View Full Version : ce parere aveti despre noul film 'Defiance'?
leonktp
01 Sep 2008, 11:35
daniel craig
Pauline Kael
01 Sep 2008, 11:41
Ce-a facut?
Pitbull
01 Sep 2008, 13:08
A jucat.
Despre film nu avem nici o pärere, de vreme ce nu l-am väzut, si nici nu-l vom vedea pânä-l 12 decembrie.
Pauline Kael
01 Sep 2008, 14:46
Leonktp,sa stii ca ai avut o idee buna.Asa ca mai vino sa te citim :)
Filmul e fain pt ca e cu razboi si cu rezistenta impotriva nazistilortherats(cred).Si Craig are niste ochi...Albastri.
Trailer:
http://www.imdb.com/title/tt1034303/trailers-imdb-vi2008154393
Si mi-am adus aminte de "Blood Diamond" ,e acelasi regizor.So...sa speram ca e mai bun decat. :P
Pitbull
01 Sep 2008, 17:05
L-ai gäsit pe net, Pauline?
Pauline Kael
01 Sep 2008, 17:09
Trailerul,da.Filmul,nu si nici nu-l caut.
Multumit? :)
Pitbull
01 Sep 2008, 17:32
Nu prea... :huh: Ai zis (citez): "Filmul e fain". Päi, cum... asa, pe nevé? :?
Pauline Kael
01 Sep 2008, 17:45
Pedepsiti-ma :(( dar cu grija :P sa fie frumos :oops:
Pitbull
01 Sep 2008, 17:54
Nu, te iert si te iubesc. :happy: :love:
Si pentru cä si tu mä iubesti, hai - fä-mi hatârul: nu mai zi cä-i bun sau räu, fär' sä vezi.
Pauline Kael
01 Sep 2008, 17:57
:oops: :oops: :oops: :love: :love: :love:
Bine nu mai zic de aia ca sunt sobolani.
Si am scris mai sus:
Si mi-am adus aminte de "Blood Diamond" ,e acelasi regizor.So...sa speram ca e mai bun decat.
Se presupune ca nu l-am vazut.
Haideti sa fugim in lume ca in poeziile lui Sorescu. :lol:
Pitbull
01 Sep 2008, 18:02
Haideti sa fugim in lume
M-am säturat de patul meu de-acasä...
Cearsafurile nu mai îmi zâmbesc...
Aceleasi haine zac täcut pe masä...
Pauline Kael
01 Sep 2008, 18:05
*In afara de faptul ca m-am zapacit...mai e forumul ala care se numea ca formatia si plaja?
Vama Veche.
Pitbull
01 Sep 2008, 22:07
Forumul l-am încuiat în octombrie, anul trecut.
Pentru totdeauna.
Hei Pit, legat de Defiance m-am uitat pe imdb sa vad cand apare si din cate am observat nici nu a aparut inca. Oricum sa il vad pe Daniel Craig (James Bond- blond) pe post de salvator-razboinic evreu in WW2 si mi se pare rau tras de par. Pana acum evreii erau victimele in majoritatea filmelor, acum de-o data sunt cei care kick ass? (Vezi "Dont' Mess with the Zohan")
Pitbull
04 Sep 2008, 17:07
Hei Pit, legat de Defiance m-am uitat pe imdb sa vad cand apare si din cate am observat nici nu a aparut inca.
Päi tomnai despre ASTA era vorba mai sus... ;)
Pauline Kael
04 Sep 2008, 20:36
Hei Pit, legat de Defiance m-am uitat pe imdb sa vad cand apare si din cate am observat nici nu a aparut inca. Oricum sa il vad pe Daniel Craig (James Bond- blond) pe post de salvator-razboinic evreu in WW2 si mi se pare rau tras de par. Pana acum evreii erau victimele in majoritatea filmelor, acum de-o data sunt cei care kick ass? (Vezi "Dont' Mess with the Zohan")
Da,ma rog,hai sa zicem ca erau si evrei blonzi.Desi ai rezon,se potriveste Craig ca nuca in perete.Evreii,ma abtin,sa nu zica cineva ca sunt antisemita.
Ma enerveaza filmele astea cu Zohan,cu Iron Man,cu Blood Diamond in care suferinta arabilor,iranienilor,a Africii(I love Africa) e minimalizata.Terorismul si exploatarea de catre marile puteri au ajuns motive de ras,de circ...manipulare in masa,ce mai.Pfui. :sick:
Suspect de bizar
04 Sep 2008, 21:23
In Diamantul sangeriu nu poti spune ca diminau suferintele celor di africa.
Pauline Kael
05 Sep 2008, 10:01
In Diamantul sangeriu nu poti spune ca diminau suferintele celor di africa.
Suspectutzule,mie mi s-a parut ca au facut un scenariu aleator la "Blood Diamond".S-au folosit de imagini shoking cu copii drogati si obligati sa omoare,cu oameni nevinovati ucisi ,imagini realiste pe langa o poveste cvasi-fantastica si trasa de par cu diamantu'.Dar despre filmu' ala,la "Acum pe ecrane" exista acolo trei postari :P
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.