View Full Version : Raiul cinematografic
Proletar
05 Aug 2007, 00:28
Eu cred ca filmele proaste sunt absolut necesare.
Inchipuiti-va un rai cinematografic, populat de capodopere.
Ar fi o mare plictiseala.
lady_mystyque
05 Aug 2007, 11:31
that is an interesting perspective... :lol: :lol: :lol: ma gandeam eu odata ca in rai unde e numai bine si fericire .. tre sa devina foarte plictisitor de la o vreme ... ai mai vrea si ceva actiune nu?
cat despre raiul cinematografic mare adevar graiesti ... dak ar fi numai filme bune probabil ca de la o vreme si-ar pierde valoarea si ar deveni fade din lipsa de comparatie cu ceva mediocru ... intr-un final s-ar ajunge ca toate aceste filme extraordinare sa ajunga sa fie considerate mediocre si extraordinarul nu ar mai fi realizabil sau ... nu l-am mai recunoaste.. cam nasol :?
Proletar
05 Aug 2007, 11:34
pai da! :)
trebuie sa existe si termenul de comparatie, nu-i asa?
cat de utile sunt filmele proaste!
marii regizori trebuie sa le fie recunoscatori celor mai nevoiasi intr-ale talentului.
lady_mystyque
05 Aug 2007, 11:46
serios dak nu.... ar trebui facut si un manifest filmelor proaste... :lol: pt ca ne fac mai buni in a aprecia un film bun.. :D
Pitbull
05 Aug 2007, 13:31
ASSSTA ERA, dom'le!
...Nu stiam eu de ce-o iubesc pe Nichituta.
Pitbull
05 Aug 2007, 13:33
Si pe Soptericä.
bellhop
06 Aug 2007, 01:17
Cinema Paradiso?
:)
lady_mystyque
07 Aug 2007, 20:11
Cinema Paradiso?
:)
mda... buna idee :D
asteptam si alte sugestii
Bun...si totusi de ce trebuie mai multe filme proaste cand in "Raiul Cinematografic" ajunge doar un film prost-prost care e punct de referinta...sa ne amintim care sunt filmele bune cu adevarat.
Dar si chiar daca ar fi numai filme bune in paradis, asa cum as vrea eu...as fi curios care ar fi alea (bineinteles, sa nu le aleg eu...ca eu stiu deja), care ar fi alese si apoi...le-as compara intre ele sa determin care e cel mai bun film din cele mai bune...si tot s-ar gasi unul prost printre filmele bune...just for fun.
Lucky Luciano
09 Aug 2007, 17:36
Eu stiu cum se poate ajunge in Rai. Va pot invita acolo daca stiti sa pastrati o ratie buna.
:P
Cred ca se poate pune problema existentei mai multor "raiuri cinematografice" acestea depinzand de numarul si varietatea de persoane care exista pe acest pamant.
De exemplu pentru cineva acest "rai" poate insemna B. Bertoluci, I. Bergman, W. Allen, iar pentru altii acestia sa insemne exact opusul.
Iar Alfred H., Quentin T., Eli Roth, Greg McLean, sa fie rai pentru altii.
Raiul meu ar insemna: Terry Gilliam, David Lynch, S. Kubrick, Kusturica, E. Zwick si multi altii care nu imi vin acum in minte...
Dar cred ca nu prea poate fi vorba de un rai ca asta.
Ne aflam undeva ... in purgatoriu :P
seven7seven
09 Aug 2007, 22:00
Interesant zis, purgatoriu.
Mie-mi plac câte 2 regizori din cele 3 categorii zise de tine, deci.. sunt uºor de mulþumit! :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.