PDA

View Full Version : vreau sa stiu

silvika_suk
16 May 2007, 09:59
pentru ca acest forum se numeste cinemagia,eu vreau sa stiu ce mi se intampla de ceva timp;ca sa fiu mai explicita,anul trecut cand a murit mama ,cand am mers la tara ca sa-i facem perastas de 6 saptamani,mi s-a intamplat urmatoru lucru;eram cu sora mea ,o vecina si tatal meu in bucatarie unde pregateam mancarea pentru pomana, si dupa ce am terminat de facut sarmalele,m-am dus afara sa aduc o galeata de apa ca sa spalam vasele..dupa ce am pus galeata de apa jos, in minutul urmator am simtit ca ma furnica tot spatele si nu stiam de ce,prima data am crezut ca e furnicatura din cauza oboselii dar dupa aceea mi-am dat seama ca de fapt erau stropi de apa si am pus-o pe vecina sa vada daca sunt uda pe spate si intr-adevar eram stropita tot spatele.;eu vreau sa stiu ,de unde a aparut apa aia pe spatele meu si cine ar fi putut s-o faca?mentionez ca nu au facut-o cei de fata pentru ca toata lumea a ramas socata...si alta kestie dupa ce am urmarit aseara o emisiune pe tv national despre fantome, si unde s-au arat diferite poze unde apareau niste nori albi in diferite incaperi, mi-am adus aminte ca pe telefonul mobil facusem si eu niste poze, si intr-una din ele imi aparea acea pata albicioasa, si am cautat in arhiva de poze,si am ramas socata ca aveam o poza facuta de pe un album [unde era mama mea si cu doi nepoti],iar in dreptul mamei mele era acel nor.

silver_boy
16 May 2007, 10:19
pentru ca acest forum se numeste cinemagia....

Draga Stefan and Gloria, explicati doamnei , pasionata de stiintele oculte, cum sta treaba cu MAGIA si CINE o face ....lol

StefanDo
16 May 2007, 14:16
pare cusuta cu ata alba, dar fie... :)

silvica draga, magia de pe cinemagia e facuta cu camera de luat vederi si-o vezi la cinematograf. Cum nu cred ca esti victima unor efecte speciale, poate ar fi mai bine sa incerci pe forumul de la OTV. Bafta! :)

herbert
16 May 2007, 17:51
mesajul silvikai... mi se pare paranormal... - un semn ca diferenta e printre noi, e cu noi, e in noi...
tre' tratat cu toata seriozitatea..., (un consiliu Cinemagia sa elaboreze un raspuns atent, minutios...), ca altfel sa nu avem aici, pe site/forum, efecte ciudate... adevarul e ca ele exista deja, dar sa nu se inmulteasca...

aayana
17 May 2007, 01:25
Ai cumva vreo legatura cu Marylin Monroe de pe forum? :lol:

Ok, da niste detalii! Cand se intampla? Era toamna (anotimp ploios de altfel ;p), era ceatza? Erai constienta sau era ceva prin preajma care ti-a captat atentia in totalitate atunci? Pozele sunt irelevante, mai ales alea facute cu tel.mobil ;) Lumina, unghiul, fotograful...mai intra in discutie?