Log in

View Full Version : Guillaume Depardieu

Pauline Kael
17 Oct 2008, 19:35
Muri,tocmai ce muri.Personaj byronian,fara un picior,nici frumos dar uratel,cu plete blonde si slinoase.Cum dracu' arata un virus bulgaresc si unu' romanesc?La 13 ani fugea sa traiasca cu doua prostituate,la 15 facea sex cu un barbat pt un drum nu stiu unde...James Dean era un puritan.El,un inger decazut.Subiect de scenariu bun.Droguri,viata agitata.Un tata posesiv,care il stalcea in bataie,marele Gerard...
Actor bun,dar,blestemat,Guillaume.Soyez a la grace du bon Dieu,enfant terrible...

Cum se numeste filmul in care juca Guillaume Depardieu,ceva cu un metrou,parca si cu crime...? In per anilor '90.
Si mai e un film(daca nu acelasi cu Catherine Deneuve).

Dar filmul in care Catherine Deneuve (matura dar f buna) face sex in lift cu un tanar necunoscut?

Astept provincia si capitala.

Pauline Kael
17 Oct 2008, 19:37
Si daca stiti vreun remediu de raceala ca maine ma duc la o nunta.
Si in ce filme l-ati vazut personal .Pe Depardieu al mort.

Cinemania
17 Oct 2008, 20:05
de ce nu rasfoiesti filmografia dansului pe IMDB?

Pauline Kael
17 Oct 2008, 20:08
Am rasfoit-o.Voiam chiar filmu' ala.

Pt cei care inteleg franceza,de pe un forum:

"C'etait un naze ce mec, un petit bourge de fils a papa qui a tout gaché. Il y en a qui sont dans le ruisseau et pas né avec une cuillère dorée dans la bouche et qui sont bien plus respectueux que ce petit c...
J'ai une amie qui connait bien sa soeur Julie et elle m'a dit qu'en fait il serait suicidé (m'étonne pas) et que, grace a l'influence de son père, tout a été maquillé en décès soudain type pneumonie en Roumanie.
Allez, bye Guillaume, c'est pas moi qui te regretterai"

redmen
18 Oct 2008, 12:57
nici frumos dar uratel

Cum adica ?

Cauta`ti un barbat :P

Pauline Kael
18 Oct 2008, 13:18
Sa-i dau gripa? Am auzit ca sexul e bun impotriva racelii.Voi incerca.Cu iasmac de cadana sa nu imprastii virusii.Romanesti.
Ce film ati vazut cu Guillaume? Am vazut ceva interesant pe la sfarsitul anilo '90 dar nu mai stiu ce.
J'ai une amie qui connait bien sa soeur Julie et elle m'a dit qu'en fait il serait suicidé (m'étonne pas) et que, grace a l'influence de son père, tout a été maquillé en décès soudain type pneumonie en Roumanie.
Allez, bye Guillaume, c'est pas moi qui te regretterai"
Cica s-ar fi sinucis( nu e de mirare(?)),si tac'su a zis p'orma ca a fost penumonie.

mafalda
23 Oct 2008, 10:30
nici frumos dar uratel

Cum adica ?

Cred ca are mare nevoie! ;)

Olive
23 Oct 2008, 13:17
A fost un actor mai bun ca tatal lui? Nu cred

legardere
23 Oct 2008, 13:50
A fost un actor mai bun ca tatal lui? Nu cred

1. Crezi ca poate exista o asemenea comparatie? moment ce a trait mai putin decat are tatal lui ani de cariera.
2. Chiar daca s-ar putea face o astfel de comparatie nu ii vad relevanta, poate ma lumineaza si pe mine cineva.

mafalda
23 Oct 2008, 14:01
"Inteligenta" lui Olive poate emite lucruri si mai si!
Din partea lui Olive trebuie sa fii pregatit pentru orice!

Pauline Kael
23 Oct 2008, 16:03
nici frumos dar uratel

Cum adica ?

Cred ca are mare nevoie! ;)
Stii proverbul cu ala care care moare de grija altuia."Lenesul moare de drum lung si prostul moare de grija altuia."
Nu crede si nu cerceta.

StefanDo
23 Oct 2008, 16:15
redmen, mafalda, pauline, hai sa nu lasam pe forum intepaturi de-astea de curtea din spate, ok?

Pauline Kael
23 Oct 2008, 16:19
N-am inceput eu.Dar,ok,ar fi onorabil.Ti-am trimis un PM,mai acum cateva zile.

StefanDo
23 Oct 2008, 16:33
l-am citit, n-am cum s-o impiedic pe dragomara sa-ti trimita mp-uri, iar de "urarile" din corespondenta ei n-am ce sa zic, este o fiinta suparatoare :D

Pauline Kael
23 Oct 2008, 16:56
I-am scris un raspuns cu multe injuraturi,dar l-am sters singura din outbox,n-am chef sa ma incarc cu energii negative.Dar ,m-am lamurit.

redmen
23 Oct 2008, 17:51
A se nota ca mesajul meu de mai sus nu a fost in nici un caz intepatura,ci o simpla discutie intre useri.Daca a fost interpretat altfel imi cer scuze.