View Full Version : Cinetin
films4all
01 May 2008, 23:14
CineTin este un proiect dedicat tuturor acelor cinefili tineri care doresc sa vada filmele din repertoriul pentru admiterea la facultatile de film.
Proiectul a fost lansat in data de 3 martie, 2008; s-au proiectat urmatoarele filme:
"Piesa neterminata pentru pianina mecanica"
"Cetateanul Kane"
"2001: O odisee spatiala"
Urmatoarea intalnire: 5 mai ora 16.00
Se va proiecta filmul: "Nunta de piatra" (1972)
R: Dan Pita, Mircea Veroiu
Iti garantam vizionarea unui film de referinta, imagine de calitate, subtitrare (unde e cazul) si discutii despre film, dupa proiectie.
Dupa care, daca ai o idee de scurt-metraj, si n-ai mijloce pentru a o pune in practica, vino la noi si spune-ne despre ce e vorba. Vom fi foarte bucurosi sa te ajutam.
Intrarea libera
Mai multe informatii:
http://cinetin.blogspot.com/
Confirmati prezenta pe adresa de mail
[email protected].
Multumim
Suspect de bizar
01 May 2008, 23:19
bn ca in Bucuresti aveti cinemateca cinecluburi si cate si mai cate pt. a garanta o cultura cinematografica accesibila tuturor si f. variata,da cu noi ,restu de vreo 20 de milioane cum ramane??? :((
Proletar
01 May 2008, 23:33
bn ca in Bucuresti aveti cinemateca cinecluburi si cate si mai cate pt. a garanta o cultura cinematografica accesibila tuturor si f. variata,da cu noi ,restu de vreo 20 de milioane cum ramane??? :((
nu e greu ca si in tara sa se faca astfel de proiectii.
e nevoie doar de oameni pasionati.
Suspect de bizar
01 May 2008, 23:34
noi in ardeal suntem ocupati cu ungurii :lol: decat cu cinemau
Proletar
01 May 2008, 23:36
noi in ardeal suntem ocupati cu ungurii :lol: decat cu cinemau
sunteti ocupati cu ungurii sau de unguri? :)
cum asa, ca la cluj e mare festival, tiff...
films4all
04 May 2008, 13:06
Reamintesc faptul ca maine se proiecteaza unul din cele mai valoroase filme romanesti la Cinetin. Be there... :)
Unde are loc actiunea: Sediul central al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti (str. Tache Ionescu nr. 4, sector 1, Bucuresti – zona Piata Amzei).
Altfel.. daca aveti ceva de comentat despre film cred ca acesta este momentul potrivit. Probabil discutii despre film au fost si se gasesc si-n alte topicuri.. well.. puteti sa puneti un link aici.. catre discutia respectiva..
dar.. nu strica sa redeschidem subiectul :)
films4all
17 May 2008, 14:04
Luni, 19.05 proiectie Cinetin
Filmul: Blowup
Regia: Michelangelo Antonioni
Ora: 16.00
Durata: 3 ore
Locul: Biblioteca Metropolitana Bucuresti
Str: Tache Ionescu nr 4
INTRAREA LIBERA
VA ASTEPTAM CU DRAG :)
films4all
31 May 2008, 18:15
Luni, 02.06 proiectie Cinetin
Filmul: La Strada
Regia: Federico Fellini
Durata: 3 ore
INTRAREA LIBERA
VA ASTEPTAM CU DRAG
Proletar
31 May 2008, 18:17
tudore, cum se face o cinemateca din asta?
trebuiesc platite niste drepturi de difuzare sau nu e nevoie?
mai ca as face si la Iasi asa ceva...
a fost intr-o vreme, dar nu stiu ce s-a intamplat cu ea.
Pitbull
31 May 2008, 18:30
Nu se pläteste nimic, pentru cä:
- e actiune non-profit, de interes strict cultural (în cazul nostru, inclusiv intrare gratuitä);
- capacitatea sälii e foarte limitatä.
Deci:
Salä, computer, proiector, ecran, CD-uri sau DVD-uri, si dä-i!
films4all
31 May 2008, 22:00
pe langa ce a zis Pit ( ma ocupam de un mail de n-am vazut mesajul tau decat acum inainte de a ma duce sa vad un film la tv, "Dogville" de Lars von Trier : http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=8781 ) multa bunavointa:
Cauta sala pe gratis si tre sa ai grija sa aiba ce a zis Pit. Si sa gasesti colaborari ca sa-i faci reclama si sa vina cinefilul.
Bafta :):):)
films4all
15 Jun 2008, 10:32
Luni, 02.06 proiectie Cinetin
Filmul: Balul pompierilor (1967)
Regia: Milos Forman
Durata film: 1:11 minute
Durata activitatii: 3 ore
INTRAREA LIBERA
VA ASTEPTAM CU DRAG
ricutza
15 Jun 2008, 16:24
din pucnt de vedere legal, ce face films4all, nu e tocmai ok, chiar daca nu castiga bani. pe dvd-urile originale cred ca e chiar mentionat ca nu sunt destinate proiectiilor intr-un cadru mai mare...nu stiu exact ce se intampla daca faci proiectii acasa si chemi un numar de oameni straini sa le vada, dar in mod cert daca le faci intr-un loc public nu e ok...
evident producatorii au de pierdut daca filmele lor sunt vazute de oamenii pe ratis in alta parte, deci nu au cum sa fie ok cu astfel de proiecte...
acum insa, judecand ca lucrurile sunt cum sunt in Romania din punct de vedere cultural, nu stiu daca chiar se suprara cineva...numai sa nu ia amploare fenomenul...
Pitbull
15 Jun 2008, 16:35
Oricum, le väd maximum zece oameni, si sunt filme de cinematecä, vechi de zeci de ani, si-au încheiat de mult circuitul comercial.
acum insa, judecand ca lucrurile sunt cum sunt in Romania din punct de vedere cultural, nu stiu daca chiar se supara cineva...numai sa nu ia amploare fenomenul...
Ar fi bine sa ia amploare.As vrea sa fie asa ceva si la mine in oras :)
films4all
29 Jun 2008, 18:33
Luni 7.07,
la Cinetin se vor proiecta o serie de scurt metraje realizate de catre membrii cineclubului printre care si un film realizat de catre cei din Casa Creatorilor.
Filmul realizat de catre cei din Casa Creatorilor.
Doua videoclipuri realizate de catre un student la Media Pro.
Testament- Tudor Alecu
Natura- Andrei Oprescu
Inspira Expira- Andrei Oprescu
CINETIN
INTRAREA LIBERA
films4all
12 Jul 2008, 12:05
Luni, 14.07, proiectie Cinetin
Filmul: A saptea pecete (1957)
Regia: Ingmar Bergman
Durata film: 1:36 minute
INTRAREA LIBERA
frusina_gugulan
30 Sep 2008, 14:04
se va mai tine?
films4all
30 Sep 2008, 14:14
Ooo ..dupa atata timp.. un om doritor. Multumim, ce te aduce pe meleagurile noastre?
Mda.. eu sunt cel care s-a ocupat de "Cinetin" timp cateva luni bune si...cu tristete o spun... proiectul a cam fost un esec. Poate o fost devina reclama.. poate oamenii nu vor sa vina sa vada film pe gratis... nu stiu
Cert est ca da.. vreau s-o iau de la capat cu proiectul.
Acum vorm avea o sala adevarata de cinema.
Cu cat mai multi ca tine cu atat mai bine.. proiectul va continua sigur. Deocamdata e in faza de discutii/ noi abordari etc.
Pune afise pe langa scoli/facultati si sa vezi ca o sa vina lumea :)
films4all
30 Sep 2008, 15:58
Pune afise pe langa scoli/facultati si sa vezi ca o sa vina lumea :)
Am pus in licee.
Noi am vrut sa aducem adolescentii la filme bune.
O singura data am avut sala plina. Apoi n-au mai venit. Trebuia sa.. schimbam mereu liceul in care puneam afise ca sa mentinem cat decat sala pe jumatate plina. Cel mai naspa a fost spre sfarsitul proiectului.
Asta e. Acum vrem sa ne exstindem si sa ne adresam publicului de toate varstele. Sper sa mearga.
Stii vorba aia (de fapt n`o stii ca acuma o zic) : You can`t beat the internet !
films4all
30 Sep 2008, 16:08
Ba o stiu..
O stiu din experienta Cinetina.
Alta n-ai?
Mai rau decat internetul ? Nu vad sa existe alta :)
films4all
30 Sep 2008, 16:15
True!
:)
ia zi..care ar fi solutia?
Pai reclama in felurite ziare/reviste.Afise puse prin preajma cinematografelor,reclame puse pe huburi bucurestene cu acordul adminilor.Wet T-shirt Contest After Movie sau ceva de genu` samd :)
films4all
30 Sep 2008, 18:46
Pai da e o problema la ce zici tu sau sunt mai multe, daca e sa facem cum ai zis u:
1. ne trebuie aprobare de la cnc in primul rand. Eu am incercat sa obtin aprobare (scrisa)dar n-au vrut sa-mi dea. In final, a fost ok si fara aprobare pt ca ..cercul era restrans si etc (la un moment dat chiar foarte restrans)
2. trebuiesc bani pt atatea afise.
3 nu sunt bani pt atatea afise
:hmm:
Da .. am evitat sa folosesc cuvantul trist numit bani :) aprobare pentru ce ?
films4all
30 Sep 2008, 18:57
Cum dom'le pentru ce aprobare: copy right and all shit
Dar
In mod normal, iti trebuia aprobare daca deschideai un cinema, de unde-ti faceai bani (vorba vine iti faceai) dar..cred ca aici e problema; nu e cinema ca sa-si poata scoate si ei bani. Deci raspunsul din partea lor e clar: NU
[/code]
Pai zicea cineva acu` ceva timp ca daca sunt filme vechi nu mai are nimeni treaba ca le vedeti public ... oricum nu cred ca asta e problema ... problema e cum convingi lumea sa vina :)
films4all
30 Sep 2008, 19:07
Daca vreau sa pun mai mult accent pe reclama, trebuie si aprobare. Plus ca acum.. se incearca o colaborare cu un cinema.
Ce ma mira pe mine e de ce nu vine lume cand chestiile astea se organizeaza tocmai in Bucuresti (capitala,oras mare etc).Daca se organiza asa ceva pe la mine pe aici as mai fi inteles sa nu vina lumea dar acolo nu`mi dau seama.
films4all
30 Sep 2008, 21:06
Nici eu ..
frusina_gugulan
01 Oct 2008, 01:58
Ooo ..dupa atata timp.. un om doritor. Multumim, ce te aduce pe meleagurile noastre?
Mda.. eu sunt cel care s-a ocupat de "Cinetin" timp cateva luni bune si...cu tristete o spun... proiectul a cam fost un esec. Poate o fost devina reclama.. poate oamenii nu vor sa vina sa vada film pe gratis... nu stiu
Cu cat mai multi ca tine cu atat mai bine.. proiectul va continua sigur. Deocamdata e in faza de discutii/ noi abordari etc.
nu chiar "dupa atata timp", stiu de cinetin de cand ai anuntat pe forumul asta pe care il mai rasfoiesc, si am si venit de vreo doua ori, cand am avut timp (si chef). ideea era buna, pacat ca nu stia mai nimeni de ea. bafta la resuscitarea proiectului, sa ne anunti si pe noi cand iese din stop cardiac.
Pitbull
01 Oct 2008, 10:06
Va sä zicä, posesoarea acestui nume simpatic, "Frusina Gugulan", care mä tot incita cu stranietatea sa comicä, era printre noi si n-a zis?! :huh: Ce chestie, dom'le! :w00t:
films4all
01 Oct 2008, 10:53
nu chiar "dupa atata timp", stiu de cinetin de cand ai anuntat pe forumul asta pe care il mai rasfoiesc, si am si venit de vreo doua ori, cand am avut timp (si chef). ideea era buna, pacat ca nu stia mai nimeni de ea. bafta la resuscitarea proiectului, sa ne anunti si pe noi cand iese din stop cardiac.
Dragut. Dragut!
Da'... de ce ai venit doar de (vreo) doua ori? (adica in afara de timp si chef [ sper ca ai observat ca scot scriticile cu clestele])
E bine sa auzim si critici ca sa indreptam lucrurile. :)
Pitbull
01 Oct 2008, 13:18
scot scriticile cu clestele
Nu cu sclestele?
(Hai "scu sclestele", pentru uniformitate.)
films4all
01 Oct 2008, 13:40
Si la mai mare...
Da..acum.. nu vreau sa fiu.."Pitbull" dar si tu mai faci greseli din cauza tastaturii (adica nu stiu daca faci greselile din cauza tastaturii, acum am fost Pitbull 100% :w00t: ).. ti le-am observat si-n cronici...
Asa ca intre prieteni 8)
Pitbull
01 Oct 2008, 13:49
Sä nu uitäm proportiile.
(Tot ca între prieteni. 8) )
films4all
01 Oct 2008, 13:50
Ehh... nu ca tu ai 20, ca multi altii de varsta ta... asa ca... chill out :oops:
Asa ca intre amici!
Planmaker
01 Oct 2008, 16:11
Da..acum.. nu vreau sa fiu.."Pitbull" dar si tu mai faci greseli din cauza tastaturii (adica nu stiu daca faci greselile din cauza tastaturii, acum am fost Pitbull 100% 15.gif ).. ti le-am observat si-n cronici...
da, mai films4all, dar tu le faci constant :P Si tot timpul cu rezultate irezistibil de haioase :lol:
(si nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna 20-ul ala! :sick:)
films4all
01 Oct 2008, 16:13
da, mai films4all, dar tu le faci constant :P Si tot timpul cu rezultate irezistibil de haioase :lol:
(si nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna 20-ul ala! :sick:)
Bingo
Daia le fac constant. Ca sunt haioase.
(Nu te gandi :) )
Planmaker
01 Oct 2008, 16:15
Pai atunci, lasa-ne si pe noi sa continuam gluma si sa le amplificam haiosenia :D
films4all
01 Oct 2008, 16:23
:lol: Pai nu se poate asta pentru ca au copy right. Sorry! :P 8)
films4all
01 Oct 2008, 16:40
(Tu nu ne baga in seama.. frusina_gugulan mama, sa nu crezi ca ne certam, da-i acolo cu criticile)
Planmaker
01 Oct 2008, 16:49
*scripeticile... ããã... scriticile © :P
films4all
01 Oct 2008, 16:58
Aaa..asa. Vezi ca inveti :)
Eh..mai uiti cate-o litera. Nu-i nimic. Inca un pas si o sa fii si u comic.
Uite..deja :lol: ..deci nu mai pot.. :lol:
Sa vii sa-ti mai dau lectii.
E.Floares
01 Oct 2008, 19:15
Pana la urma, care e faza cu CineTin-ul? Se reia, nu se reia?
Haideti, domnule producator, cum stam?
frusina_gugulan
01 Oct 2008, 20:58
(Tu nu ne baga in seama.. frusina_gugulan mama, sa nu crezi ca ne certam, da-i acolo cu criticile)
films4all tata, sezi binisor ca nu ma spariu asa usor. inainte sa aflu de cinetin n-am venit pentru ca, evident, nu aflasem de cinetin. si dupa, taman d'aia: ca n-am avut timp (sau chef). sau n-am fost in buc. asa ca daca reiei proiectul, fa-i publicitate, pe forumuri, pe grupuri de yahoo, pe mess, pe unde iti trasneste mintea, asta in cazul in care vrei sa apara cineva din afara gastii tale de prieteni.
in rest n-am ce scritici sa sfac.
films4all
01 Oct 2008, 23:15
Din afara gastii mele de prieteni :P
O spui de parca n-as fi vrut asta :hmm:
Ma rog.. la cate afise am pus, cum ma plimbam prin Bucuresti cu impartitul de fluturasi about proiectii and all (si nici nu eram platit :lol: ).. numai eu stiu dar asta e partea a doua.
Da mai... reclama mai brutala. Am inteles mesajul .Oka
:*
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.