PDA

View Full Version : doar o nelamurire

s_aint
24 Jul 2007, 21:07
am si eu o mica nelamurire: de ce nu mi-au aparut comentariile la filme? singurul care l-am scris astazi si a aparut pe site este cel de la Next, in rest nimic...ca sa nu mai spun ca au mai fost comentarii si inainte la multe filme insa tot nu au aparut. atit timp cit nu sunt cuvinte obscene ci doar niste opinii, atunci de ce nu imi apar?
sa inteleg ce?
mersi.

Carmine Galante
05 Aug 2007, 17:04
ce dracu' e tampenia aia de pe yahoo photos ca in 46 de zile se inchid si sa mutam pozele pe alt server ca altfel se sterg automat? E pe bune, sau e la misto?

films4all
07 Aug 2007, 16:32
am si eu o mica nelamurire: de ce nu mi-au aparut comentariile la filme? singurul care l-am scris astazi si a aparut pe site este cel de la Next, in rest nimic...ca sa nu mai spun ca au mai fost comentarii si inainte la multe filme insa tot nu au aparut. atit timp cit nu sunt cuvinte obscene ci doar niste opinii, atunci de ce nu imi apar?
sa inteleg ce?
mersi.

Salut! Sunt mai multe unghiuri din care sa privim problema: odata, ai scris ceva ce nu a putut fi pus pe site ceea ce cade pentru ca spui ca nu ai folosit cuvinte obscene. Ori mesajul nu a putut fi trimis din cauza unei probleme aparute din cauza netului tau. Nu stim cum de mesajul tau s-a pierdut pe drum. Noi nu avem motiv pentru a sterge un mesaj ce indeplineste cerintele unui comment.