PDA

View Full Version : This is Sparta?????

gagas
28 Mar 2007, 11:32
Vreau si eu sa stiu de la cei care au vazut filmul 300 daca mai stiu cand Leonidas vorbeste cu solul la inceput iar acesta ii zice "blasfemy, madness"
daca Leonidas ii raspunde cu "THIS IS SPARTA" sau cu altceva ca ma cert cu niste colegi care cred ca zice "WORS" sau altceva si mam uitat si la trailer si e logic sa zica "THIS IS SPARTA"
Daca stie cineva rog mult sa ma ajute Multumesc :D

florryinn
29 Mar 2007, 09:17
Dar mai bine uitate la film ca sa afli singur :D

freackboy
04 Apr 2007, 18:27
I-i raspunde 'Madness, THIS IS SPARTA', urmat de un sut in gura.

thorus
16 Apr 2007, 23:12
http://youtube.com/watch?v=z0RqZTFCEFI&mode=related&search= - dupa parerea mea cea mai klumea scena din film :lol:

aayana
18 Apr 2007, 22:24
N-am vazut inca filmul dar pare destul de dinamic :)
Buna scena cu this is Spartaaaaaaaaaaa

freackboy
19 Apr 2007, 14:55
E unul din cele mai dinamice filme pe care l-am vazut vredata aayana.
CRED CA O SA-TI PLACA,DAR O SA FIE NISTE FAZE CARE NU CRED CA O SA-TI PLEACA .Dupa ce o sa-l vezi sa ma anunti :P

aayana
19 Apr 2007, 21:58
E unul din cele mai dinamice filme pe care l-am vazut vredata aayana.
CRED CA O SA-TI PLACA,DAR O SA FIE NISTE FAZE CARE NU CRED CA O SA-TI PLEACA .Dupa ce o sa-l vezi sa ma anunti :P

Singura nu cred ca o sa ma uit, trebuie sa ma corupa cineva, sa ma molipsesc cu niste entuziasm in a-l vedea, tinand cont ca nu ma omor dupa acest gen.
Oricum, tot o sa-l vad! :)

Neuptolem
19 Apr 2007, 22:47
300 - cred ca-i primul SF istoric din istorie, demn de a trezi invidia in toate SF-urile.
Inca nu l-am vazut, dar un lucru-i cert, cum zicea Mircea Badea, Butler ala se incrunta da'..."Ma eu nu te cred ca te incrunti! Eu nu cred ca tu te incrunti cu adevarat!"
Sa vad daca scenaristul a fost batut in cap "bine de tot!" si daca "regizorul a lipsit de la filmari".
Un lucru e sigur: Aia au venit din viitor, sau din alt univers...cum ar fi fost un final: "Aceasta a fost batalia de la Termophylae, intr-un univers paralel!" :?

hellsteed
19 Apr 2007, 22:49
daca voua cateva scene de bataie aranjate sincron pe calculator va excita calcaiele, mai mult sa filmezi in 2 luni de zile pe un fond albastru si verde si 2 ani sa faci grafica... e putin atipic... Nimic nu iese in evidenta decat costumele eroilor :))) alea cu muschiuletz.... Va recomand cartea de istorie de cls a v-a si puteti construi propria voastra poveste de la termopile... si fac pariu cu toti ca in afara de o armata care vrea sa fie fantastatica, story-ul e cam lame... parerea mea... Publictatea i-a adus succesul...

Neuptolem
19 Apr 2007, 23:37
Eu as rasfoi un raft despre Termopile, de unde bani de film, scenariu?
As scrie un scenariu despre Gelu, Glad si Menumorut, Intemeietorii. Cine mi-l cumpara???

hellsteed
19 Apr 2007, 23:49
cu banii pe care nu-i am ti-sa sponsoriza productia si m-as intitula cneaz :))

Neuptolem
19 Apr 2007, 23:59
BECALI!!!!!!!! :w00t:

hellsteed
20 Apr 2007, 00:04
nu pot sa fiu asa de iluminat ca dansul....

Neuptolem
20 Apr 2007, 00:08
BECALI!!!!!!!! :w00t:
Sponsor! :happy:

StefanDo
20 Apr 2007, 00:18
Aveti topic despre 300 in forumul Acum pe ecrane