Log in

View Full Version : Ce film este????

bad_slick
07 Sep 2007, 20:46
Am vazut acum mai bine de 20 de ani un film romanesc din care am retzinut cu aproximatie o replica! De atunci il tot caut si nu reusesc sa aflu de film era, la acea data eu fiind destul de mic: cam 5-6 ani!
Iata actiunea: "un baiat in gara manca gogosi! La un moment dat se apropie de el un militian! Baiatul spune: Doritzi o gogoasa? Politzistul: Ce-ar fi sa ma insotzeshti la sectzie?Baiatul: Ciudat schimbLeu va invit la o gogoasa si dumneavoastra ma invitatzi la pushcarie!"

Cred ca in rolul mamei era Tora Vasilescu!
Daca este cineva care recunoaste filmul, i-as fi mai mult decat recunoscator daca mi-as spune despre ce film este vorba!Multumesc!

Pitbull
07 Sep 2007, 22:19
Hmm... Nu bag mâna-n foc, dar situatia seamänä mult cu una din serialul turistic "O cälätorie de neuitat", de Geo Saizescu. Acolo, bäiatul era Mihai Constantin, militianul era Mihai Mälaimare, tatäl era Mircea Albulescu, mama, dracu' mai stie cine era, iar restul distributiei, toatä actorimea si studentimea românä-n pär.
Nepotriviri:
- Nu erau în garä, ci într-un chiosc de fanfarä dintr-un parc (Deva sau Hunedoara, cred), si ploua cu gäleata.
- Nu era acum 20 de ani, ci mai recent; s-a filmat în 1988-89, iar eu i-am fäcut foaia de montaj în 1990.
- Nu stiu dacä aceastä peltea turisticä în vreo zece episoade, menitä sä le arate sträinilor frumusetile patriei noastre si atâta tot, a rulat vreodatä (la vreo televiziune, sau pe ecrane, în format comprimat).