View Full Version : Cine poate sa ma ajute
rcatalin87
08 Aug 2007, 10:54
Stie careva un site cu torrente , unde sa gasesc si filme romanesti mai vechi sau mai noi ???
Multumesc
films4all
08 Aug 2007, 12:06
Sfat:
Fugi la cinema!
rcatalin87
08 Aug 2007, 12:18
Multumesc pentru sfat , am vazut filmele mai noi la cinema , cateva le-am cumparat si pe DVD , dar sunt multe filme pe care nu le-am vazut si care nu mai ruleaza la nici un cinematograf :( ...
seven7seven
08 Aug 2007, 21:30
nu prea.
your best shot e pe trackere private romanesti (nu dau nume) sau pe retele P2P. dezavantajele sunt: costul si responsabilitatile in primul caz, timpul si viteza scazuta in al doilea caz.
rcatalin87
09 Aug 2007, 10:29
poti sa imi dai un MP cu niste adrese de trackere private daca ai timp ?
Multumesc
films4all
09 Aug 2007, 10:54
Multumesc pentru sfat , am vazut filmele mai noi la cinema , cateva le-am cumparat si pe DVD , dar sunt multe filme pe care nu le-am vazut si care nu mai ruleaza la nici un cinematograf :( ...
Ai auzit de cinemateca? :)
m4lvolio
13 Aug 2007, 20:48
Argumentul cu "du-te la ciema" nu tine. Di t'spe motive poate ca nu se poate (locatie, timp...), poate ca vrea sa vada un flm anume, care nu e programat la cinemateca prea curand (oricum, e descurajant sa stai sa verifici programul mereu). Daca mai pui la socoteala si ce ajunge efectiv pe dvd la noi...sharingul ramane singura solutie.
As aprecia si eu cateva nume de trackere pe privat, poate aflu ceva nou.
rcatalin87
14 Aug 2007, 15:11
m4lvolio , in caz ca aflii ceva da-mi si mie un mp :) .... Multumesc
As vrea sa cred ca acest site NU incurajeaza pirateria de filme doar pentru ca ele nu sunt accesibile sau pentru ca ne-am obisnuit sa obtinem totul gratis (sau la promotie, ca doar asa ne-a invatat ceausescu).
As vrea ... dar se pare ca inca nu suntem obisnuiti sa platim (intradevar poate un cost prea mare cateodata) pentru a beneficia de un produs (un film de exemplu) creat in majoritatea cazurilor cu bani grei.
StefanDo
20 Aug 2007, 14:20
cornel, cinemagia este pentru toti amatorii de film, indiferent de unde provin filmele respective. Mai molcom cu "mars"-urile, te rog, da? :D
thequietsurfer
20 Aug 2007, 16:01
Ce legatura au "rumegatorii" cu cei care downl. de pe dc++ sau de pe uTorrent? Daca asta e singura posibilitate a unora(poate chiar a majoritatii cinefililor) de a putea viziona niste filme ce nu mai ruleaza la cinema sau nu se gasesc pe piata, atunci nu vad care este problema. E ca si cum as spune mars cuiva care-si posteaza textele pe un blog, si nu scoate un volum sau nu
le publica intr-o revista culturala. Faptul ca pirateria are si aspecte benefice nu trebuie ignorat. Daca as downl. un film care ruleaza la cinema doar pt. a nu plati biletul sau as incerca sa-l gasesc "ratacit" pe net inainte de premiera in sali atunci atitudinea ta ar fi indreptatita si nu un exemplu de purism nejustificat.
Piotr Buendia
20 Aug 2007, 16:36
asta cu mergeti la cinema e un cliseu de 2 bani. cinematografele sunt moarte si asta e situatia. sa nu ne imbatam cu apa rece, ca nu ne sta bine.
filme romanesti cauta pe www.romaniainedit.3xforum.ro
Carmine Galante
20 Aug 2007, 19:56
Da, bravo.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.