Log in

View Full Version : Revista Cinemagia

xtraordinar
16 Jul 2007, 09:36
Am vazut revista Cinemagia in Mediagalaxy. Fiecare numar are un DVD cu cate un film. Vechi dar bun... Sau nu. Eu am cumparat numarul care continea DVD-ul cu The Shawshank Redemption. In fine, faza e ca as vrea sa primesc revista cu DVD in fiecare luna, dar nu neaparat sa o cumpar de la Mediagalaxy. Intrebearea mea este: Se pot face abonamente la Cinemagia? Si daca da cum, unde? Ca pe site nu am gasit nici o sectiune referitoare la abonamente. Cum fac? Daca nu cu abonament, dati-mi o alta varianta ca sa primesc luna de luna revista cu DVD. Se poate?

Multumesc anticipat.

StefanDo
16 Jul 2007, 11:38
Din pacate nu poti face abonament la revista Cinemagia. Daca vrei sa o cumperi fara a face cate o excursie la Media Galaxy, poti face comanda pe site-ul www.metropolis.ro Dai o cautare pe site, vezi daca revista mai exista in stoc (uneori se epuizeaza inainte de finalul lunii, sa stii ;) ) si apoi urmezi instructiunile. Revista iti vine acasa, numai ca va trebui sa platesti si cheltuielile de transport.

Spor la citit si vazut filme! ;)

jediklaus
27 Aug 2007, 14:24
apropo... de ce nu se mai poate descãrca revista în format .pdf de ceva vreme? :( :( :( :( :(

Pitbull
27 Aug 2007, 14:40
apropo... de ce nu se mai poate vedea JediKlaus pe forum de ceva vreme? :( :( :( :( :(

jediklaus
27 Aug 2007, 14:44
ããããã, pãi, eu mai trec prin site, din când în când, dar mã bazez mai mult pe notificãri de rãspunsuri... ºi cum nu mai primesc demult aºa ceva, mai ales la topicul despre Dakota Fanning...
dar chiar ºi aºa, ai dreptate, ar fi cazul sã fiu ceva mai activ...
dar, vezi, problema este cã tot navighez peste site, în cãutare de subiecte la care sã-mi dau ºi eu cu pãrerea ºi nu prea gãsesc... sorry :oops:

led
21 Jul 2011, 15:24
Va ver scuze dar eu nu am mai gasit revista Cinemagia pe site. La ce categorie ar trebui s-o caut in indexul cu publicatii : program tv, pentru tineret, actualitate , ... , cultura educatie ?