PDA

View Full Version : Noul film Barbie

oanag
02 Oct 2007, 12:30
De curand s-a lansat filmul de animatie Barbie as the island princess. Doresc neaparat sa-l cumpar saptamana aceasta pt.ziua baietelului meu. Aveti idee de unde-l pot cumpara? In magazine n-a aparut inca, iar pe net nu stiu unde sa-l comand.
Multumesc.

Cazeemeer
02 Oct 2007, 13:11
filmul de animatie Barbie as the island princess. Doresc sa-l cumpar pt.ziua baietelului meu.
Pot politicos sa-ti recomand sa ii iei ceva fara Barbie? Ar putea fi mai bine si pentru tine, si pentru el.

oanag
03 Oct 2007, 08:55
Asta e optiunea noastra. Are toata colectia de filme cu Barbie. Prefer sa se uite la ele decat la cine stie ce seriale violente de pe anumite posturi pentru copii. Are 5 ani si oricum vreau sa-i luam ceva care sa-l faca fericit.
Daca ma poti ajuta cu un link ceva, ca sa-l pot obtine, ti-as fi recunoscatoare.

oanag
03 Oct 2007, 08:57
Aici pe Cinemagia, l-am gasit, dar pot comanda? Sau sunt doar prezentate filmele noi?
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=20553&wnd=_default&hist=1

Gloria
04 Oct 2007, 12:04
Inscrie-te repede la concursul de pe Cinemagia - poti castiga dvd-ul cu Barbie - castigatorii extragandu-se seara aceasta. Daca nu, il vei gasi cat de curand in magazine pentru ca saptamana asta se lanseaza .

barbied00L
13 Jul 2013, 17:31
De curand s-a lansat filmul de animatie Barbie as the island princess. Doresc neaparat sa-l cumpar saptamana aceasta pt.ziua baietelului meu. Aveti idee de unde-l pot cumpara? In magazine n-a aparut inca, iar pe net nu stiu unde sa-l comand.
Multumesc.

as vrea sa stiu daca l-ai gasit pentru ca am si eu o fetita si as vrea sa i-l cumpar, mersi:)