PDA

View Full Version : Filmu ala

psycho13
19 Sep 2008, 14:03
Am vazut o singura faza din el, si parea o comedie destul de buna:
pe campul de lupta erau doi tipi, unu parca era negru si se prefaceau a fi morti. Cand sa treaca astia care cautau supravietuitori ca sa-i omoare, unul dintre ei se besheshte, da urat tare de tot si pe unul din ei il busheshte rasul.

Cineva?

redmen
19 Sep 2008, 14:06
Beshestu` si Bushestu` la razboi !

Pitbull
19 Sep 2008, 14:11
Nu cred cä-i äla... :?

redmen
19 Sep 2008, 14:45
Daca nu e ala atunci sigur asta este ... numai ca nu e un film ci doar o sceneta sau ceva de genu`.

http://www.youtube.com/watch?v=VBRvtkXiVzY

psycho13
19 Sep 2008, 15:38
da, asta e...dar chiar ma gandeam ca e dintr-un film...mersi

Pitbull
19 Sep 2008, 15:47
Esti mare, Redmene!

norww3
19 Sep 2008, 18:15
Ce oameni ... ;)

mc_technics
23 Sep 2008, 02:01
salut am si mare nevoie de ajutorul vostru caut un film de multa vreme si nu reusesc sa imi amintesc cum se numea poate l-a vazut cineva si ma ajuta:
filmul incepe cu un cuplu care se pregatesc sa se casatoreasca dar inainte fac fiecare cate o ultima petrecere a burlacilor.....la pertrecerea tipei lumea era mascata ea parca statea in capul mesei iar unul din invitati incepe sa o filmeze cu o camera video fara ca ea sa stie.....tipei i se pare dragut tipul care o filmeaza se fac schimb de priviri urmeaza un dans dupa o provocare sau un pariu nu mai stiu exact si la sfarsit un sarut lunggggggg si asa fata nu mai vrea sa se marite si il cauta pe tipul de la petrecere de aici mi s-a rupt firul
sper sa ma ajute cineva sa descopa cum se numeste filmu
multumesc
va rog vrumos daca puteti sa imi scrieti pe mail " [email protected]"