PDA

View Full Version : rezervare

Dumas
05 Dec 2008, 22:38
as dori sa stiu cum pot rezerva locuri in sala la un film.
va multumesc

Suspect de bizar
05 Dec 2008, 22:40
Pentru?is goale toate si asa.

Suspect de bizar
05 Dec 2008, 22:41
Pentru?is goale toate si asa.

Dumas
05 Dec 2008, 22:41
vreau sa fiu sigur ca-mi aleg locurile,nu se stie niciodata
ma duc cu prietena si vreau sa fie multumita :)

gabonne1
05 Dec 2008, 22:49
Care sala ? Care film ? Care oras ? Care prietena ?

Pitbull
05 Dec 2008, 23:04
Care Dumas? Tatäl sau fiul?

Dumas
05 Dec 2008, 23:04
Doi burlaci si o blonda
orasul cluj-napoca
dar sala nu o stiu :)
prietena e a mea,evident :P

gabonne1
05 Dec 2008, 23:21
daca-i in polux, mergi la casieria multiplex-ului si le spui la oamenii aia ca iti trebuie rezervare la filmul ala cu blondele si burlacul, pentru o anumita ora dintr-o oarecare zi. Aia te tin minte iar cand vine sorocul te prezinti cu prietena, banii si buletinu', parca, si vei primi biletele la filmul pe care, probabil, n-o sa-l vezi, ca vei cere sa-ti dea niste locuri mai retrase, chiar pe ultimele randuri de sus, pe la mijloc, intuneric, film prost, prietena buna, mozoale, etc...sau suni la vreun numar de tel de-al multiplexului pe care il poti gasi sigur pe net, si faci rezervari, etc. eu zic ca nu-ti trebuie rezervare la asemenea film, dar, cum zici tu, nu se stie niciodata, poate ca dau navala toti clujenii...

daca-i in iulius mall, treaba e mai complicata, dar uite cum faci : mergi la casieria multiplex-ului si le spui la oamenii aia ca iti trebuie rezervare la filmul ala cu blondele si burlacul, pentru o anumita ora dintr-o oarecare zi. Aia te tin minte iar cand vine sorocul te prezinti cu prietena, banii si buletinu', parca, si vei primi biletele la filmul pe care, probabil, n-o sa-l vezi, ca vei cere sa-ti dea niste locuri mai retrase, chiar pe ultimele randuri de sus, pe la mijloc, intuneric, film prost, prietena buna, mozoale, etc...sau suni la vreun numar de tel de-al multiplexului pe care il poti gasi sigur pe net, si faci rezervari, etc. eu zic ca nu-ti trebuie rezervare la asemenea film, dar, cum zici tu, nu se stie niciodata, poate ca dau navala toti clujenii...

Succes si bafta !!