View Full Version : Classic movie star
Pauline Kael
06 Dec 2008, 14:48
As vrea sa stiu cate ceva despre Jean Marlow,daca s-a sinucis la 26 de ani,(ca si Marlyn,o alta blonda fascinanta) sau a murit din cauza unei boli grave.
Am gasit o multime de foto cu Jean,f expresiva,si se pare..ca in realitate nu era acea vampa platinata,era doar o imagine a MGM..
Pauline Kael
06 Dec 2008, 14:50
Preferatele mele sun Marlene Dietrich si Lauren Bacall,nu doar niste chipuri de neuitat ,ci si personalitati puternice.Daca stiti ceva detalii..
Pauline Kael
08 Dec 2008, 22:41
57 de persoane s-au uitat aici(excludem vreo 3 priviri,ca or fi fost ale mele) si nimeni n-a scris nimic,despre divele forties etc.
Pauline Kael
08 Dec 2008, 22:51
Ce ai patit,tamaraizezi? :lol:
Cinemania
09 Dec 2008, 09:01
amu ca vin sarbatorile ti-e lene sa te dai pe Google...gasesti o tona de kestii :P
so....Jean Harlow ==>actrita americana si sex-simbol al anilor '30(dupa parerea mea era mai frumoasa MM).Nu prea o stiu din filme...dar totusi imi aduc aminte de rolurile care au facut-o faimoasa din "Platinum Blonde" si "Blonde Bombshell"...cred ca daca era bruneta vindea ziare la coltul strazii...cu toate astea parca ea tot castigase cateva premii,imi aduc aminte doar ca Institutul American de Film a desemnat-o cea mai buna actrita a anilor '30(parca).Oricum lumea o cunoastea ca simbolul vampelor(daca o cunoaste).Si in incheiere,viata ei incununata de dezamagiri si lucruri tragice a murit de o insuficienta renala la 26 :D sper ca iti ajunge :love:
hmmm...poate ca era mai frumoasa MM, dar jean mi se pare mai expresiva. drept e ca nu am vazut filme cu ea, asa ca-mi dau cu parerea din poze. oricum, cineva care a trait doar 26 de ani tb sa fi avut ceva deosebit. cred ca asa-s cei care mor de tineri (mozart - 36 parca , schiele - 28 etc)...
bree..ia take a look la ea in "Platinum Blonde",iti zic eu ca nici nu indrazneste sa se compare in expresivitate cu "some like it hot" "al lui marilyn",poate ca sunt o fana Marilyn pentru carisma,dar nu as compara-o pe Jean cu ea nici in joaca.Are si Jean asta ceva catchy ca altfel am fi vazut-o pe forumuri deschizand topicuri cum ca "vreau sa fiu actrita",dar ma rog...ceea ce vreau sa spun este ca Jean Harlow a avut un farmec al ei,dar doar atat...
o sa iau aminte. :D ti-am zis ca m-am luat doar dupa niste poze.
tare aia cu "vreau sa fiu actrita..." :lol: :lol: :lol:
Pauline Kael
12 Mar 2009, 23:17
http://www.reelclassics.com/Downloads/wallpaper.htm
...daca doriti pe desktoape ceva classy fancy.
carmen_angelus_romila
26 Oct 2018, 12:28
Ceva mondenitati despre interpreta personajului "sonia" din "Fructul oprit"...?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.