View Full Version : BestAmericanDirector III
Suspect de bizar
02 May 2008, 15:50
dak tot am inceput o treaba io zic s-o terminam,dak 10 nui de ajuns atunci in afara de pollu asta mai fac unu si dupa acea un poll 2+2+2+2, sau poate chiar ink un poll.ashtept propuneri pt pollu nr IV.
Pitbull
02 May 2008, 16:11
Ni la el, cä m-o luat în serios! :shock:
Bine, da' acu' trebuie sä aranjezi si întrebarea (în toate polurile), s-o faci mai limitativä. As propune asa:
Subiect: Cel mai bun regizor american (I, II, III) - (deci, neschimbat)
Intrebare: Care considerati cä e cel mai bun dintre urmätorii?
Suspect de bizar
02 May 2008, 16:17
zis si facut.
Planmaker
02 May 2008, 17:34
Bai, da' macar in al III-lea poll nu merita, asa, un loc pe la urma si Spielberg? sau macar Tarantino, pt d-zeu :(. I-as pune in locul lui Tod Browning si Thomas Ince fara sa stau pe ganduri
astept cu interes cel mai bun regizor partea a IV.
Pitbull
02 May 2008, 17:51
Suspectule de Bizarule, TI-L TRECUSEM PE SPIELBERG, si l-ai omis - uite, ai doar nouä optiuni!
Mä rog, ca sä nu stricäm pollu', hai sä începem sä-l schitäm pe IV:
- Spielberg, Tarantino, Tim Burton, Schaffner, Robert Wise (cum l-am uitat?!?), Lynch (da' pe el?!?), ...
...si mai ziceti si voi.
Planmaker
02 May 2008, 17:58
astept cu interes cel mai bun regizor partea a IV.
Mai bine il facem si pe V, sa nu lasam doar patru, ca la mort :P
si dupa ce va alegeti castigatorii din p1, p2, p3, p4, etc etc..jucati sistem eliminatoriu ca la sport? faceti si o tragere la sorti?
Pitbull
02 May 2008, 18:04
Da.
nu spun ca jarmusch e al mai tare regizor american (nu e), dar in primii 40 (cati aveti pana acuma) eu zic ca e. 8)
ps. sa ma chemati la finala.
later edit: 30, sorry.
eu zic sa bagati si gus van sant..si p.t.anderson.
Pitbull
02 May 2008, 18:14
O sä-ti däm un beep.
SeDeBeule, bagä Jarmusch acolo, la Saw IV... ästa, CMBRA IV.
(Hai sä-i zicem "Best American Director", iese "BAD" si sunä chiar misto!)
Suspect de bizar
02 May 2008, 18:33
pe spielberg l-am bagat din greseala la titlul chestionarului s l-am sters knd am vazut si am uitat sa-l mai bag.
Suspect de bizar
02 May 2008, 18:38
deci noua lisa spielberg,tarantino,burton,Schaffner,Wise,Lych,gus van sat,p.t.Anderson,Jarmusch(de care n-am auzit).
Suna fain BestAmericanDirector.
Lista 4 o sa fie dificila ca sunt multi apreciati acolo...
Suspect de bizar
02 May 2008, 19:35
das-numa 9,sa-mi zica careva makr unu.
Supastar
02 May 2008, 21:07
partea a 3-a e cam prost intocmita.... tinand cont k exista celelalte, de aici n-as vota pe niciunul! :huh:
Votul meu merge la Mel Brooks desi nu prea l`as fi bagat la cei mai buni regizori.Nu exista filme mai amuzante ca ale lui.Locul 2 ii revine lui Robert Zemeckis pentru un film care nu inceteaza sa ma fascineze : Back to the future si pentru restul filmelor lui (Forrest Gump,Cast away,Romancing the stone).
Eu il bag pe Zemeckis pe primu loc (Forrest Gump, Back to the Future 1, 2 si 3 - filme extrem de memorabile).
Once...
08 May 2008, 11:24
Bai, da' macar in al III-lea poll nu merita, asa, un loc pe la urma si Spielberg? sau macar Tarantino, pt d-zeu :(. I-as pune in locul lui Tod Browning si Thomas Ince fara sa stau pe ganduri
Asta pentru ca nu ai vazut, probabil, The Unknown, Freaks si Mark of the Vampire.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.