PDA

View Full Version : nu puteti pune situl pe mijloc????

astixxx
20 Jan 2008, 17:55
e o chestie cam bannala dar ma gandeam daca puteati pune tot situl pe centru ...in cazul meu ca am monitor wide imi arata toata pagina pe partea stanga... si jumatate de monitor din partea dreapta e negru

va multumesc

Mel
30 Jan 2008, 20:17
Nu ti-a raspuns nimeni?
Ce sa'i faci - se vede treaba ca (toti) baietii astia au treburi mult mai importante (haoleu! da' cine'o mai fi si asta care zice ca'i nou venit, de'si zice Sutter Cane - si mai umbla si cu ironii, basca'l mai si lauda pe...dusmanul nostru de clasa, Mel?! Nu cumva o fi Mistah?! Pe el, baaaa! Afara cu el! Sau: haoileuuu! Ati vazut ce-a facut Mel - de'a eviscerat tot filmul lui Muftiu Mungiu'al nostru?! Basca ne ma da si...lectii! Noua! Asta vrea sa ne spele creierele! Afara cu el!)

N'ai incercat sa apesi pe tasta +, pentru a'ti mari pagina la dimensiunea intregului ecran? (Ceea ce mie imi merge numai in Opera, nu si in Mozilla)

cu placere.

PS Nu exista chestii banale; totul depinde de context.
Alminteri s'a scris: "daca pe cele mici nu le faceti, cum le veti mai face pe cele mari?!"
Una peste alta, rar am mai vazut un site atat de ramas in urma - in toate privintele.

astixxx
30 Jan 2008, 20:59
Nu ti-a raspuns nimeni?
PS Nu exista chestii banale; totul depinde de context.
Alminteri s'a scris: "daca pe cele mici nu le faceti, cum le veti mai face pe cele mari?!"
Una peste alta, rar am mai vazut un site atat de ramas in urma - in toate privintele.

:w00t: intradevar
:D ....mie mi sa parut o chestie banala de aia am si postat sperand sa il rezolve ff usor ... si nu cred ca is singur in aceasta pozitie... in legatura cu zoom-ul pe opera stiam de el numai ca in felul asta vad in loc de imagini niste patratzele colorate
... asta e, nu mai ai ce face .. nu vor si gata

Mel
30 Jan 2008, 21:05
Nu te'nteleg: in loc de care imagini?
E vorba de chiar pagina asta cu texte. Despre ea zici ca se...defragmenteaza cand incerci sa o maresti?

PS 1 Aoleu, zici ca ai monitor dintr'ala lat cat...mungioaica!?
Apai se rezolva. Vezi mp

PS 2 Auzi! Incearca in Mozilla tasta Ctrl si + (Ctrl++)

astixxx
30 Jan 2008, 23:13
oooooofff..... nu asta e ideea ......
pozele nus la rezoluatia la care daca eu le maresc sa se mai inteleaga usor
ideea e ... am crezut ca e o chestie destul de simpa ca sa se poata rezolva...dar se pare ca nu . :shock: :shock:

StefanDo
31 Jan 2008, 09:47
astixxx, designul Cinemagia este gandit pentru toti utilizatorii sai, marea majoritate a acestora neavand monitoare wide. Prin urmare, nu vom pozitiona site-ul pe mijloc, cel putin nu pana la lansarea noii interfete ;)