Log in

View Full Version : Nu credeam ca se va intampla vreodata

victor
23 Sep 2008, 14:17
Mu am mai intrat de mult pe imdb top 250. Am facut-o azi si ce am vazut, The Godfather a trecut pe locul 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu pot spune ca The Shawshank Redemption nu e un film bun, dar nu e mai bun ca Godfather. Si The dark knight pe locul treii ?

Cah........

Cinemania
23 Sep 2008, 14:46
Mu am mai intrat de mult pe imdb top 250. Am facut-o azi si ce am vazut, The Godfather a trecut pe locul 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu pot spune ca The Shawshank Redemption nu e un film bun, dar nu e mai bun ca Godfather. Si The dark knight pe locul treii ?

Cah........

e un top care exprima parerile utilizatorilor votanti...deci ce te mira? ca majoritatea are alte gusturi decat tine? :D

victor
23 Sep 2008, 15:06

Cah........

e un top care exprima parerile utilizatorilor votanti...deci ce te mira? ca majoritatea are alte gusturi decat tine? :D

Cred ca in 2003 am intrat prima oara pe imdb top 250. De atunci pana acum Godfather a fost pe primul loc(sau cel putin asa imi place sa cred ca nu am verificat tot timpul) Chiar daca e un top aiurea cu fluctuatii mari, cu filme noi care imediat dupa lansare stau sus de tot si apoi incep sa cada(Memento, inelele, etc)macar Godfather statea nemiscat pe primul loc, pe merit spun eu. Majoritatea aia care are alte gusturi decat mine il tinea pe primul loc.

redmen
23 Sep 2008, 16:12
The Dark Knight a fost cel care a detronat Godfatheru`.

Cinemania
23 Sep 2008, 16:50
si din cate stiu eu Inchisoarea Ingerilor a stat mult si bine pe primul loc...

oricum, pt. mine, pe primul loc ramane Citizen Kane

films4all
23 Sep 2008, 17:27

Cum se face ca il ai pe primul loc pe "Citizen Kane" de Welles dar il ai la avatar pe Kubrick, ceea ce ma duce cu gandul la "2001:..." ? :?

Cinemania
23 Sep 2008, 17:53

Cum se face ca il ai pe primul loc pe "Citizen Kane" de Welles dar il ai la avatar pe Kubrick, ceea ce ma duce cu gandul la "2001:..." ? :?

simplu:
Filmul preferat: Citizen Kane (pt ca e filmul care mie cel putin a reusit sa imi ofere totul)

Regizorul preferat: Kubrick (pt stil, abordare, univers filmografic etc.)...de aici si avatarul...

nu e nimic anormal ca filmul preferat sa nu fie regizat etc. de regizorul preferat

Leonard
23 Sep 2008, 18:09

e un top foarte subiectiv care poate fi ºi mînãrit (mai multe conturi, adrese ip diferite etc). dar ºi obiectiv ºi subiectiv pot spune cã Shawshank Redemption nu e cel mai bun film fãcut vreodatã (nici nu cred cã existã aºa ceva), dar în orice caz e mult mai puþin plictisitor decît Naºu ãla obosit.

Suspect de bizar
24 Sep 2008, 14:41
Nasul ii unul din cele mai bune filme facute vreodata,o capodopera i adevaratul sens al cuvatului,Inchisoarea ingerilor este un fiilm foarte bun,dar nu de calibrul Nasului.