View Full Version : Caut Haneke.
Am nevoie de ajutor; caut Haneke si nu reusesc sa gasesc nicaieri. Ma intereseaza Cache, Funny Games, Le Temps du Loup, La Pianiste si Code Inconnu; Ma poate ajuta cineva.
gionloc
03 May 2007, 21:38
Am nevoie de ajutor; caut Haneke si nu reusesc sa gasesc nicaieri. Ma intereseaza Cache, Funny Games, Le Temps du Loup, La Pianiste si Code Inconnu; Ma poate ajuta cineva.
Cache il gasesti la centrele de inchirieri sau in magazine la vinzare.
restul le poti gasi prin librariile carturesti - cel putin in TM in mall am vazut Pianista pe raft - dar, asa, la o privire generala mi s-a parut ca au toata colectia Tartan DVD si acolo is editate toate cele enumerate de tine. pretul unui dvd Tartan e cam 80-90 ron la noi... pe amazon.co.uk le gasesti cam la juma de pret (depinde si de reducerile practicate de amazon in perioada asta).
dar Der Siebente Kontinent ( :love: ) sau 71 de Fragmente... sau Benny's Video - le ai?
Merci ptr directii. Cele trei filme pe care le cauti nu le am...insa m-am uitat pe amazon.co.uk si sunt exact astea 3 la pachet Haneke Trilogy la 28.98lire.
gionloc
04 May 2007, 11:06
Merci ptr directii. Cele trei filme pe care le cauti nu le am...insa m-am uitat pe amazon.co.uk si sunt exact astea 3 la pachet Haneke Trilogy la 28.98lire.
da, asa este, cele trei sint editate intr-un pachet, p-ala l-am gasit pe amazonu francez ceva mai ieftin.
te intrebasem de ele fiindca vazusem ca nu le indicasesi printre filmele dorite din ceea ce a realizat MH. iar Der Siebente Kontinent e cel mai bun film al sau, alaturi de Funny Games...
Henry Chinasky
11 May 2007, 19:08
io am Funny Games (vazut, f tare), Benny's Video si The Castle. Pot sa le dau. Scrie-mi pe pm.
71 fragments nu prea mi-a placut iar Pianista asa si asa.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.