Log in

View Full Version : Un concurs de prin anii '90

bigbrother88
31 Jan 2009, 14:44
Salutare, mi-am adus recent aminte de un concurs televizat pe ecranele romanesti prin anii '90 cred si nu stiu cum se numeste, poate va aduceti voi aminte. In concurs era vorba despre o echipa de oameni intr-un castel si trebuiau sa rezolve niste ghicitori, trebuiau sa bage mana in diverse boluri sau custi in care erau diverse insecte sau animale sa ia niste indicii sa rezolve ghicitoarea. Mai tin minte ca trebuiau sa bage mana in gura unor statui in forma de leu si daca greseau statuia sau stateau prea mult erau prinsi de niste catuse, si mai tin minte o cusca undeva sus in care erau multi banuti de aur. Daca va aduceti aminte cum se numeste as fi foarte recunoscator. Va multumesc anticipat.

Led-Ze-Pencil
31 Jan 2009, 15:26
Intrebare, fara suparare: si daca afli cum se numeste, ce? La ce-ti foloseste titlul? Il cauti dupa aia pe torenti sau la dealerii de dvd-uri? Vrei sa-l revezi? Sau ce?
Sunt curios.
Si vad ca "Vreau sa stiu" s-a transformat intr-un oracol la care toti vin sa afle nume de filme. Cred ca initial avea o alta destinatie.

bigbrother88
31 Jan 2009, 15:38
Mi-a placut foarte mult emisiunea si da, as vrea sa vad toate sezoanele de la emisiunea respectiva.

Cazeemeer
31 Jan 2009, 18:26
Fort Boyard, e un concurs frantuzesc de care mai poti da ocazional pe TV5.

buticut
31 Jan 2009, 21:34
Imi amintesc de ea,era pe Pro TV si ma delecta in weekend-uri...dar nu mai stiu cum se numea....

bigbrother88
31 Jan 2009, 22:06
Cazeemeer iti multumesc mult de tot, aia era emisiunea Fort Boyard, deabia astept s-o vad :D