PDA

View Full Version : Cinemagia HEAR me out !

dribbler
26 Mar 2007, 14:03
Desi am auzit de site-ul cinemagia de ceva vreme, doar de curand am inceput sa citesc continutul cu atentie. De regula vizitatorii acceseaza site-ul in mare parte pentru ca e vazut ca un fel de portal pentru a se tine la curent cu noile aparitii si a afla la ce cinematografe ruleaza.

Azi mi-am facut cont pe acest forum pentru ca am observat ca sunt oameni care chiar stiu ce vorbesc pe-aici (nu, nu suport grupies dar demult n-am mai intalnit oameni cu care sa port o conversatie pe tema filmelor din care sa reusesc sa invat ceva - sau poate ca nu ies din casa atat de mult :D ). Si inainte sa mi se stearga post-ul pentru off-topicitate:) sa sarim direct la urmarire: Am o mare sugestie: trebuie neaparat un SUB-forum si pentru MUZICA DE FILM. Sper ca nimeni de-aici sa nu (mai) subestimeze importanta soundtrack-ului si ilustratiei muzicale ca parte integranta dintr-un film. Actorii, regizorul, scenariul si muzica dintr-un film sunt elemente cu aceeasi greutate in calitatea productiei respective. Nu stiu daca nume ca Ennio Morricone, Angelo Badalamenti, Chris Botti - si nu m-as mai opri din scris daca as incepe cu adevarat lista asta - lasa pe cineva din staff-ul site-ului indifierent. De asemenea sunt multe trivia-facts legate de muzica de film foarte interesante: spre exemplu nu stiu cata lume NU STIE de melodia celor de la The Verve - Bitter Sweet Symphony (Cruel Intentions - RD: 1999). Insa pariez ca multa lume nu stie de faptul ca bine-cunoscutele viori folosite pe toata melodia sunt de fapt semplate din piesa celor de la Rolling Stones - The Last Time. Si cei de la The Verve au fost nevoiti sa plateasca 100% din incasari celor de la Rolling Stones pentru ca nu au fost creditati pentru Bitter Sweet Symphony.

Ca sa nu ne adancim foarte mult in exemple cred ca ati inteles ideea si trebuie neaparat un spatiu OFICIAL si CUPRINZATOR referitor la MUZICA DE FILM aici pe Cinemagia.RO. Daca se va infaptui, pot paria pe alte mii de membrii pe forum + pe utilitatea multor subiecte legate de muzica de film pentru mii de romani.

Din pacate singurul topic referitor la muzica (si aceasta nu neaparat de film) se afla in sub-categoria CAFENEA :x. E ca si cand ai incadra Casablanca in acceasi categoria cu Malibu's Most Wanted la categoria FILME. Right mates ?

Without further adue, astept un reply ASAP ca sa putem pune la punct lucrurile.

Numai bine, drib

Pitbull
26 Mar 2007, 15:15
Pe bune cä da! :)

Ia, hai, Gloria, Stefan... Cum facem?
(Numa' sä nu mä puneti moderator si acolo, cä numai asta mi-ar mai lipsi! Oricum, n-am fost niciodatä prea muzical. Cineva mai pä felie.)

dribbler
26 Mar 2007, 15:53
Aarrrrggh mateys, there is life here after all ! Hai sa vb pe privat sa nu inteleaga lumea taman invers sau sa sara toti cu propuneri ca iese haos aici. Nu suport elitismele astea dar dupa ce avem un schelet de sub-categorie poate fi imbunatatit. No offense everybody!

Pitbull
26 Mar 2007, 16:06
Chill down si nu-ti face griji. O sä iasä ok.

dribbler
26 Mar 2007, 17:55
By all means...dupa parerea mea ar trebui si sub-forumuri pt regie, scenariu, scenografie,....just teasin' mate! :D

Dar serios acum...intotdeauna s-a sarit peste muzica...Iti poti inchipui un film fara ilustratie muzicala sau score ? Fara special effects insa eu imi pot inchipui un film. Mai mult de-atat, au fost facute nenumarate filme fara SE si chiar foarte bune au fost productiile respective. Deci nu vad o comparatie SE - Muzica la capitolul importanta.

Crezi ca este o categorie unde nu se va discuta on-topic sau nu vei afla chiar si tu (desi zice ca esti GURU acolo sub user) lucruri interesante legate de muzica de film ?!

dribbler
26 Mar 2007, 18:24
Ei bine eu sunt mai mult V decat || dar asta nu inseamna ca nu putem fi prieteni :D . Eu totusi consider ca ar fi un adaos valoros pentru acest forum sub-categoria mai sus mentionata.

Pitbull
26 Mar 2007, 18:26
(Numa' sä nu mä puneti moderator si acolo, cä numai asta mi-ar mai lipsi! Oricum, n-am fost niciodatä prea muzical. Cineva mai pä felie.)
Ca si profu' meu de paleoslava: "Sa nu va prind ca imi da cineva telefon inaintea examenului ca <<stiti, domn' profesor, am si eu pe cutare care ar vrea sa ia zece la examen la dvs., da' n-a prea avut timp si conditii sa-nvete... Cat va bag in plic?>>, ca eu nu fac chestii dintr-astea..." :sick:

Dragä, STIM cä esti mârlan, nu e nevoie sä postezi chiar MEREU mesaje care s-o dovedeascä.

Rangurile sunt foarte putin reprezentative, depind strict de numärul de mesaje. Singura semnificatie cât de cât hazlie apare la 1000+, când îti poti alege ce rang vrei.

films4all
26 Mar 2007, 19:36
Da..si-o merita...cat despre sub-forum..super tare ideea! multa bafta prietene..si eu sunt pentru muzica din film..si consider ca influenteaza mare parte a spectatorului.;):)

dribbler
26 Mar 2007, 20:50
Err...cred ca am picat in mijlocul a mai multor personal vendetta's (care ma surprind un pic - acum ca veni vorba - pentru ca exista mesagerie privata pentru genul asta de conflicte deghizate)...chiar daca tonul e rece si un pic imfatuat (nu, nu vorbesc despre specia de peste, ci despre Mistah J - a carui atitudine e in contradictie cu semnatura - foarte tare btw:)). Sa inteleg ca rigorile sistemului prevad sa ai un nr "N" de mesaje ca sa fii luat in considerare ?

Mie mi se pare cam buggy sistemul in cazul asta. Consider this hypo*: 1 newbie cu o idee foarte buna e sarit, in timp ce un "GURU" care vomita numai aberatii (din nu se stie care motiv in afara de "ca pot") e citit de toata lumea pentru ca are 1000+ mesaje (si eventual isi alege singur titulatura dupa cum am auzit:) ?

Sper sa iasa toata lumea multumita.

PS: Newbies are fresh :P

dribbler
26 Mar 2007, 21:10
:D Cu riscul sa seman cu Daffy zic: Multumesc amice ! Chiar nu eram rau intentionat, si observ din istoricul mesajelor tale ca esti mai acid asa in exprimare, dar nu suni a "bad guy" (poate un PIC orgolios), deci nu te-am considerat asa pana acum (si nici nu o fac INCA :P). Observ insa ca unii colegi (de forum) de-ai tai nu se obosesc cu subtilitati ca sa-si demonstreze punctul de vedere (vezi Carmine Galante :D .) si trebuie sa recunosc ca m-am intrebat..."de ce doamne sar asa pe asta ?"...dar cum nu-i cunosc pe ei si nu te cunosc nici pe tine...incerc sa pastrez distanta sa vad cine cu cine joaca. :D

Fix ca sa-ti protejez "feelings"-urile am pus nota aia de subsol (hypo*), + ca nu-mi sta in obicei sa-mi "fac intrarea" cu scandal ca la hollywood sau otv:)

Merci (/<fr. :P) inca o data.

-----------------------------------------------
hypothetical [hahy-puh-thet-i-kuhl]:

1. assumed by hypothesis; supposed: a hypothetical case.
2. based primarily on surmise rather than adequate evidence; "theories about the extinction of dinosaurs are still highly conjectural"; "the supposed reason for his absence"; "suppositious reconstructions of dead languages"; "hypothetical situation" [syn: conjectural]

StefanDo
27 Mar 2007, 18:23
aha, deci acordam in sfarsit atentie muzicii din filme, foarte bine :) Cu toate acestea, nu cred ca e necesar un forum specializat pe muzica. Mai nimerit ar fi un subiect nou in cadrul forumului Film in general. Bineinteles, ca orice alt user, si tu, dribbler, poti initia noul subiect ;).

O precizare: nu numarul de mesaje nu conteaza (cel putin din punctul meu de vedere), ci calitatea acestora. De aceea, am tendinta sa inghit rabufnirile mai putin conforme cu regulamentul din Cafenea (http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=11535) ale unor useri in situatia in care acestia chiar se implica in discutiile de pe forum. Deci, dribbler, stai linistit, pentru mine nu conteaza ca ai doar cateva mesaje pe forumul nostru. Nu-ti pot ura decat sa ai cat mai multe si sa-ti faci cat mai multi prieteni pe aici ;)

Carmine Galante
27 Mar 2007, 18:44
Vezi, amice... .
Eu nu cred ca noul nostru coleg de forum e amic cu toti fraierii.

dribbler
27 Mar 2007, 20:49
MESAJ PRIVAT. "De la: finkelstein
La: dribbler
Trimis: 27 Mar 2007 18:18
Subiect: AMICE
ASTA E FORUMU MEU, TEMBELULE. SCRIE LA CONDICA DE RECLAMATII, INTREABA CIN E E FORUMISTU PETER JACKSON SI VEI PRIMI RASPUNS"

...deci si prin urmare: "CIN E E FORUMISTU PETER JACKSON" ?

:sick:

Pitbull
27 Mar 2007, 21:34
Troll-ul forumului - un pulifrici din Constanta, care se crede avocat. Este:
- retardat congenital
- foarte complexat
- ignorant si agramat
- suferind de delir mistic
- obsedat de filmele comerciale
- homofob (probabil pervers sexual refulat)
- plin de urä la adresa elitelor intelectuale
Mania lui e sä se logheze aici în fiecare zi, dupä-amiaza spre searä, si sä scrie mäscäri. Pentru el, ästa e exercitiul zilnic de penis-enlargement. Isi schimbä mereu IP-ul si userul, asa cä e greu de oprit. Când îl vedem, îl bannäm si mäturäm vomele pe care le lasä în urma lui. Ne cam iritä, ca orice damf de bäsinä care-ti adie pe la näri. In rest, SE TRATEAZA CU IGNORARE.
Back to topic, please.

[Later edit - marti, 3 aprilie, 2007]
Ieri, luni, mi-am zis: "Ce pisici? Ia sä vedem noi..."
Si-am väzut:
C (read: "St")
str. , nr. Constanta
tel. (Cum am aflat, nu vä spun... ;) Brains! :D )
(Asta o sä stea aici pân-o sterge Stefan sau Gloria, cä nu e voie de dat date personale pe forum. Da' ce puii mei?)

aayana
31 Mar 2007, 23:35
Inseamna ca el mi-a trimis si mie acele mp. Dar de la tratament cu "ignore" vad ca s-a oprit ;)

Gloria
05 Apr 2007, 11:16
pai, da, fara date personale si instigari pe forum; daca stim,pitbull,de ce facem?

Pitbull
05 Apr 2007, 15:31
Am si eu sensibilitätile... ästa, räutätile mele (da' NUMAI cu cine meritä)!
Gata, promitem sä nu mai facem. :love:

Airlight
05 Apr 2007, 15:52
we have witnessed "the blades of glory" :)

Carmine Galante
05 Apr 2007, 19:05
Saracu', cred ca e foarte trist, Columbeanu i-a confiscat jucaria.

@saracu'
DUTE BAH LA MUNCA, ca sa te citez, lache.

Alex Leo Serban
08 Apr 2007, 09:21
Am si eu sensibilitätile... ästa, räutätile mele (da' NUMAI cu cine meritä)!

vai c trist :(
unde ti-e spiritu d bun crestin??

Pitbull
08 Apr 2007, 11:29
unde ti-e spiritu d bun crestin??
Voil�* de-l vezi:
Plus cä si de telefoane l-am iertat, de marti încoace, de când tovaräsa Peter Jackson sr. (adicä progenitoarea d-sale) si-a exprimat insistent, zgomotos, frust si agresiv doleanta de a proceda la acupläri reproducätoare (adicä effwordistic) cu exemplare multiple ale personalitätii istorice a cärei Resurectie o aniversäm azi (adicä Mesia la plural), apartinând (acele exemplare) omoloagei ei fatä de mine în sens familial (adicä progenitoarei d-mele).

Pitbull
08 Apr 2007, 18:17
Adicä to'a'sha Stashi a zis:
(Doamne iartä-mä, citez doar, cu titul de "Asa nu!")
"Futu-ti Cristosii mä-tii de bangambont!" :x :w00t:
De muuulte ori.
In Säptämâna Mare.
Si i-am zis: "Tanti Marieta, dar e Säptämâna Mare!" :huh:
Ea: "Sä-ti fut Cristosii mä-tii!"
Dacä nici ästa nu-i "film anticrestin", eu sunt King Kong!

Pitbull
08 Apr 2007, 23:03
Absolut deloc, da' nu väd legätura (tot absolut deloc).

dribbler
14 Apr 2007, 12:02
Ca sa vezi la ce poate duce o discutie (ESUATA) despre muzica de film....

PS: Decat sa va duelati aici - spectaculos intr-adevar - mai bine faceam rubrica aia separata cu muzica de film si se potolea toata lumea. :P