PDA

View Full Version : BestAmericanDirector II

Suspect de bizar
02 May 2008, 15:06
datorita insistentei unora am fost nevoit sa creez acest topic complementar.

Pitbull
02 May 2008, 15:27
Nu-i rea ideea.
Poate cä într-un final se va face si pollul de baraj, 5+5.
Sau poate 3+3+3 (dacä 5+5+5 nu încape), cä deja am început sä mä gândesc si la pollul III: Spielberg, Bogdanovitch, Nichols, Cukor, Kramer, Mel Brooks, Thomas Ince, Tod Browning, Zemeckis, Pollack...
Cine începe înscrierile pentru pollul IV? :sleep:

Apropo, acuma-i evident cä fistecare poate vota de câte douä ori. Eu zic cä-i bine. Am mers pe Welles + Forman (desi, de sufletul meu, pânä la Forman îi aveam pe Chaplin, Hitchcock, Griffith... - deci iacätä cä binele-i cu douä fete).

Suspect de bizar
02 May 2008, 15:40
pt pollu IV zic sa fie Taratino(care merita sa se afle in competitie)si mai vedetzi noi.

Planmaker
02 May 2008, 17:26
hmm... aici e mai greu de votat, deoarece mai multi din regizorii din lista se afla cam la acelasi nivel. De ex: Sidney Lumet, Robert Altman, Woody Allen, Elia Kazan, the Coens.... wich one?? Nu pot sa aleg nici unul din ei in defavoarea celorlalti. Sau, iarasi: Milos Forman sau Roman Polansky?

redmen
02 May 2008, 21:06
Votul meu a mers la Sidney Lumet.Locul 2 Woody Allen si apoi ceilalti.

M0n0
02 May 2008, 21:24
Coenii - locul 1 - asta pentru ca inca mai au in ei multe filme de facut.
Forman - 2 (pentru un zbor deasupra, Amadeus si Man on the Moon)
Polanski - 3 (pentru Chinatown, The Pianist)

Once...
03 May 2008, 11:52
Si ar trebui strecurat si Preston Sturges, adevaratul parinte al slapstick-ului.
Cat despre vot, remarc cu multa "bucurie" ca Altman, fara de care epigonul American Beauty n-ar fi existat iar lui PTA i-ar fi fost destul de greu, n-are nici macar un prapadit de fan.

Piotr Buendia
07 May 2008, 10:40
mister Woody Allen

Neuptolem
07 May 2008, 10:55
James Cameron, Ridley Scott, David Fincher, Quentin Tarantino...
Cum..ce e cu ei??? S-au suparat ca n-au fost si ei nominalizati! :lol:

Piotr Buendia
07 May 2008, 22:05
Tarantino e, Fincher si Cameron eu personal nu i-as introduce intr-un best of, niciodata! :sleep: iar domnul Scott nu prea e american.

Windom
08 May 2008, 11:12
Unde e DAVID LYNCH????????????????

Once...
08 May 2008, 11:20
In BAD IV