PDA

View Full Version : Mic bug de Firefox la scris mesaje - stie cineva?

Pitbull
03 Jun 2007, 23:11
De când ne-a dat Airlight, Domnul sä-l binecuvânteze, progrämelele anti-bannere, mi-am convertit definitiv si complet cinemagirea la Firefox. Merge incomparabil mai bine decât pe Explorer - dar... iacätä si un mic bug.
Când scriu mesaje, diversele coduri de tehnoredactare (pentru bold, italics, underline, culoare text, märime text) se introduc aiurea. ADICA: dacä clichez pe butonul respectiv, B sau i de pildä, codul apare invariabil în finalul întregului fragment de text deja scris - chiar dacä sunt cu cursorul în text, sau am marcat un bloc ca sä-l boldez, italicizez, etc., în întregime. Singura solutie e sä scriu codurile (cu parantezele drepte, etc.), manual, fiecare la locul lui (si la început, si la sfârsit de fragmentel).

(Apropo, pe forumul Vama Veche, care-i tot phpBB dar altä variantä, si cu alte setäri, cred, functioneazä normal - tot din Firefox.)

Are cineva vreo idee, ceva?

Gloria
03 Jun 2007, 23:28
o sa transmit intrebarea ta la departamentul tehnic

Airlight
03 Jun 2007, 23:39
asa patesc si eu. scrie manual, cu "[ ... ] si [ /... ]"

Pitbull
04 Jun 2007, 00:11
Multumesc, Air, asa si fac, deocamdatä, dar e enervant... :(( Iar faptul cä pe phpBB-ul Vama Veche merge bine sugereazä cä problema e rezolvabilä, undeva la nivel de setäri administrative... Sä speräm cä bäietii de la tehnic o vor lämuri.

Supastar
04 Jun 2007, 08:15
eu folosesc firefox de foarte mult timp si asa a facut tot timpul pe cinemagia. eu m-am obisnuit!