View Full Version : Ar trebui sa se faca in cinematografe un culoar special...
E.Floares
27 Sep 2008, 11:27
Ar trebui sa se faca in cinematografe un culoar special...pentru parintii ce au copii mici ca acestia sa plece mai repede in cazul in care devin insuportabili/disruptivi?
Planmaker
27 Sep 2008, 14:14
Ar mai trebui, cred, o optiune acolo: WTF is this poll?! :shock:
E.Floares
27 Sep 2008, 14:45
Adica?
Pitbull
27 Sep 2008, 17:01
E necesar si un poll secundar, de forma:
Ce meritä pitecantropii trogloditi care sustin cä niste copii mici nu au ce cäuta în cinematografe?
- Sterilizare
- Spânzurare
- Decapitare prin ardere pe rug
- Futere în cur cu un extinctor de incendiu
- Bätaie zilnicä, la ore fixe, cu pumnul peste gurä
Pauline Kael
27 Sep 2008, 17:13
Ce meritä pitecantropii trogloditi care sustin cä niste copii mici nu au ce cäuta în cinematografe?
- Sterilizare
- Spânzurare
Pitbullutzule,ce-ati patit? :shock:
Mi-aduc aminte cand il asmuteati pe E.Floares impotriva lui Larinho.Acum va etalati fanteziile erotice cu tanarul E.Floares zis Heath Ledger?
Eu credeam ca doar canicula ne face rau la cap.
films4all
27 Sep 2008, 20:33
- Sterilizare
- Spânzurare
:lol:
Bineee Pit...
Esti de-al casei!
:hmm:
Ar mai trebui, cred, o optiune acolo: WTF is this poll?! :shock:
@ Planmaker: Tare :lol:
@se7en
Vazi ca o sa creada saracul Emi ca v-ati aliat impotriva lui.
E.Floares
27 Sep 2008, 20:57
Poll-ul e luat de pe imdb. Deci optiunea "Copiii mici nu au ce cauta in cinematografe" e scoasa tot de americani...so no offence taken ;)
Eu am raspuns: "sigur ca da". Si imi argumentez raspunsul: pentru ca uneori devin enervanti copii care plang, mai ales atunci cand filmul e interzis copiilor sub 12 ani, deci clar nu au ce cauta acolo.
P.S. Pit s-a referit la cei care au ales optiunea aia tampita...iar optiunea e tampita pentru ca apartine americanilor...cum am spus si mai sus.
films4all
27 Sep 2008, 21:34
Daca e scoasa de americani, Emi, no offence, trebuia sa iei prostia s-o aduci aici?
Stim la ce s-a referit Pit si apoi el doar a vrut sa sublinieze cat de idiot e poll-ul asta. :)
E.Floares
27 Sep 2008, 21:40
Ok, sa zica Pit ca e idiot poll-ul si il sterg.
Mie nu mi se pare idiot, mi se pare necesar.
films4all
27 Sep 2008, 21:43
Oka...
Daca tu spui ca-i necesar...
:sleep:
Pitbull
28 Sep 2008, 08:11
Poll-ul e luat de pe imdb. Deci optiunea "Copiii mici nu au ce cauta in cinematografe" e scoasa tot de americani...so no offence taken ;) (...) Pit s-a referit la cei care au ales optiunea aia tampita...iar optiunea e tampita pentru ca apartine americanilor...cum am spus si mai sus.
Corect. ;)
Eu am raspuns: "sigur ca da". Si imi argumentez raspunsul: pentru ca uneori devin enervanti copii care plang, mai ales atunci cand filmul e interzis copiilor sub 12 ani, deci clar nu au ce cauta acolo.
Eu am fost si-oi fi pentru aläptarea copiilor cu cinematograf încä de la nastere. Prima oarä am fost la cinema la trei ani, iar pe Collins l-am dus la doi (la patru, îmi soptea: "Cred cä ästa-i cel mai bun film pe care l-am väzut în viata mea" - la "One Flew Over the Cuckoo's Nest".) Luiza, a Corneliei Pavlovici, s-a întärcat tot la doi ani, cu "The General" (Buster Keaton). Si mai am câteva exemple.
Deci, totul tine nu de vârsta spectatorilor, ci de nivelul lor de educatie.
Cum facem sä interzicem accesul în salä tuturor mârlanilor care vorbesc tare, nu-si închid telefonul, si-n genere deranjeazä în cele mai inventive moduri?
Topicul poate sä rämânä linistit aici.
films4all
28 Sep 2008, 19:50
Eu am spus ca topicul nu este necesar pentru ca e clar ca eu cat si ceilalti sunt pentru "children in the cinema". Pitbull spune bine ce zice about cei care spun da ( pentru culoar).
End :)
Although, raman la parerea mea ca poll-ul nu era necesar.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.