View Full Version : BestAmericanDirector IV
Suspect de bizar
03 May 2008, 13:00
a patra si sper ca penultima parte,votatzi si spunetzi sugestii cu lista V care va fi ultima lista.
Supastar
03 May 2008, 14:01
am votat gvs.
ma bucur ca se face un campionat de poll-uri, dar le consider dezechilibrat impartite: vreo 5-6 din lista asta mi se par mai buni decat oricare din partea a III-a. but maybe that's just me!
films4all
03 May 2008, 15:07
a patra si sper ca penultima parte,votatzi si spunetzi sugestii cu lista V care va fi ultima lista.
doamne ajuta si pazeste.
Planmaker
03 May 2008, 15:27
am votat gvs.
ma bucur ca se face un campionat de poll-uri, dar le consider dezechilibrat impartite: vreo 5-6 din lista asta mi se par mai buni decat oricare din partea a III-a. but maybe that's just me!
Asta e clar, e o harababura ingrozitoare in listele alea.
Poll-urile astea 4 (posibil 5 :shock: ) sunt pur si simplu inutile. Sau poate nu chiar... Macar am invatat o lectie importanta: lasa-i pe profesionisti sa se ocupe de clasamente, pentru ca sunt mai greu de facut decat par la prima vedere ;)
Supastar
03 May 2008, 15:31
@films4all si planmaker
nu stiu ce se sunteti atat de rauvoitori. din discutiile de la primul poll se poate observa ca multi-poll-ul asta nu a fost numai ideea lui suspect de bizar. eu il felicit ca s-a obosit sa faca poll-urile astea. doar ca facusem si eu o constatare asupra unui dezechilibru.
in rest mai multe poll-uri sunt binevenit pentru a utiliza o schema de gen arbore eliminatoriu de campionat pentru a desemna cel mai bun regizor american. cred ca merge mai bine decat un singur poll cu 40-50 de variante.
Tarantino first
Spielberg second
Burton third
Anderson forth
Stone cu un singur n.
Votat Spielberg.Si apoi urmeaza Tarantino,Burton si ceilalti.As fi preferat sa il vad si pe James Cameron intr`una din liste.Terminator 1 2 & Aliens adevarate masterpieces + storcatorul de lacrimi Titanic :)
Suspect de bizar
03 May 2008, 17:42
am votat gvs.
nu io am tocmit listele, v-am cerit voua parerea si voi v-atzi spus-o,dak is prost facute nu datzi vina pe mn,k vad ca orice ash face u multumesc pe nimeni.
am ametit.cine e,frate,raspunzator de des-franarea asta?cine e moderator aici?4 poll-uri,meciuri de calificare...ce e delirul asta,nene? :shock:
Pitbull
03 May 2008, 19:11
Las' cä-i bine. :sleep:
Lynch
Kubrick
Coen brothers
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.