View Full Version : Mirodoni NU ESTE Mistah J!
Pitbull
26 Jan 2008, 21:45
Un concurs de împrejuräri mi-a dovedit în sfârsit cä Mirodoni nu are nimic în comun cu Mistah J aka Alakazam, decât cel mult unele similitudini de manifestare. E clar cä pe acestea s-a bazat Neuptolem (plus o anumitä coincidentä, la un moment dat), de-a ajuns sä-l suspecteze. Trebuie sä precizez cä identitatea dintre ei doi ar fi fost foarte plauzibilä! Din fericire, nu e cazul.
Asa cum am promis, cu aceastä ocazie îmi prezint scuzele de rigoare, si îl rog sä-mi înteleagä reticenta. Intr-adevär, acel personaj nu numai cä fusese foarte iritant cu toatä lumea, dar ajunsese si la niste ciocniri forumistice cu mine personal, foarte jignitoare, în urma cärora nu voiam sä mai am nimic de-a face cu el.
Putem reveni la normalitate.
Neuptolem
26 Jan 2008, 23:38
Putem reveni la normalitate.
Anormalitate.
Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur".
mirodoni
27 Jan 2008, 00:13
Iar in concluzie, aproape ca nu imi pasa daca mirodoni este un baietzica cumintzica pisoika, … sanse: 00.01%,…………
Supastar
27 Jan 2008, 00:20
bai, frate, am si io o curiozitate:
tu kiar scrii tampenia asta de fiecare data sau o ai undeva si-o dai cu copy/paste??? :shock:
Neuptolem
27 Jan 2008, 11:14
Am aflat ca mirodoni NU ESTE Mistah J!!! :huh:
Si c-ar avea doar o voce asemanatoare cu acesta!
JESUS CHRIST!!! Pitbull are dreptate! :shock: :shock: :shock:
Ma duc sa beau un pahar cu apa, e ca si cum ar spune NASA ca pamantul e plat! :w00t: :w00t: :w00t:
Un mesaj de trei lei sh' patruj de bani.
Neuptolem
27 Jan 2008, 11:32
Pe aceasta cale imi retrag cuvintele jignitoare la adresa lui mirodoni! De altfel toate ii erau adresate lui Mistah J, asa ca nu are rost sa-mi cer scuze, ele raman in continuare pe-o destinatie numai ca schimb macazu'. Daca mai apare vreo intorsatura de situatie si se confirma ca mirodoni ESTE Mistah J, cuvintele vor face cale-'ntoarsa: astfel, mesajul isi anuleaza propria-i inutilitate.
mirodoni
27 Jan 2008, 23:32
Aloooo, unde eºti, moderatorule ! Au sãrit ãºtia pe mine ! Cu ce le-am greºit, dom’le ? La început m-a amuzat, dar vãd c-o þin una ºi bunã ! Explicã-le, dom’le, cã dacã eram ãla, nu lãsam sã se înþeleagã acest lucru din Profil sau e-mail Dacã ziceþi cã era un idiot ºi mã comparaþi cu el, eu vã zic PA !
, intre timp s-a facut dreptate iar puterea disturbatoare a lui Mistah J a incetat sa ne mai sacaie; aici, mai sus, alakazam (tac-su lu' Mistah J, adica tot el). ……
Sunt mandru c-am fost cel care a dat in vileag psihopatia Scrasnitorului-de-Masea! De fapt, e singura chestie de pe forum cu care ma mandresc cu adevarat! Imi place sa am asa... un aer justitiar , mai ales cu d'-alde d'-astia. Dupa episodul alakazam a urmat Mistah J (primele lui mesaje sunt CONCLUDENTE – mirodoni…
Nu- þi port picã. Atât te-a dus pe tine mintea. Pe mine m-a deranjat atitudinea celor maturi care s-au uitat în... gura ta. Nu toþi, dar nici mare lucru nu au fãcut ca sã afle adevãrul. În fond, dacã are mai mare importanþã cine eºti decât ce ai de spus, ce rost mai are…
Dragomara
03 Mar 2008, 21:26
Obsesii, obsesii, obsesii! Oh... mamã! :((
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.