PDA

View Full Version : Trailere subtitrate

Suspect de bizar
15 Jan 2009, 21:54
Vreau sa-i prezint unui prieten trailerele filmelor care se zvoneste ca ar participa la Oscaruri,dar din pacate nu stie Engleza.Ma puteti ajuta cu un site sau ceva?

films4all
15 Jan 2009, 23:12
tu nu prea stii ce-i google-ul si el nu stie engleza.. :lol: hai ca v-ati gasit!!
tradu-i tu. Eu asa fac. Sora mea mai mica nu stie engleaza asa ca fac pe "'margareta nistor' si casetele anilor 90". Nu e usor sa incerci sa redai cat mai bine vocile personajelor din trailer, tre sa recunosc, dar dupa vreo 5 sau 6 trailere o sa fie 'floare la ureche' ;).

Suspect de bizar
15 Jan 2009, 23:15
Atunci sa-mi trimita cineva pe privat,doar pentru asta voi intra,si nu-i voi face reclama la respectivul site,daca gasesc unul.Io nici pe imdb.com nu intru,numai pe cinemagia,pot sa te uiti,in fiecare seara de pe la vreo 8 pana pe la vreo 12 is pe forum,si in weekend-uri cateodata si dimineata.

LE:Am cautat pe google,si n-am gasit,altfel n-as fi apelat aici.

films4all
15 Jan 2009, 23:22
sorry. nu pot sa tradez siteul :sleep:
o sa trebuiasca sa te descurci.
sorry. :sleep:

Suspect de bizar
15 Jan 2009, 23:27
Nici nu-ti cer asta,dar daca stii te-as ruga sa-mi dai un mesaj privat,ca deh,no sa mi-l pun la semnatura ;)

films4all
15 Jan 2009, 23:34
da mult trebuie sa tii la pritenul tau
prietenul tau e norocos
respect respectul pentru prieteni si pentru oameni in general!
:happy:

Suspect de bizar
15 Jan 2009, 23:36
Multumesc,i-am si promis,si asta poti sa spui ca este un defect de-al meu,ma simt obligat sa incerc sa respect promisiunile facute.

films4all
16 Jan 2009, 12:35
Neah.. nu-i niciun defect. Cu astfel de calitati poti sa obtii posturi manageriale fara probleme si sa si indeplinesti tascuri fara dureri de cap. ;)

StefanDo
16 Jan 2009, 12:45
daca prietenul tau stie franceza, poate folosi allocine.fr. Chiar daca nu stie, trailerele originale subtitrate in franceza ii vor fi mai de folos decat cele nesubtitrate :) pentru frost/nixon gasesti unul aici (http://www.allocine.fr/video/player_gen_cmedia=18848955&cfilm=120435.html), iar pentru celelalte (n-am verificat daca sunt), poti da o cautare pe site. Sper sa te ajute :)

Suspect de bizar
16 Jan 2009, 21:10
Multumesc Stefane,dar m-a ajutat deja film4all.Adica m-a lamurit sa caut mai bine pe google si am gasit. :D

carmen_angelus_romila
26 Oct 2018, 13:06
Apar fregvent in acest moment si pe Youtube.