View Full Version : Filme clasice
Stie cineva unde pot gasu Romeo si Julieta regizata de Franco Zeffirelli din 1968?????
Carmine Galante
29 Mar 2007, 18:58
Pe odc.
cei aia odc?
PS:Ios din mures
Pitbull
29 Mar 2007, 21:39
Sistemele de tip P2P pun în legäturä useri de pe tot Internetul, dispusi sä-si share-ze fisierele (filme, muzici, poze, zipuri, programe software - orice). ODC e cel mai puternic program de tip P2P. Altele sunt E-Mule, Limewire, Shareaza, KaZaA... Instalezi programul, ti-l setezi (pe-asta sä ti-o explice altcineva, cä nu mä pricep - eu lucrez cu Shareaza, care-i mai slab), si dacä dai sä-ti caute un titlu (de ex. "Romeo and Juliet"), ti-l va gäsi la toate zecile sau sutele de useri care-l au si sunt online în clipa aia. Programul ti-l va downloada de la mai multi în acelasi timp, cârpind toate fragmentele laolaltä. In câteva ore, o zi maximum, ai filmul.
Pirateria däuneazä grav legalitätii!
Carmine Galante
29 Mar 2007, 22:07
In câteva ore, o zi maximum, ai filmul.
Cateva ore, zile ? :shock: Depinde de ce tip de conexiune are, depinde de ISP, depinde oarecum si de scula lui de acasa. Eu trag filmele foarte repede, cel mult o jumatate de ora, cel mult.
Pitbull
29 Mar 2007, 22:28
Da, sigur. Eu m-am orientat dupä Collins, si parametrii lui.
de unde pot face rost de odc,am limewire shi dc strong ++ da nu merg filmele care le scot
Proletar
30 Mar 2007, 12:47
cauta dc ++, cred pe site-ul. kappa.ro il poti gasi.
desi strong dc ++ e o varianta mai buna, se spune, decat dc ++
Eventual poti cauta pe torrentzi, mie una odc si cele la care trebuie sa faci share mi se par obositoare 8)
Frate daca esti din Bucuresti ar trebui sa te duci la magazinu Unirii sau sa incerci pe la Delfinului ca stiu ca am fazut pe acolo Romeo si Julieta
Piotr Buendia
01 Apr 2007, 22:16
PS:Ios din mures
shtie cineva dak a aparut sau nu the number 23 de Joel Schumacher?......shi dak n-o aparut cand va aparea
The Number 23
Premiera SUA: 23.02.2007
Premiera Romania: 11.05.2007
o rugaminte : poate cineva sa-mi spuna daca " The Night of the Iguana ( 1964)" se poate gasi pe vreunul din saiturile mentionate mai sus ? ca pe torrente nu-i, am cautat ;-) dar la dc++ nu ma pricep.
o rugaminte : poate cineva sa-mi spuna daca " The Night of the Iguana ( 1964)" se poate gasi pe vreunul din saiturile mentionate mai sus ? ca pe torrente nu-i, am cautat ;-) dar la dc++ nu ma pricep.
ce preferatzi:filmele clasice sau cele de acum?????????
Filmele de acum cele clasice ma putin :happy:
florryinn
25 Apr 2007, 15:20
Si filmele clasice sau cele de acum merita vazute
freackboy
25 Apr 2007, 20:00
dc++ sau odc sunt la fel. Dupa ce-l instalezi cauti asa numitele huburi(sunt unfel de baruri unde toata lumea discuta).Daca nu sii un hub cauti in stanga sus a programului icoana cu un calculator si globul pamantesc(scrie 'public hubs').O sa-ti apara o lista cu huburi din toata lumea (cauta romanesti),da clik pe unul dintre ele si te accepta sau nu(alea cu nu sunt mai mari si trebuie sa indeplinesti niste conditii).Daca te accepta(nu te speria ,cam toate accepta) o sa-ti apara o lista de useri care sunt in acel moment pe odc sau dc++,apasa pe o lupa care e tot in bara de sus.Scrie ce vrei sa cauti si da search (vezi sa scrii corect) ,o sa-ti apara toate chestiile cu acel nume.Da dublu clik si DOWNLODARE PLACUTA :D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.