PDA

View Full Version : o greseala imensa

Suspect de bizar
02 Feb 2008, 19:42
sunt nou pe site da am observat ca nu este nici o pagina despre constantin tanase sau despre unele filmele din perioda 1911-1948.

Proletar
02 Feb 2008, 20:56
eu nu retin vreun film cu constantin tanase.

Pitbull
02 Feb 2008, 21:06
"Visul lui Tänase", de pildä.
Da, absenta acelei perioade din baza de date e reprobabilä, si TREBUIE sä se remedieze la un moment dat. Totusi, trebuie sä mai tinem seama si de urmätorul aspect:
Siteul (si revista) Cinemagia se aflä în sarcina unui numär redus de oameni, care deja muncesc de le sar capacele, pentru chestiuni de prioritate imediatä. Pânä la filmele interbelice, încä mai avem lacune mari la cele din perioada 1949-1989, ba chiar si la cele contemporane - plus fisele personalitätilor, etc. Toate aceste actualizäri si completäri se fac în functie de cum ni le amintim (sau, ca acum, ne trage cineva de mânecä - ceea ce e foate bine!), si de timpul pe care-l avem. Suntem echipa CineMagia, nu ditamai armatele IMDb.
Oricum, asta mi-a dat o idee, si voi vedea dacä se poate aplica. Mai vorbim...

Suspect de bizar
03 Feb 2008, 01:03
ms pitbull ca mia-am luat in considerare reclamatia, si observ ca pe site se poate completa si paginile unor filme ceea ce este foarte bine.Eu unu cred ca ar trebui pus un accent mai mare peprimele filme romanesti(apropo Independenta Romaniei a aparut pe DVD inaugurand o noua colectie de la tvrmedia,Raritati inceputurile cinematografiei romanesti) dar la sectia de completare cu informatii a paginelor filmelor nu s-ar putea trimite imagini?

Oricum imi cer scuze dak vamderanjat.

Pitbull
03 Feb 2008, 01:15
N-ai de ce sä te scuzi, orice observatie si propunere serioasä, ca a ta, ne este de un real folos. Acum cä tot ne-ai gäsit, sä nu mai pleci! CineMagia e o comunitate, si fiecare membru responsabil al ei conteazä.

Suspect de bizar
03 Feb 2008, 01:22
ms pitbull aici dak ai nevoie: http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_cu_filmele_artistice_rom%C3%A2ne%C5%9Ft i_din_perioada_1911-1947
ii o lista cu primele filme romanesti.

Pitbull
03 Feb 2008, 01:33
Bravo, si-ti multumim!
Asta chiar e o contributie de un real folos, în felul ästa ne vom putea actualiza si noi mult mai rapid baza de date, pentru capitolul respectiv.

Suspect de bizar
03 Feb 2008, 01:35
Cu placere,voi incerca sa ajut cat pot demult.

Gloria
09 Feb 2008, 15:46
Multumim frumos, frumos, pentru ajutor. :) Cinemagia e a noastra, a tuturor, si e grozav sa avem fiecare grija de ea, cum ne pricepem mai bine.