Log in

View Full Version : Cum pot contacta REAL echipa CineMagia ???

alexandranegulescu
27 Apr 2007, 00:10
:? STIE CINE UN NUMAR DE TELEFON LA CARE POATE FI CONTACTAT ORICINE DIN ECHIPA CINEMAGIA???

:? SAU STIE CINEVA O ADRESA DE CONTACT UNDE POT MERGE SA VORBESC CU CINEVA, CU ORICNE DIN ECHIPA CINEMAGIA???

SINGURA MODALITATE DE CONTACT PE CARE AM GASIT-O PANA ACUM ESTE PRIN E-MAIL SI CEL PUTIN PENTRU MINE NU FUNCTIONEAZA ABSOLUT DELOC!!! :(

Am incercat in repetate randuri sa contactez echipa CineMagia din diferite motive:
~ am cerut niste lamuriri despre regulamentul unor concursuri, prin e-mail pe 31 martie 2007 la adresele [email protected] si [email protected] - nici un raspuns! :((
~ am confirmat castigarea unui premiu, prin e-mail pe 13 aprilie 2007 la adresa [email protected] - nici un raspuns! :huh:
~ am cerut lamuriri pentru intarzierea primirii oricarei vesti despre acel premiu, prin 2 e-mail-uri pe 22 aprilie 2007 la adresa [email protected] - nici un raspuns! :x

POATE MA PUTETI AJUTA IN VREUN FEL!!! :sick:
SAU POATE MODERATURUL FORUMULUI VEDE ACEST MESAJ SI "IMI PUNE O PILA" PE LANGA CEI DE LA RELATII CU PUBLICUL!!! :oops:

Pitbull
27 Apr 2007, 00:54
Ti-am räspuns în topicul geamän din "Condica de sugestii si reclamatii".

Gloria
27 Apr 2007, 12:13
Salut. Am vorbit cu colegul care se ocupa de concursuri ;cartea Familia Watson inca nu a ajuns la noi de la editura;cum ajunge, te chemam sa o ridici; mailurile legate de concurs trebuie trimise doar pe adresa [email protected] Pentru alte intrebari - pe [email protected]; uite,iti dau si adresa mea: [email protected]

O zi buna!

alexandranegulescu
27 Apr 2007, 12:21
:P Multumesc mult pentru lamuriri! :P

Chiar vroiam sa te contactez printr-un mesaj privat, dar acum nu mai e nevoie!

Imi pare bine ca s-a lamurit si situatia cu cartea si ca mai am inca o modalitate de contact, pentru orice eventulitate! 8)