View Full Version : Grindhouse
Mi se pare mie sau Grindhouse nu mai apare la sectiunea "In curand"? :shock:
StefanDo
02 Jun 2007, 17:25
din motive neexplicate de distribuitori, in Europa cele doua parti ale filmului vor fi prezentate separat. Cauta pe cinemagia dupa Death Proof si Planet Terror.
din motive neexplicate de distribuitori
$$$$$$$
Da, filmele nu vor mai fi aduse de Media Pro. La Cannes Tarantino a venit cu varianta de 2 h a Death Proof; scena foarte tare cu tipa cu proteza-mitraliera (din trailer) e a lui Rodriguez; degeaba am asteptat-o la Cannes.
Ma mira ca nimeni nu a spus pana acum de faptul ca Tarantino s-a inspirat din Cronenberg (Crash) cu coliziunile- ca stare orgastica; iar Russell, e foarte bun in rolul cascadorului ce haituieste si gaseste placerea in uciderea cu bolidul sau
Pai si daca nu le mai aduce Media Pro, le mai aduce cineva? :huh:
Acum ceva timp apareau unul programat pentru iulie si celalalt pentru august..
Cele doua filme nu se mai lanseaza pe cinema, dar vor iesi la sfarsitul anului direct pe DVD. Decizia distribuitorilor se explica prin nefezabilitatea lansarii lui Grindhouse in conditiile in care filmele anterioare ale lui Tarantino si Rodriguez au avut performante modeste de BO in Romania. E pacat intr-adevar ...si eu as fi vrut sa le vad la cinema, dar asta e...tre sa iasa si banu'...nu face nimeni distributie de film (mai ales in Romania) din filantropie culturala.
RinTinTin
11 Sep 2007, 17:03
Grindhouse - ca experiment e ok, dar ca film e a waste of time. Au incercat sa faca un film prost, si-au reusit sa faca un film prost. Restul e apa de ploaie. Kill Bill a fost mult mai misto, desi ideea era cam aceeasi. Asta e chiar o mizerie.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.