Log in

View Full Version : cinefil in devenire cauta suport moral(oarecum:)

Melankay
08 Jan 2009, 21:00
Probabil ati mai avut de a face cu copii dornici sa dea la diverse sectii UNATC..momentan ma numar pintre ei
Ultimul meu moft(cum l-ar numi multi..in necunostinta de cauza..cred eu)e sa imi cerc norocul La CAV...din pacate admiterea ma cam sperie..la modul ca nu stiu la ce sa ma astept.
ma prefer la Colocviu in mare parte..este cineva care a dat admitere la CAV in ultimii ani si-mi poate spune..orientativ..ce l-au intrebat..sau..cum s-a documentat..pentru examen..(pe langa vizioanarea filmelor)
asa sper sa aflu daca am o sansa reala(m-am decis cam tarziu ce-i drept..dar micul optimist din mine..spre surprinderea mea nu a murit inca..mi-a zis ca niciodata nu e prea tarziu)
Multumesc anticipat..pentru orice raspuns..si "de bine" si "de rau":) :happy:

Floydman
08 Jan 2009, 21:07
daca as fi cinic as fii tentat sa zic:

"altul care vrea fie sa fie foarte bun in ceea ce face, intr-un domeniu in care e extrem de greu sa fii foarte bun, fie vrea sa moara de foame"

Pitbull
09 Jan 2009, 00:05
Dä-mi userul de yahoo într-un mesaj privat.

E.Floares
09 Jan 2009, 12:22
I-am trimis si eu mesaj de ieri, inca nu l-a citit.

Melankay
09 Jan 2009, 19:30
daca as fi cinic as fii tentat sa zic:

"altul care vrea fie sa fie foarte bun in ceea ce face, intr-un domeniu in care e extrem de greu sa fii foarte bun, fie vrea sa moara de foame"
nu neg ca exista sansele sa mor de foame..este insa un risc asumat

Neuptolem
09 Jan 2009, 22:33
Stai prin zona, invarta-te pe langa mine, o sa reusim.
Intra in trupa mea de soldati, daca vrei, sunt cam ticniti...dar..uitasem, deocamdata esti primul..deci nu-ti fa griji, ia loc, bea o limonada, relaxeaza-te. Vom avea un drum lung pe front iar la final s-ar putea sa nu existe supravietuitori.

Sau stii cum facem? Ia stai putin, de ce ai intrat pe forum?!?

Test rapid: ai 48 de ore la dispozitie sa demonstrezi ca esti capabil de ceva, sa postezi o mostra de creativitate cinematografica pe acest forum. Daca in timpul asta nu faci ce ti-am cerut, nu te mai bag in seama, vei fi dat afara din trupa mea de soldati, unde, bineinteles, in momentul asta nu exista niciunul.
Hai, ca e weekend. Spor! ;)

djinjis
10 Jan 2009, 09:28
CINEFÍL, -Ã, cinefili, -e, s.m. ºi f. Persoanã amatoare de filme, care frecventeazã mult spectacolele cinematografice.

asta te chinui sa devii?

mi se pare mie sau in loc de trupa o sa formati un... cuplu? mda, mai degraba asa. atentie la pana de vultur.

Neuptolem
10 Jan 2009, 09:52
mi se pare mie sau in loc de trupa o sa formati un... cuplu? mda, mai degraba asa. atentie la pana de vultur.
Djinjis, nu mai fi asa de smeker..esti prea smeker dom'le, ce-s mai!
Deh draga, unii au o LIPSA si o frusteaza pe Internet refuland-o.
Recunosc, io duc lipsa de cativa nebuni care sa gandeasca ca mine, cutezatori sa sparga barierele unor sisteme invechite care duhnesc a canalizare. Tie iti lipseste clupul..
PS: fa ceva de 14.02, se apropie. 8)
Fireste ca Melankay nu are motivatia ori entuziasmul sa intre lumea filmului dar ce sa mai vorbim de munca, perseverenta, autodepasire, indarjire..pentru cei care nu au simtit asta in viata lor sunt simple notiuni teoretice. Dar nu-l condamn, eu in ultimul an de liceu nu ma ridicam nici macar la jumatatea "telului" sau. Numai ca s-a intamplat ceva, pe parcurs..si nu stiu daca Melankay-ului i se va intampla acelasi lucru.
Fireste ca am scris doua mesaje inutile, unii se mai plictisesc si se gandesc sa intre pe cinemagia. Daca nu as mai scrie din cand in cand cate o indrazneala de pagina de scenariu, nu as mai pierde vremea pe forumul asta.

Neuptolem
10 Jan 2009, 13:16
Dar ce..fuck! Melankay e fata?
Bah, ia care va mai inregistrati pe forum sa postati poza cu organele genitale langa avatar, sa faca programatorii un spatiu...sa stim si noi cine ce e, eventual sa se treaca si varsta si scopul pe forum.
Bai, sa nu va puna draku' sa faceti una ca asta ca glumesc! Stiu, gluma e tembela rau, probabil asta ar fi cosmarul moderatorilor. :lol:

Okay. Daca esti "fetita", draga Melankay, scuza-mi limbajul brutal..nu, ca nu-mi cer scuze cu adevarat..Prin "mostra de creativitate cinematografica" eu inteleg si ti-am cerut una din urmatoarele:
- o pagina de scenariu, orice gen, pe orice idee, fara nicio ingradire a imaginatiei;
- un scenariu de o pagina, doua, daca exista asa ceva; se mai fac si filme de 1 minut din lipsa de buget, 1 pagina de scenariu e echivalent cu 1 minut de film daca nu stiai, asa zic expertii;
- un synopsis de film, adica o idee de film, e ceea ce citesti tu pe cinemagia atunci cand ajungi pe pagina filmului cautat;
- un decupaj regizoral pe un fragment de text; iei un roman, nuvela, oarecare, preferat, indragit, etc. si scrii apoi pe acel text (cu modificari dar si respectari ale textului) cum ai vede tu ca ar trebui filmat de un regizor de film care vrea sa ecranizeze cartea aia, cu cuvintele tale, fara exprimari tehnice, astea se invata mai tarziu..zic iar expertii;
- o povestioara in proza avand la baza (inspirata) o fotografie/poza/poster/album/calendar/pictorial/imagine absurda, etc. de cate randuri vrei tu dar nu mai putin de 10 si nici mai mult de 3-4 pagini.
- o idee de film plecand de la 3 cuvinte oarecare, diferite intre ele, adica nu ai voie cu sinonime ori cu chestii de genu': bicicleta, sant, politist, ca cica politistul poate merge pe bicicleta si sa cada in sant direct. Deci sa fie greu, adica sa nu-ti fie usor sa le legi, ceva de genu': "nonconformism, zambila, arc", got it?!
- orice altceva creativ cinematografic ce n-am mentionat eu.
Hai, mai ai 34 de ore. Daca te apucai de azi-noapte erai acu' departe.
Pana una alta, arunca un ochi pe ici:
www.imsdb.com
http://editura.liternet.ro/catalog/toate/0/12/Scenarii.html
gasesti niste scenarii cam cum ar trebui ele sa arate in forma finala. Nu trebuie sa te infricosezi de cum arata ele, vei invata mai tarziu chestiile tehnice. Pe mine m-au infricosat la inceput dar acum le stapanesc pe cele mai uzitate dintre ele. Incearca sa intelegi continutul, fondul, smekeria.

PS: Nu am nevoie de "fetite" in trupa mea, doar daca oi fi vreun soi de G.I Jane ori Sigourney Weaver in Aliens..ne asteapta batalii crunte, pt asta am nevoie de camarazi indarjiti si nonconformisti, stilul meu de scris nu prea se aseamana cu ce scriu fetele, am studiat cateva cazuri de scriitoare si nu avem prea multe in comun.
Mult succes iti transmit! ;)

Proletar
10 Jan 2009, 16:43
@neupto

incredibil cat de mult scrii pe aici!
l-ai speriat pe baiatul ala... :)

djinjis
10 Jan 2009, 17:32
nu e fata, asta era poanta.

Pauline Kael
10 Jan 2009, 17:38
Cu toate ca ma va blagoslovi cu niste chestii,treburi,nu pot sa ma abtin: avatarul- primul al lui Djinjis era original,asta e banal.

djinjis
10 Jan 2009, 17:48
eh, m-am plictisit de alalalt. in rest, parerea ta e parerea ta, trage apa dupe ea.

Pauline Kael
10 Jan 2009, 17:53
Esti mic si caraghios.Complexat adica,altfel n-ai fi atat de agresiv.Presupun ca ai o viata naspa.E vina ta.
Acelasi ignore.

Cinemania
10 Jan 2009, 18:01
trebuiau sa inceapa odata si cafturile pe 2009...

djinjis
10 Jan 2009, 18:05
da-te mai incolo, tzoapo. cica ignore, dupa ce vii sa te milogesti sa te bag in seama.

(decat sa-mi numeri i-urile mai bine mi-ai numara...)

Pauline Kael
10 Jan 2009, 18:10
:lol:
S-a enervat specimenul! :lol: Si ce avatar..Muhaha.
djinjis a scris:
da-te mai incolo, tzoapo. cica ignore, dupa ce vi sa te milogesti sa te bag in seama.

"Vii" este corect la imperativ,sau indicativ prezent pers a 2a sing.Si mai uita-te si tu la Teleenciclopedia ceva.Daca nu stii romana ,engleza-ioc.De aia ai note proaste si n-ai terminat liceul,etc.
Eu ma iubesc f mult.Esti patetic cu baietelul ala nervos(ai intrat la apa?)din"Wanted" dar nu stii cu ce e
filmul ala sau daca e bun..nu,tu n-ai nici o treaba.Ce m-am distrat cu tine .vb lui jiji.

djinjis
10 Jan 2009, 18:18
mojicii de astea ma dezgusta, ce crezi ca daca stai parcata in fundul lumii de-ti vine lumina pe o gaura si-ti tarasti zilele de plictiseala pe net, toti sunt ca tine, huh? vezi ca ai uitat sa scoti balegaru'. sa o suga si imperativu'...

Pauline Kael
10 Jan 2009, 18:23
mojicii de astea ma dezgusta, ce crezi ca daca stai parcata in fundul lumii de-ti vine lumina pe o gaura si-ti tarasti zilele de plictiseala pe net, toti sunt ca tine, huh? vezi ca ai uitat sa scoti balegaru'. sa o suga si imperativu'...
Splendid,magnific.Mojiciile mele erau niste sfaturi bine intentionate(cu care e pavat iadul).In schimb engleza ta de Yorkchester si limbajul de lord e lux aeterna(cauta in dictionar online latin-roman).
Draga,a sta in provincie nu e totuna cu mahalaua ,suburbiile capitalei.Sraca maica-ta.Ii cheltui banii prin cluburi la varsta ta..cati ani ai,btw? 15? 29 si stai cu mama?Ma plictiseste discutia,deci daca nu-ti raspund e pt ca am alte treburi,distractii,nu ca n-am replica.Si daca esti smecher,hai sa ne certam prin PM,sa-ti explic cum ar sta treaba daca m-ai vedea face to face(nu-i de bine).

djinjis
10 Jan 2009, 18:52
trebuie sa recunosc ca am oarecare dificultati, nu sunt obisnuit sa ma cobor chiar pana la nivelul tau cel de jos. nu mai inventa detalii pe care doar tu le gasesti picante, nu stii absolut nimic despre mine. de fapt, nu stii absolut nimic despre orice. iar daca o sa ne intalnim vreodata, nu o sa fim fata in fata pentru ca tu o sa stai in genunchi. si o sa te descurci fara dictionar. online.

Neuptolem
10 Jan 2009, 19:58
Nu scriu mult Prolly, in lunile noiembrie si decembrie ce am scris? Uite ca altii scriu la fel cat mine, ba poate ma si depasesc. Si pe deasupra o mai fac si fara rost..eu nu stiu ce cauta unii pe forumul asta.
Scriu rar, in general. Si incerc sa fac ceva costructiv, dar...
nu e fata, asta era poanta.
La naiba, pai sa se hotarasca odata ce e si sa posteze ce i-am cerut. Pierdem timpu' aci de pomana!... :hmm:
Valeeeu, ce poanta! :w00t:

Neuptolem
10 Jan 2009, 20:08
Sunt convins ca Melankay e o clona.
Daca ma convinge vreun moderator ca gresesc, reiau socializarea.
SUBIECT INCHIS PROVIZORIU.

Melankay
10 Jan 2009, 21:16
clona?de ce clona vorbesti?mda...asta mi se intampla cand o ia entuziasmul meu inainte..
btw multumesc mult pt spam toata lumea..mai bine decat sarcasm fara motiv..sincer{am rasfoit azi forumul cu ceva mai multa atentie si cu greu reusesc sa gasesc ce caut..printre 10 oameni care se cearta in continuu}

Btw nu vad ce importanta are..dar pentru a va lamuri..sunt fata..big deal..geesh <_< {bine ca nu-mi cereti poza}
Da chiar va rog..inchideti topicul..
{si btw nu-ti mai raspund la provocare...Mr Neupto..ce rost mai are...}

djinjis
10 Jan 2009, 21:34
egh, macar ai invatat ce inseamna cinefil.

Pitbull
10 Jan 2009, 21:47
Gata, s-a värsat.
Chiar acum discutäm pe mess.
Topicul se poate încuia sau sterge.

Pauline Kael
10 Jan 2009, 22:00
trebuie sa recunosc ca am oarecare dificultati, nu sunt obisnuit sa ma cobor chiar pana la nivelul tau cel de jos. nu mai inventa detalii pe care doar tu le gasesti picante, nu stii absolut nimic despre mine. de fapt, nu stii absolut nimic despre orice. iar daca o sa ne intalnim vreodata, nu o sa fim fata in fata pentru ca tu o sa stai in genunchi. si o sa te descurci fara dictionar. online.
Sub genunchiul meu o sa fii tu.De fapt nu al meu,o sa vezi tu ce si cum...Ti-am zis sa treci pe PM-uri disperatul pamantului.
Sunteti pateticoizi toti astia care n-aveti loc unii de altii,mai ales ca forumul asta mai numara cativa useri.Din cauza lipsei de inteligenta si originalitate vreti sa compensati(cu lasitatea generata de masca virtuala)prin agresivitate si fumuri de doi lei.Grow-up,blow up.

Pitbull
10 Jan 2009, 22:03
Gata, s-a värsat.

Pauline Kael
10 Jan 2009, 22:04
Sters is fain with me.

Neuptolem
11 Jan 2009, 00:50
SUBIECT INCHIS PROVIZORIU.
Am zis PROVIZORIU.
Deci, am crezut ca esti o clona, poate clona lui Djinjis sau lui Illo, in asta ultim caz mi s-a mai intamplat chiar zilele astea..
Deci 2, ideea e ca acum m-ai convins ca esti fata si esti intrata aici PE BUNE, cum s-ar zice.

Deci 3:
...asta mi se intampla cand o ia entuziasmul meu inainte..
In general, nu e bine ca unele lucruri sa o ia inainte, adica inaintea ta ca fiinta...it's complicated, oricum, e irelevant in topic.
mai bine decat sarcasm fara motiv.
Sarcasmul nu e cu motiv ca altfel nu ar mai fi sarcasm.
sincer{am rasfoit azi forumul cu ceva mai multa atentie si cu greu reusesc sa gasesc ce caut..printre 10 oameni care se cearta in continuu}
Pai de ce crezi ca ti-am dat testul ala? Daca treci, poti intra in atelierul de scenaristica, acolo lucrurile au o infatisare mai serioasa, oarecum..o sa gasesti si acolo niste...tampenii, dar sunt tampenii mai mici si mai coborate cantitativ.
sunt fata..big deal..geesh <_< {bine ca nu-mi cereti poza}
Pai E, BIG DEAL. Iti spun un secret: pe majoritatea barbatilor ii excita cand aud cuvantul "fata". Desigur, ca glumesc..
Nu, sa nu postezi poze cu tine, produce tulburari de comportament in reactii din partea forumistilor.

Acum sa trecem la lucrurile serioase!
Gata, s-a värsat.

Da chiar va rog..inchideti topicul..
{si btw nu-ti mai raspund la provocare...Mr Neupto..ce rost mai are...}
Nu ma intereseaza ce se intampla cu acest topic, poa' sa-i dea foc Steffy in vazul tuturor d ela balcon cu benzina in fata multimii adunate sa vada cum arde un topic, ideea era si (inca) este PROVOCAREA mea, nu are importanta unde va fi postat produsul final, daca e bun, bravo tie, eu te punctez, daca nu, nu te mai bag in seama, cum ti-am promis. Nu ma crezi? Uite o sa vezi!
Hai, treci peste, asa sunt inceputurile, mai grele..uita, nu s-a intamplat nimic. Mai ai 22 de ore si 11 minute pana la deadline!

PS: Pitbull, n-ar strica sa arunci in aer topicul exact dupa ce Melankay posteaza mostra de creativitate cinematografica, sa scape mostra asa cu focul in spate, la cateva sutimi, ca-n filmele de actiune cu explozii. 8)

SUBIECT REDESCHIS.

buticut
11 Jan 2009, 01:01
Nu l-am mai recunoscut pe djinjis dupa avatar :P. C'mon,macar in prima luna din an lasati-o mai moare,ca aveti cam multa adrenalina in voi. Djinjis,atata iti spun,stay away from my girl :lol: .Si btw,cred ca avatarul tau trebuie redimensionat,ma face sa dau scroll right la pagina :(.

Intr-o incercare admirabila de a fi on-topic,marturisesc ca i-as trimite domnului Pitbull o inregistrare cu mine in actiune,doar ca nu ma pot manifesta conform vointei mele,pentru ca am niste vecini scortosi care imi bat in calorifer si la cea mai simpla atingere a telecomenzii pe butonul de volume +.Bine,pot sa abordez calea subtila,asa cum imi place,but I dunno! Poate asa ai reusi si pe mine sa ma scoti din orasul asta :D.

Planmaker
11 Jan 2009, 16:33
E interesant cum aproape fiecare topic deschis de cate un invatacel d-asta simpatic e inecat din prima de intepaturile si certurile unor forumisti, care parca au lipsit la cateva cursuri de "natura umana". Ultima oara cand un asemenea incepator ne cerea ajutorul, raposata Dragomara s-a certat cu aproape tot forumul. A inceput de pe topicul saracului baiat, si apoi s-a raspandit in decurs de o zi pe inca vreo 3-4 sectiuni ale forumului. A fost chiar haios la vremea aia, dar totusi trist. Si acum e la fel, dar macar bine ca Melankay a fost salvata la timp de Pitbull.

Apropos, Melankay, daca Pit isi lucreaza "vrajala" cum trebuie, cred ca o sa ne si intanim intr-o vineri, sau sambata :D. Daca nu, iti urez bafta cu pregatirea si examenul de admitere ;).
Si sa stii ca nu e vorba de entuziasm exagerat, aici. Topicul tau a fost cat se poate de normal, doar ca ai avut ghinion sa prinzi momentul in care Neuptolem tocmai se trezeste din hibernare, iar ceilalti au mirosit samanta de cearta si au sarit repede la bataie (au simturile foarte bine dezvoltate pentru situatii de-astea: iti miros o cearta de la o posta :P).
In rest, bine-ai venit la noi pe forum (vorba aia: "bine-ai venit, rau ai nimerit" :lol:). Sper sa ca vei ramane si vei gasi, astfel, si latura folositoare a lui, ca doar noi, astilalti, nu de fraieri o ardem p-aci :P

Neuptolem
11 Jan 2009, 19:16
Topicul tau a fost cat se poate de normal, doar ca ai avut ghinion sa prinzi momentul in care Neuptolem tocmai se trezeste din hibernare
Mai sa fie, sa stii ca asa e...am un chef de scandaaaal..
Daca vrei sa ma cunosti mai bine, afla ca eu iarna sunt in cea mai slaba forma a anului, deci adrenalina (la mine, poate si la altii) creste cu cat ne apropiem mai mult de vara, astfel ea atinge o cota maxima prin luna iulie-august asa, urmand sa scada constant cu cat se raceste mai mult vremea. Nu ai auzit si tu vara trecuta la stiri ca de la canicula oamenii pot deveni agresivi, recalcitranti, etc?? Imi amintesc ca intr-o seara inefrnal de caniculara din august 2008, pe la orele 22:00 era o toropeala de cuptor, o luasera razna cainii - se anuntase si la stiri - latrau la toti oamenii de pe strada fara sa le faci nimic.. Iti recomand "Falling down" in aceasta seara pe pro-tv. ;) E unul din filmele de actiune preferate. 8)

Am fost indus in eroare de Djinjis si de alte circumstante atenuante ca Melankay e o clona. De altfel, in ultimul mesaj Prolly a zis ca e baiat, iar Pitbull mi-a zis ca e fata, nici acum nu stiu ce e...dar inclin sa zic ca e fata, desi pe Internet nu poti fi sigur de astea. Am avut parte de o clona pe 4 ianuarie a lui Illo (bag mana in foc in proportie de 85% ca ea a fost). Din cauza/datorita acestei clone am revenit pe forum.

Am facut ceva rau ca i-am cerut lui Melankay sa scrie o mostra de creativitate cinematografica? Ne mai clateam si noi ochii si pe deasupra Melankay ar fi trecut o proba prin aceasta provocare si s-ar fi calit mai bine la intrarea pe forumul CineMagia, unde, nu stiu daca ati observat, dar exigentele sunt la fel de mari ca la festivalul de la Cannes sau nominalizarile la Oscaruri. Eu nu am facut decat sa respect aceste exigente - impuse de altii (expertii), mie, si tuturor - si sa le fac simtite noilor intrati. Garda Grea se ocupa de toti oamenii de film, sau pretinsi oameni de film, care mai intra pe forum, iar unul ca mine, abia intrat in Nivelul 2, ia in primire invatacei precum Melankay. As vrea sa cred ca Melankay e un geniu care sa-mi dea mie lectii, ar fi excelent, mi s-ar lua o povara si l-as lasa Garzii Grele sa faca ce vrea cu el/ea. Dar as fi dezamagit sa constat ca forumistul/forumista Melankay e o gluma la adresa comunitatii de pe acest forum si ca habar nu are de cinematografie/film/cultura si ne-ar face pe toti sa pierdem timpul zadarnic. Testul meu avea/are ca scop sa aflu/aflam cam Cine este Melankay. Unii precum: nibo, EgOisM au trecut teste impuse poate involuntar de Garda Grea, nu stiu ce s-a intamplat cu ei si de ce nu mai au curajul sa revina..de asemenea Illo, hellsteed, Mistah J au demonstrat ca nu se afla degeaba pe acest forum, unde, daca mai continua in stilul asta, prevad cam peste 2 ani, 0.00% eficienta in recrutare si descoperire de "talente", ramanand un caine intelept si jegarit perindandu-se pe aici cu alti cativa guru, ca un ultim strajer al unei cetati asediate de resemnare.

00:03:42:19 to Deadline.

Planmaker
11 Jan 2009, 20:57
Mai, tu poate ai avut intentii bune. Dar felul cum ti le-ai exprimat a fost al naibii de ne-prietenos.. si n-ar fi avut nici un efect pozitiv. Adica, mai precis, nu asa ajuti un "novice", nicidecum nu ii faci asa intrarea pe forum. So i still think you were in it just for laughs. :D

Led-Ze-Pencil
12 Jan 2009, 00:32
Eh, daca era cinefil(a) in devenire, nu-i bai.
Intai sa fie cinefila plina, dupa aia cinemagiciana, dupa aia cineamatoare, cinefana, cine-adicted, cine-va - si atunci vom putea spune ca am pierdut ceva.
Cinefili? E plina tara.

Lecart
14 Jan 2009, 15:27
Si eu vreau sa ajung cinefil. Teste, de-astea, sunt ?

films4all
14 Jan 2009, 15:47
Tu sigur ai sa ajungi cineast. Cauta teste ca sa ajungi cineast ca cinefili is peste tot.
Ps: cineast care are ce spune si o spune bine! ;)

iar tu Melankay esti pe maini bune :happy: