View Full Version : Sunt delogat dupa ce parasesc site-ul
Lucky Luciano
12 Jan 2008, 17:25
N-ayi putea seta sistemul de logare pentru ca sa aiba o optiune de a ma loga automat?
Vad ca cinemagia foloseste cookies dar expira repede. Este singurul site(forum) unde sunt nevoit sa sa ma loghez din nou daca revin dupa vreo 10 minute.
Lucky Luciano
12 Jan 2008, 17:25
N-ati putea seta sistemul de logare pentru ca sa aiba o optiune de a ma loga automat?
Vad ca cinemagia foloseste cookies dar expira repede. Este singurul site(forum) unde sunt nevoit sa sa ma loghez din nou daca revin dupa vreo 10 minute.
StefanDo
13 Jan 2008, 12:18
cam exagerezi cu alea 10 minute... ;)
Cazeemeer
13 Jan 2008, 13:22
Dar problema exista. Nu exista nici un motiv pentru ca userilor sa le fie imposibil sa ramana permanent logati la site, chiar si daca il parasesc si revin cateva zile mai tarziu, in special in conditiile in care forumul phpBB o permite fara probleme.
Si nu vad nici vreo alta justificare posibila (de alt ordin decat cel tehnic) pentru absenta acestei functionalitati, avand in vedere ca optiunea de a se folosi de ea sau nu ar ramane la latitudinea utilizatorului.
Pitbull
13 Jan 2008, 13:44
Intr-adevär, mai ales noi, cei care inträm zilnic si mult, resimtim lipsa auto-logärii. O datä ce bifäm cäsuta, userul si passwordul trebuie sä se memoreze în cookies, si orice intrare pe forum sä fie cu logare automatä (astfel dispärând si problema "expirärii sesiunii", cu nevoia de relogare la un refresh dupä mai mult de o orä de inactivitate). Chestia e chiar foarte simplä, bäietii de la programare o vor rezolva în trei minute... hai patru.
herbert
13 Jan 2008, 14:45
daca nu stiu cum sa faca, sa-i intrebe pe cei de la Cinefan...
Supastar
13 Jan 2008, 16:28
daca nu stiu cum sa faca, sa-i intrebe pe cei de la Cinefan...
nu mi se afisasera inca toate post-urile si asta vroiam sa zic si eu.
si eu votez pentru aceasta optiune!
Carmine Galante
14 Jan 2008, 18:03
Asta e buba veche la forum, asa cum e si faza enervanta ca trebuie sa te reloghezi mereu cand intri pe site. Are si parti bune, cum ar fi ca te face sa nu iti uiti parola.
Pitbull
14 Jan 2008, 22:47
...Iar äia din republica separatistä transcinemocofanä vor räspunde: "päi noi asa l-am primit!" (la fel cum as räspunde si eu, apropo de regretatul Vama Veche, sau igorsmirnovii mei, despre cele trei räposate comune din scaieti desprinse din defunctul forum mum*). Optiunea aia functioneazä färä probleme în forumurile proaspät despachetate. Aici e vreun bug, ceva, care-o tine, sau poate s-a dezactivat la nivel de programare, cu ani în urmä; forumul nostru a fost modificat si customizat mult, fatä de formula stas...
Oricum, chiar si asa, parola tot poti s-o uiti, cä ti-o poate memora Mozilla (ca la mine), si dupä ce ti-ai scris userul, când clichezi pe ferestruica parolei, ti-o pune automat, stelutificatä...