View Full Version : Banarea lui Mel
StefanDo
28 Jan 2008, 18:46
Incontinenta lui Mel m-a determinat sa-i inchid topicul si sa lansez acest poll: aveti aici ocazia sa decideti daca Mel (omul din spatele celui mai "de succes" topic de pe forum: http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=190828#190828) mai are ce cauta pe forumul cinemagia sau nu.
voturile nu necesita justificare (postati aici doar in cazul in care vreti in mod special sa-i transmiteti ceva lui Mel), poll-ul va ramane activ trei zile, iar in functie de rezultatul lui Mel va fi bannat o saptamana sau va continua sa posteze.
eu personal nu am sa votez, pentru a nu influenta rezultatul
Nici eu :((
Tot de-aia.
PS In rest, ramane cum ne-am inteles:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=190835#190835
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=190841#190841
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=190827#190827
Neuptolem
28 Jan 2008, 20:41
Consider ca era suficienta inchiderea topicului lui Mel. Nu vad de ce ar trebui si bannat. Desi sunt de acord cu logoreele grafomane scrise de dl. Mel ce puteau face referire la orice om cat de cat cult din tara asta (cel putin dpdv al sigurantei de sine ca vad ca se lauda); la randu-mi nu-l vad un unicat, un Mesia-432-ist, un "traducator pt gloata". Mel, ai grija, sa nu ajungi ca Mistah J (apropo, mirodoni nu-i Mistah J, m-am convins), aici nu-i de joaca!
Sunt alaturi de tine, dar am si eu o limita.
Potoleste-te pana nu e prea tarziu! Asta e, MODUL tau e dizgratios, esenta poate: bobitzele de aur se afla pe fundul acelui rau involburat cu zeci de cascade: nimeni nu le poate gasi, vedea, sunt ale tale, important este ce vei face cu ele si daca vei reusi sa le duci de unul singur la liman.
Atat am avut de spus. Si rog forumul sa-i mai acorde o sansa, multzam!
Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur".
djinjis
28 Jan 2008, 21:05
Melus Negrsecu intre deste, uite, te saluta tovarasii tai din americlanda
http://www.youtube.com/watch?v=KOcKGc8ycCA&feature=related
vezi ca acolo unde discuta despre carbonite o sa primesti si raspunsul la intrebarile tale. salutari de la spok.
@Neuptolem: mai omule, lasand la o parte noianul de observatii inedite facute de mine asupra filmului in discutie - si abia confirmate ca atare atat de tine insuti cat si de ceilalti useri citati de mine din alte forumuri - ai putea (macar tu!) sa renunti pentru o clipa la comodele si...conformistele (sic!) calificative generale - si sa dai un singur exemplu concret de greseala din partea mea - care sa justifice cat de cat reactiile astea...uteciste??!
voturile nu necesita justificare (postati aici doar in cazul in care vreti in mod special sa-i transmiteti ceva lui Mel), poll-ul va ramane activ trei zile, iar in functie de rezultatul lui, Mel va fi bannat o saptamana sau va continua sa posteze.
Stop: este evident ca aici este implicata ideea ca aceasta "pedeapsa" - de suspendare a mea pe o saptamana - trebuie sa duca la o...schimbare a mea si'a stilului meu de a scrie.
Or dat fiind ca eu nu sunt omul formulelor duplicitare, am onoarea sa va anunt de pe acum ca masura respectiva nu'si are rostul.
Dat fiind ca dupa oricate banari, eu nu am cum sa ma prefac ca nu observ ceea ce nu a fost in stare sa mai observe nimeni in 432 - incepand cu chilotii studentelor de pe calorifer, borcanele clonate de ness, borcanul de iaurt cu imortele, musamaua multifunctionala, cestile de furat - ca si curentul electric consumat de resourile ilegale, in contradictie cu bezna de pe coridoarele aceluiasi camin, etc etc etc. - numai si numai pentru ca niste moderatori-jucatori (basca forumistii-moderatori ad-hoc) au hotarat ca toate astea reprezinta pur si simplu o..."diaree verbala" :((
In concluzie am onoarea sa va anunt ca oridecate ori as fi banat, si pe orice perioada, eu la fel voi scrie intotdeauna.
Caz in care banarea pe o saptamana este total lipsita de sens.
Aasadar, nu mai umblati cu...gabisme d'astea, si va rog (si eu ca Bebe) sa va...concentrati - si sa fiti macar odata barbati: ori deloc, ori pentru totdeauna :x
Supastar
28 Jan 2008, 22:10
pentru totdeauna.
Mersi, mon cher: te-ai dovedit cel mai curajos :oops:
Iar cand toti ceilalti (sase sau sapte insi deocamdata) vor fi la fel (de curajosi zic), atunci nu mai trebuieste decat a se rezolva in mod definitiv si irevocabil problema daca in cazul unor asemenea...violuri populiste cinemagiste spontane (scuze pentru infioaratoarele pleonasme) mai e nevoie de vreun...Regulament propriu-zis :((
Noapte buna.
PS A! era sa uit sa va intreb - pe toti - ceva:
BA BAIETI, VOI CHIAR NU MAI AVETI PIC DE...RUSINE?!
StefanDo
28 Jan 2008, 22:58
este evident ca aici este implicata ideea ca aceasta "pedeapsa" - de suspendare a mea pe o saptamana - trebuie sa duca la o...schimbare a mea si'a stilului meu de a scrie.
In concluzie am onoarea sa va anunt ca oridecate ori as fi banat, si pe orice perioada, eu la fel voi scrie intotdeauna. Caz in care banarea pe o saptamana este total lipsita de sens: ori deloc, ori pentru totdeauna.
1. nu e vorba de pedeapsa ta, ci de protejarea noastra
2. fie, daca va fi, banarea va fi pentru totdeauna
Aha!
Tot e bine.
Ca recunoasteti macar sperietoarea asta komsomol-ista cu care ati incercat sa ma...adormiti :oops:
PS Si minerii care-au venit gramada la Bucuresti, au venit ca sa'si..protejeze iubitii conducatori.
Si cum adica "va protejati"?
De cine?
De mesajele mele..."neclare"?! Sau...PREA clare!?
Aaa! Vrei sa zici ca va protejati...nulitatea!
Asa zi vere... :(
Protejati'v-o!
films4all
29 Jan 2008, 00:36
Domnule Mel
Sunt oameni geniali dar prosti
Si oameni geniali dar destepti
Apoi.. sunt oameni geniali dar nesimtiti
Si oameni geniali cu bun simt
Si deci sunt oameni geniali ratati
Si oameni geniali ...
Tu.. de care vrei sa fii?
Pitbull
29 Jan 2008, 08:51
Na, c-a picat lumina undeva-n cartier si-a prins un switch si n-am avut net pân-acu'.
Deci, cu întârziere, îmi pledez my two pence worth:
- Prima mea tendintä ar fi sä votez CONTRA bannärii. Mel nu e räu intentionat, nu jigneste pe nimeni, ba chiar are farmec. Toate obsesiile lui märunte, tot delirul pe care i l-a stârnit "432", modul maniacal de a scormoni prin film ca si cum ar eviscera un peste pe masa din bucätärie, fac un spectacol grozav. Mesajele lui ilizibile, kilometrice, împopotonate cu jdemii de citate, linkuri (unele care nu duc nicäieri!), culori, alte dimensiuni de literä, se amalgameazä într-o aberatie totalä, un amestec de suprarealism, dadaism, oniric, absurd si abstract... Imi aduce aminte de Magritte, Kafka, Beckett, Ionescu, Tepeneag, Abälutä, Kandinski, Eric Satie si Tristan Tzara... Si, evident, cireasa de pe tort, uriasa lui megalomanie, inocentä în felul ei, convingerea sincerä cä ne "învatä" despre ceva din care n-a înteles nimic, halucinatia cä topicul lui ar fi cel mai vizitat (el chiar CREDE asta, bietul, centrii lui vizuali nu proceseazä imginea indicilor de trafic de la topicurile vecine), certitudinea cä vorbusoarele lui despre chiloti pe calorifer si borcane de cafea ar avea un oarecare continut... Exact ca hârtiutele cu care-si tapeta Russell Crowe peretii, în "A Beautiful Mind", când intra în crizä - imaginându-si cä urmärea piste informative, la fel cum îsi imagineazä Mel cä analizeazä un film (desigur, cu deosebirea cä John Nash era un schizofren inteligent - genial chiar). Principala calitate a mesajelor lui Mel e PLASTICA: am renuntat de mult sä i le mai citesc, fiind deprimante prin lipsa totalä a oricärei coerente logice, dar îmi place sä le privesc paragrafele, citatele, linkurile si celelalte elemente vizuale, care formeazä niste tablouri foarte interesante. Mi-ar pärea räu sä fim väduviti de acest freak-show.
- Din päcate, survin doi factori negativi deloc de neglijat: unu, logoreea grafomanä a lui Mel se întinde peste orice mäsuri admisibile; al doilea, a fäcut o fixatie pentru "432" - si e päcat ca un asemenea film sä devinä jucäria lui. In plus, stricä enorm imaginea forumului. Inträ oameni sträini aici, dornici de-o discutie despre Mungiu, si când väd ce scrie acolo, îsi aruncä displayul pe fereasträ si-o iau la fugä pe stradä în chiloti, cu douä borcane de ness în mâini, cotcodäcind "Si m-am îndrägostit de tineee..." etc.
Altfel, Mel era un pandant masculin al lui IMM - cu deoebirea cä ea e mai modestä decât el, mai inofensivä, mai putin logoreicä, mai inteligentä, mai coerentä, si mult mai neatentä la exprimarea în scris. Dacä ar fi scris mai putin, dacä ignora filmele si ne vorbea numai despre el, dacä ne posta si el linkuri unde sä-l votäm topless - ar fi fost perfect!
Dar a märturisit cä niciodatä nu-si va schimba stilul de a scrie, si îl înteleg. Configuratia lui cerebralä are nevoie de niste repere fixe, pentru a-si mentine functiile. Orice shimbare, cât de micä, ar subrezi-o definitiv - la fel cum, dacä vreti, încercärile lui Gorbaciov de a schimba în bine sistemul comunist l-au fäcut sä se dezintegreze...
Din toate aceste motive, cu regret, mi-am sacrificat sentimentele de simpatie si compasiune pentru Mel si, în interesul forumului, am votat DA.
Cazeemeer
29 Jan 2008, 09:00
John Nash era un schizofren inteligent - genial chiar
Nu "era". Inca e. Nu stiu daca mai lucreaza in prezent, dar de trait sigur traieste.
Pitbull
29 Jan 2008, 09:17
Adevärat. Imperfectul meu nu se referea la viatä/moarte, ci avea sensul de "atunci/acolo: în film".
Aoleu, Pitbulle - ce mult (mi)ai mai scris!
Ce te'i fi caznit atata*!?
Pentru un tranca-fleanca ca mine!?
Ca doar adevarul se stie nene!
E ca'ntotdeauna, apanajul...majoritatii dezinteresate (chiar daca'i vorba se pare abia de vreo...8 pitbulluti - basca toti intaratati pe melul - care i'a lasat fara...oasele ce si le rumegau non-stop de'o viata)
* Mai ales ca vaz c'ai avut iar mari necazuri - de asta data cu...lumina - taman cum ai avut si in cele 13 ore (dintre 13 si 14 ianuarie), in care ati primit cu totii acel sah si mat - cu nuntã - dintr'o miscare: si cand matale mi'ai fost iarasi plecat din greu - ba la tipografie, ba pe la macelarie etc.
================================================== ==
Si'apoi eu nu pot pentru ca sa'nteleg nici in ruptul capului cum de te-ai gandit ca sa imprastii p'aici atatea inventiuni, care de care mai...mioritice si mai folk-iste!?
Tu chiar nu ti'ai dat seama in ce...gafa te-ai bagat singur, acuzandu-ma la gramada (fara sa dai - ca de obicei, nici macar un exemplu) - ba de "onirism", ba de "abearatii totale", ba ca's "ilizibil", ba de "dadaism si "suprarealism", si - ca atare de "lipsa totala a oricarei coerente logice" - toate astea in aceeasi pagina in care orice vizitator vede de la o posta cine a fost in culpa de logica si cine nu; cine a fost clar si transant, si cine duplicitar; cine a umblat cu smecherii si prafuri in ochi, si cine a fost barbat si (vi) le-a devoalat...dintr'o singura miscare?! :(( Silindu-va a va recunoaste obisnuitele ganduri...ascunse!
Pitbull
29 Jan 2008, 13:00
:lol: :lol: :lol: :love: :love: :love:
Uite, de-ASTA-l iubesc eu pe Mel, si as vota contra bannärii, dac-ar fi sä tin seama numai de interesul meu.
Ce poate fi mai fermecätor decât sä vinä cineva, sä întindä mâna, sä-ti ia regele de pe tablä, sä-l pape crantz-crantz-crontz (ca Diva pastilutele de Cookie), apoi sä declare satisfäcut: "sah si mat dintr-o mutare". :)
Mel dragä: afirmatii de genul "esti blond", "esti bärbat", "esti femeie", "esti mulatru", "esti albanez", "esti stomatolog" sau "esti viu" se numesc CONSTATARI, nu "acuzatii". "ACUZATII" (uneori, chiar injurioase), sunt alea gen: "esti un criminal / hot / mincinos / escroc / corupt / comunist / tigan împutit / nazist de cãcat / porc de jidan / negrotei / gras si roz".
Si, ca de obicei, tactica instinctivä a formulei automate: "Tu chiar nu-ti dai seama în ce... (gafä / contradictie / inadvertentä, etc.) ...etc.". Scumpi mic, ai folosit-o de prea multe ori. Dacä prima oarä ar mai fi putut cineva sä se-ntrebe "vai de mine, ce-am zis?", apäi de-acuma-i clar de muuult! Praf în ochi - deghizarea lui "nu mai stiu ce sä zic" în "e atât de evident, încât nici nu mai zic".
Ei bravos, Pitbulle! Vad ca ti-ai intrat in rol pe deplin!
Si ma acuzi cu seninatate - taman de propriile matale pacate!
Pai cine umbla (numai si numai) cu acuze formale - eu sau matale, ai?!
Cine striga: A! ce tot scrii...cu rosu! (?) Si ce tot ne scoti ochii cu...fonturi marite?! Si cum iti permiti tu sa ne dai noua...lectii?!
Si ne dai link-uri proaste (care's alea!?)
Si vorbesti neclar (pentru cine?! - pentru al de Jinjis toti sunteti neclari...Pentru matale, Puiu a fost iarasi mai mult decat neclar, daca n'ai uitat cum ai...turbat la auzul aluziei la pitbulluþ-ul tau)
Pitbull
29 Jan 2008, 13:36
se numesc CONSTATARI, nu "acuzatii".
Si ma acuzi cu seninatate...
...Altfel, hai sä încercäm ceva.
In loc de "cine zice, äla e" (sau, mai succint: "ba tu"), ai putea riposta cu niste afirmatii inedite?
Ia sä vedem.
Yees! Why not?!
Fa bine si pofteste matale in topicul meu, si vezi daca ai sa gasesti acolo altceva decat cel mai inedite afirmatii din lume - despre 432 (dupa cum chiar matale ai si recunoscut involuntar si, bineinteles, mai mult sau mai putin distorsionat: "...tot delirul pe care i l-a stârnit "432", modul maniacal de a scormoni prin film ca si cum ar eviscera un peste pe masa din bucätärie, fac un spectacol grozav...")
Sa te-auzim.
Sau si mai precis: cam cate afirmatii inedite vezi tu acolo, fata de restul - de informatii rasuflate?!
PS vezi ca'mi pare - pentru a nu te obosi in mod inutil - ca am postat chiar acolo, un raspuns special dedicat constatarii acestui...procentaj - de afirmatii inedite.
--------------------------------------------------------------
Ia pana una-alta pe'asta:
Trimis: 27 Ian 2008 01:04
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14975&postdays=0&postorder=asc&start=150
Si mai ia'l si p'asta:
Trimis: 19 Ian 2008 22:25
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14975&postdays=0&postorder=asc&start=75
Si'n sfarsit, si p'asta:
Trimis: 14 Ian 2008 13:28
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14975&postdays=0&postorder=asc&start=25
==================================================
Si daca ai vrut ca sa'mi...segmentezi intregul meu discurs-replica la acuzele matale, apoi sa nu crezi ca nu mi-am dat seama de atata lucru.
Ca atare eu te rog acum domnule Pitbull ca - in loc de invartitul matale in jurul cozii - sa imi raspunzi, daca esti in stare, la urmatoarea intrebare:
Poti sa mai imi arati un singur user de la care sa fi obtinut atatea informatii pe cat de inedite, pe'atat de esentiale - despre lume in general*, si despre 432 in special - cat de la Mel?!
Si daca nu poti (caci nici nu ai cum - daca ai uitat cumva ca ai si recunoscut-o singur!), atunci: poti sa mai imi arati vreun alt comentariu care sa fi starnit isterii mai aprinse decat comentariile mele?! La fel cum a starnit si...filmul lui Mungiu?!
29 Jan 2008, 14:06
Si tacerea-i un raspuns..e clar
Prima jumatate a frazei.
Votat: Da!
Pitbull
29 Jan 2008, 14:53
Nu.
N-ai înteles.
Nu era vorba de inedit în general.
Era vorba de replica datä MIE.
Adicä:
Eu am enuntat despre tine anumite constatäri - alea pe care tu le numesti "acuzatii".
Tu ai räspuns reflexiv, atribuindu-mi-le în totalitate mie (pe principiul: "cine zice, äla e", sau "ba tu") - uite aici:
Si ma acuzi cu seninatate - taman de propriile matale pacate!
Eu ti-am atras atentia cä tactica asta e minorä si neconvingätoare. Asa fac copiii în spatele blocului.
Si te-am invitat sä gäsesti ALTE atribute pe care sä mi le acorzi - nu pe aceleasi pe care ti le atasasem eu tie (cä doar nu suntem imagini în oglindä).
Deci la ASTEA se referea acel "inedit(e)" din mesajul meu, nu la elucubratiile din topicul vag tangent la început cu "432".
Exemple:
Dacä eu îti zic cä esti ilogic, irational, incoerent, megaloman, arogant, suficient, superficial, incompetent, obsedat, maniac, logoreic, grafoman, delirant, psihopat, etc., NU-mi atribui si mie toate aceste caracteristici. Propune ALTELE, I-NE-DI-TE - cum ar fi: escroc, necinstit, corupt, adulter, mincinos, hot, ucigas, trädätor, sadic, crud, analfabet, dislexic, incult, paraplegic, diabetic, violator, emigrant, dezrädäcinat, hemofil, pedofil, calofil, neglijent, extraterestru, alcoolic, toxicoman, cartofor, etc.
Hai, curaj! Incä mai cred cä poti.
Salutare taica si noroc - ca n'am timp de toate smecheriile tale de doi bani.
Asa ca mai bine lamureste-ma si pe mine cum faci de'ti schimbi convingerile - ce ma privesc - ca pe chiloti ori ca pe sosete, de la o zi la alta:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=190859#190859
Pitbull:
Trimis: 26 Ian 2008 22:53 Titlul subiectului:
Se întâmplä sau o eroare, sau o modificare...
Tin bine minte cä ADINEAORI, IN SEARA ASTA, am reväzut acel 571 din 4 ianuarie. Deci, orice alt record intermediar n-avea cum sä aparä ACUM, hodoronc-tronc.
Dacä nu e o eroare de software, poate s-a produs un transfer, si de fapt ceea ce vedem acolo e traficul întregului site, nu numai al forumului... Stiu eu? O sä întrebäm la programare.
Trimis: 26 Ian 2008 23:43 Titlul subiectului:
"sau poate foarte multi oameni sunt ahtiati dupa
neuptolem si mel!"
Trimis: 26 Ian 2008 23:48 Titlul subiectului:
Tusche posiblî.
Nu crezi ca mai degraba e de vina centrul...nerusinarii tale?!
Pitbull
29 Jan 2008, 15:12
Auleo :shock:
Ne-a luat în serios :huh:
Pe Supi si pe mine :( :o
Nu s-a prins... :oops:
cä Supi fäcea misto... :((
si eu marsam... :w00t:
Acum crede cä între o cioacä, si un vorbit serios, eu mä "contrazic", sau o întorc ca la Ploiesti... :?
Mel dragä.
Hai sä-ti explic.
N-ai înteles.
Am glumit.
STIAM cä äia trei mii si nu stiu câti de useri n-au existat niciodatä, cä e doar o eroare de software. DE BANC, doar, am zis c-ar fi posibil sä-i fi atras elucubratiile tale.
Acum ai priceput, copile?
Serios!?
Si crezi ca - fie si dac'ar fi adevarata greseala mea - ai scapat?!
N'ai scapat deloc dragutule, fiindca aici e vorba despre o forma de argumentare - concreta si cu exemple - pe care matale nu ai invatat niciodata inca sa o folosesti. Deci chiar daca exemplul meu - sa zicem, si accept - ca ar fi gresit (dat fiind ca nu am acum timp sa verific daca nu cumva si aici faci smecheriile ce mi'ai facut PESTE TOT), in schimb forma e corecta - respectiv toate celelalte exemple date de mine nu sunt de natura a'ti creea acceasi stare de...usurare!
Ca sa nu mai vorbim ca exemplul dat de mine este gresit numai pana la o limita - in rest n'aveti voi curaj sa puneti pariu cu mine pe faptul ca niciun alt topic nu mai are frecventa de peste 200 de vizite pe zi.
Basca topic...individual!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
In sfarsit, inca o mica intrebarica pentru matale, Pitbulle:
- s'a mai intamplat vreodata sa fie banat vreun user in afara oricarei dispozitii regulamentare - ci pur si simplu numai pentru ca opiniile lui nu s'au potrivit cu ale celorlalti?!
Supastar
29 Jan 2008, 15:25
si eu care credeam k am fost prea pe fata utilizand "ahtiati" :oops:
Pitbull
29 Jan 2008, 15:33
Vai, dar ar fi un adevärat anticlimax pentru mine sä scap! De-asta am si fost tentat sä votez contra bannärii.
Da' ce ne facem, cä uite, acuma eu am o treabä, dat o fugä pân-la TVR, pe urmä la o bercicä cu-o amicä, si abia pe searä mai vin acasä...
Mel puicä, sä fii cuminte pînä vin eu, si dacä te-ntreabä ceva domnii, sä räspunzi frumooos, asa cum stii tu, cu texte luuungi, si cu citate muuulte, si linkuri si mai muuuuuuulte, si din douä-n douä fraze sä le amintesti câte i-ai învätat tu, ce descoperiri epousstoufflante si genitale ai fäcut despre "432", si uite cä nemernicii ästia invidiosi si mârsavi nu recunoaste! Si când vin, ti-aduc ceva bun! :happy:
si eu marsam... :w00t:
Acum crede cä între o cioacä, si un vorbit serios, eu mä "contrazic", sau o întorc ca la Ploiesti... :?
Mel dragä.
Hai sä-ti explic.
N-ai înteles.
Am glumit.
STIAM cä äia trei mii si nu stiu câti de useri n-au existat niciodatä, cä e doar o eroare de software. DE BANC, doar, am zis c-ar fi posibil sä-i fi atras elucubratiile tale.
Acum ai priceput, copile?
Ia fii atent aici Pitbulle: ce te faci daca' ti'oi demonstra chiar aici si acum - ca cel care n'a priceput cel mai..avan, nu's eu ci..tot talica!? Hai? Si nu cu "constatari" pitbulliste-maidaniste ci cu exemple si fapte concrete si clare ca lumina zilei!
Domnule Mel
Sunt oameni geniali dar prosti
Si oameni geniali dar destepti
Apoi.. sunt oameni geniali dar nesimtiti
Si oameni geniali cu bun simt
Si deci sunt oameni geniali ratati
Si oameni geniali ...
Tu.. de care vrei sa fii?
Domnule cineast: daca dupa capul matale exista oameni destepti si oameni prosti (eu stiu pe unul Isus din Nazaret - care n'a vorbit in viata lui nici despre "destepti" si nici despre "prosti" - cu atat mai putin despre..."genii"), atunci eu prefer ca - decat destepti ca domniile voastre - care n'ati vazut in tot filmul lui Mungiu nici macar pantofii lui Bebe fara siret, nici descaltarea Otiliei, nici...mantuirea ei din final, nici rostul pestisorilor si'al pisicutilor ori maidanezilor, nici ambulantele cu insemne ilegale, nici..rostul nuntii, ca si'al borcanelor de nes, asadar...NIMIC - deci decat asemenea destepti - care nu vad nimic, prefer sa raman prost ca mine - care am vazut toate astea. :((
djinjis
30 Jan 2008, 01:04
si chilotii, nu uita de chiloti. mel i-a vazut primul si e singurul care stie cum amiroase. fuckin' voodoo man. Run out of pants to sniff?
Ei, dar eu abia acum am aflat prin ce necazuri pitbulliste si violuri colective cinemagiste a trecut baiatul asta care acum nu poate sa scrie decat mesaje gen "nga, nga!" (cum zice Mircea Badea) - si impanate cu linkuri asisderea: www.youtube/nga!nga!..
Si abia acum am vazut ca bietul om are la activ una din cele mai pertinente critici asupra scenariului fimului 432, critica ce-a starnit insa aceeasi manie pitbullista si aceeasi reactie...cenzurista ca si'n cazul subsemnatului, adica...inchiderea topicului respectiv.
E vorba de topicul intitulat initial "4,3,2,unu bucata scenariu de doi lei(scump doamnaaa...scump)" - si pe care moderatorul Pitbull l'a "moderat' de la bunînceput, dupa utecistu'i obicei, punandu'i propriul sau titlul bascalios: "Insanitäti djinjisiene - part one"
Or problema este ca bietul Djinjis n'a avut absolut nicio vina in afara de'a fi facut cele mai amanuntite observatii asupra multiplelor scapari si goluri ale scenariului filmului 432:
- "bebe- gentlemanu desavarsit care mai ca nu-si scoate mocasinii cand se strecoara in hotel precum indianu mana iute, cum te prinde cum te... , dar in camera rage, ca si leul in turbare..."
- "sunt curios... numai mie mi se pare ca asta e un film cu prosti?"
- "receptionerele, mesenii de la petrecere, oarecum nuntasii sunt de fapt cele mai inteligente personaje din filmul asta..."
- "gabita-fiuuuu jackpot... personajul asta face tot ce poate sa bata toate recordurile... nu se duce la intalnire, nu aranjeaza hotelul, minte cu privire la termen, il gaseste pe bebe dintr-o sursa dubioasa, cica nu ridca telefonul de langa pat, pleaca din camera fara sa lase un bilet , ca ii e foame doar... ce putea face mai mult?"
- "mi-a placut si faza aia de la masa cand doctorul ala sare in sus ca otilia fumeaza tigara oferita chiar de gazda femela, ca un badaran perfect. foarte credibil. ati cunoscut vreodata medici?"
- "enigma otiliei-cum aflam mai tarziu are un prieten din familie de medici caruia insista sa nu-i spuna despre ce este vorba, desi clar ca acesta ar putea sa o ajute macar cu o sugestie dar nu pregeta sa se tavaleasca cu nenea bebe"
Ce face moderatorul, majurul Prisibeev?
Pai taman ce mi-a facut si mie:
Trimis: 18 Dec 2007 01:25 Titlul subiectului:
Offf, Mihai, fi-ti-ar amabilitatea si bunävointa sä-ti fie, i-ai dat nas cretinului si uite ce s-a întâmplat! Initial, era doar dobitoc, acum a devenit SI obraznic pe deasupra.
Sorry, n-am räbdare cu retardati din-ästia care-s si grafomani, si mârlani. Topic locked. (Pentru cine vrea sä mai dezvolte anumite idei de-aici - valabile, nu idioate - în topicul "432" titular, vä rog.)
Nadajduiesc ca prin aceasta am reusit ca sa satisfac si doleantele pe care Pitbull mi le-a prezentat ieri:
Mel, dacä eu îti zic cä esti ilogic, irational, incoerent, megaloman, arogant, suficient, superficial, incompetent, obsedat, maniac, logoreic, grafoman, delirant, psihopat, etc., NU-mi atribui si mie toate aceste caracteristici. Propune ALTELE, I-NE-DI-TE - cum ar fi: escroc, necinstit, corupt, adulter, mincinos, hot, ucigas, trädätor, sadic, crud, analfabet, dislexic, incult, paraplegic, diabetic, violator, emigrant, dezrädäcinat, hemofil, pedofil, calofil, neglijent, extraterestru, alcoolic, toxicoman, cartofor, etc.
Hai, curaj! Incä mai cred cä poti.
djinjis
30 Jan 2008, 22:49
but hell I was black man in san bernadino, blood was what I was there for, round after round...
mel, nu e intelept sa proiectezi asupra celorlati trairile personale, denota doar lipsa de imaginatie si lipsa de pudoare. nu ma uit la mircea badea.
necazuri? he he.
For me, they are somewhere between a cockroach and that white stuff that accumulates at the corners of your mouth when you're really thirsty.
e ciudat cum gasesti critica mea pertinenta vis-a-vis de scenariul filmuletului tau nemaivazut si nemaiauzit, dar nu ma intereseaza explicatia, he he.
Foarte bine remarcat: toate lipsurile de care ai vorbit tu acolo au ramas dintotdeauna in afara preocuparilor mele*, pentru simplul fapt ca e vorba de niste chestiuni secundare. M-ai vazut pe mine vreodata ca fac caz de uitarea buletinului la receptie de catre Bebe (adica ultimul om care sa aiba asemenea scapare)?!
Sau de urlatul ala din camera de hotel, sau de termopanele de deasupra alimentarei, sau de pretul pachetului de Kent din 1987 (care era de...125 de lei si nu 80), sau - de ce nu - chiar si de pretul prestatiei in natura a celor doua, care era (la studente) de max. 500 de lei?!
Basca nici nu puteam sa ma ocup de maruntisuri dintr-astea - alminteri valabile pentru niste specialisti cum va pretindeti ca sunteti voi :((
PS Pe tine nu te'o fi interesand explicatia - dar pe mine, da. Mai ales in masura in care eu am lasat aici niste...ouã.
Cat capul tau de mari.
Si de bengoase :((
* In afara de intunericul pe care esti singurul ce l-ai remarcat - fara sa vezi insa legatura lui (daca nu mai stii cumva de economia de curent din ultimii 10 ani de aur) cu resourile care mergeau in draci in toate caminele ca si in birourile din toate institutiile.
StefanDo
31 Jan 2008, 09:29
vot inchis
topic inchis
mel inchis
Pitbull
03 Feb 2008, 23:17
Imi cer iertare cä intervin dupä ce StefanDo a încuiat topicul, dar ceea ce se întâmplä e atât de ANTOLOGIC, încât meritä sä stiti. :D
(Totodatä, încalc o regulä si fäcând referire la R.S.C.M.F. - Republica Separatistä CineMocoFanä; oricum, nu linkuiesc, povestesc doar.)
Era fatal ca bietul psiho sä nimereascä Bräila - unde a dat peste topicul dedicat mie (initial prietenos, apoi devenit injurios, dupä ce l-am dat cu sasu'). Si, cum acolo e sat färä câini si nimeni nu modereazä, aproape nimeni nu posteazä, mai nimeni nu viziteazä, särmanul s-a dezläntuit. Vorbeste singur, räspunzându-si siesi cu mesaje gigantice, hiper-re-editate, împänate cu trimiteri la forumul nostru, delirând într-un stil mai mult decât suprarealist. Meritä sä aruncati o privire - dar luati-vä calmantele, sä nu faceti infarct de-atâta râs! :lol:
A tunat si i-a adunat!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.