar si in continuare nu am primit mail. Si nici macar nu gasesc un numar de telefon unde sa sun. Ce e de facut?
Multumesc
Radu
StefanDo
19 May 2010, 16:19
inca nu am primit premiile la Planet 51 de la distribuitor
klaudya_e
20 May 2010, 16:16
nici una dintre variantele la concursul http://www.cinemagia.ro/concursuri/5-carti-oferite-de-editura-polirom.html nu este corecta. Prima ceremonie de decernare a avut loc pe 16 mai 1929.
sherby03zu
31 May 2010, 17:43
trebuiau ridicate intrún anumit timp premiile?
kaleonardo
02 Jun 2010, 09:35
Am incercat sa ma inscriu la concursul Dance Time dar nu gasesc nicaieri formularul de concurs. Se poate da un link direct catre pagina de concurs pe site-ul respectiv?
anuska21
26 Jun 2010, 21:00
Am aflat de la cineva ca toate persoanele castigatoare la concursurile cinemagia ar fi fictive,ele neexistand In realitate.adevar sau minciuna.eu particip aproape zilnic de ceva vreme si nu am castigat nimic.cum se face ca alti castiga de cateva ori pe luna.ma lamureste si pe mine cineva?:-?
StefanDo
27 Jun 2010, 11:41
la cat de mult ne chinuim ca toate concursurile cinemagia sa mearga bine, in ciuda colaboratorilor care intarzie si-a postei care a fi in stare sa trimita coletele oriunde numai unde trebuie nu, te rugam sa te duci la acea persoana si sa-i arzi cateva. Toate concursurile cinemagia sunt pe bune.
roxykim
28 Jun 2010, 16:48
eu am intrat pe profilul persoanelor castigatoare la concursurile cinemagia si majoritatea nu aveau nici o activitate pe site, pe forum, ba chiar unele abia isi deschisesera cont :) Eu particip in continuare zi de zi, sa vad in cati ani castig si eu ceva :-/
StefanDo
28 Jun 2010, 17:26
castigatorii sunt alesi aleator, nu dupa activitatea de pe site :) persevereaza, nu se stie niciodata ;)
Ar fi mai interesante concursurile astea daca ar fi si pentru cinefili (nu, astea nu-s pt cinefili, poate castiga si o persoana care n-a vazut un film in viata ei). Ma gandeam la ceva gen ghicitori inteligente, una saptamanala de exemplu ca sa nu va ocupe prea mult din timp. Oricum ceva care nu se bazeaza neaparat pe noroc (sau pe numarul de conturi create). Din cate observ altii pot (ma uit la competitie).
clauditza03
30 Jun 2010, 19:36
sa stii ca ar trebui acordate premii doar la cei care contribuie cu ceva la filmul respectiv sau la celelalte.chiar si eu am intrat pe profilul la cei castigatori si am observat ca au puncte doar din login si nu e corect eu care ma chinui sa ajut si sa imbunatatesc site ul nu primesc nik si ala care doar il viziteaza primeste.pai aici unde este corectitudinea.poate schimbati ceva in regulamentul concursurilor.multumesc
StefanDo
01 Jul 2010, 10:39
clauditza, la premii au sanse toti cei care participa la concursuri. Acest lucru nu se va schimba.
cine contribuie la paginile actorilor/filmelor este recompensat cu dvd-uri
Disciple
01 Jul 2010, 12:02
Am castigat si eu 2 DVD-uri : "From Paris with love" si "Reuniunea familiei Snoopy", am trimis mail-ul care se cerea, dar apoi nu s-a mai intamplat nimic Au trecut cateva zile si as vrea sa stiu si eu cat mai astept sau macar cand si cum vor ajunge la mine chestiile.
StefanDo
01 Jul 2010, 12:05
bucurestenii sunt invitati la redactie sa-si ridice premiile, dar asta numai dupa ce le primim de la distribuitori. vei fi anuntat prin mail.
Disciple
01 Jul 2010, 12:58
Multumesc. Astept.
Chambord
02 Jul 2010, 09:22
Ar fi mai interesante concursurile astea daca ar fi si pentru cinefili (nu, astea nu-s pt cinefili, poate castiga si o persoana care n-a vazut un film in viata ei). Ma gandeam la ceva gen ghicitori inteligente, una saptamanala de exemplu ca sa nu va ocupe prea mult din timp. Oricum ceva care nu se bazeaza neaparat pe noroc (sau pe numarul de conturi create). Din cate observ altii pot (ma uit la competitie).
Ar fi fain.
Ghicitori inteligente, cool. Subscriu. Cine ghiceste, primeste un dvd. Cine da un raspuns gresit, bann o saptamina. Agreed?:)
Let's raise the stakes for a change...
Chambord
02 Jul 2010, 09:38
Ghicitori inteligente, cool. Subscriu. Cine ghiceste, primeste un dvd. Cine da un raspuns gresit, bann o saptamina. Agreed?:)
Let's raise the stakes for a change...
DAA. =D> :-bd <:-P Iar cei care gresesc de 2 ori trebuie sa participe la un survival-forumeeting in padure (cine are mai multe puncte tine masca si drujba) :D
NUUUUU! Nu, masca si drujba... e prea clasic... mai degraba un ciocan de sfarmat degete sau un patent de smuls unghiile!
vampirika
03 Jul 2010, 15:58
Buna ziua. Sunt una dintre castigatorii concursului Saga Amurg Eclipse. Intrebare: Ce inseamna "premii" mai exact? Pentru ca in concurs se zice de premii originale Eclipse sau invitatii la film. In regulament zice sa mergi la casa de bilete ca sa iti ridici invitatia la film.. Cum aflu ce anume am castigat, premii(bratari, brelocuri, postere) sau invitatia dubla?
Va multumesc.
Vampirika
Premiul consta intr-o cina romantica cu Pateu. Tine aproape pentru detalii...:)
Iertat sa-mi fie off-topicul, dar nu ma pot abtine...=)) =)) =))
De gasca sau de rata?=))
vampirika
04 Jul 2010, 10:24
off topic:
Trebuie sa recunosc ca sunteti foarte haiosi, si nu m-ar deranja un asemenea premiu.
Ma asteapta la casa de bilete, nu?
on topic: Ma ajuta vreun moderator cu raspunsul asteptat?
Florinalamicu
05 Jul 2010, 13:20
sal.. am castigat si eu la concursul http://www.cinemagia.ro/concursuri/concurs-saga-amurg-eclipsa.html dar nu se specifica ce anume am castigat.. se poate sa imi lase cineva un mesaj pe forum cu premiul exact?
multumesc
StefanDo
05 Jul 2010, 15:29
pai ideea e in felul urmator
toti castigatorii au invitatie la film. In ceea ce priveste obiectele, va trebui sa veniti la sediul nostru si sa va alegeti din ce mai este disponibilul. Eu zic sa va grabiti, ca altfel ramaneti cu postere :D.
ionutzic
13 Jul 2010, 11:00
Buna ziua! Am castigat Cartea viitorului; Poveste de dragoste africană; Revoluţia franceză; Vei fi acolo; Relaţii sexuale in data de 18.06.2010 si nu am primit nimic. Cand le voi primi?
Va multumesc!
No ce ziceti de concursul ala de cultura cinematografica? De ce sa facem concursuri doar pentru cei cu IQ egal cu numarul la pantof? Hai sa ridicam un pic miza. Eu cred ca o asemenea initiativa ar constitui o gura de aer proaspat pentru forum.:)
Cine e pentru?
sherby03zu
16 Jul 2010, 02:10
trebuiau ridicate intrún anumit timp premiile...?pe 12 martie am castigat..mai e valabil?
klaudya_e
19 Jul 2010, 12:25
La profilul meu apare ca am castigat o invitaţie dublă la filmul Totul se plăteşte dar eu nu am participat la concursul acesta. Pot sa dau invitatia unui utilizator care e din Bucuresti?
cosmina87
23 Jul 2010, 14:24
buna ziua..si eu am castigat o invitatie acum vreo saptamana..dar nu m-a anuntat nimeni..nici pe mail nici la telefon..cum se intra in posesia invitatiei?
multumesc
movie_fan
19 Aug 2010, 22:37
Pana cand sunt valabile cele 7 invitatii la Eroi de sacrificiu? Scrie doar de luni pana joi, dar nu specifica daca doar in saptamana afisarii castigatorilor sau in toate saptamanile cat ruleaza. Multumesc!
movie_fan
29 Aug 2010, 20:30
Multumesc, sunteti de ajutor.
Inca nu am primit premiul nici azi 01.09.2010 cu toate ca am confirmat de 2 ori prin mail, este vorba de un dvd Michael Clayton din 12.07.2010.
Rog pe cineva din staff-ul Cinemagia sa ma ajute daca se poate.
Va multumesc.
roscacs
09 Sep 2010, 13:31
Am si eu o nelamurire ..am participat si eu la concursul acela.. iar concursul se tinea pana pe data de 3 septembrie 2010 si plus sa inchis pe data de 2 septembrie am vazut castigatorii asa de curiozitate si cum e posibil sa castige unul care sa inregistrat pe data de 4 septembrie ? am si exemplu : http://a.imageshack.us/img825/6021/14637536.jpg
StefanDo
09 Sep 2010, 14:58
e un bug la afisarea datei inscrierii (afiseaza data curenta)
cu siguranta ai facut printscreenul pe 4, daca intri acum la pagina lui Sh0T ai sa vezi ca apare data de azi
copila_satanista
16 Sep 2010, 09:32
Multam pentru invitatie :) am savurat-o ieri :D
mickymro
18 Sep 2010, 13:42
As dori daca se poate sa eliminati restrictia de domiciliu pentru cei care doresc invitatii la film. Sunt din provincie, dar vin des in Bucuresti si mi-as fi dorit sa castig o invitatie de acest gen.
Dar cam cat dureaza, in medie, pana primiti voi la redactie premiile de la distribuitori? O luna, doua, trei...
Am si eu o intrebare legata de concursurile Cinemagia. Cum se face ca, castigatorii concursurilor sunt cei care s-au inregistrat in ultima perioada si nu prea au la "activitate" mare lucru (si cu o vechime nu prea mare)? nu ca as avea ceva impotriva dar si eu particip la concursurile de pe site si ma intreb daca am vreo sansa sa castig.
clauditza03
31 Dec 2010, 13:01
poate in 2011 cu ceva noroc:P nici eu nu am castigat nimic si particip de ceva timp
lorenne
03 Jan 2011, 12:59
Imi cer scuze ca adresez din nou aceeasi intrebare ca si "antevorbitorii" mei dar sunt si eu fericita castigatoare a cartilor oferite de Meteor Press si se face ca am aflat asta chiar in prima zi a anului , am facut toate cele necesare[ am trimis mail cu toate cele] dar am inteles , citind aici ca aceste premii mai intarzie cateodata . Intrebarea mea e : "Intarzierea asta va fi mai de lunga durata datorita vacantei de sarbatori ?" Multumesc anticipat.:)
StefanDo
03 Jan 2011, 14:08
raspunsul este da
lorenne
03 Jan 2011, 14:21
Am inteles .
adaluci
04 Jan 2011, 15:40
Am castigat pe 29 noiembrie cartile ,,Armatele; Adevărata poveste a Motanului Încălţat; Dorinţa de Crăciun a lui Buzunăraş'', pe care insa inca nu le-am primit. As dori un raspuns de la dvs daca vor veni in curand. Va multumesc.
lorenne
07 Jan 2011, 15:40
Am o nelamurire ... Unde sunt afisati castigatorii pe care trebuia sa i aflam astazi ?Pana acum e schimbata doar data la care vor fi afisati urmatorii insa cei actuali nu apar.
mihai.s.
18 Jan 2011, 16:00
Nu nu sunt pe bune!
lorenne
25 Jan 2011, 16:36
Tocmai am primit cartile ! Apreciez seriozitatea !
Am si eu o intrebare. Am castigat o invitatie dubla la Ursul Yogi 3D si e valabila in perioada 21-27 Ianuarie. Vreau sa ma duc maine cu cineva si ma intrebam, doar cu buletinul trebuie sa ma prezint la caserie sau si cu altceva? :)
Am primit o notificare pe pagina de profil pe data de 24 ianuarie - 2 bilete castigate la Cityplex insa nu am primit niciun mail sau altceva. Cum procedez in cazul acesta? Ms
copila_satanista
27 Jan 2011, 09:27
Pe pagin aconcursului gasesti regulamentul in care primesti lamuriri:
"Art. 3. Premiul consta intr-o invitatie de 2 locuri la Cityplex (http://www.cinemagia.ro/forum/../program-cinema/cityplex-bucuresti). Aceasta invitatie este valabila in zilele luni-joi din saptamana urmatoare afisarii castigatorului. Invitatia se va ridica de la cinematograf pe baza unui act de identitate. Castigatorul isi poate alege filmul si ora de rulare a acestuia, exceptie facand spectacolele in avanpremiera."
Deci te poti duce direct la casa de bilete cu buletinul si ti se dau 2 bilete gratis :)
Am savurat filmul Yogi Bear, thx Cinemagia! :D
marllenn
02 Feb 2011, 16:22
Stefan sau Gloria am o mica problm sa zic: Sunt inscrisa din aprilie 2009 si nu am castigat pana acum nimic poate si altii dar care s-au inscris recent au castigat bilete, obiecte promotionale, carti... cum vine chestia asta:-?:|
StefanDo
03 Feb 2011, 12:23
suntem siguri ca ai noroc in dragoste ;)
buticut
15 Feb 2011, 01:04
What the...:))?
http://www.cinemagia.ro/club/profil/claudianatalia/
What the...:))?
http://www.cinemagia.ro/club/profil/claudianatalia/
Interesant! Noroc!?!
CristinaRMC
02 Mar 2011, 20:27
Buna seara,
Am castigat obiecte promotionale Necunoscutul si am dat un mail pe adresa indicata (
[email protected]) acum doua zile, cand s-au publicat castigatorii pe site, insa nu am primit niciun raspuns.
Stiti cumva daca pur si simplu trebuie sa astept sau s-a intamplat ceva si nu au primit e-mailul?
Am castigat si eu la concursurile de pe site si am primit raspuns dupa doua saptamani de la data la care am trimis eu e-mail la adresa indicata. Parerea mea este ca trebuie sa mai astepti.
CristinaRMC
02 Mar 2011, 20:39
Am castigat si eu la concursurile de pe site si am primit raspuns dupa doua saptamani de la data la care am trimis eu e-mail la adresa indicata. Parerea mea este ca trebuie sa mai astepti.
Ah, OK. Multumesc!
alexx_adrian
09 Mar 2011, 12:42
In legatura cu concursul si intrebarea :
Ce actor/actiţă din distribuţia filmului Rango şi-a marcat debutul în filme de animaţie?
absolut toti actorii enumerati au jucat in animatii:
1 Isla Fisher -Horton Hears a Who (2008)
2 Bill Nighy -Flushed Away (2006)
3 Abigail Breslin -Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey (2010)
4 Ray Winstone-The Magic Roundabout (2005)
deci niciunul nu si-a facut deutul in filme de animatie cu Rango si nici in cariera primul film nu a fost de animatie....
dc4fingers
09 Mar 2011, 21:43
vezi ca mai e unul
CristinaRMC
18 Mar 2011, 09:10
Am primit un mail cu adresa sediului si sa ma duc, insa nu mi s-a spus niciun mijloc de transport care ajunge acolo si Pantelimon este foarte departe de mine deci nu frecventez zona. Imi poate cineva spune cu ce pot ajunge acolo daca iau metrou pana la Iancului?
LE. Am gasit cu Google StreetView, multumesc.
Cristina poti sa ajungi cu autobuzul 104 sau cu troleibuzele 86 sau 90, au statia chiar vis-a-vis de cladirea cu cinemagia! ;)
gabrielle04
14 Apr 2011, 14:32
Buna ziua,
Am castigat 2 bilete la cinemapro. Am fost luni la vizionare, dar d-soara de la casierie mi-a spus ca nu are lista cu castigatorii si sa vin altadata. Azi , ca sa nu mai fac un drum degeaba, am fost inspirata si am sunat la cinematograf si mi s-a spus ca azi nu ruleaza film, pt ca are un loc un eveniment. Deoarece in regulamentul concursului scrie ca biletele sunt valabile de luni-joi, cred ca ar fi mai indicat sa specificati ziua si ora cand castigatorii sunt "obligati" sa beneficieze de castiguri.
StefanDo
14 Apr 2011, 17:20
Gabriela, am vorbit cu cei de la CinemaPro si se pare ca d-soara de la casierie a omis sa-i intrebe pe colegii ei cu care tinem noi legatura daca esti sau nu pe lista trimisa de noi luni dimineata devreme.
iti transmit scuzele cinematografului si invitatia ca saptamana viitoare, de luni pana joi, sa mergi sa vezi filmul din programul CinemaPro
oricum, am aflat cu surprindere ca astazi ai sunat din nou la ei si le-ai spus ca invitatia ta e valabila pana sambata, lucru neadevarat.
gabrielle04
14 Apr 2011, 22:34
oricum, am aflat cu surprindere ca astazi ai sunat din nou la ei si le-ai spus ca invitatia ta e valabila pana sambata, lucru neadevarat.[/QUOTE]
trebuie sa fac mici corectii: luni nu am sunat, am fost personal la cinema la vizionarea de la ora 17, iar azi am sunat (pentru prima data)si i-am spus d-soarei de la telefon,Gabriela, ca nu e bine ca azi nu ruleaza pt ca premiul meu(biletele) sunt valabile de luni-joi, deci asta e, nu mai am cum sa beneficiez de premiu, nicidecum nu am afirmat ca sunt valabile pana sambata......ca daca era asa.......nu mai postam nimic, ci incercam maine sau sambata........
Multumesc pentru reprogramare.
Salut!
Am participat pe site la concursuri si nu stiam cand va fi extragerea pentru ele. Ma inscrisesem pentru concursul cu invitatii duble la Fast Five. Am intrat apoi pe site pe data de 2 mai si am observat ca am castigat o invitatie dubla care era valabila pe data de 1 mai.
Intrebarea mea este daca invitatia mai este valabila. Recunosc ca am gresit ca nu am observat in regulament cand va fi extragerea, dar eram sigur ca nu o sa castig si ma asteptam sa primesc un mail de instiintare.
Postez abia acum pe forum pentru ca am tot incercat sa fac rost de un numar de telefon de contact, dar la mail-ul pe care l-am trimis ieri nu am primit raspuns.
Deci mai pot folosi invitatia respectiva? Daca da, cand?
Multumesc anticipat!
Bogdan Croitoru.
albinuta_eu
08 May 2011, 12:46
se poate face ceva sa se verifice castigatorii mai usor,este foarte greu sa verifici si sa iei fiecare concurs in parte.
se poate face ceva gen pe pagina de concurs:
<Vezi toti castigatorii>
sau
cum un subiect pe forum
<cu lista castigatorii>
Daca castigi iti apare oricum la profilul tau...
adipetreseniuc
12 May 2011, 08:32
spuneti-mi si mie de ce mai tineti deschise unele concursuri, cateva zile dupa ce sunt afisati castigatorii si concursul este terminat?
Am si eu o intrebare , de ce toti care au mai putin de o luna castiga instantaneu si cei mai '' batrani'' nu mai castiga deloc ?
yonutzTM
27 May 2011, 16:20
Am vazut ca la un concurs te poti inscrie de mai multe ori , dar in zile diferite , este voie ? sau cum se aleg castigatorii ?
bellisima_2010
28 May 2011, 12:50
Imi puteti spune si mie daca imi trimiteti premiul Premii originale marca Rio si cand mi-l trimiteti ?, finca desi am trimes un imeil nu am primit raspuns ???? X(
bellisima_2010
02 Jun 2011, 19:30
Situl asta e al nimanui moderatorii nu raspund la imeiluri la postarile pe forum nu au rezultat ca citest nimeni decat daca injuri sau vorbesti trivial
ALOOOOOOOOOOOOOOOOO administratorii sitului eu ce ii spun nepotelului meu ca isi vrea jucariile ???
:-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
VA DAU O SUGESTIE MAI ORGANIZATI forumul SI STERGETI POSTARILE IN AFARA SUBIECTULUI CA VA FACE DE RUSINE !!! NU AM MAI INTANLIT FORUM MAI INCALCIT SI MAI INCURCAT .
@bellisima_2010
Un sfat prietenesc: putina gramatica nu strica nimanui!!!
@bellisima_2010
Un sfat prietenesc: putina gramatica nu strica nimanui!!!
eu zic ca fffffff multa gramatica trebuie :D
adipetreseniuc
13 Jul 2011, 17:27
eu zic ca e cam aiurea cu concursurile voastre. hai, nu ma asteptam eu sa fiti asa de seriosi si sa-mi trimiteti premiul dupa doar o luna, da a trecut a doua deja, si..nimic. in concluzie, vrajeala de concursuri.
victorina
16 Jul 2011, 12:27
Saptamana aceasta (11-17 iulie) s-a tot votat la premiul in carti de la editura alfa si acum a aparut o alta editura la care premiile se dau tot vinerea, incepand de vinerea viitoare (editura trei), asa ca pentru ieri, 15 iulie, inca asteptam castigatorii de la editura alfa. mai apar?
Si....apropos, am dat si eu clic la toate concursurile, zilnic, cele cu promotionale ca nu sunt din Bucuresti, si nu am castigat niciodata, dar asta e, norocul o veni el si la mine si pe acest site, ca pe altele am castigat oe bune si am primit premiile. :)
alinbaby
30 Jul 2011, 12:29
Buna ziua. As dori sa stiu pe ce criterii se aleg cistigatorii(pile,relatii) pentru ca mi-e imposibil sa cred ca un calculator poate extrage aceasi persoana in aceasi zi la mai multe cinematografe. O zi buna
alinbaby
30 Jul 2011, 13:58
X( Buna ziua. As dori sa stiu pe ce criterii se aleg cistigatorii(pile,relatii) pentru ca mi-e imposibil sa cred ca un calculator poate extrage aceasi persoana in aceasi zi la mai multe cinematografe. O zi buna
Buna
Am castigat o invitatie la film in data de 17.09.2011, fiind plecata nu am urmarit castigatorii ,:cat timp este valabila invitatia? :D
sergiuseling
29 Sep 2011, 13:19
Nu știu sigur, dar probabil e valabilă de luni până joi săptămâna următoare extragerii. Cel mai bine te uiți în regulament și scrie acolo, dar la majoritatea parcă scrie cum am spus mai devreme.
Eu am o nelămurire legată de concursul: http://www.cinemagia.ro/concursuri/promo-transformers-3.html
Eu nu văd câștigătorii nicăieri, mai mult nici nu prea pricep regulile de participare, dar asta nu prea contează. Ce vreau eu să știu e cine a câștigat.
nu ai inteles? inca nu au hotarat carui cont creeat de cateva zile... cu 5 loginuri, sa dea premiul.
sergiuseling
29 Sep 2011, 14:26
Bine, dar au trecut câteva luni. Mai mult este și link în pagina de concursuri care ar duce la câștigători. Nu că m-ar interesa în mod anume, doar că sunt curios și aș vrea să știu și eu dacă s-a dat în secret ori a uitat cineva să pună numele câștigătorilor pe site, ori nu s-au mai dat premiile.
piranha
08 Oct 2011, 12:11
Se mai aude ceva cu DVD-ul meu? De vreo 4 luni este "Comanda in derulare"...
WildR0se
08 Nov 2011, 12:36
Nu sunt sigura daca postez in thread-ul corect... dar as vrea sa atrag atentia asupra unor amanunte din descrierea unuia dintre concursurile actuale... Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, nu tin sa fac pe desteapta, doar - fiind un sustinator al site-ului CineMagia si al seriei care face obiectul concursului - consider ca e importanta corectitudinea informatiilor...
La concursul "Cartea Iureşul săbiilor oferită de Editura Nemira", in prima parte a descrierii se mentioneaza: "[...] Seria este acătuită din şapte romane dintre care trei se află încă în stadiul de proiect (A Dance with Dragons, The Winds of Winter şi A Dream of Spring)." Precizarea ar fi ca, al cincilea volum al seriei, "A Dance with Dragons", a depasit "stadiul de proiect" si a fost publicat in luna iulie a acestui an (probabil urmeaza sa apara si tradus in romana la Nemira, sper eu cat de curand).
De asemenea, un mic update ar fi necesar si in paragraful urmator... "[...] drepturile cinematografice fiind deja achiziţionate de HBO, care intenţionează realizarea unui serial în scurt timp. " Banuiesc ca toata lumea stie ca primul volum al seriei, "Game of Thrones", a fost deja transpus in serial si difuzat de HBO la inceputul anului (sezonul 2 urmand sa apara in aprilie 2012).
Sper ca n-am deranjat pe nimeni cu aceste observatii...
RaluKca
28 Nov 2011, 12:52
Am castigat si eu un set de 5 carti de la Editura Herald pe 15.11.2011. Oare cand o sa primesc un mail cu confirmare si adresa se unde ridic premiul. Ce sa intampla daca dispar de pa pagina cu castigatori pana primesc de la voi raspuns. Nu mai sunt castigatoare?
Multumesc! Astept raspuns.
klaudya_e
28 Nov 2011, 13:41
Regulament
Art. 1. Se va trimite un singur mesaj / concurs / zi.
Art. 2. Câştigătorii concursului vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site în fiecare zi de luni a săptămânii.
Art. 3. Câştigătorii sunt rugaţi să trimită un e-mail cu nume, prenume, adresă, număr de telefon şi premiul căştigat la adresa
[email protected] pentru a putea intra în posesia premiului. Confirmarea trebuie dată atâta timp cât câştigătorii sunt afişaţi pe site.
Art. 4. Orice participant la concursurile organizate pe acest site se presupune a fi citit acest regulament.
Daca ai trimis deja e-mail trebuie sa astepti mesajul de confirmare. O sa dureze ceva, dar vor veni
rusu_alexandra87
02 Dec 2011, 18:17
concursurile sunt pe bune :)
daca am incerca sa le falsificam am face-o in asa fel incat nu ai observa ;)
dar regula e ca te poti inscrie la concurs zilnic. Unii o fac inscriindu-si in acelasi timp mama, fiica, sora, fratele si alte rude/rubedenii cu acelasi nume de familie. Normal ca asa cresc foarte mult sansele sa vezi acelasi nume aparand de mai multe ori in lista de castigatori ;)
iar altii sunt foarte norocosi!
eu am castigat o carte...e pe bune concursul pt m`am inscris de putin timp si am avut norocul sa castig, dar am castigat cu numele ca mie nu mi`a venit nici o carte ....si nu stiu ce sa cred acum...daca aveti cum sa ma ajutati sa`mi primesc si eu cartea castigata ar fi super. ms o seara buna tuturor
rusu_alexandra87
05 Dec 2011, 06:58
imi raspunde si mie cineva????
Ionutzmovie
23 Jan 2012, 21:31
Am castigat premiu Senna, un parfum Davidoff Champion de 90 ml, pe data de 16 decembrie 2011, iar pe data de 24 decembrie 2011, cand inca mai era pagina cu premiul pe site, am trimis un mesaj la
[email protected] cu datele personale. Pana la aceasta ora nu am fost contactat si nici nu mi-a fost trimis premiul. S-a ratacit sau nu a fost trimis?
Ionutzmovie
17 Feb 2012, 11:02
Am primit pana la urma premiul, multumesc.
mgf2768
14 Mar 2012, 15:21
Al meu e de cinci. Cred ca vine pe jos. (:|
Filmul deja l-a dat si protv-ul. :)) De doua ori.=))
emilia.mandalac
15 Mar 2012, 19:54
Luni, 12 martie a.c., am primit pe pagina mea de la www.cinemagia.ro un mesaj cum ca am castigat o invitatie de doua locuri la Movieplex Cinema. Din pacate, nu se prea poate beneficia de invitatie pentru ca cei de la cinematograf au varii motive astfel incat sa nu poti beneficia de castig. Va dau un exemplu:
Acum ceva timp in urma, am castigat tot prin cinemagia, o invitatie de doua locuri la PRO Cinema si ca sa pot obtine invitatia castigata a trebuit sa cumpar un bilet. Avand experienta aceasta, am sunat la Movieplex Cinema, am intrebat daca pot ridica saptamana aceasta sau saptamana viitoare invitatia castigata si mi s-a spus ca trebuie sa vin sa o iau saptamana aceasta pana vineri. Insa, aseara, la fata locului, lucrurile au stat altfel: mi s-a spus ca "nu sunteti pe lista, dar mai incercati saptamana viitoare, poate cine stie...". Cand am intrebat daca sigur saptamana viitoare voi putea beneficia de invitatie mi s-a raspuns evaziv: "incercati, nu se stie sigur..." DECI??!! Cum sta treaba cu castigurile astea???
Va multumesc pentru raspuns!
copila_satanista
20 Mar 2012, 12:53
Mai eu am castigat de mai multe ori si nu am avut niciun fel de probleme. Am castigat la Cinema Pro, la Cityplex si la Movieplex. Problema este ca nu ai mers in perioada in care trebuie si de aici vine confuzia. Pe pagina fiecarui concurs este si un regulament. Citez din acesta : "Această invitaţie este valabilă în zilele luni-joi din săptămâna următoare afişării câştigătorului. Invitaţia se va ridica de la cinematograf pe baza unui act de identitate. Câştigătorul îşi poate alege filmul şi ora de rulare a acestuia, excepţie făcând spectacolele în avanpremieră." Deci daca ai fost anuntata ca fiind castigatoare saptamana asta, trebuie sa mergi la film saptamana viitoare (luni-joi). Pe langa asta adaug ca ar fi bine sa faci si o rezervare daca stii ca e posibil sa nu prinzi locuri in zile aglomerate (exemplu miercuri cand e Orange film).
Cei de la cinema este posibil sa fie ceva mai derutati pentru ca ei ofera invitatii la mai multe concursuri, nu doar pentru cele de pe Cinemagia.
piranha
28 Apr 2012, 18:36
Intre timp a trecut 1 an si jumatate. Alo, StefanDo imi raspunzi si mie ?
nicopop
29 Apr 2012, 10:35
Au trecut deja 3 luni. Premiul castigat: cartea "Bărbaţi care urăsc femeile. Millennium 1 de Stieg Larsson" la concursul "3 carti oferite de editura Trei". - 23.01.2012. Il mai primesc vreodata? Multumesc
DarkNight00
30 Apr 2012, 14:07
Daca am castigat DVD dar sunt din Rep Moldova am sanse sa primesc premile?
mirabela25
29 May 2012, 22:57
Buna, am castigat jocul Battleship si am trimis mailul cu datele solicitate dar nu am primit niciun raspuns privind modul cum imi pot ridica premiul si de unde. Cum intru in posesia lui?
alinbaby
02 Jun 2012, 13:10
Buna ziua. In data de 25.05.2012 am castigat o revista ''The Avengers(Razbunatorii). Am trimis email cu toate datele cum mi s-a cerut dar pana astazi nu am primit nici un raspuns. Sa mai astept sau sa-i spun fiului meu sa-si ia gandul de la ea. Va multumesc si o zi buna sa avetiX(
Nu ma bag in treaba asta cu concursurile, dar nu stiu ce sa zic, am vazut multi useri noi care au castigat si de 2-3 ori in curs de 2 luni. Eu am tot jucat la o vreme dar nu am castigat nimic si astfem m-am lasat. Nu stiu cum se fac extragerile dar este putin ciudat....
Buna,
Vreau sa stiu daca extragerea castigatorilor la concursurile organizate de cinemagia sunt pe bune pentru ca vad ca anumiti concurenti sunt foarte, foarte norocosi.....numele lor se repeta mereu printre castigatori?
multumesc
Extragerile sunt corecte- spun asta pentru ca eu am castigat de cateva ori, si asta pt ca ma inscriu regulat la concursuri, participa si prietenul meu daca nu am timp. Premiile au ajuns la mine, asa ca nici aici nu am nimic de reprosat. Si nu cunosc nici un administrator sau moderator al site-ului. Daca inca n-ai castigat, incearca in continuare, conteaza atat norocul cat si perseverenta, si, evident raspunsurile corecte. Succes!
Am castigat un premiu saptamana trecuta la unul dintre concursurile cinemagia. Am trimis un mail cu datele mele la adresa indicata pe site si nu am primit nici un raspuns. As vrea sa stiu cum si cand pot intra in posesia premiului.
fiona...
daca esti din bucuresti, te cheama la ei la sediu, pe langa stadionu national.
Buna am castigat recent la sectiunea MIB 3 si am trimis email de confirmare...si as vrea sa stiu cum intru in posesia premiului....te suna cei de cinemagia...ti-l trimita prin posta sau curier???
Am fost la sediul lor si am intrat in posesia parfumului, dar e tester.
Am fost la sediul lor si am intrat in posesia parfumului, dar e tester.
poi eo nus din bucuresti ....asa k....
cristina_murariu007
28 Aug 2012, 09:22
am trimis email de confirmare cu datele de contact si nu am primit nici acum raspuns. Ce trebuie sa fac pentru a ridica premiul castigat? este vorba de produse promotionale Spider Man si am castigat pe data de 10 august. Multumesc
cristinalex
11 Sep 2012, 16:11
Inteleg ca nu semnalati cititorii/ membrii clubului cand castiga un premiu, inteleg si ca nu raspundeti la mailul pe care-l trimitem cand semnalam noi aceasta, dar... ce ar trebui sa mai facem ca sa primim premiul respectiv... ?! E un soi de umilinta... am scris doua mailuri. Sunt curioasa pana unde duce ... ignorarea ?! Trebuie sa ne rugam ?!
cristina,
nu inteleg cum de nu ti s-a raspuns da? eu zic sa mai dai un mail.
eu cand am castigat, am dat mail, mi s-a raspuns cam prompt, mi s-a zis adresa si apoi m-au chemat personal la sediu , de unde mi-am ridicat premiul.
poti sa semnalezi si userilor : Madalina.Mircea sau alex.m , intr-un mesaj privat.
cristinalex
11 Sep 2012, 18:26
cristina,
nu inteleg cum de nu ti s-a raspuns da? eu zic sa mai dai un mail.
eu cand am castigat, am dat mail, mi s-a raspuns cam prompt, mi s-a zis adresa si apoi m-au chemat personal la sediu , de unde mi-am ridicat premiul.
poti sa semnalezi si userilor : Madalina.Mircea sau alex.m , intr-un mesaj privat.
Multumesc ! Nu, nu mi s-a raspuns... Astept de-o luna... Am tot zis ca este perioada de concedii, dar ... mi se pare umilitor sa stai sa tragi de maneca, in conditiile in care e " reciproc avantajos" . Un pic de respect, de atentie pentru cititorii fideli care mai si fac recomandai ale siteului, filmelor, actualizarilor pe facebook n-ar strica...
bremen1980
11 Sep 2012, 18:58
Cinemagia de ce-ti dai singura cu firma in cap ??? X(
Salut..am castigat o carte pe data de 22.10.2012
Nici pana acum nu am primit nimic...
dovada: http://www.cinemagia.ro/concursuri/editura-paralela-45.html
sor_sorina
20 Dec 2012, 14:53
Si eu am castigat o carte pe data de 03.12.2012, am dat 3 mail-uri pana acum si nu mi s-a raspuns... Ce se intampla? :(
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.