PDA

View Full Version : Te uiti si plangi

PACALA
13 Jan 2008, 09:47
Acele filme la care te asezi cu servetele langa tine. Si fie ca esti barbat sau femeie, nu te poti abtine sa nu versi cateva lacrimi. Aseara am vazut "The Notebook". Mi s-a parut genial. Toti cei cu care am discutat despre filmul respectiv au recunoscut ca le-a stors lacrimi. Se pare ca-i lacrimogen garantat, dezbatut si pe bloguri. O descriere destul de buna am gasit si aici: http://dono.ro/?p=64

Ce filme v-au facut pe voi sa plangeti?

Pitbull
13 Jan 2008, 10:00
"City Lights"
"Limelight"
"E.T."
"Forrest Gump"
«La Sorcière»
"Le Notti di Cabiria"
"Dr. Zhivago"
"Moscova nu crede în lacrimi"
"Siberiada"

Twinsen
13 Jan 2008, 11:41
Leon
2046
Ginger Snaps
Made in Hong Kong

Proletar
14 Jan 2008, 11:31
Cele 400 de lovituri.

Proletar
14 Jan 2008, 13:54
Cateva zile din viata lui Oblomov...(unele scene)

doareu
16 Jan 2008, 23:03
cruel intentions
atonement
titanic(da,da)
crash
e.t.

si altele..cred

Windom
17 Jan 2008, 12:58
THE STRAIGHT STORY
LE TEMPS QUI RESTE

Liou
17 Jan 2008, 20:08
Love story
La vita e bella
Dancer in the dark

alexinho
18 Jan 2008, 21:08
terminator 2 (la sfarsitul filmului)
leon

lecter
20 Jan 2008, 17:22
Forrest Gump
Das Boot

oebjoerndalen
20 Jan 2008, 20:02
La Vita e Bella
Click
The Bucket List

Supastar
20 Jan 2008, 21:58
Click

in ce moment ai plans la asta? ca eu cand l-am vazut prima oara am plans la vreo 6 scene. la una din scene, nu mi-am putut retine lacrimile nici la a 5-a vizionare. pur si simplu ma prinde de fiecare data.

ma bucur ca in sfarsit am gasit pe cineva la fel ca mine! :)

oebjoerndalen
25 Jan 2008, 00:23
The Green Mile

"Wipe your face before you get up Dean"
"dont put it on i'm afraid of the dark"

Neuptolem
25 Jan 2008, 00:36
Terminator 2 (la sfarsit), Braveheart (tot la sfarsit), The Last of the Mohikans (la final), Legends of the Fall (la intriga).

Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur".

Alina B
25 Jan 2008, 12:58
Cruel Intentions clar si de la departare! mai ales scena intalnirii din aeroport. :D

seven7seven
26 Jan 2008, 19:47
Dupa o destul de lunga perioada de pauza, acesta fiind primul post din 2008, un 2008 mai bun pentru toata lumea, cu scuzele de rigoare pentru intarziere.

Probabil singurul care a reusit sa-mi smulga lacrimi serioase (si nu doar sa ma inmoaie putin, ceea ce mi se intampla relativ des, la scene mai siropoase), "Dancer in the Dark". :happy:

}desire{
27 Jan 2008, 12:06
de unde ash putea sa scot filmele astea?? pls :)

seven7seven
27 Jan 2008, 12:13
de unde ash putea sa scot filmele astea?? pls :)

http://www.youtube.com/watch?v=7KV5mG6k4pg

Pitbull
27 Jan 2008, 12:13
Tot ce nu se gäseste-n comertu' socia... ästa, de tran... de post-tranzitie (vezi Diverta s.a.m.d.)...
...si pentru cui nu-i dä mâna sau n-are mijloace sä ia de pe Amazon, etc.,
...rämân torentele, ODC, DC++, & co.

}desire{
27 Jan 2008, 12:18
merci, acum incerc sa scot de pe torrent, ca pe DC nu gasesc filmele astea...aveti voi ceva HUB? :D

Pitbull
27 Jan 2008, 12:31
Cu huburile nu le am - da' pleaaase, pune un avatar de-o märime mai umanä, ca toatä lumea, cä ni: ne-o lipit pi tätz die zîdu' häl din driapta!

}desire{
27 Jan 2008, 12:43
:))) scz, nu stiam ca o sa apara kiar asha de mare... ;))

}desire{
27 Jan 2008, 12:54
shi apropo, filemel la care eu am plans...
<A walk to remember>
<Raise your voice>
<Titanic>
<Lake house>
si posibil sa mai fie cateva la care nu imi amintesc numele :D

seven7seven
27 Jan 2008, 13:13
shi apropo, filemel la care eu am plans...
<A walk to remember>
<Raise your voice>
<Titanic>
<Lake house>
si posibil sa mai fie cateva la care nu imi amintesc numele :D

Oai, dreptate mare ai. Sa ma confesez si eu..
Am plans si eu la Titanic, fir-ar sa fie. cand l-am vazut prima data, pe la vreo 10 ani. :?

Neuptolem
27 Jan 2008, 13:15
Ooo, forumiste proaspete! :P Bine-ai venit pe CineMagia! Mai adu' si frati, veri, unchi, matusi, pretenare, cinefili. Si sa nu te sperii de avatarul meu.
<Titanic>

;) Da, am uitat, eram pusti pe atunci, in '97, m-a emotionat de fapt scena din final a lui J Cameron (nu Leo) si negativul de pe Celine Dion, mai bun decat originalul.
<Lake house>
Film bun dar nu emotionant, putin spre final.

}{ - imi aminteste de mIRC 32. :)

Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur".

}desire{
30 Jan 2008, 17:11
[quote="Neuptolem"]Ooo, forumiste proaspete! :P Bine-ai venit pe CineMagia! Mai adu' si frati, veri, unchi, matusi, pretenare, cinefili. [size=9]

ehh, noua, si cinefila inraita... ziceti si voi, la ce filme sa ma mai uit, ca stau ore pana caut un film bun!! vreau recomandari :P hai ca acum stiti si ce gen de filme urmaresc :D

}desire{
30 Jan 2008, 17:22
[quote="PACALA"]Aseara am vazut "The Notebook". Mi s-a parut genial. Toti cei cu care am discutat despre filmul respectiv au recunoscut ca le-a stors lacrimi. Se pare ca-i lacrimogen garantat, dezbatut si pe bloguri.

Intr-o seara plictisitoare am intrat pe forum din cauza ca nu gaseam nici un film care sa satisfaca cerintele de <romance> sau mai bine spus de <de uiti si plangi>... am vazut propunerea ta si am scos si eu filmul. m-am uitat in aceea seara si a doua zi, la fel. trebuie sa recunosc ca filmul este extraordinar. Merita vazut!! si nu a spus nimeni de Dirty Dancing 2, la final e mai lacrimogen :)

gori_georgescu
30 Jan 2008, 17:36
am vazut mai de mult un film q o fata kre descopera k tatal ei este o persoana importanta(presedinte sau asa cv) si il face d ras la toate intrunirile....STITI CUMVA NUMELE FILMULUI?? k am uitat

}desire{
30 Jan 2008, 17:40
am vazut mai de mult un film q o fata kre descopera k tatal ei este o persoana importanta(presedinte sau asa cv) si il face d ras la toate intrunirile....STITI CUMVA NUMELE FILMULUI?? k am uitat

tin minte ca si eu am vazut un film de acest gen, e posibil sa fie acelasi...dar nu imi amintesc numele filmului :D

crin3l
31 Jan 2008, 17:05
The Notebook
La vita e bella
Schindler's List (nu chiar plans , dar aproape)
Reign over me

}desire{
31 Jan 2008, 22:23
Chiar acum am vazut Love story. E destul de impresionant filmul, dar mai ales dramatic. Nu am plans, dar depinde in ce momente te uiti la el. Merita vazut!

Proletar
31 Jan 2008, 22:27

Mai ales in secventa de final cand supravietuitorii pun cate o piatra pe mormantul lui Schindler.

Supastar
31 Jan 2008, 22:28
asta probabil era mai misto pe vremea lui pentru ca acum toate scenele au fost deja reluate in vreo 3 filme fiecare si tot aveam impresia de deja-vu desi am stiut k a fost facut inaintea celorlalte.

incearca "un homme et une femme". nu-i de plans, dar e mult mai misto.

Supastar
31 Jan 2008, 22:30

Mai ales in secventa de final cand supravietuitorii pun cate o piatra pe mormantul lui Schindler.

oh, come on! aia-i the single most tras de par tear-jerker EVER!!!! :hmm:

Cazeemeer
31 Jan 2008, 23:04
oh, come on! aia the single most tras de par tear-jerker EVER!!!! :hmm:
What about Simba's dad?

}desire{
02 Feb 2008, 11:22
LOVE FOR RENT!!
tocmai mi-am inceput ziua cu acest film si trebuie sa spun ca deja face parte din filmele mele preferate. E emotionant, mai ales la sfarsit. merita vazut!

crin3l
03 Feb 2008, 11:05

Pe mine cel mai mult mai impresionat cand a inceput Schindler sa planaga (o adevarata lecti de actorie a lui Liam Neeson) ca nu a putut salva mai multi ...una dintre cele mai impresionante si bune scene din istoria filmului as zice eu ....

VaVaVuum
03 Feb 2008, 11:15
Si mie mi s-au umezit ochii la Lista lui Schindler, dar m-am abtinut. Nu tin minte sa mai fi plans de la Dancer in the Dark incoace. Nu-mi place sa plang, ma simt manipulata :)

}desire{
03 Feb 2008, 11:33
Nu tin minte sa mai fi plans de la Dancer in the Dark incoace.

Mi-a placut ideea filmului, si e destul de dramatic, numai ca m-a cam plictisit in unele momente si nu am rezistat pana la final. Poate daca erau alti actori si nu stiu...altfel, poate atragea mai tare, cel putin pentru mine...

VaVaVuum
03 Feb 2008, 12:00
Poate daca erau alti actori si nu stiu...altfel, poate atragea mai tare, cel putin pentru mine...

Hmm, nu te-a convins Bjork? Sau accentul lui Deneuve ti-a spulberat concentrarea? :) Se poate, se poate...
E lungut filmu, dar mie mi s-a parut bine calibrat.

}desire{
03 Feb 2008, 14:19
Hmm, nu te-a convins Bjork? Sau accentul lui Deneuve ti-a spulberat concentrarea? :) Se poate, se poate...
E lungut filmu, dar mie mi s-a parut bine calibrat.

Prefer sa plang la filme cum ar fi The notebook sau Raise your voice :(( , unde lumea e mai putin cruda si finalul te face sa vrei sa mai vezi filmul de cateva ori, desi e posibil ca si Dancer in the Dark sa aiba un happy end.
Totusi depinde de gusturile fiecaruia. Asta e parea mea... :happy:

Planmaker
03 Feb 2008, 15:44
On my list we have:

"Eternal Sunshine of the Spotless Mind"
"Forrest Gump" (in mod ciudat, de multe ori pe parcursul filmului :huh: )
"25th Hour" (tot la sfarsit, care mi s-a parut genial :) )

Cam atat (mai rar plang la filme :P ).. Daca mai mi-aduc aminte, mai zic :D

LE: A, da.. si "Raizing Arizona", tot la sfarsit bineinteles. Ai naibii frati Coen, au reusit sa faca dintr-o "comedie prosteasca" un film emotionant :P

redmen
03 Feb 2008, 21:31
Dead Poets Society
Once upon a time in America

savoria
09 Mar 2008, 21:19
Love story
Message in a botle
La vita e bella

danscurtu
10 Mar 2008, 08:32
test

danscurtu
10 Mar 2008, 09:22
srry pt mesajul anterior:D
vreau sa va zic despre un film pe care nimeni nu l a enumerat mai devreme si care mi a aburit hardcore ochelarii la final.
sunt barbat si nu am obiceiul sa plang la filme; filmul l am vazut acum ceva timp, eu fiind mai mic:D si poate vazandu l acum nu as avea aceiasi reactzie
filmul se numeste Merlin, are doua partzi si a fost facut pt televiziune sub egida Hallmark (singurul film deosebit facut de studiourile lor daca ma intrebatzi)
este vorba de viatza vrajitorului Merlin povestita la persoana intai. Spre deosebire de alte ecranizari ale povestilor cavalerilor mesei rotunde, aceasta este cu totul aparte, scenariul este extrem de bine gandit, merlin nu este vrajitorul super puternic si atotstiutor, ci este prezentat sub aspectul sau uman, cu greselile, slabiciunile si trairile specific umane. Filmul este regizat f fin, atmosfera degajata este extraordinar de frumoasa si calma, personajele principale sunt create cu mare arta, iar atmosfera de poveste este parca mai puternica decat in orice alt film american cu buget mare.
totul este frumos si captivant pana la final cand intervine partea lacrimogena despre care tre sa va povestesc:D
filmul are nu mai putzin de patru finaluri; adica: zici ca s a terminat, te pregatesti sa pleci si mai apare o chestie care schimba datele povestii, iar la fiecare am plans ca o muiere care se uita la telenovele.
primul final este cel al povestii in sine care precum v am zis este spusa la pers intai, al doilea final este cand realizezi de fapt ca tot filmul a fost de fapt povestea lui merlin spusa unor copii, el fiind extrem de batran, un cersetor amarat care spune povesti pentru bani si care la intrebarea unui copil daca mai are vreo putere magica raspunde ca l au parasit de tot; al treilea final este cand dupa ce ramane singur se apropie de el un vechi si batran prieten intr ale magiei si ii spune ca prietena ( marea lui iubire ) este de fapt in viatza si il indruma spre locul unde o poate gasi; o gaseste si se reintalnesc amandoi batrani, un mos si o baba, se bucura mult ca se reintalnesc si incep sa faca baza unul de altul ca au imbatranit;
si, al patrulea final si ultimul, este cand merlin, care declarase ca a imbatranit si si a pierdut toate puterile, ii spune tipei: "i have one more magic left", si o foloseste sa i transforme pe amandoi in tineri, asa cum erau atunci cand au fost despartiti.
gata, v am plictisit destul:)
ps: sa nu confundatzi filmul cu o serie de continuari prea comerciale si puerile scoase ulterior ; este vorba de fimlul cu doua partzi numit Merlin cu San Neil si Isabela Roselini

Holden
11 Mar 2008, 11:02
O lista (destul de cuprinzatoare) e urmatoarea:

1. Cinema Paradiso
2. La vita e bella
3. Bleu (Kieslowski)
4. Billy Elliot
5. The Straight Story
6. The Hours

Gloria
11 Mar 2008, 11:11
ultimele doua filme la care am plans in mod cat se poate de hilar - adica in pumni, pentru ca n-aveam servetel si, fiind vara (in cazul primului) nici maneci :oops: , au fost asa:
Soom (Breath) al lui kim ki duk - vazut in mai 2007 la cannes
Vanatorii de zmeie (vazut saptamana trecuta).

Gata, m-am spovedit.

Dragomara
11 Mar 2008, 16:15
Eu mai de grabã aº avea o listã a filmelor la care plângi dupã timpul pierdut cu vizionarea, mã rog, dar nu se cade sã fim negativiºti, aºa cã mai bine tac.

Unul dintre cele mai emoþionante filme la care pot sã zic cã m-am jelit intens a fost cel pe care l-am vãzut acum mai bine de 10 ani la TV, istoria un câine al cãrui stãpân moare, iar animalul continuã sã-ºi facã rutina "petrecadu-l" la serviciu, ºi mai apoi aºteptându-l lângã mormânt, ani de-a rândul! A fost de-a dreptul deprimant! :(( Nu cred cã existã persoanã cãreia sã-l fi povestit ºi sã nu fi bocit un pic.
Am vãzut recent Nuovo Cinema Paradiso ºi l-am gãsit mai de grabã tragic, decât lacrimogen. Acelaºi lucru l-aº spune ºi despre Orele.
---
(am o prietenã care nu se uitã deloc la asemenea filme, sau la emisiuni "lacrimogene", pentru cã o demoralizeazã, mie acest gen de filme îmi plac la nebunie, însã sunt de pãrere cã nu existã emoþie care sã poatã fi trãitã identic de cãtre douã persoane diferite).

savoria
11 Mar 2008, 18:46
corect....
Elektra - chiar ca am plans dupa timpul pierdut. puteam sa-l fructific altfel :D

legardere
11 Mar 2008, 21:26
Filmele cu Will Farell, bine ca au fost numai 1 si jumate

de ce o vrea asta sa se inventeze oscar pentru rol de comedie? oare chiar se ia in serios?

savoria
11 Mar 2008, 21:27
Filmele cu Will Farell, bine ca au fost numai 1 si jumate

de ce o vrea asta sa se inventeze oscar pentru rol de comedie? oare chiar se ia in serios?

e jalnic ca actor sau ca ce vrea el sa arate ca e

rocky
11 Mar 2008, 21:36
-California dreamin'
-City lights
-Amelie
-As good as it gets
-Lantul amintirilor si tot restul (cine a trait epoca, intelege)
-Pustiul
-toate filmele americane cu scena finala in stadion si ei care isi spun in fata ce au de spus si publicul aplauda
-Pas in doi, poate, nu mai stiu
-Love Story
-Umberto D
-pistruiatul, cind se duce el si se intilneste clandestin cu omul de legatura, care era tac-su
-Toate filmele cu emotie bine construita

Nu inteleg in ruptul capului cum poate cineva sa plinga la Dancing in the Dark. Eu asa manipulare grosolana pe fata n-am vazut in viata mea. Omul asta nu face decit concepte de manipulare, sa se ia de mina cu moore, dupa mine, doar ca el e mai "artistic". Lucreaza cu tuse infiorator de groase si de artificiale. Spectatorii sint niste soareci de laborator, iar el se amuza impungindu-i, la limita indecentei.

Holden
12 Mar 2008, 15:51
Am vãzut recent Nuovo Cinema Paradiso ºi l-am gãsit mai de grabã tragic, decât lacrimogen. Acelaºi lucru l-aº spune ºi despre Orele.
---
(am o prietenã care nu se uitã deloc la asemenea filme, sau la emisiuni "lacrimogene", pentru cã o demoralizeazã, mie acest gen de filme îmi plac la nebunie, însã sunt de pãrere cã nu existã emoþie care sã poatã fi trãitã identic de cãtre douã persoane diferite).

Ai dreptate. Insa cand am construit lista respectiva nu m-am gandit la filme lacrimogene (exemplu clasic - Titanic) ci la filme care declanseaza emotie, fara sa implice o forma de manipulare sentimentala grosolana (e.g. Dancer in the Dark). Poate singura exceptie care contrazice regula este La vita e bella. In rest, ce pot sa zic - Billy Elliot si Cinema Paradiso sunt doua ipostaze ale copilariei pierdute, Straight Story e povestea reintalnirii / impacarii dintre doi frati si Bleu este covarsitor prin imbinarea perfecta dintre imagine si muzica (finalul cel mai cutremarator pe care l-am vazut pana acum).

rocky
12 Mar 2008, 18:25
Cred ca filmul cel mai emotionant din istorie ramine totusi City Lights si imediat dupa el vine Pustiul. Cred ca nu a mai existat si nu stiu daca va mai exista un geniu absolut ca Chaplin, atit de desavirsit din atitea puncte de vedere si atit de complex, simplu si uman.
Imediat dupa ele vine Mai bine nu se poate, filmul pe care mi-as fi dorit sa-l fac eu.

Eva Braun
15 Mar 2008, 13:36
uh ... daca stau bine sa ma gandesc, eu nu prea plang la filme ca nu`s genu` ...

dar am plans cand am vazut Schindler`s List ( aka lista lui schindler) cu scenele alea de la holocaust, ce m`au impresionat, pt ca eu mi`am pierdut strabunicii evrei acolo. fiind si eu evreica stiu ce naspa e sa treci prin asa ceva . :| in fine ... :)

Dita
18 Mar 2008, 22:03
the painted veil
bicentennial man
love in time of cholera (la asta aproape am plans tot filmul :-")
meet joe black
a walk to remember
la vita e bella
feast of love
beautiful mind
the illusionist
green mile
the gladiator
the House of Flying Daggers

la astea am plans eu :D

Dragomara
18 Mar 2008, 22:21
Dita tu eºti un sentimental incurabil! Acum o sã fiu rea, ºi-am sã zic cã m-am uitat de 2 ori la "Dragostea-n vremea holerei" ºi niciodatã nu am apucat finalul treazã! Mã rog, am o scuzã, am citit cartea, ºi ori de câte ori vãd un film comentat de cârcotaºii de pe-aci am ori un nod în gât tot strâduindu-mã sã pricep ce nu le-a plãcut lor, ori sunt eu însãmi ºi dorm de rup, dacã e noapte, cã oricum mã mai uit încã de vreo 5 ori, pânã "pricep" ºi io ce-au "înþeles" ei din prima etc. etc. :P

Dita
18 Mar 2008, 22:28
da, sunt sentimentala, uneori ma uit la un film doar daca stiu ca o sa plang (rar, ce-i drept, dar o fac si pe asta)
uitasem sa spun ca eu am plans si la dirty dancing putin (nu spun scena la care am plans, ca poate sunt si altii care vor sa vada filmul)

Lady B.
29 Apr 2008, 11:37
Jeux d'enfants (scena din final)
Shakespeare in love (replica lui Paltrow: "This is not life, Will. It's a stolen season")

Pashpix
30 Apr 2008, 16:50
SWEET NOVEMBER și LOVE STORY.

Dragomara
30 Apr 2008, 19:30
SWEET NOVEMBER și LOVE STORY.

Eh... topicul ãsta-mi aduce aminte de un paragraf din Ileana Vulpescu.

th3kinslayer
30 Apr 2008, 19:43
Lista lui Schindler
The Pianist
Charlie Wilson's War

Dragomara
30 Apr 2008, 19:53
“Am încerct azi sã-mi aduc aminte câtã vreme este de când nu mã mai emoþionez când citesc ceva care altã datã m-ar fi fãcut sã plâng, câtã vreme este de când nu am mai plâns la un film sau chiar dupã mort. N-am reuºit. S-a întâmplat încet. Nu am avut un ºoc. Am avut experienþe de intensitate medie care, totalizate, echivaleazã cu un ºoc. Respect în continuare oamenii ºi nu încerc sã le fac vreun rãu sau mãcar sã le pun beþe-n roate, dar cred cã nu este nimeni, începând cu pãrinþii ºi terminând cu copiii mei, despre care sã nu fi spus ºi sã nu continuu sã spun, din când în când “ducã-se dracului!” Rãceala mea faþã de bagajul afectiv s-a desãvârºit în ziua în care mi-am dat seama cã nu meritã sã suferi pentru nimeni ºi pentru nimic. Iubirea – care, sporadic, ne face sã ne simþim zei – este dirijatã mai mult de hormoni decât de subtile cauze psihice. Sufletul nu este un bun partajabil. Afecþiunea nefiind bazatã pe un schimb de hormoni are un echilibru ºi mai precar decât dragostea. Mi s-au uzat nervii. Nu mai am rãbdare sã vãd mulþimi înduioºate, aceleaºi mulþimi care calcã-n picioare idolul adulat cu un ceas mai înainte. Sub mantiile spumoase ale marilor sentimente se ascunde pleava instinctului de conservare, mediocritatea minþilor ºi, mai grav, a sufletelor. Îi înþeleg pe oameni, fiindcã înþeleg lumea în care trãiesc. Nu pot sã meargã drepþi când trec printr-o arhitecturã în care n-ai de ales decât între a merge drept ºi a-þi sparge capul ºi a merge cocoºat ºi a-þi pãsta capul intact, în cazul din urmã singurele avarii sau cucuie producându-se în cutia cranianã, dacã nu este goalã. Îi înþeleg pe oameni, dar nu-i mai iubesc. Nu pot preciza data când a încetat aceastã iubire. Poate cã oamenii ar avea nevoie de mai multã singurãtate ca sã se iubeascã unii pe alþii, de mai multã vreme în care sã mediteze asupra lor înºiºi.”

Ileana Vulpescu – “Candidaþii la fericire”

---
Eu cred cã oamenii au deja parte de prea multã singurãtate, din pãcate nu din cea în care sã mediteze la ei înºiºi, ci de-o singurãtate în care încearcã sã uite de puþinul care încã mai sunt.

films4all
01 May 2008, 23:21
Million Dollar Baby (2004)
in rest.. nimic. Poate o lista f lunga cu filme care m-au bagat in tristeti indelungate. :))

dhae
23 May 2008, 07:21
phuu nu stiu daca o sa ma credeti dar eu plans la Godzila :D la sfarsit cand au omorato...atata cruzime..saracu animal :(( ...

dhae
23 May 2008, 07:23
SWEET NOVEMBER și LOVE STORY. eu m`am plictisit la filmul asta...se putea mai mult...

mt
23 May 2008, 22:50
Unul dintre putinele filme care m-a facut sa plang e 'Man on Fire', pt ca plang mai greu, dar sunt filme care ma impresioneaza cum e si House of Flying Daggers, Autumn in New York, si mai sunt dar nu-mi vin acuma in minte...

vyanna
09 Jun 2008, 21:50
Sweet november
Love Story
Forrest Gump
La vita e bella
Away from her
Va vis et deviens

Pirate Girl
25 Jun 2008, 18:38
La " Two Brothers" am plans o gramada.... e super filmu... cu 2 frati tigri kre au fost despartiti, etc...:)

Dominic
08 Jul 2008, 17:22
a walk to remember
notebook
era filmul ala cu Van Damme,...nu mai stiu exact cum se cheama..Inima de leu era traducerea(cine imi poate zice mc frumos)
antonement
etc

mafalda
27 Aug 2008, 11:08
Un film la care merita sa plangi este FATA FARA ZESTRE cu Nikita Mikhalkov (genial ca intotdeauna!) si Larisa Guzeyeva, o mare actrita! Filmul este o ecranizare a piesei de teatru cu acelasi nume de Ostrowsky (promotorul teatrului naturalist in Rusia). Filmul este regizat de Eldar Riazanov, care a mai regizat si exceptionalul "Gara pentru doi" cu o alta mare actrita: Ludmila Gurcenko. Finalul filmului "Fata fara zestre" este apoteotic, nu se poate sa nu-ti dea lacrimile daca ai macar un dram de sensibilitate!

ricutza
27 Aug 2008, 14:12
se pun si serialele?
Grey's Anatomy ma emotioneaza foarte tare.... bine, exceptand episoadele amuzante! :P

peticutz
04 Sep 2008, 23:09
mai recent
LA VIE EN ROSE

Pauline Kael
05 Sep 2008, 09:57
mai recent
LA VIE EN ROSE
Cum ti s-a parut? :)

Hands
05 Sep 2008, 12:08
Dap, dar pe langa la Vie en Rose, care mi-a placut, tocmai datorita lui Cotillard, as mai putea numi inca cateva faine:

-Zbor deasupra unui cuib de cuci (ok, ok i now its classic, but still :P)
-Amadeus
-1492, (excelent!!! BRAVA - abia acum cateva zile l-am vazut prima oara, shame on me :oops:)
-Der Untergang, (nu de dorul lui Hitler am plans, ci de cat de groaznic a putut muri un univers pe cat de absurd pe atat de visator si determinat)
-The Fall, (chiar daca sa zicem ca nu a meritat pe deplin plotul, dar macar imaginile impresinoau)

Se7en
05 Sep 2008, 12:38
Mai baieti am putea pune aici filme la care sa plangi (si de mila). Uite, iau si eu exemplul lui Hands si-mi fac si eu listisoara mea:

Deci filme ne-snuff, ne-catastrofe cinematografice (vezi Garcea si Oltenii, asta daca n-am putea discuta filmul dintr-un punct de vedere suprarealist, sau chiar "bad art" :lol: ), ne-chestii Hallmark:

1. (si cea mai mare dezamagire a mea EVER) Moarte la Venetia. Poate ca toti o sa imi sariti in cap dar mie filmul mi s-a parut o mare fleshcaiala si pierdere de timp. Daca vreti lansez un topic cu de ce Moarte la Venetia mi s-a parut o tampenie :P
2. The Assassination of Jesse James... (Mult zgomot pentru nimic, un western cu valente pisihologice atat de monoton si plictisitor ca m-a facut sa inchid BS playeru imediat si sa joc un Jazz Jack Rabbit cu sormea pe net) (m-am razgandit, daca am reusit sa vad full Moarte la Venetia poate am sa reusesc sa vad si Assassination pana la capat, cred ca il iau din nou :lol: )
3. Nightwatching (ok, in cazul asta e discutabil, dar eu luand filmul cu ditamai hype-ul (big fan of Rembrandt's) am ramas gura de metrou :o, vazand ce puteau arata oamenii acolo: maestrul Rembrandt in putza goala facand pishu in public si luandu-si bataie de la nevasta-sa :huh: . Recunosc ca imaginea si camera din film sunt exclente dar scenariul e o durere de cap, mai ales cand incepe acelasi Rembrandt sa injure de mama focului, stai si te intrebi, a meritat sa stai 8 ore pe torrent sa-ti iei asa film? No way :((

Pauline Kael
05 Sep 2008, 13:33
Pour Hands,Se7en et Peticutz:
http://www.youtube.com/watch?v=rbsl5_203Ms

Mai baieti am putea pune aici filme la care sa plangi (si de mila). Uite, iau si eu exemplul lui Hands si-mi fac si eu listisoara mea:

Deci filme ne-snuff, ne-catastrofe cinematografice (vezi Garcea si Oltenii, asta daca n-am putea discuta filmul dintr-un punct de vedere suprarealist, sau chiar "bad art" :lol: ), ne-chestii Hallmark:

1. (si cea mai mare dezamagire a mea EVER) Moarte la Venetia. Poate ca toti o sa imi sariti in cap dar mie filmul mi s-a parut o mare fleshcaiala si pierdere de timp. Daca vreti lansez un topic cu de ce Moarte la Venetia mi s-a parut o tampenie :P
2. The Assassination of Jesse James... (Mult zgomot pentru nimic, un western cu valente pisihologice atat de monoton si plictisitor ca m-a facut sa inchid BS playeru imediat si sa joc un Jazz Jack Rabbit cu sormea pe net) (m-am razgandit, daca am reusit sa vad full Moarte la Venetia poate am sa reusesc sa vad si Assassination pana la capat, cred ca il iau din nou :lol: )
3. Nightwatching (ok, in cazul asta e discutabil, dar eu luand filmul cu ditamai hype-ul (big fan of Rembrandt's) am ramas gura de metrou :o, vazand ce puteau arata oamenii acolo: maestrul Rembrandt in putza goala facand pishu in public si luandu-si bataie de la nevasta-sa :huh: . Recunosc ca imaginea si camera din film sunt exclente dar scenariul e o durere de cap, mai ales cand incepe acelasi Rembrandt sa injure de mama focului, stai si te intrebi, a meritat sa stai 8 ore pe torrent sa-ti iei asa film? No way :((
Da te rog,deschide topic cu filmele alea...
Despre "Rondu' de noapte" a scris Ricuta la filmul despre arte,iti dau un copy-paste acolo,nu l-am vazut,dar asa sunt toate(majoritatea) filmelor despre genii,-trase rau de par.
Dap, dar pe langa la Vie en Rose, care mi-a placut, tocmai datorita lui Cotillard, as mai putea numi inca cateva faine:

-Zbor deasupra unui cuib de cuci (ok, ok i now its classic, but still :P)
-Amadeus
-1492, (excelent!!! BRAVA - abia acum cateva zile l-am vazut prima oara, shame on me :oops:)
-Der Untergang, (nu de dorul lui Hitler am plans, ci de cat de groaznic a putut muri un univers pe cat de absurd pe atat de visator si determinat) -The Fall, (chiar daca sa zicem ca nu a meritat pe deplin plotul, dar macar imaginile impresinoau)
1492 si the Fall n-am vazut. Cu ce sunt?
Milos Forman si Zbor deasupra si Amadeus sunt preferatele mele,Der Untergang ..m-a socat si pe mine ( ce actori au si nemtii astia...Bruno Ganz,Thomas Kretschmann si ...Ana -Maria Lara,die rumanische freulein.
Pitbull o sa te iubeasca pt ce ai scris si am subliniat eu cu portocaliu...

peticutz
05 Sep 2008, 18:55
pt. pauline

la vie en rose mi-a placut in asa hal incit juma de film am avut ,,piele de gaina,,
Oricum nu prea sint obiectiva /din nou/ o ador pe Edith Piaf

Hands
06 Sep 2008, 01:38
1492 si the Fall n-am vazut. Cu ce sunt?
Milos Forman si Zbor deasupra si Amadeus sunt preferatele mele,Der Untergang ..m-a socat si pe mine ( ce actori au si nemtii astia...Bruno Ganz,Thomas Kretschmann si ...Ana -Maria Lara,die rumanische freulein.
Pitbull o sa te iubeasca pt ce ai scris si am subliniat eu cu portocaliu...

Hehe, un gand amuzant m-a trecut. Am vazut filmuletul cu "La Foule" (Multimea) al lui Piaf (Entraînés par la foule qui s'élance, Et qui danse...) si-mi vine imediat in minte o sala de bal tipica sec XIX unde toata lumea intr-o galantete la fel de tipica danseaza intr-un vals cat se poate de ametitor. Acum ia multimea aia (in numbers that is), du-o intr-un concert Guns 'n Roses sau Metallica si pune pe fundal numai melodia "La Foule", ca titlul merge indiferent de context, si vezi ce iese....

1492 e un clasic Hollywoodian din 1992, titlul intreg e 1492: Conquest of paradise, trebuie sa fi auzit, in care joaca Gerard Depardieu si e regizat de Ridley Scott. Filmul e o bijuterie pentru fanii de filme epice bine facute.

The Fall e un film facut de Tarsem Singh (http://www.imdb.com/title/tt0460791/), un film suprarealist, cu o poveste cat se poate de banala dar incredibil de plastic infatisata. Realmente cadrele din film ar trebui luate separat si facute un album fotografic cu ele.

Legat acum de pitbull, cumva mica mea afirmatie bate mai departe decat cred eu? :P

mafalda
08 Sep 2008, 12:15
Pentru ca topicul asta se numeste "Te uiti si plangi" trebuie sa va spun ca mie imi vine sa plang cand vad filmele romanesti proaste pentru care CNC-ul arunca zeci si zeci de miliarde de lei pe apa Dambovitei!

Pauline Kael
08 Sep 2008, 12:21
[quote=Pauline Kael]

Hehe, un gand amuzant m-a trecut. Am vazut filmuletul cu "La Foule" (Multimea) al lui Piaf (Entraînés par la foule qui s'élance, Et qui danse...) si-mi vine imediat in minte o sala de bal tipica sec XIX unde toata lumea intr-o galantete la fel de tipica danseaza intr-un vals cat se poate de ametitor. Acum ia multimea aia (in numbers that is), du-o intr-un concert Guns 'n Roses sau Metallica si pune pe fundal numai melodia "La Foule", ca titlul merge indiferent de context, si vezi ce iese....

1492 e un clasic Hollywoodian din 1992, titlul intreg e 1492: Conquest of paradise, trebuie sa fi auzit, in care joaca Gerard Depardieu si e regizat de Ridley Scott. Filmul e o bijuterie pentru fanii de filme epice bine facute.

The Fall e un film facut de Tarsem Singh (http://www.imdb.com/title/tt0460791/), un film suprarealist, cu o poveste cat se poate de banala dar incredibil de plastic infatisata. Realmente cadrele din film ar trebui luate separat si facute un album fotografic cu ele.

Legat acum de pitbull, cumva mica mea afirmatie bate mai departe decat cred eu? :P
Ideea ta nu e rea cu muzica lui Edith si nebuni aruncandu-se unul peste altul pe muzica lui Canibal Corpse :P Ironic,subtil..
Mersi de info,esti un inger.De ce ai nickul si avatarul ala?
Pitbull simpatizeaza cu..dar poate ne spune el mai multe,uite si aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=16326

Se7en
08 Sep 2008, 20:18
Am vazut raspunsul lui pit legat de prietenii nostri mai blonzi si mai drepti (de dreapta that is) si am dat acolo un raspuns, cred eu, politically correct :P
Intr-adevar, Hands, ciudata analogie :lol:

jalnique
16 Sep 2008, 19:49
million dollar hotel, forest gump, dancer in the dark

gabonne1
18 Sep 2008, 16:43
"It's a wonderful life" ...Un film care, intr-adevar, m-a impresionat si mi-a consumat o multime de lacrimi...cu un James Stewart fabulos, pe post de Tom Hanks al anilor '40....

CoNi
17 Apr 2010, 20:59
Filme care m-au facut sa plang :(:

Pearl Harbor
Armageddon
If only
Logan`s war - Bound by honor
A walk to remember
Million dollar baby
Awake
La vita e bella
The pianist
Dead poets society
Le concert
Brothers
A walk in the clouds
Once
The notebook
Are we there yet

shi cred k shi dak le-ash revedea as plange..

"Nessun maggior dolore che ricordarsi del tempo felice nella miseria." Dante Alighieri

costyn162
18 Apr 2010, 07:39
Un film total emotionant, un film la care m-as uita in fiecare zi, o poveste reala transpusa genial in filmul "A walk to remember". Nu cred ca poate spune cineva ca filmul asta nu l-a marcat macar putin.

alextreme93
18 Apr 2010, 07:49
Love Story
Dancer in the Dark
Nuovo Cinema Paradiso

Ilila
18 Apr 2010, 14:46
«La Sorcière»

Eram foarte mica cand l-am vazut dar stiu ca am plans la final.
O varianta mai recenta a acestui film este Nell (dar fara tragicul sfarsit).

silv_xd_tweety
21 Apr 2010, 18:43
Click

in ce moment ai plans la asta? ca eu cand l-am vazut prima oara am plans la vreo 6 scene. la una din scene, nu mi-am putut retine lacrimile nici la a 5-a vizionare. pur si simplu ma prinde de fiecare data.

ma bucur ca in sfarsit am gasit pe cineva la fel ca mine! :) si eu am plans:D>:)

NaTyLuTz
21 Apr 2010, 19:58
Click

ma bucur ca in sfarsit am gasit pe cineva la fel ca mine! :) si eu am plans:D>:)

Me too

Altele : Seven Pounds
Titanic
Ghost
Harry Potter si Printul Semipur ( sunt fan de mic si cand am murit Dumbledore am plans in hohote :(( )

capodecina
21 Apr 2010, 20:14
Blow - http://www.cinemagia.ro/filme/blow-visul-alb-565/
The Green Mile - http://www.cinemagia.ro/filme/the-green-mile-culoarul-mortii-65/
Hachiko - http://www.cinemagia.ro/filme/hachiko-a-dogs-story-hachi-44561/

shade4free
21 Apr 2010, 21:27
Filme care m-au facut sa plang :(:

Pearl Harbor
Armageddon
If only
Logan`s war - Bound by honor
A walk to remember
Million dollar baby
Awake
La vita e bella
The pianist
Dead poets society
Le concert
Brothers
A walk in the clouds
Once
The notebook
Are we there yet

shi cred k shi dak le-ash revedea as plange..

"Nessun maggior dolore che ricordarsi del tempo felice nella miseria." Dante Alighieri
cu accent pe
if only
awake
the notebook

RomaniaMare
22 Apr 2010, 03:51
The Hurricane cu Denzel Washington

Gerrard831
22 Apr 2010, 20:45
Sincer sa fiu pe mine nu m-a facut niciun*(acum asa se scrie) film sa plang:| . Poate am inima de piatra sau poate sunt un insensibil, dar nu am plans niciodata la un film.

RomaniaMare
23 Apr 2010, 02:43
Am văzut și eu Notebook(în sfîrșit).Și...și e adevărat ce se spune....e foarte bun filmul,m-a emoționat profund,și trebuie să recunosc că la final cam îmi jucau ochii în lacrimi.

portofel
23 Apr 2010, 15:38
Exista mai multe filme pe care eu le-am apreciat si care m-au emotionat pana la lacrimi.Pe locul 1 in preferintele mele se afla ''Lista lui Schindler''si nu va fi nici unul (deocamdata) care sa-l detroneze!Sunt multe faze emotionanate in acest film,dar cea care m-a atins a fost faza cu fetita aceea atat de micuta si a nimanui,care cauta un loc de refugiu din fata terorii ,ca mai apoi,spre sfarsitul filmului,sa-i fie dezgropate ramasitele impreuna cu a altor atatia nenorociti!
Si ''Padurea Katyn''mi-a lasat ochii in lacrimi,pt nedreptatea la care au fost supusi acei oameni tineri si atat de curajosi,impuscati in fata gropii comune,constienti in ultimele clipe ale vietii ca nu vor mai avea nici o scapare.Ma intristeaza foarte mult filmele despre cel de-al 2-lea razboi mondial,dar sa fie bine regizate.

shooter
23 Apr 2010, 15:57
d acord .doua filme foarte tari...dar probabil eu le privesc din alt punct de vedere ......

MariaMona
23 Apr 2010, 16:18
Eu plâng într-o veselie la filme :P . Cele mai lacrimogene însă sunt:
1. Lista lui Schindler - am plâns în hohote (singurul film, am mai păţit la cărţi, şi singurul film la care am plâns în cinematograf)
2.... La Vita e Bella
It's a Wonderful Life
Love Story
Sweet November
Yanks (Yankeii) si multe altele...

LadyStarlight
23 Apr 2010, 17:06
jeux d'enfants
la mome
the pursuit of happyness

OanaAlexia
28 Apr 2010, 10:38
The Pursuit of Happyness bocit cu tot tacamul (sarit camasa de pe mine, sughituri)
E.T. la fiecare dintre cele 6 vizionari si ma bucur sa aflu ca nu am fost singura
2046 imi e frica sa il revad pentru ca nu vreau sa plang din nou
Mary and Max are Adam Elliot o formula prin care reuseste sa ma gatuie de emotie

1Simplu
29 Apr 2010, 19:39
seven pounds:(( :(( :(( :((

Maiadim
29 Apr 2010, 22:54
Nu plang la filme, desi ma emotionez in fata unora. La unul singur am plans de la inceput pana la final de bucurie ca am ocazia sa vad ceva atat de frumos. Nici macar nu stiam ce film e, l-am prins acum vreo 3 saptamani la televizor si abia apoi am aflat ca era "Sayat Nova".

Na, ca am zis-o! :)

rednex502
30 Apr 2010, 00:09
ma uit ca nu unii dintre voi ci absolut toti da-ti niste note care nu au nimic in comun cu realitatea ci mai degraba cu spiritul de turma nationalist referitor la filmele romanesti...:-S sunt sigur ca nu sunt singurul care a observat acest lucru...

Maiadim
30 Apr 2010, 16:52
Si de-asta iti vine sa plangi... :P

E vorba si de gusturi. Eu, personal, nu sunt innebunita dupa cinematografia noastra, dar avem destule filme bune. Vezi, de exemplu, ce a facut Caranfil (nu poti sa negi ca sunt adevarate bijuterii, mai ales "Restul e tacere" care pare anume facut pentru toata lumea). De asemenea, vezi "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", vezi "Moartea domnului Lazarescu"...

Apropo, mi-am dat seama ca am mai plans la un film, la final - la "Moartea domnului Lazarescu", da. Se mai intampla...

rednex502
30 Apr 2010, 18:03
exemplele pe care le ai dat intr-adevar sunt ok dar sa stii ca sunt plafonate la nivel national,unele mai ajung pe la unele festivaluri de duzina,dar doar atat...ce ai enumerat tu le-am vazut dar nu se pot compara cu adevaratele capodopere ale marilor regizori...si in plus pe mn m-a deranjat ca absolut toate filmele romnesti sunt privite la rang de capodopera...:P

foxyroxy
30 Apr 2010, 19:32
Subscriu la Mary and Max.
Ar mai fi Pay it forward,Curious case of Benjamin Button,A beautiful mind,Lake house

energie_vie
30 Apr 2010, 19:44
Hm, la City of Angels am plans de fiecare data, si l-am vazut de vreo 5 ori pana acu` :) si la If Only, Keith, Up...

Maiadim
30 Apr 2010, 21:53
exemplele pe care le ai dat intr-adevar sunt ok dar sa stii ca sunt plafonate la nivel national,unele mai ajung pe la unele festivaluri de duzina,dar doar atat...ce ai enumerat tu le-am vazut dar nu se pot compara cu adevaratele capodopere ale marilor regizori...si in plus pe mn m-a deranjat ca absolut toate filmele romnesti sunt privite la rang de capodopera...:P

Te contrazic si spun ca nu chiar toate. E adevarat ca sunt unii care au tendinta sa ridice in slavi orice film romanesc bunicel, doar fiindca au vazut ei ca am inceput sa luam premii si, desigur, in capul unora, asta inseamna ca cinematografia romaneasca din ultimii ani e cu mult mai buna decat altele. Prost. Ceea ce ne deosebeste de altii e ca noi avem tendinta asta de a ne spala rufele in public. Ba de multe ori o facem chiar cu placere si suntem mandri de asta. Da bine sa-ti arati propria mizerie, ceilalti sunt multumiti, toata lumea pare sa aiba de castigat...

Liviu-
30 Apr 2010, 22:16
unele mai ajung pe la unele festivaluri de duzina,dar doar atat...

Care ar fi filmele si festivalurile de duzina despre care vorbesti? Nu neg ceea ce ai zis, sunt doar curios... atat timp cat nu stiu exact despre ce vorbesti.

juanyto
01 May 2010, 09:37
The Elephant Man.

rednex502
02 May 2010, 13:25
Festivalul Filmului Est European de la Cottbus =))
Festivalul de la Berlin:-?
Festivalul de la Cannes:-?
Festivalul de la San Sebastián=))
Festivalul de la Namur=))
Festivalul de la Thessaloniki=))
Festivalul de la Karlovy Vary=))

Liviu-
02 May 2010, 13:35

Imi ajung astea doua ca sa-mi fac o imagine. Multumesc!

Maiadim
02 May 2010, 21:42
Festivalul Filmului Est European de la Cottbus =))
Festivalul de la San Sebastián=))
Festivalul de la Namur=))
Festivalul de la Thessaloniki=))
Festivalul de la Karlovy Vary=))

Nu cred ca am auzit de Cottbus... nu-mi suna nici macar cunoscut, dar zau, cel de la Berlin si cel de la Cannes sunt puncte de referinta in fiecare an. Nu zice nimeni ca toate premiile sunt date pe merit, ca numai filmele cele mai bune castiga, dar cum oricum totul e subiectiv intr-o mai mica sau mai mare masura cand vine vorba de arta, se mai intampla si lucruri neplacute. Nu inteleg ce ai impotriva acestor festivaluri... Ti-au gresit asa de mult? :)

rednex502
03 May 2010, 14:24
Nu mi-au gresit cu nimic:P numai ca cele doua sunt cel mai mult mediatizate si doar atat....si trebuie sa se faca si un festival pentru filme de duzina;) asta nu inseamna ca este cel mai bun cu referinte exceptionale..."Sundance Film Festival",Beverly Hills Film Festival ,Chicago International Film Festival,Montreal World Film Festival,Third Screen Film Festival,The Feel Good Film Festival-cateva exemple care surclaseaza lista de mai sus...poate cannes sa fie mai apropiat...;)

foxyroxy
06 May 2010, 15:50
Nu stiu daca s-a mentionat filmul asta dar eu nu l-am vazut pe nicaieri.
Mary and Max.Mi-au trebuit destule servetele.Noroc ca aveam la indemana ca altfel...:))

vlad4s
06 May 2010, 22:03
In Rambo 1 pe la final cand e singur cu fostul lui capitan si Rambo incepe sa ii spuna toate acele lucruri.

copila_satanista
07 May 2010, 08:41
=)) =)) =))

cristinel89
07 May 2010, 09:47
singurele filme care am plans au fost gladiatorul si hachiko a dog's story

miercuri
07 May 2010, 10:48
singurele filme care am plans au fost gladiatorul si hachiko a dog's story
Inteleg ca omiteti "pe"-ul la "pe care", dar CUM POTI SA ZICI "filme care am plans"?????

Liviu-
07 May 2010, 11:44
Cum adica? "filme pe care am plans"? :-/ I'm missing something :P

Windom
07 May 2010, 11:47
Pai şi-a luat filmul şi a plîns pe el. Literally. Adica calare.;)

miercuri
07 May 2010, 11:47
Nu nuuu, nu asta ziceam. Ma socasem sa vad prima data omis "la"-ul din "la care". O_o

Liviu-
07 May 2010, 11:50
Ah, am inteles acum :D Stiam ca e greseala mea de perceptie, dar n-am stat destul sa-mi dau seama care e mai exact :P

Pai şi-a luat filmul şi a plîns pe el. Literally. Adica calare.;)

Si asta e o posibilitate :))

copila_satanista
07 May 2010, 11:50
deci ati plans sau n-ati plans?

Floydman
07 May 2010, 14:05
Andrei Rubliov (finalul)

Cry Freedom (finalul)

Windom
07 May 2010, 14:15
Nu pling la filme, insa m-au impresionat in mod deosebit La Stanza del Figlio, The Elephant Man si The Straight Story (finalul, mai ales). Aproape am simtit pe obraz o chestie d'aia sarata... Cum ii zice?:-/

RomaniaMare
18 May 2010, 01:38
Le Professionnel(1981) cu Jean-Paul Belmondo.primul film la care am plins. Pentru faza de la finalul filmului.

ooo333
18 May 2010, 14:04
Marley & Me

hellsteed
18 May 2010, 14:15
Am vazut documentarul Children Underground in care la un moment dat o fata de 10 ani si fratele ei de 8 ani se intorc acasa in Snagov dupa ce-au trait in Bucuresti prin statiile de metrou. Mama se scuza ca n-a avut de unde sa le dea asa ca ei, copiii au hotarat sa plece. La plecare, copiii sunt pusi in situatia sa aleaga daca vor sa ramana sau sa plece inapoi pe strazile Bucurestiului. Ei copii de 8, respectiv 10 ani sa decida. Mama interogheaza repetitiv: " Vrei sa pleci ?! " spune '' Vrei sa pleci, inapoi ?! Baiatul de 8 isi lasa soarta in decizia surioarei mai mari. O mama sau poate un om cu mai mult cap (saraca femeie avea creier de gaina) ar fi zis : "Ramai ?!' " Nu vrei sa ramai" - in cel mai rau caz.

Sunt curios ce s-a intamplat cu acei copii. Au trecut 10 ani.

RomaniaMare
20 May 2010, 13:32
Marley & Me
=)) =)) =))

Psychoprincess
22 May 2010, 21:51
Welll am plans ceva la titanic am plans ceva mai mult si la The Boy in the Striped Pyjamas sincer la asta am plans foarte mult........whatever cu ii pasa nu????????

marllenn
05 Jun 2010, 17:42
:)) :)) How High - Wake Up Time ce am ras :))=))

Myzaree
05 Jun 2010, 19:20
V is for Vendetta. Cam de 15 ori, de fiecare data cand l-am vazut.

fresie
09 Jun 2010, 00:25
Camille (1936), Untamed Heart (1993), Wuthering Heights (1970)

danutsa04
17 Jun 2010, 23:19
Hachiko: A Dog`s Story (2009)

danonino
18 Jun 2010, 09:50
Ultima oara, si singura oara, cand am plans la un film, aveam 7 ani. Filmul era Terminator 2. Scena din final, cand Arnold se arunca in topitorie dupa ce invinsese si il protejase pe Connor, m-a facut sa lacrimez.

Pitbull
18 Jun 2010, 12:39
Marley & Me
=)) =)) =))
Ai încurcat emoticoanele?
"Marley & Me" e unul dintre cele mai lacrimogene filme fäcute vreodatä. La vizionarea de presä, toti dädeam apä la soareci (si, nota bene, eram acolo numai meseriasi fitosi si blazati!) Ba mai mult, am plâns si când am tradus cartea, si când mi-am luat exemplarul si am recitit ultimele capitole.

abureala
18 Jun 2010, 15:33
Poate ca R.M. a vazut doar trailer`ul si a crezut ca este doar o comedie a la Stuart Little. Sau poate ca R.M. a vazut filmul dar nu este "a dog person" si nu a fost deloc sensibilizat.
Oricum, e un film care nu te lasa deloc rece :(

Pitbull
23 Jun 2010, 16:06
Poate ca R.M. a vazut doar trailer`ul si a crezut ca este doar o comedie a la Stuart Little.

Sau poate ca R.M. a vazut filmul dar nu este "a dog person" si nu a fost deloc sensibilizat.

Mai degrabä prima.
A nu fi "a dog person" te poate face sä fii indiferent, nu sä râzi de sentimentele celorlalti.

Madalina.
22 Jul 2010, 23:02
Titanic, A Walk to remember, Cruel intentions, chiar si unele momente din Anatomia lui Grey

Dubrasca
24 Jul 2010, 23:48
Jurnalul.:(

marcusARCUS
27 Jul 2010, 07:25
E.T.,Oliver Twist(cel al lui Polanski),Up(la inceput cand moare "no spoiler"),Panic Room(aveam ciuda ca nu scapase Whitaker).

dragonfly_drk
03 Aug 2010, 22:33
a walk to remember... e ultimul film l care am plans... l-am revazut pentru a treia oara acum cateva saptamani... stiam ca voi plange la el... dar nu m-am putut abtine sa nu ma uit din nou... simteam nevoia sa ma descarc... si acum cand ma gandesc... imi vine sa plang... cat de cruda poate fi viata uneori... si cat de frumoasa e cand miracolele la care visai de atata timp se implinesc... :((

shagrath
03 Aug 2010, 23:18
Hmm :-? :">

-Reign Over Me
-Martian Child
-Eight Below
-Hachiko: A Dog's Story
-Seven Pounds
-Eternal Sunshine of the Spotless Mind

mirkea
03 Aug 2010, 23:20
Bridge to Terabithia - sfarsitul chiar m-a emotionat

shagrath
03 Aug 2010, 23:43
Bridge to Terabithia - sfarsitul chiar m-a emotionat

Ai dreptate !
E un film bun !:D

FreakDoll
09 Aug 2010, 18:08
Marley & Me
=)) =)) =))
Ai încurcat emoticoanele?
"Marley & Me" e unul dintre cele mai lacrimogene filme fäcute vreodatä. La vizionarea de presä, toti dädeam apä la soareci (si, nota bene, eram acolo numai meseriasi fitosi si blazati!) Ba mai mult, am plâns si când am tradus cartea, si când mi-am luat exemplarul si am recitit ultimele capitole.

Omg, la "Marley & Me" şi eu am plâns mult de tooot :(
De aceea nici nu vreau să văd "Hachiko: A Dog's Story " :(

energie_vie
23 Aug 2010, 10:39
Brokeback Mountain... si nu doar la final.... :)

omudindulap
24 Aug 2010, 09:23
The Cove

bobootzoo
25 Aug 2010, 21:48
Sweet november
Atonement
P.S. I love you
The last song

g3orge13
29 Aug 2010, 14:48
Hachiko : A dog story
American History X
Seven Pounds
The Pursuit of Happyness
Eventual şi Adventureland / The Bucket List

FreakDoll
29 Aug 2010, 15:39
Hatchiko A dog story
American History X
Seven Punds
The Pursuit of Hapyness
Eventual şi Adventureland / The Bucket List

Dacă tot te'au impresionat atât ai putea să le scrii corect .Ce zici ?:-?

Willy4k
29 Aug 2010, 15:58
Daca tot se discuta despre filme lacrimogene, ultimul film pe care l am vazut si care m a impresionat pana la lacrimi a fost "The pursuit of happyness".
M a indignat foarte mult decizia protagonistei, prezentata la inceput ca mama si sotie devotata, de a-si parasi familia in acele momente de cumpana, in schimb m-a impresionat taria de caracter a tatalui (Will Smith- care se intrece pe sine in interpretarea acestui rol), care trece prin clipe de umilinta si suferinta profunda, dezamagire si deznadejde, insa in ciuda tuturor acestor aspecte reuseste sa-si pastreze credinta si speranta ca intr-o zi totul va fi bine si ca va reusi sa i ofere fiului sau tot ce i mai bun si mai frumos.

FreakDoll
30 Aug 2010, 18:23
Tocmai am văzut "The Notebook" .Ehhhh!!!Oare l'a văzut cineva fără să plângă ? Sau fără să i se umezească ochii așa un pic ?!Hmm.. :-?

Willy4k
01 Sep 2010, 08:12
Tocmai am văzut "The Notebook" .Ehhhh!!!Oare l'a văzut cineva fără să plângă ? Sau fără să i se umezească ochii așa un pic ?!Hmm.. :-?

Nici eu nu am putut sa ma abtin! Mi-a trebuit un pachet intreg de servetele!:))

copila_satanista
01 Sep 2010, 09:17
De aceea nici nu vreau să văd "Hachiko: A Dog's Story " :(
si totusi poate il vezi ;)

Brokeback Mountain... si nu doar la final.... :)

asta era ultimul fim pe care l-as fi vazut la topicul asta

andreyuzzu
11 Oct 2010, 12:58
La Strada , Cinema Paradiso , La vitta e bella , Schindler's List.

alexaa
11 Oct 2010, 19:07
The curious case of Benjamin Button - un film foarte sensibil

danonino
11 Oct 2010, 22:13
vezi sa nu il zgarii.

Benjamin Button e un film bine povestit si atat. Subiectul nu e tragic. Plangem ca a murit Brad Pitt intr-un film?

crin3l
12 Oct 2010, 09:04
De ce trebuie tu sa contrazici pe toata lumea? Si mie mi s-a parut un film foarte sensibil. Acum daca e de plans sau nu, depinde de fiecare persoana.

chuckyfan
12 Oct 2010, 19:05
Hotaru no Haka-singurul film care a reusit sa-mi smulga cateva lacrimi

andreyuzzu
12 Oct 2010, 22:36
Benjamin Button e o adevarata capodopera dar in nici un caz nu plangi la el.

matmircea
12 Oct 2010, 23:14
Letters to god e un film care mi-a smuls cateva lacrimi,uitati-va la el si e cam imposibil sa nu lacrimezi,parerea mea :)

gigabyte
12 Oct 2010, 23:49
A Moment to Remember ( 2004 ) (http://www.cinemagia.ro/filme/nae-meorisokui-jiwoogae-a-moment-to-remember-20707/)

O fata pe nume Sun-jin este diagnosticata cu forma rara de Alzheimer la doar 27 de ani .
Cum este la 27 de ani sa uiti tot ?
Isi va uita pana si sotul , familia , pretenii , amintirile , uiti cine esti ... te vei stinge incet .
Toate aceste lucruri vor disparea , ca lacrimile in ploaie .

ghost90
13 Oct 2010, 00:17
dupa Avatar am plans toata noaptea ca am dat 20 de lei pe kktu ala de bilet...strumfi 3D

si se devenim putin seriosi:Band Of Brothers(de 3 ori l-am vazut si tot de atatea ori am plans la final),La Vita E Bella,Cinema Paradiso..

klaudya_e
13 Oct 2010, 04:51
am plans doar la Love Story (1970) dar sunt multe filme care au multe scene emotionante...acum depinde de starea in care esti cand le vizionezi..
de ex:
Humoresca (2007)
Things We Lost in the Fire (2007)
Everybody's Fine (2009)
Million Dollar Baby (2004)
A Beautiful Mind (2001)
Philadelphia (1993)
The Pursuit of Happyness (2006)
The Boy in the Striped Pyjamas (2008)
Brothers (2009)
Blow (2001)
Carnivale (2003)
Okuribito (2008)

si sunt f. multe..astea mi-au atras atentia din lista mea de filme

crin3l
13 Oct 2010, 07:33
Benjamin Button e o adevarata capodopera dar in nici un caz nu plangi la el.
Te contrazic in ambele chestii. Filmul nu este considerat o capodopera (desi mie mi-a placut foarte mult) si depinde de fiecare persoana sau de starea in care il vezi daca este de plans sa nu.

LostinNeverland
13 Oct 2010, 08:55
The Kid
Edward Scissorhands
The English Patient
City Lights
Atonement
Wizard of Oz (cand eram mica)
The Painted Veil
La Vie en Rose

andreyuzzu
13 Oct 2010, 13:59
@crin3l Sa fie considerat capodopera de cine? Asta consideri tu daca e sau nu . De ex. eu consider "American History X" capodopera , chiar daca nu va ramane in istorie , chiar daca nu a luat 100 de premii , chiar daca nu va fi "one of the best movie ever". Am vazut in Benjamin Button un film perfect , e o drama veritabila dar raman la parerea ca nu e de plans la el , era de asteptat ca o sa moara la final.

Mai emotionant mi se pare finalul de la Terminator 2.

Mihail19881988
13 Oct 2010, 15:32
Big fish , My dog skip , The guardian , Finding neverland , titanic , Pay it forward , Finding forrester

Nightowl
13 Oct 2010, 17:08
Alien: Resurrection. Sorry, stiu ca ar trebui sa fie horror (dupa unii, din mai multe puncte de vedere), dar eu l-am vazut ca pe o tragica saga de familie. In care vaca aia de Ripley si-a omorat in final copilul (si in ce hal!) ca sa salveze omenirea... Gimme a friggin' brake!

sweetintoxication
14 Oct 2010, 19:00
Hachiko a dog's story
Stand by me
La vita e bella
Click(:)) )
I am Sam
Prison Break....sfarsit....

sweetintoxication
14 Oct 2010, 19:52
Click

si eu am plans la click....:D

balika
15 Oct 2010, 11:26
Primul film care m-a facut sa lacrimez a fost E.T. :"> Dupa asta: I am Sam, Instinct, Hachiko, My Sister's Keeper, John Q si au mai fost catveva care mi-au dat noduri in gat :P

crin3l
15 Oct 2010, 13:34
@crin3l Sa fie considerat capodopera de cine? Asta consideri tu daca e sau nu . De ex. eu consider "American History X" capodopera , chiar daca nu va ramane in istorie , chiar daca nu a luat 100 de premii , chiar daca nu va fi "one of the best movie ever". Am vazut in Benjamin Button un film perfect , e o drama veritabila dar raman la parerea ca nu e de plans la el , era de asteptat ca o sa moara la final.

Mai emotionant mi se pare finalul de la Terminator 2.
Nu zic eu ca TCCOBB nu e capodopera, ci multi altii mult mai priceputi ca mine. Nasul, de exemplu, este o capodopera, insa mie Benjamin Button mi-a placut mai mult ca sa nu crezi ca am ceva impotriva filmului.

andreyuzzu
16 Oct 2010, 02:08
Nu inteleg de ce e considerat Nasu capodopera :(

crin3l
20 Oct 2010, 08:49
Pentru ca pur si simplu este ;)

andreiu7z
20 Oct 2010, 09:54
Pentru ca pur si simplu este ;)

Adevar graieste gura ta B-)

poison4you
28 May 2011, 12:51
in realitate eu am plans la un serial: Ichi ritoru no namida .precum o spune si titlul am plans un litru de lacrimi:(( ....este si o pot garanta o poveste extraordinar de frumoasa care merita vazuta

FlorinMovieFreak
28 May 2011, 21:52
Milk ..
The Wrestler ..
Taking Chance .. twice ..
Hachiko ..
Seven Pounds ..
The Pursuit of Happyness ..
The Notebook ..
Somewhere in Time ..
The Green Mile ..
I Am Legend ..
Senna ..

Mentiuni:

Titanic .. cand Kate .. e pe bucata de lemn si striga "come back" si fluiera .. iar acel british sailor .. cu "turn the boat" deep stuff nu altceva ..

The Patriot .. mai multe momente .. dar cel mai deep e cel cu fetita aia blonda .. strigand .. dupa Mel Gibson "Papa" ti se zbarleste pielea pe tine si lacrimezi instant ..

dragonfly_drk
28 May 2011, 22:50
Hachiko ..

cred ca e singurul film la care am plans aproape pe toata durata lui...:(
si culmea, filmele nu ma sensibilizeaza... aproape deloc. dar asta a fost ceva... :-<

fresie
28 May 2011, 23:10
Hachiko: A Dog's Story (2009)
Waterloo Bridge (1940)
Camille (1936)
Wuthering Heights (1970)
Love story (1970)
Message in a Bottle (1999)
Eight Below (2006)
Untamed Heart (1993)
Autumn in New York (2000)
Sans famille (1981)

omudindulap
28 May 2011, 23:13
Le feu follet (http://www.imdb.com/title/tt0057058/combined)
Le notti bianche (http://www.imdb.com/title/tt0050782/combined)

andreyuzzu
05 Jun 2011, 21:00
The Straight Story
The Elephant Man
Cinema Paradiso
Schindler's List

BenPC
05 Jun 2011, 22:17
Grave of the Fireflies (Hotaru no haka) .

sweetdya
06 Jun 2011, 10:28
The Bridges of Madison County (1995)
Roman Holiday (1953)
The Green Mile (1999)
Philadelphia (1993)
The Pursuit of Happyness (2006)

Lady_Skar
06 Jun 2011, 10:34
The Cove

http://www.youtube.com/watch?v=4KRD8e20fBo

http://www.youtube.com/watch?v=cSiQVdq9Pns

Nu prea plang eu la filme dar la asta. Si nici nu sunt mare animal lover. Adica animalele au doua sarcini pe lumea asta: to look good on you and to be delicious. Dar la finalul lui The Cove, I was sobbing.

FlorinMovieFreak
06 Jun 2011, 11:01
La Up (2009) .. am lacrimat .. la faza cand batranelul se uita prin jurnalul de aventuri .. e dragoste .. si te misca .. n-ai cum : )

Cristina_
06 Jun 2011, 11:05
On the Beach (2000)

FlorinMovieFreak
06 Jun 2011, 16:17
Earthlings (2005) ti se rupe sufletul ..

Gebeleizis
09 Jun 2011, 13:33
Hotel Rwanda (2004)

Cmd93
09 Jun 2011, 15:04
Lord of the flies si Hachiko

Gebeleizis
10 Jun 2011, 21:05
Requiem for A Dream (2000)

Childlike-Empress
13 Jun 2011, 17:21
Hello!

Ma mir ca n-a mentionat nimeni "El Laberinto del Fauno" pana acum. La ala am plans atat de tare la final incat nu mai vedeam bine ecranul :)) Si "The Fountain" mi-a starnit niste lacrimi, dar in final m-a lasat cu o stare de liniste... La polul opus e "Children of Men", la care, desi n-am plans, am stat in permanenta cu un nod in gat, din cauza atmosferei aleia sufocante si deprimante.

Si la "Click" imi dadusera lacrimile la un moment dat - si chiar nu ma asteptam. Cand am dat drumul la film am crezut ca voi vedea o comedioara light-hearted... La fel si "The Lake House" - nu mai plansesem niciodata la un chick-flick.

A da, si desigur... cand eram mica ma distrugea scena aia din "Lion King" unde Simba incearca sa-l trezeasca pe Mufasa.

Am vazut ca cineva a mentionat "Grave of the Fireflies". La ala nu numai ca n-am plans, dar m-am si enervat groaznic. Nu am putut sa simpatizez cu fratele mai mare si avand in vedere ca fetita a murit din cauza lui... singura mea reactie a fost o mare dorinta de a-l palmui pe pusti.

Iar la filmele cu animale ("Marley and Me", "Hachiko") am mare grija sa nu ma uit, ca stiu ca or sa ma deprime. Nimic mai trist ca suferinta unui copil sau a unui animal :(

White1
13 Jun 2011, 17:51
Hmmm, apropo de Hotaru No Haka, fetita nu a murit din cauza fratelui. Pur si simplu in conditiile dure ale razboiului nu se putea face mare lucru (pana la urma nu reuseste sa-si salveze nici macar propria viata) . Razboiul scoate tot ce e mai rau din oameni. Nu exista compasiune, doar egoism si dorinta de a supravietui. Desigur, daca era un film american fratele salva fetita, probabil se inrola in armata si castiga de unul singur razboiul apoi traiau amandoi fericiti pana la adanci batraneti.

dragonfly_drk
13 Jun 2011, 17:58
si apropo de filme de razboi.. cred ca s-a mai scris dar il reamintesc: The boy in the striped pyjamas (2008)... de-a dreptul cutremurator si impresionant...:(

Childlike-Empress
13 Jun 2011, 18:14
si apropo de filme de razboi.. cred ca s-a mai scris dar il reamintesc: The boy in the striped pyjamas (2008)... de-a dreptul cutremurator si impresionant...:(

Nici asta nu mi-a placut :)) Mi se parea ca incearca prea tare sa-l faca pe spectator sa planga. De la bun inceput stiai la ce sa te astepti... si cand tragedia a venit, nu m-a mai impresionat deloc. Plus ca nu mi s-a parut foarte bine reprezentata "prietenia" celor doi copii. Nu erau atat de "prieteni" pe cat ar fi putut fii. But then again, e un film cu buget mic, iar intentia e buna: sa readuca aminte oamenilor de ororile pe care le-au facut in trecut, din motive de mandrie si din cauza unui complex al superioritatii. Atata ca prefer din punctul asta de vedere "The Devil's Arithmetic" - care, desi e tot un film "made for TV" cu buget mic, reuseste sa captureze mult mai bine mizeria holocaustului.

La "Grave of the Fireflies" ziceam ca e vina fratelui fiindca si-a lasat mandria la inaintare si a plecat de la rudele alea care furau de la ei. Ce faceau rudele era foarte urat, intr-adevar, dar macar aveau un acoperis deasupra capului si aveau ce sa manance. Faptul ca s-a ofensat si a plecat de acolo cu sora-sa, privand-o astfel si pe ea de acel "acoperis deasupra capului", mi s-a parut de un egoism feroce - si daca nu ar fi facut asta, poate ca finalul nu ar mai fi fost unul tragic. Desigur ca nu e nicidecum un film prost - dupa cum ai spus si tu, White1, daca era facut de americani avea un final siropos-fericit - dar ziceam doar ca "tragicul" putea fi reprezentat mai bine. Daca in loc sa plece ei de bunavoie de la rude, respectivii mureau sau ii dadeau violent afara din casa, atunci da, probabil ca ar fi fost mai impresionant.

Doar opinie, desigur :P

White1
13 Jun 2011, 18:21
Desigur, daca te-ai pune in locul lui putin ai gasi ca atmosfera era insuportabila in locuinta respectivelor rude. Nu cred ca mandria l-a facut sa plece, doar convingerea ca asta era lucrul cel mai bun de facut. Daca ar fi fost mandru ar mai fi furat mancare pentru sora lui? Nu cred.

rvn
13 Jun 2011, 19:43
Razboiul scoate tot ce e mai rau din oameni. Nu exista compasiune, doar egoism si dorinta de a supravietui.
paradoxal,dar cred ca e si invers.razboiul scoate si ce este bun.de fapt,cred exista simultan si compasiune si dorinta de a supravietui calcand pe cadavre, la propriu.
ultimul film pe care l-am vazut si care pe mine m-a sensibilizat a fost "o logodna foarte lunga".
daca vorbim de compasiune si umanitate,cred ca relatiile dintre cei 5 condamnati ne demonstreaza asta.iar daca vorbim de rautate,da..cred ca motivele pt.care ei au ajuns in fata Curtii Martiale sunt la polul opus.

White1
13 Jun 2011, 19:53
Si eu sunt convins ca se poate sa fie si invers. Dar sunt tentat sa cred ca instinctul de autoconsevrare va preleva in majoritatea cazurilor. Cred ca doar acele persoane cu o personalitate exceptionala pot sa se gandeasca la altii atunci cand moartea e asa de aproape. Nu am vazut "O logodna foarte lunga" asa ca nu stiu despre ce vorbesti, sorry.

Gebeleizis
19 Jun 2011, 14:34
Razboiul scoate tot ce e mai rau din oameni. Nu exista compasiune, doar egoism si dorinta de a supravietui.
paradoxal,dar cred ca e si invers.razboiul scoate si ce este bun.de fapt,cred exista simultan si compasiune si dorinta de a supravietui calcand pe cadavre, la propriu.
ultimul film pe care l-am vazut si care pe mine m-a sensibilizat a fost "o logodna foarte lunga".
daca vorbim de compasiune si umanitate,cred ca relatiile dintre cei 5 condamnati ne demonstreaza asta.iar daca vorbim de rautate,da..cred ca motivele pt.care ei au ajuns in fata Curtii Martiale sunt la polul opus.
Un film bun, dar care pe mine nu prea m-a emotionat.

carmen_angelus_romila
30 Oct 2018, 19:13
Sunt multe filme care te fac vulnerabil si plangi necontrolat, uneori, chiar la filme si la interpretarea unor actori de la care nu te astepti sa ti se intample acest lucru, si unul care i-mi vine acum in minte este "Campionul"...of...!