View Full Version : cumparare
salutare,sunt nou pe aici...si o sa fiu o vreme.. :P as vrea sa stiu cum pot cumpara si eu un DVD Original cu Filmul :Furios si Iute (2001) pls?...sunt mort dupa seria aceasta...am deja Mai Furios,Mai Iute,si voi achizitiona si Tokyo Driftu :P dar intre timp m-ar interesa acela...pt ca n-am reusit la nici un magazin online sa fac rost..ba nu mai au in stoc..ba nu mai aduce providerul... :hmm: as vrea acest film pls...daca se poate...
sper sa nu iau warn pt double post..dar..am posta aseara primu mesaj :P ...chiar nu stie nimeni un magazin online sau altceva unde pot achizitiona acel film va rog? :((
Nu plange ;) chiar nu este de vanzare online in RO filmu' ... dar ... sper sa te ajute asta ...
http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_d?url=search-alias%3Ddvd&field-keywords=fast+and+the+furious
Bafta multa :D
nu prea ma ajuta...pt ca am mai incercat sa cumpar ceva de pe amazon..si nu livreaza in Ro :((
StefanDo
04 Dec 2008, 09:40
ba livreaza
doar ca iti trebuie un card care sa poata fi utilizat in afara tarii
Pt asta iti trebuie un cont pe un Card PayPal , mai multe Google , io cam atit am transmis ... legatura in studio 8)
Bafta oricum
de unde atat? ;) card am...dar..nu prea am incredere in plati online...si prima oara cand m-am uitat la lista unde livreaza...nu se incadra si Romania...ce,s-a incadrat peste noapte? :shock:
Daca n-ai incredere in plati online, atunci poti astepta sa pice din cer. Daca nu esti sigur unde poate trimite vanzatorul, ia legatura cu el si intreaba-l daca poate sa trimita in Ro. Multi nu specifica tarile in care sunt dispusi sa trimita, din cauza lenii sau grabei.
carmen_angelus_romila
26 Oct 2018, 12:57
Actualmente, in multe magazine online.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.